Gość: zocha IP: *.emirates.net.ae 20.11.01, 23:59 to najsympatyczniejszy i najbardziej zabawowy facet w tej grupie. jest glosniejszy od wojtka ale za to jest soba i nie podklada nikomu swin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KWIATEK Re: A kto lubi Kube..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 01:09 ZOCHA PIERDOCHA Z FORUM WYNOCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: A kto lubi Kube..... IP: *.alshamil.net.ae 21.11.01, 18:35 zal ci chyba ,ze nie potrafisz byc takim samym badz choc w niewielkim stopniu podobnym facetem .coz trudno zauwazyc dodatnie i wartosciowe cechy gdy samemu sie jest chamem i nie posiada sie choc podstawowych elementow kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dghjukir Re: A kto lubi Kube.....- Kwiatka IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:14 Kwiatek marzy o tym, aby byc tak przystojny jak Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issa Re: A kto lubi Kube..... IP: *.*.*.* 21.11.01, 19:58 Kuba sobą? Wolne żarty. On musial pobierać nauki u Marzenki, jak grać aby wygrać. Ale już w niedziele skończy sie jego marny trud.....jest głupim palantem. Przynajmniej na takiego wygląda..i tak sie zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niicia Re: A kto lubi Kube..... IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 05:42 mysle dokladnie tak samo jak ty :)to inteligentny chlopak i nie rozumiem, czemu sie do niego czepiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: A kto lubi Kube..... IP: *.alshamil.net.ae 21.11.01, 18:38 tak i ja tez to bardzo wartosciowy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: A kto lubi Kube..... IP: *.cyfronet.krakow.pl 21.11.01, 19:32 duze, niedojrzale dziecko, facet moze kiedys z niego bedzie ale niekoniecznie nastapi to szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dggfshkd Re: A kto lubi Kube..... IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:15 On juz teraz jest mezczyzna, o jakim marza wszystkie kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: A kto lubi Kube..... IP: *.pl 22.11.01, 07:40 Nie sądzę, aby był najsympatyczniejszy i najbardziej zabawowy. Ludzi z tej grupy naprawdę trudno oceniać w tych kategoriach. Jednak w miarę ogladania moja sympatia dla niego stopniowo rośnie. Myślę, że ma bardziej zdrowy stosunek do tej zabawy niż np. Sikawa, z tą swoją zacisniętą, kwadratową i drgającą szczęką, a nawet Wojtek. On już jest chyba zmęczony. Dawid też się boi, ale to jest taki nie irytujący, dziecięcy strach. Kuba , przy wszystkich swoich minusach, sprawia jednak wrażenie (fakt - nie zawsze) , że jest to dla niego zabawa. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Nie lubę Kuby!!!!!!!!!!!!! 22.11.01, 15:18 Zastanawiam się od samego początku, jak to się stało że został wybrany przez widzów do programu. Dla mnie to zgrywus i pozer. Jego sposoby na "rozrywkę" - głupie kawały (wręcz kolonijne), gry w tysiąca, gustowne koraliki na szyi. Fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgjkdshh Re: Nie lubę Kuby!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:17 taaaak, on caly czas sie tylko zgrywa i zgrywa....taki frywolny jest...nic na powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Nie lubę Kuby!!!!!!!!!!!!! IP: 217.164.54.* 22.11.01, 18:30 jak go nie lubisz to po co tutaj sie wpisujesz ,zaloz nowy temat a moze znajdziesz zwolennikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Też go nie lubię IP: *.*.*.* 22.11.01, 15:42 To jedynianio, słodki pieszczoszek swojej mamusi. Najmniej godny zaufania spośród wszystkich uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Też go nie lubię 22.11.01, 15:46 Nie wzbudza zaufania. Zastanawiam się w związku z tym, jak on sobie radzi w życiu zawodowym. Jest wszak jakimś tam przedstawicielem handlowym, a u takiego ważnym jest by mieć ujmującą aparycję, dobrą gadkę i styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: Też go nie lubię IP: *.emirates.net.ae 23.11.01, 08:33 co ty pieprzysz dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: A kto lubi Kube..... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:00 Uwielbiam Kubę! Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: A kto lubi Kube..... 22.11.01, 17:04 Ty Soniu, to chyba masz w ogóle dziwne preferencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdggjdjk Re: A kto lubi Kube..... IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:20 Soniu jestem z Toba. Ja tez uwielbiam Kube, bardzo lubilam tez Anie, bo to takie dwa najwieksze zgrywusy. I Jurek fajny jest i wszyscy sa fajni ale Kuba to przynajmniej ma styl... A Marzena to niedlugo kariere w filmie zrobi, ja to czuje, a calosc wygra ktos w tych mieszkancow kto zostanie w domu najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś