Dodaj do ulubionych

A kto lubi Kube.....

IP: *.emirates.net.ae 20.11.01, 23:59
to najsympatyczniejszy i najbardziej zabawowy facet w tej grupie. jest
glosniejszy od wojtka ale za to jest soba i nie podklada nikomu swin
Obserwuj wątek
    • Gość: KWIATEK Re: A kto lubi Kube..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 01:09
      ZOCHA PIERDOCHA Z FORUM WYNOCHA
      • Gość: zocha Re: A kto lubi Kube..... IP: *.alshamil.net.ae 21.11.01, 18:35
        zal ci chyba ,ze nie potrafisz byc takim samym badz choc w niewielkim stopniu
        podobnym facetem .coz trudno zauwazyc dodatnie i wartosciowe cechy gdy samemu
        sie jest chamem i nie posiada sie choc podstawowych elementow kultury
        • Gość: dghjukir Re: A kto lubi Kube.....- Kwiatka IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:14
          Kwiatek marzy o tym, aby byc tak przystojny jak Kuba
      • Gość: issa Re: A kto lubi Kube..... IP: *.*.*.* 21.11.01, 19:58
        Kuba sobą? Wolne żarty. On musial pobierać nauki u Marzenki, jak grać aby
        wygrać. Ale już w niedziele skończy sie jego marny trud.....jest głupim
        palantem. Przynajmniej na takiego wygląda..i tak sie zachowuje.
    • Gość: niicia Re: A kto lubi Kube..... IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 05:42
      mysle dokladnie tak samo jak ty :)to inteligentny chlopak i nie rozumiem, czemu
      sie do niego czepiaja
    • Gość: ryba Re: A kto lubi Kube..... IP: *.alshamil.net.ae 21.11.01, 18:38
      tak i ja tez to bardzo wartosciowy facet.
    • Gość: kot Re: A kto lubi Kube..... IP: *.cyfronet.krakow.pl 21.11.01, 19:32
      duze, niedojrzale dziecko, facet moze kiedys z niego bedzie ale niekoniecznie
      nastapi to szybko..
      • Gość: dggfshkd Re: A kto lubi Kube..... IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:15
        On juz teraz jest mezczyzna, o jakim marza wszystkie kobiety....
    • Gość: Dorcia Re: A kto lubi Kube..... IP: *.pl 22.11.01, 07:40
      Nie sądzę, aby był najsympatyczniejszy i najbardziej zabawowy. Ludzi z tej
      grupy naprawdę trudno oceniać w tych kategoriach. Jednak w miarę ogladania moja
      sympatia dla niego stopniowo rośnie. Myślę, że ma bardziej zdrowy stosunek do
      tej zabawy niż np. Sikawa, z tą swoją zacisniętą, kwadratową i drgającą
      szczęką, a nawet Wojtek. On już jest chyba zmęczony. Dawid też się boi, ale to
      jest taki nie irytujący, dziecięcy strach. Kuba , przy wszystkich swoich
      minusach, sprawia jednak wrażenie (fakt - nie zawsze) , że jest to dla niego
      zabawa. Pozdr.
    • valeria Nie lubę Kuby!!!!!!!!!!!!! 22.11.01, 15:18
      Zastanawiam się od samego początku, jak to się stało że został wybrany przez
      widzów do programu. Dla mnie to zgrywus i pozer. Jego sposoby na "rozrywkę" -
      głupie kawały (wręcz kolonijne), gry w tysiąca, gustowne koraliki na szyi.
      Fatalny.
      • Gość: dgjkdshh Re: Nie lubę Kuby!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:17
        taaaak, on caly czas sie tylko zgrywa i zgrywa....taki frywolny jest...nic na powaznie...
      • Gość: nowy Re: Nie lubę Kuby!!!!!!!!!!!!! IP: 217.164.54.* 22.11.01, 18:30
        jak go nie lubisz to po co tutaj sie wpisujesz ,zaloz nowy temat a moze
        znajdziesz zwolennikow
    • Gość: Stary Też go nie lubię IP: *.*.*.* 22.11.01, 15:42
      To jedynianio, słodki pieszczoszek swojej mamusi. Najmniej godny zaufania
      spośród wszystkich uczestników.
      • valeria Re: Też go nie lubię 22.11.01, 15:46
        Nie wzbudza zaufania. Zastanawiam się w związku z tym, jak on sobie radzi w
        życiu zawodowym. Jest wszak jakimś tam przedstawicielem handlowym, a u takiego
        ważnym jest by mieć ujmującą aparycję, dobrą gadkę i styl.
        • Gość: juka Re: Też go nie lubię IP: *.emirates.net.ae 23.11.01, 08:33
          co ty pieprzysz dziecino
    • Gość: Sonia Re: A kto lubi Kube..... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:00
      Uwielbiam Kubę!
      • valeria Re: A kto lubi Kube..... 22.11.01, 17:04
        Ty Soniu, to chyba masz w ogóle dziwne preferencje...
        • Gość: hdggjdjk Re: A kto lubi Kube..... IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:20
          Soniu jestem z Toba. Ja tez uwielbiam Kube, bardzo lubilam tez Anie, bo to takie dwa najwieksze zgrywusy.
          I Jurek fajny jest i wszyscy sa fajni ale Kuba to przynajmniej ma styl...
          A Marzena to niedlugo kariere w filmie zrobi, ja to czuje, a calosc wygra ktos w tych mieszkancow kto zostanie w
          domu najdluzej.
    • luty Re: A kto lubi Kube..... 30.03.02, 13:22
      bardzo go lubie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka