ogryzekjablka 01.02.07, 17:49 co sądzicie? uważam, że jest hm. bardzo specyficzny, mało zabawny i raczej irytujący niż mający coś ciekawego do powiedzenia. tym bardziej dziwi jego obecność co drugi kanał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: Michał "Misiek" Koterski 01.02.07, 18:03 chyba trochę (albo bardzo) typ wiecznego chłopca otwarcie mówił, że chce pracować w mediach, więc trudno się dziwić, że wykorzystuje swoją popularność dla mnie chyba stracił posmak nowości i cały urok i sympatia, którą miałam widząc go w filmach ojca, gdzieś się ulotniła widząc i słysząc go co i ruch widziałam go na mtv, chyba ma tam jakiś cykliczny program zupełnie mi nie pasował do tej formuły, na siłę wciśnięty w kostium nastolatka, stary maleńki Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: Michał "Misiek" Koterski 01.02.07, 18:04 Wszystko przez Wojewódzkiego, on go chyba darzy jakimś szczególnym uczuciem - (szkoda, że tylko on) - to takie połączenie bezkrytycyzmu z fascynacją:) . Według mnie wylansował kolejnego bezpłciowego, nudnego, powielającego schematy "ulubieńca widzów". Gdyby nie Kuba i ojciec Miśka, nikt by o nim nie usłyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Michał "Misiek" Koterski 01.02.07, 19:23 mi się wydawało, że Misiek Koterski to wysoki drągal. Ale przeżyłam szok- bo to jest chucherko mojego wzrostu. telewizja - to dopiero potrafi kłamać;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 19:45 stara.krupczatka napisała: > mi się wydawało, że Misiek Koterski to wysoki drągal. > Ale przeżyłam szok- bo to jest chucherko mojego wzrostu. > telewizja - to dopiero potrafi kłamać;) W "Dniu świra" był o głowę wyższy od Kondrata. Spora z Ciebie paczka krupczatki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 19:55 dla zainteresowanych wzrostem Miśka: ma on około 173- 175 cm. może trochę więcej ale się garbi. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 21:59 waldemar_batura napisał: > > W "Dniu świra" był o głowę wyższy od Kondrata. Spora z Ciebie paczka krupczatki > . ;-) :)))))))eeetam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 18:54 Bardzo go lubie. Lubie jego ekscentrycznosc, nieprzewidywalnosc czy wrecz wariactwo. Swietna postac telewizyjna choc na pewno tylko dla okreslonej grupy widzow. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Michał "Misiek" Koterski 03.02.07, 09:34 paddinktun napisała: Swietna postac telewizyjna choc na pewno tylko dla okreslonej grupy > widzow. Nic dodać nic ująć /ja akurat taki rodzaj humoru lubię/. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 20:01 jest bardzo sympatyczny, kulturalny, wyluzowany naprawdę sympatyczny człowiek i na pozór mało medialny ;) -------------------- www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 22:08 Warto go zobaczyć w "Świadku koronnym" - ma maleńką ale jak zwykle charakterystyczną rólkę... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Michał "Misiek" Koterski 02.02.07, 22:33 Tak, on jest bardzo "specyficzny" i mnie bawi średnio. Gdyby nie tatuś i Kubuś pewnie nie zauważyłabym go. Niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Michał "Misiek" Koterski 03.02.07, 19:18 ja akurat go bardzi lubie, chodzaca parodia samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Michał "Misiek" Koterski 03.02.07, 20:42 Bo nadaje się do "Wojewódzkiego", bo to nie jest humor nad którym trzeba pomyśleć by wyciągnąć puentę. Koterski ma zabawny (niektórzy powiedzą, że irytujący) sposób bycia i mówienia. To przeciąganie samogłosek, głównie eeee, no wieeeesz, ta nosowa intonacja, i hm, specyficzna i zapamiętywalna uroda, tworzą Michała, który jest śmieszny (lub irytujący) bez otwierania ust. Bo nie ma za wiele do powiedzenia, zaś żarty latają na poziomie kur niosek. Jednak w tv sprzedaje się głównie facjata i styl bycia. Odpowiedz Link Zgłoś
l.mama Re: Michał "Misiek" Koterski 03.02.07, 22:22 czy to on zagrał piotrusia w "kogel-mogel"? Odpowiedz Link Zgłoś
katyy31 Re: Michał "Misiek" Koterski 06.02.07, 11:11 chyba nie, bo Piotrusia grał Maciek Koterski Odpowiedz Link Zgłoś