Dodaj do ulubionych

Mann i Materna robią nowy program

02.02.07, 08:51
Siostra Irena rulez =D
Obserwuj wątek
    • dorota_s1 bardzo, bardzo cię cieszę n/t 02.02.07, 10:05
    • giewont Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 11:10
      Gdy oglądam Jaya Leno czy niemal dowolnej produkcji brytyjskiej śmieję się 60
      razy na godzinę.
      Żarty są lepsze i gorsze, takie owakie ale się ŚMIEJĘ.
      Przy oglądaniu JAKIEGOKOLWIEK polskiego kabaretu, programu rozrywkowego obojętne
      czy to Mann i Materna czy głupawy Szymon M. maximum to lekki grymas na wargach
      raz na 100 godzin. Dawno przestałem słuchać i oglądać.
      Nie potrafię sobie przypomnieć jednego pojedyńczego powodu do śmiechu na
      produkcjach M&M a chyba najśmieszniejszy "żart" jaki w życiu wymyślili to jak
      czołgali się po ulicy Czołgistów.
      • mozambique Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 11:13
        niestety
        panowie sie postarzeli i dowcip, zart, puenat gdzies uleciało
      • zezowaty_cyklop Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 13:48
        Na szczęscie jest parę milionów Polaków, którzy mają inne niż Twoje poczucie
        humoru i dzięki temu M&M będą ponownie na antenie. Oby jak najdłużej, bo lubię
        inteligentne dowcipy.
        • onioni Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 13:26
          no ale program wypadł średnio - niestety ....

pzdr
          tapety4u.xx.pl
    • raveness1 Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 11:25
      Zalosne dupki.
    • scolopetarius Nie wiedzą kiedy przestać, wstyd takie nudy 02.02.07, 11:55
    • paula28 Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 12:35
      E tam, nie znacie sie.
      Ja się bardzo, bardzo cieszę. Uwielbiam ten duet.
    • emixes Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 12:51
      A ja się ciesze na ten program. Nie uważam by wiek decydował o tym czy panowie
      utracili czy nie poczucie humoru. Ten ich właśnie humor mnie osobiście jak
      najbardziej odpowiada. Szczególnie lubię pana Mana.
      • abush eh.... 02.02.07, 13:41
        aż się ciśnie na usta :to juz było...

mają chyba parcie na szkło
        • zezowaty_cyklop Re: eh.... 02.02.07, 13:49
          Zdecydowanie, para która została ogłoszona osobowością telewizyjną wieku, musi
          mieć parcie na szkło.
    • jasiek.pl MdM powtórka z TV Familijna? 02.02.07, 14:32
      MdM „nie rżnijcie głupa” jak mówia politycy IV RP , chyba czerwony Kwiatkowski
      was nie przesladował i „kąbatanckie” Wam się nie należy. Zwialiście z TVP do
      czarnej TV Familijnej licząc na olbrzymią forsę. Jednak projekt prawicy i
      Episkopatu zakończył się klapą finansową, dogorywaliście a jedyną Waszą
      rozrywką były sądy. Mann się wziął za dzieci i dobrze to robi a ponowne
      spółkowanie po tylu latach z Materną szczęścia i chwały na pewno nie da.
      • czesiekkk Re: MdM powtórka z TV Familijna? 02.02.07, 16:31
        O tak TV Familijna.
        Mnie nigdy MdM nie śmieszył i nawet namowy znajomych na oglądanie MdM nie
        pomogły. Jak będzie teraz z oglądalnością nie wiadomo. Jak chcę zobaczyć
        absurdalny humor to oglądam "League of gentelmen".
    • raderka odgrzewane, zzieleniale kotlety 02.02.07, 21:39
      naprawde trzeba miec dużo pewności siebie i żądzy kasy żeby znów pchac się na wizję!
      Gdzie ich już nie było? dwa razy w Jedynce, w TV Familijnej - i wszędzie klapa.
      Chyba że wsadzenie ich po "M" ma zagwarantować sukces , bo ludzie zapomną
      przełączyć kanał, jak pójdą robić herbatę...
      • dolores12 Re: odgrzewane, zzieleniale kotlety 02.02.07, 21:47
        Nuuudaaaa.
    • barkes Re: Mann i Materna robią nowy program 02.02.07, 23:36
      Tragedia, nawet pracownicy radia i telewizji mówią że tylko Panowie M&M śmieją
      się ze swoich dowcipów. Pana Manna bardzo lubię, ale tylko jak prowadzi
      w "Kongresowej" coroczny koncert zwycięzców telewizyjnego programu "szansa na
      sukces" i niech tak już zostanie!!! Błagam!!! Nie oszmieszajcie się Panowie w
      TV!!!
    • ba-ja Re: Mann i Materna robią nowy program 03.02.07, 00:06
      A ja się cieszę i mam nadzieję!!!
      • netineti Re: Mann i Materna robią nowy program 03.02.07, 11:28
        Niektórzy tu chyba są po prostu zbyt młodzi, by pamiętać "Za Chwile Dalszy Ciąg Programu" i stosują zasadę: nie znasz, to opluwaj, wyjdzie na to, że masz wyrobione zdanie i jesteś wybrednym znawcą. Dla mnie to co robili panowie M&M to mistrzostwo świata. Niektórymi odcinkami bili na głowę Monty Pythona. Jasne, nie każdy lubi taki typ humoru, a że panowie nie są tak rozreklamowani jak wspomniany Monty Python czy Mumio (niczego tym dwóm grupom nie ujmując) to już widzę upoważnia niektórych ignorantów do twierdzenia, że "tylko oni śmieją się ze swoich żartów". Z tym parciem na szkło to widzę też uniwersalny zarzut naszych czasów. Ja od dawna czekam na to aż zrobią coś nowego czy wydadzą oficjalnie odcinki swoich programów i do tej pory nic. Gdyby mieli parcie na szkło to by zrobili to dawno temu. Reasumując, szacunek dla tych którym się Mann i Materna nie podoba, nikt nie każe wam oglądać, ale wyobraźcie sobie, niektórzy ich kochają i nie mogą doczekać się poniedziałku. Pozdrowienia dla panów M&M.
    • robertmar1 A będą pajacyki??? 03.02.07, 12:53
      A będą pajacyki? Znacząco uatrakcyjniłoby to program. Gdy ten punkt był w "MdM-
      ie" nagrywałem każdy odcinek i do dziś sobie puszczam, gdy mi smutno.
    • kajtek15 Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 15:31
      Nareszcie coś dla uśmiecvhu i zadumy,nie tylko pusty rechot....
      • henryczek-czewa Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 21:28
        po 20 minutach programu jak na razie bieda z nędzą. Przerost formy nad treścią, brak pomysłu

a tak lubie pana wojtka:/
        • fryderykkk Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 21:31
          nudy jakies SZKODA:(
          • gphxxx a teraz jeszcze podlizywanie się kaczorom... 05.02.07, 21:48
            Wstyd panowie MM :/
            • henryczek-czewa Re: a teraz jeszcze podlizywanie się kaczorom... 05.02.07, 21:54
              już lepiej powtórzyliby odcinki ich starych programów
              • nefil Re: a teraz jeszcze podlizywanie się kaczorom... 05.02.07, 21:56
                Formuła się wyczerpała. Niestety żenua
                • braineater Re: a teraz jeszcze podlizywanie się kaczorom... 05.02.07, 22:10
                  żenua to był początek, potem to się zaczęła juz po prostu tragedia.

P:)
    • barkes Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 22:23
      Dwaj starsi już panowie M nie mają już nic do powiedzenia. Prawdopodobnie
      chodzi już tylko o kasę za każdy odcinek. Myślę że chyba każdy kto tu się
      wpisuje, byłby w stanie zrobić lepszy program, niestety!
      • ja_a Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 22:51
        zenada. I nuuuudaaa. Az dziwne, ze autorzy tego nie wiedzieli. A szkoda, tak
        lubie Pana Wojtka M.
      • shatmach Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 22:52
        Spowiedziałem się czegoś lepszego od MdM. Podczas tego programu pękałem ze
        smiechu. Albo zmieniło mi się poczucie humoru albo ci panowie się wypalili. W
        połowie zrezygnowałem z oglądania.
        • arebour Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 08:07
          Jak można coś tak nudnego wymyślić, wyprodukować, rozreklamować i skierować do
          emisji!!!??? Takiego obciachu dawno nie widziałem.
    • jaka.to.melodia Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 22:52
      "Za chwilę dalszy ciąg programu"- WRÓĆ!!!
    • jirzik Ale szajs... Ciekawe czy chłopaki mają jakiś 05.02.07, 22:59
      scenariusz w ogóle? Zastanawiam się ile ten program wytrzyma na antenie? No i
      Wojciech Mann, inteligentny w końcu człowiek, nie widzi, że bierze udział w
      totalnej kupie?
      • edytabe1 Re: Ale szajs... Ciekawe czy chłopaki mają jakiś 05.02.07, 23:07
        ani przez moment cień uśmiechu nie zagościł na mojej twarzy, byc może dlatego,
        że są to bezradne popłuczyny szymona majewskiego. para w gwizdek, szanowni
        panowie i panie realizatorzy. a juz sobie wyobrażam ten sztab ludzi,
        asystentów, asystentów asystentów, którzy w tym żałosnym przedsięwzięciu wzięli
        udział... wstyd i żałość
    • halfdan Re: Mann i Materna robią nowy program 05.02.07, 23:02
      Mann jest w porzo gość, przypomnijcie sobie , np. to:

www.youtube.com/watch?v=AFNOP6xBWRs
      a ten cały MC2 może się jeszcze jakoś rozkręci, nie narzekajcie tak. Chociaz
      moim zdaniem mogliby robic dalej MdM. Po co zmieniać coś co było bardzo dobre i
      kombinować z jakąś maszyną czasu.
      • asiak44 Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 08:08
        Jestem zawiedziona, to było po prostu nudne, baaardzo nudne.
    • wolkow44 Re: Mann i Materna robią żałosny program 06.02.07, 11:24
      Ale tragedia,tego nie da sie oglądać.Szkoda pieniędzy na te nudy.TVP powinna
      jak najszybciej to zdjąć z anteny.
      • szalona_marchewka Re: Mann i Materna robią żałosny program 06.02.07, 11:31
        tragedia, nuda - obejrzałam do połowy :-( no i oczywiście jak to w TVP nie
        mogli się obejść bez podlizywania Kaczorom!! NIemniej jednak, ze względu na
        moją sympatię do Panów M. dam im jeszcze jedną szansę - może się coś
        rozkręci??;-(
        • jedzoslaw Re: Mann i Materna robią żałosny program 06.02.07, 12:13
          Rozpaczliwy brak pomysłu, podobnie jak inny program "MaMa". Wiedziałem
          doskonale, że to nie będzie "Za chwilę dalszy ciąg programu" na bis (czy równie
          świetny "MdM po godzinach"), ale miałem nadzieję, że przynajmniej nie spadną
          poniżej poziomu dawnego "MdM-u". Tymczasem jest po prostu nudno. I ten śmiech
          głupawej publiczności, która rechocze po każdym "żarciku" prowadzących- tak
          jakby włączano im niewidoczny dla widzów świetlny napis "APLAUZ" czy "ŚMIECH".
          To przykre, ale pomimo mojej wielkiej sympatii dla obu panów nie byłem w stanie
          się nawet uśmiechnąć. Jedynie wywiad z Kayah był w miarę ciekawy, ale ten
          Jarosław Boberek jako Zorro... bez komentarza. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że
          następne odcinki będą lepsze, ale nie jest to zbyt oczywiste, niestety.
    • amadea_22 Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 13:16
      jestem mocno zawiedziona tym programem. nudy i jeszcze raz nudy. nic zabawnego,
      a niektóre " żarty "- żałosne. mam wrażenie , że Dwójka na siłę szuka widzów,
      próbuje przebić TVN- na razie z baaaaardzo marnym skutkiem.
      ten program to porażka, podobnie jak "Zakręcony tydzień" z Jagielskim i Kopic -
      to dopiero gniot!!!!!!!!!
    • 8macek Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 14:10
      ja mam tylko nadzieję, że następny odcinek będzie lepszy czyli ciekawszy i
      śmieszniejszy od tego pilotowego (a trzeba mieć zajebistą odwagę żeby totalnie
      spieprzyć odcinek pilotowy), mam również nadzieję, że jeśli drugi odcinek nie
      będzie lepszy (bo gorszy to już raczej nie może być) to nie dojdzie juz do
      emisji odcinka trzeciego...

darzę szczerą sympatią panów M&M i dlatego daję im szansę.
      • netineti Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 15:24
        Kilka postów temu broniłem żarliwie panów M&M i niestety nie miałem racji. Nie mogę uwierzyć, że oni to zrobili. Po prostu zniszczyli własną legendę. Wstyd panowie, wstyd. Jak wam trzeba było kasy, trzeba było wydać stare odcinki "Za Chwile ..." a nie robić z siebie pajaca z dobrą miną do złej gry.
        • ooola2 Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 22:02
          Az się płakać chce, a tak ich uwielbiałam. Co to było aż mi się nie chce
          wierzyć że oni brali w tym udział. Jakieś powyrywane z kontekstu żarty
          (zupełnie nie na ich poziomie), żadnej ciągłości, żenuuua.
    • murzyd Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 23:10
      ludziska, na co wy czekaliscie?
      liczenie na dowcipy w stylu 'Za chwile dalszy ciag programu' nie ma
      najmniejszego sensu. tam wiekszosc wicow (a przynajmniej te najlepsze) wymyslali
      panowie Szczęśniak, Wasowski i Stegenka.
      • nefil Re: Mann i Materna robią nowy program 06.02.07, 23:16
        To nie jest akurat prawda. Poziom "Koc-a", który wymyślili w/w też nie stał
        wysoko. A pamiętacie "W mądrej głowie"? Też klasyka.
        • jedzoslaw Re: Mann i Materna robią nowy program 07.02.07, 10:28
          Akurat co do "Koc-u" to zależy wiele od tego, które to były odcinki. Jako
          ówczesny zagorzały fan wiem, że "KOC" z lat 1994-1996 był naprawdę świetny,
          przywodzący na myśl występy Wasowskiego i Szcześniaka w "Za chwilę...". Dopiero
          potem zaczął spadać, ok.2000 r. już leżał, a kompletną klapą były popłuczyny
          "KOC-a" pod nazwą "KAC" (nazwa dobrze pasuje do uczucia podczas oglądania).
          Wydaje mi się, że jeśli panowie M i M chcą jeszcze uratować swój nowy program to
          wręcz niezbędne będzie przypomnienie w nim starych dowcipów z "Za chwilę...",
          albo nawet wskrzeszenie tamtejszych postaci (ale też i z rozwagą: w "KOC-u" na
          przykład próbowano wskrzesić klimat skeczy z siostrą Ireną w postaci "Szpitalu
          po paru feriach" i wyszło słabo).
    • kolchoznik Re: Mann i Materna robią nowy program 07.02.07, 10:41
      Bylem na nagrywaniu pierwszych dwoch odcinkow, gdyby wypieprzyc tego rezysera
      niedojde ktory ze swoja niezgrana ekipa co chwila wszystko psul (zwykle wejscia
      nagrywane po kilka razy) byloby o niebo lepiej, o ile zazwyczaj za pierwszym
      razem wychodzilo calkiem dobrze, do po kolejnych powtorkach ylo juz coraz
      gorzej, a to co widzilismy w poniedzialek bylo zazwyczaj podejsciem 3-4 do
      ujecia... dramat... No a jeszcze lepiej by bylo zmontowac program z tego co poza
      kadrem :D Mann i Materna dyskutujacy z wietnamskim akcentem i probujacy dojsc
      jak jest po wietnamsku "minister" + Zakowski mowiacy o sympati do premiera
      Kaczynskiego (i Najsztub ktory to potwierdza, dodajac tylko ze Kaczynskiemu "cos
      sie dzieje z glowa jak do roboty idzie") to byla kosa :D

P.S. W odcinku nr2 bedzie wstawka zachecajaca do przysylanie roznych smiesznych
      informacji/zdjec, znaczy Pajacyki wracaja :) No ale doboru gosci to dobrego
      niemaja, bedzie dramat i zgrzytanie zebami :/
    • ktmajcher Re: Mann i Materna robią nowy program 07.02.07, 22:26
      generalnie rozczarowanie, a na końcu to odpłynąłem do krainy snów,
      formuła talk show im niestety nie służy (po raz kolejny), z drugiej strony nie
      oczekuje, że wróci nie tylko dla orłów (tak wiem to radio) lub za chwile dalszy
      ciąg programu tylko po co robić cos na siłę
    • frugo3 Wywalic tych gamoni 08.02.07, 23:01
      Sam sie dziwie że Mann jeszcze ciagnie z ta nadwagą - triumf natury. Zwsze był
      kiepski, przerazająco kiepski, ma tylko plecy i chałturzy gdzie może . Hańba
      dla Wildsteina, kuźw a chłopie coś ty zrobił z ta telewizją??? TVN - ta
      telewizornia dla debili przesciga w ogladalności tvp. Jakby mann był dobry to
      by juz sidział od dawna w polsacie albo w własnie TVN-nie ale że jest cieniarz
      to tylko łatwione kontrakty mu posade gwarantują. Wpływy z abonamentu zapewne
      nie wzrosna.
      • czesiekkk Re: Wywalic tych gamoni 09.02.07, 13:47
        Co prawda, to prawda, mamy już rynek telewizyjny, fakt że ułomny, bo na nim
        działają tylko trzy firmy (TVP, Polsat i TVN) a mogło by się znaleźć miejsce i
        dla czwartej i kto jest dobry, kto chce się sprawdzić w telewizyjnym show
        biznesie ten nie jest już skazany na współprace z TVP.
    • ivulspirit Re: Mann i Materna robią nowy program 12.02.07, 22:20
      W moim prywatnym rankingu programów rozrywkowych "mc2" niestety uplasował się
      baaaaaardzo nisko. W sumie widziałem tylko jeden gorszy program, a było to
      "Śmiechu Warte" prowadzone przez dwóch zupełnie dennych członków kabaretu,
      którego nazwy nawet nie pamiętam.
      • ja_a Re: Mann i Materna robią nowy program 12.02.07, 23:00
        no i niestety. Znowu wielka kupa.:-((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka