Gość: elve IP: *.ds.univ.gda.pl 11.12.02, 02:53 na zdjęciu widać wyraźnie, co ludzie od reklamy potrafią zrobić z KAŻDYM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANETA Re: Isabella Rossellini IP: srv1:* / 10.0.52.* 12.02.03, 16:46 Moim zdaniem to ta Isabella Rossellini nic nie przedstawia zarówno swoim wyglądem jaki i osobowością.Jest zwykłą śmiertelniczką,która bez makijażu wygląda jak monstrum<sorki za sformułowanie>.Prawdziwe piękne istoty są zbyt nieśmiałe,przez co zostaja zakamuflowane do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Isabella Rossellini IP: srv1:* / 10.0.52.* 12.02.03, 16:48 Gość portalu: elve napisał(a): > na zdjęciu widać wyraźnie, co ludzie od reklamy potrafią zrobić > z KAŻDYM. zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Isabella Rossellini 12.02.03, 17:26 elve, ona ma 50 lat, czy wiecej. moim zdaniem, nie wyglada zle;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Isabella Rossellini IP: *.ds.univ.gda.pl 13.02.03, 00:35 chodzi o to, ze nie wyglada tez dobrze, a w reklamie jej nowych perfum wyglada na mlodsza ode mnie! to mnie po prostu bardzo udeżyło, bo zobaczyłam te zdjęcia w niedługim odstępie czasowym. Odpowiedz Link Zgłoś