Dodaj do ulubionych

Nieterminowośc TVP 1

15.02.07, 20:43
Czekam juz od 20-tu minut na 4400! A tu TVP1 puszcza mi jakies dysputy. Moze
to jest i wazne, ciekawe, na czasie. Ale nie dla mnie, nie w tym momencie.
Jest to jedyny film, ktory ogladam w TV (procz LOST'a na ktorego nie moge sie
doczekac) i co czwartek nastawiam sie pozytywnie na ogladanie, a tu mi
Plepleple puszczają.
Sprawdzam datę - czwartek, program - TVP 1, sprawdzam Program - 4400 - godz.
20:20. Sprawdzam czas 20:40! O co tu chodzi.
I to nie pierwszy raz ... a to reklamy przedlużą, a to babeczka za długo
gada. No ludzie!
Obserwuj wątek
    • asiak44 Re: Nieterminowośc TVP 1 15.02.07, 22:44
      i ciężko było puścić na dole napis, że film bedzie spóźniony...
      • shatmach Re: Nieterminowośc TVP 1 15.02.07, 22:48
        Mówili 3 razy!
        • asiak44 Re: Nieterminowośc TVP 1 16.02.07, 08:28
          ale pewnie mówili przed rozmową, ale nie w trakcie. Jeżeli ktoś sie spóźnił, to
          nie wiedział o co chodzi
          • asiak44 Re: Nieterminowośc TVP 1 16.02.07, 08:34
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=57417916
            • rudestus0700 Re: Nieterminowośc TVP 1 16.02.07, 08:52
              Czekać teraz nam trzeba, aby zamiast Dobranocki puścili tajne życie misia
              Colargola, a zamiast wiadomości prywatne życie premiera Kaczyńskiego.
              Rozumiałbym to posunięcie(mówię o tym wywiadzie) gdyby tego dnia stało się coś
              ważnego i nieprzewidzianego, tak jednak nie było. Dostaliśmy zatem kolejny
              odcinek nadziewania się przeszłością. Jak ktoś bardzo lubi to proszę bardzo i
              nie mam absolutnie nic przeciwko, ale ja też czekałem na serial i nie widzę
              powodu, dla którego puścili ten materiał godząc w to co dla większości
              zachodnich telewizji jest niemal świętością, czyli punktualność. TVP pokazała po
              raz kolejny, że pewne standardy są jej obce.
              • cotbus76 Re: Nieterminowośc TVP 1 16.02.07, 10:18
                A może chodziło o to by oglądalność tego cuda była większa. Serial jest
                popularny i wymaga oglądania wszystkich odcinków w całości, aby nie pogubić się
                w jego wątkach. Pomysł był taki by wierni fani nie wiedząc o ile przesunie się
                emisja serialu mielu usiedli i wzięli udział w misyjnym działaniu TVP (bo po
                tym jaką dawkę odbrązawiania historii najnowszej jest nam ostatnio serwowana
                każdy rozsądny człowiek mógł przewidywać oglądalność na poziomie kilku
                promili). No cóż osoby te nie zauważyły, że czasy dwóch programów telewizyjnych
                i pilota z kija od szczotki minęły jakiś czas temu :)
                • n0one Re: Nieterminowośc TVP 1 16.02.07, 10:40
                  A za tydzien Polsat zrobi im psikusa, bo bedzie puszczal "Fale zbrodni" po dwa
                  odcinki od 20.30. I bardzo dobrze :) Moim zdaniem (zreszta nie tylko, sadzac po
                  opiniach znajomych) "Fala..." ogladana regularnie (zeby bylo wiadomo kto, co,
                  jak i dlaczego) jest calkiem niezla i wobec tego, ze "The 4400" tez sa fajni,
                  robi sie niezla konkurencja :D Ja wybieram tym razem "Fale..", bo serial z
                  jedynki widzialem dawno...
                  • cze67 Re: Nieterminowośc TVP 1 16.02.07, 11:11
                    Wczorajszy Łossskot był opóżniony o co najmniej kwadrans. Zamiast Tymona,
                    Dehnela i Chmiela, miałem Jurka, Wysocką i kogośtamtrzeciego.
    • goldenwomen teraz wiadomo dlaczego ludziska abonamentu 16.02.07, 11:35
      nie płacą :) zamiast kryminalow beda nadawac telewizyjne autolustracje
      purpurowych.Ten serial moze przebic niejeden hit z USA :)
      • n0one Re: teraz wiadomo dlaczego ludziska abonamentu 16.02.07, 12:18
        Ale co z tego, skoro tvp nie szanuje NASZEJ kasy? No bo tak - kupuja "CSI" i
        pusczaja w okolicach polnocy po dwa odcinki, przerywaja bez ostrzezenia,
        wznawiaja... cuda nie widy. Kupuja "4400" i tez sie zaczyna... A tak w ogole,
        to jakis idiota tam program uklada, bo potencjal "CSI" na leb bije dosyc
        niszowy, jak nie patrzec, "4400". Polsat kupil "CSI: Miami" i "Prison Break" i
        choc generalnie niedziela to niedziela, to jednak puszcza to regularnie i o
        normalnej porze (tak, ze mozna obejrzec i w poniedzialek rano do pracy sie
        spokojnie udac), reklamuje ostro... No ale tam kasa z reklam jest pewnie
        szanowana znacznie bardziej.
        • sutekh1 Re: teraz wiadomo dlaczego ludziska abonamentu 16.02.07, 14:13
          steki bzdur które wala nam w tivi jako programy publicystyczne nt. polityki
          aktualnej są po prostu gooofnem w óczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka