Gość: blumek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 19:20 i co teraz zacznie się znów słodki romansik..czy Rysiu nie pozwoli by zonka się zadawała z innym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erol Re: Maria i Leszek... IP: *.chello.pl 23.04.03, 19:56 muszę przyznać że dopiero teraz doceniłem Piotra Polka. A co do Marii i Leszka no cóż minie jeszcze wiele odcinków zanim będą razem.Szkoda że Bartek Świderski skończył karierę muzyczną. Edzia Olszówka to jedna z najładniejszych polskich aktorek(tak na marginesie to po raz pierwszy zobaczyłem ją jak lezała nago w ekstradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Juz niedługo razem na zawsze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 19:59 Maria i Leszek już chyba na dobre razem odsyłam do opisów na stronie polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Eeee?... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 20:23 Aaaaaa o czym mówicie?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.BMJ.net.pl 23.04.03, 23:22 a co niby takiego jest w tych opisach? bo nic co by wskazywało na to o czym piszesznie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumek Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:24 a co z opisami na stronie Polsatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumek Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:45 ktoś miał rację to przepowiadając..oj działo sie działo, a myślałam, że nigdy to nie nastąpi... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 16:47 No właśnie to miałam na myśli z tym opisem serialu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.BMJ.net.pl 25.04.03, 17:11 hmm... tylko, ze z tego opisu m.in dalszych odcinkow wcale nie wynika ze oni bede razem na zawsze, bo szykuje sie kolejne przeszkody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumek Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:23 Ale ja wierzę że sie "im " uda..i nareszcie będzie coś ok w tym serialu...a Edyta jest switna podobnie jak Bartek...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:23 z tego co mówili sobie w ostatnim odcinku kochają się..i faktycznie długo się szukali..to teraz jak się odnaleźli chyba sie tak łatwo nie poddadzą...oby Odpowiedz Link Zgłoś