Dodaj do ulubionych

Maria i Leszek...

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 19:20
i co teraz zacznie się znów słodki romansik..czy Rysiu nie pozwoli by zonka
się zadawała z innym?
Obserwuj wątek
    • Gość: erol Re: Maria i Leszek... IP: *.chello.pl 23.04.03, 19:56
      muszę przyznać że dopiero teraz doceniłem Piotra Polka. A co do Marii i Leszka
      no cóż minie jeszcze wiele odcinków zanim będą razem.Szkoda że Bartek Świderski
      skończył karierę muzyczną. Edzia Olszówka to jedna z najładniejszych polskich
      aktorek(tak na marginesie to po raz pierwszy zobaczyłem ją jak lezała nago w
      ekstradycji.
      • Gość: aga Juz niedługo razem na zawsze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 19:59
        Maria i Leszek już chyba na dobre razem odsyłam do opisów na stronie polsatu.
        • Gość: Jo Eeee?... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 20:23
          Aaaaaa o czym mówicie?....
        • Gość: goa Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.BMJ.net.pl 23.04.03, 23:22
          a co niby takiego jest w tych opisach? bo nic co by wskazywało na to o czym
          piszesznie znalazłam...
        • Gość: blumek Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:24
          a co z opisami na stronie Polsatu?
        • Gość: blumek Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:45
          ktoś miał rację to przepowiadając..oj działo sie działo, a myślałam, że nigdy
          to nie nastąpi...

pozdrowionka
          • Gość: aga Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 16:47
            No właśnie to miałam na myśli z tym opisem serialu:)
            • Gość: goa Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.BMJ.net.pl 25.04.03, 17:11
              hmm... tylko, ze z tego opisu m.in dalszych odcinkow wcale nie wynika ze oni
              bede razem na zawsze, bo szykuje sie kolejne przeszkody...
              • Gość: blumek Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:23
                Ale ja wierzę że sie "im " uda..i nareszcie będzie coś ok w tym serialu...a
                Edyta jest switna podobnie jak Bartek......
              • Gość: ktoś Re: Juz niedługo razem na zawsze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:23
                z tego co mówili sobie w ostatnim odcinku kochają się..i faktycznie długo się
                szukali..to teraz jak się odnaleźli chyba sie tak łatwo nie poddadzą...oby
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka