paul_ina 20.02.07, 23:48 ...no właśnie, kto? Kogo jest wręcz za dużo w telewizji?? Kto z celebrities zbytnio nam się narzuca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: otwierasz lodówkę, a tam... 20.02.07, 23:51 Bezapelacyjnie Cichopek z Hakielem do urzygu po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: otwierasz lodówkę, a tam... 20.02.07, 23:51 Wiesia, nie lubisz tej super pary? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: otwierasz lodówkę, a tam... 20.02.07, 23:55 Nie to, że nie lubię- nic mi nie zrobili. Ale uważam, że jest ich zdecydowanie za dużo wszędzie- Cichopek reklamuje jakieś majtki ( figurą raczej nie może się pochwalić), ma prowadzić jakiś show w Polsacie, MjM, szkoła tańca, książka tańca, kaseta tańca, okładki i wywiady bez przerwy ( w kółko o tym samym) Kasa kasą, ale trzeba też umiejętnie się dozować. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 22:33 Kożuchowska - święta z butami na sznurku :P Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka otwierasz lodówkę, a tam żyd 26.02.07, 08:20 wpieprdziela twoje zapasy kiełabasy czosnkowej Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: otwierasz lodówkę, a tam... 26.02.07, 08:40 1. Cichopek i Hakiel. 2. Zakościelny. 3. Brodzik. 4. Małaszyński. 5. Doda. 6. Bracia Mroczkowie i Aneta Piotrowska. 7. Taniec z gwiazdami Odpowiedz Link Zgłoś
akami21 "M jak Masakra" 26.02.07, 10:18 czyli all in one. Pytanie - jak długo to ma się ciągnąć? Rozumiem, że doputy, dopóki wskaźniki coś tam pokazują? No bo uczciwie mówiąc co te młode siksy wymyślą znowu? Taki serial potrafi napisać prawie każdy. Wystarczy dobra kawka i laptop, ew. cukierek i ciacho. i jechane. Liniowe to do bólu, przewidywalne, kiczowate, nudne. Ale popyt jest. Tylko po co ten zachwyt? Piszę, bo ubolewam nie tyle nad takim serialem, ile nad ogólnym otępieniem mediów. Nie robi się nic od siebie, robi się pod niskie gusta niespełnionych emerytek, gospodyń domowych i innych wykolejonych przez życie. Żyjemy w takich marnych czasach??? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrat Torbickiej!! 26.02.07, 13:29 po prostu jest wszędzie!!!!każda gala itp prowadzona jest przez nią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: otwierasz lodówkę, a tam... 24.02.07, 08:24 straszy niedojedzony pasztet :-) mnie nikt nie straszy, bo nie oglądam TV Odpowiedz Link Zgłoś
aasb Re: otwierasz lodówkę, a tam... 25.02.07, 17:36 Nie to żebym pałała miłością do Cichopek, ale jak ktoś pisze, że Cichopek ma kiepską figurę to chyba nie ma oczu. Owszem jeśli lubisz wieszaki to np Kate Moss jest super. Nareszcie ktoś zauważa KOBIETY, które mają ciało fajne i nie rozumiem co im się zarzuca? To, że mają piersi, czy fajną pupę??? Lepiej żeby była jak nastoletni chłopiec??? To może w ogóle powiesić ubranie, bieliznę na wieszaku ten sam efekt, a jaka oszczędność finansów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: otwierasz lodówkę, a tam... 20.02.07, 23:58 Borys Szyc. Nie ma w życiu nic łatwiejszego (i przyjemniejszego) niż kibicowanie temu maksymalnie utalentowanemu aktorowi. Przegląd z ostatnich dwóch tygodni: cztery odcinki oficerów na tvp2 w piatki, talk show Młode Wilki też chyba tvp2, coś bliżej nieokreslonego 'Oczywiście' na tvp1 w niedzielę(sama nie wiem czy żenada czy super wyluzowany show), Pręgi na HBO, E=mc2, gala Najpiękniejsi Vivy wczoraj, a w tej chwili powtórka Sylwestra z Jedynką. Lubię, ale chciałabym trochę zatęsknić :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 11:30 A kogo Szyc grał w "E=mc2"??? Wydaje mi się, ze on w ogóle nie grał w tym filmie... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 13:02 na samym poczatku , studenta zdajacego egammin u Olafa jakies półtorej minuty na ekranie wielka rzecz niewymownie Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:03 Cichopek oczywiście. :) Panienka jest ładna, ale nic więcej niestety sobą nie przedstawia. Aktorka z niej niezwykle drętwa, tańczy jak tańczy, niewątpliwie stokroć gorzej niż dowolna profesjonalistka, mądrością wielką nie grzeszy, a osobowości nie odnotowano. Wystarczy być. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:07 Brodzik. W jej dykcji postrzegam jakas sztucznosc. To rzadki przypadek, gdy lubie wylacznie grana przez aktora postac (Kasia). Odpowiedz Link Zgłoś
angee12 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:18 JESTEŚ WIELOWĄTKOWY/WA NIE MILIĆ Z WYJĄTKOWYM Odpowiedz Link Zgłoś
angee12 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:26 to chyba ja powinnam żałować Odpowiedz Link Zgłoś
sokol47 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 17:41 właśnie Mroczki są już niestrawne Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:22 Teraz to pewnie Tuskówna po rozpoczęciu TzG będzie sie we wszystkich gazetach pojawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:33 Nie sądzę Chyba, że okaże się wielkim talentem Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:34 No coś ty. Jeszcze nie zaczęła tańczyć a już jej pełno w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:38 W gazetach nie sztuka, w telewizji musi pokazać COŚ Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:41 Przykład sztucznej jak plastik Paschalskiej pokazuje, że nie każdy COŚ ma, choć ma wejście do TV Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:35 Nie musi. Powiedz kim z tej dziesiątki prasa moze sie zainteresować? Jak dla mnie poza nią to nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 00:39 No, nie musi, ale czymś trzeba upchać strony Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur ja nie otwieram lodówki 24.02.07, 12:31 bo po obejrzeniu w tv wojewódzkiego odechciewa mi się apetytu Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 01:09 No jak to kim? A Omenaa Mensah? Myślę, że to czarny koń tej edycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 08:43 DODA. Może nie tyle w telewizji co w Internecie. Wszędzie wciska ten swój silikon nawet na Przegląd Piosenki Aktorskiej do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 08:44 Pawel Malaszynski. Milo sie na niego patrzy...ale na tym koniec. Czar pryska, gdy otworzy usta. Nie wiem, czy to zamierzone gburostwo, w kazdym razie w/g mnie zwolennikow mu to nie przysparza. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 09:24 może nie w tv,ale we wszystkich gazetach wkurzają mnie foty herbuś i wałęśówna jak się razem wdzięczą na każdej imprze. kim one niby są ,żeby w kółko ich foty były wklejane Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 09:40 Zakościelny i Rusin... mam ich dość Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 12:21 bezapelacyjnie Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 12:36 Idole dla pokolenia powojennego-Cichopek trzepoczaca rzesami i Hakiel z kwadratowym usmiechem.Ach...jakie ladne dzieci!No i jeszcze Zakoscielny ktory jest idealem w kazdym calu i nic co nie idealne mu sie w zyciu nie przydazylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.ce Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 18:11 a nieprawda, bo jak zaczynał w na dobre i na złe to miał fryzurę kosmity, a i dzisiaj w powtórkowym odcinku o ósmej ileś tam na dwójce coś, mu dziwnie od głowy odstawało, ale odkąd wpatrzył się w brada pitta, to rzeczywiście bardziej gładko i częściej wygląda z tv. może za często. ja wiem, że naród kocha grażynkę, ale nie mielibyście ochoty zobaczyć kiedyś innych konferansjerów... ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 12:55 małaszyński i świadek koronny Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 13:53 a tam... Gala Gali, gala Vivy, gala Pani, wybory najpiękniejszego leśniczego, wybory najbardziej krzywych zębów polskiego szołbiznesu, gala "najbardziej spektakularny skok w bok" (czyli najciekawsze małżenstwa polskiego szołbiznesu), wybory najpiękniejszej pośród Cichopków, gala "a jak wam sie podoba Kożuchowska" oraz gala "o wyższości M jak miernoty nad Kranem". Wszystko prowadzi, oczywista, Torbicka + laureat dowolnego plebiscytu z ostatniej dziesięciolatki. Szołbiznes sam sobie organizuje gale, bije brawo i wzajemnie wręcza nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 13:53 otwierasz ,a tam...Cichopek ,jej chłopak,Mroczki,a ostatnio Walesowna plus Herbus ,ale pewnie zostana zdetronizowane przez kolejne gwiazdy TzG... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 otwieram lodówkę, a tam 21.02.07, 14:48 mleko, najczęściej butelkowe z mleczarni w Miechowie, ser żółty bezmarkowy, ser w kubku śniadaniowy, włoszczowski albo miechowski, jogurt "Magda" z Szaflar albo "Campina" firmy Bacha. Cichopek i Mroczków nigdy w lodówce nie było;) Nie bardzo kojarzę, kto to jest. Większość nazwisk wymienionych we wcześniejszych postach nic mi nie mówi. Zakościelnego widziałem na zdjęciu w gazecie, nie kojarzę jego głosu. U mnie w telewizorze to najczęściej ostatnio chyba Petra Gerster na zmianę ze Steffenem Seibertem się pojawiają. Czytają wiadomości ("Heute journal") na ZDF o 19:00. No i Krister Henriksson jako komisarz Kurt Wallander też ma zapewnione miejsce w moim telewizorze. Podobnie zresztą jak Peter Haber jako komisarz Martin Beck i Jens Albinus jako Orzeł (ten ostatni serial jest też wyświetlany w TVP, ale ja nie lubię "szeptanki" na filmach i wolałem go zdubbingowanego po niemiecku na ZDF oglądać; ostatnio zastrzelili Nazima a Mikaela zwolnili z pracy, no i serial się chyba skończył). Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: otwieram lodówkę, a tam 21.02.07, 15:00 Dowbor, Jungowska, Brodzik i Hakiel + Monika Jarosińska która jest na wszystkich zdjęciach z bankietów razem z Wojciechem Medyńskim (ale w czym wystąpili i czego dokonali to nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
luisapaserinni off topic do Vikinga 26.02.07, 22:49 hej Viking, nie spalaj końcówek seriali;) szczególnie dla wiernych fanek Adlera wiadomość mało pocieszająca, no i płakać byndym;( a skąd jesteś, że Viking z ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 18:56 P.Semka- racja. W Każdym(prawie ) programie publicystycznym. W tv Puls chyba dyzuruje. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa to chyba zależy od marki lodówki 21.02.07, 19:09 bo u mnie zawsze ktoryś Karnowski, nie Semka. Semki bym nie zniosła, jadłowstręt murowany;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Brodzik...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee 21.02.07, 19:52 Semka także w piekarniku. Bo ja czasem słucham radia. Jeszcze taki malutki, co szybko gada. Biedaczek wije się jak piskorz, bo pisiorowy, ale nie całkiem głupi i czasem nie potrafi ukryć, jak mu głupio po jakimś kolejnym wyskoku jego ukochanych.Semka mniej się obcyndala. Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 25.02.07, 13:59 sokol47 napisała: > siedzi red. Semka To wyjaśnia dlaczego ma tyle podbródków. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m7 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 21.02.07, 21:20 Cichopek, Zakościelny, Brodzik, Torbicka i od nowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: otwierasz lodówkę, a tam... 22.02.07, 08:34 Cichopek z Hakielem i Mroczki. Aż mnie skręca w żołądku jak ich widzę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: otwierasz lodówkę, a tam... 22.02.07, 08:47 Większosć mająca związek z tańcami lub z m jak mdłość. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: otwierasz lodówkę, a tam... 22.02.07, 22:19 Piotr Rubik i jego sacropolo, i wielka dwudziestoletnia miłość <blup> Odpowiedz Link Zgłoś
fajnex100 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 17:36 Moim zdaniem za dużo w Polscie jest Ibisza. Jest w każdym programie. Niektórzy telewidzowie mają już tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 17:42 cichopek i hakiel straszyli nawet w Chicago, ale na szczescie juz sobie odlecieli ;O) a w mojej lodowce zdecydowanie bardziej wole znalezc grejfruta ;O) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 18:31 a u mnie w lodowce siedzi Rafal Patyra...noszzzz wszedzie go widze i mam go po dziurkki w nosie a to wszystkie transmisje sportowe, sniadanie z dwojka i jeszcze niedlugo pewnie pogode bedzie zmyslal Odpowiedz Link Zgłoś
agaduch Re: otwierasz lodówkę, a tam... 24.02.07, 13:47 ale Patyra jest faaajnyyy... co d niego chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Kaczki, wielgus, lepper 23.02.07, 18:12 To juz wole lysa Brytney, choc zawsze uwazalem ze brzydula. Odpowiedz Link Zgłoś
panijanina Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 18:37 Zygmunt Chajzer Grazyna Torbicka Krzysztof Ibisz Odpowiedz Link Zgłoś
and283 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 26.02.07, 09:09 ...zgadzam się. ..najsztuczniejsze ryje.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia555 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 19:16 ... teleturniej z P. Ibiszem oraz "M jak miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
realny.esteta Re: otwierasz lodówkę.. 23.02.07, 19:34 A tam siedzi Ciasteczkowy i wcina ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 20:02 Rubik i jego tfu tfu "tfurczość". grrrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
l1k2 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 21:12 Cichopek, Mroczkowie, Brodzik i Zakościelny -- Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka165 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 21:48 Cichopek ło Matko! Jak widze ten jej słodki uśmieszek to aż mi sie zbiera na wymoioty.. łee mam jej serdecnzie dosc Odpowiedz Link Zgłoś
olga.86 Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 21:56 Zdecydowanie Cichopek,Zakościelny,Szyc... Odpowiedz Link Zgłoś
wazzka Re: otwierasz lodówkę, a tam... 23.02.07, 22:24 martyna wojciechowska, juz nie moge wytrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: otwierasz lodówkę, a tam... 25.02.07, 12:39 dokladnie jak ją slyszei widze jej przesuwające sie na boki szcęki w actimelu to noz mi sie w kieszeni otwiera Odpowiedz Link Zgłoś