Dodaj do ulubionych

KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE?

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:52
BEZAPELACYJNIE "RAKOW" POD KAZDYM WZDLEDEM!CZESTOCHOWA JEST RAKOWA!
BYŁ,BĘDZIE,JEST! WWW.RAKOW.REPUBLIKA.PL
Obserwuj wątek
    • Gość: Medalic Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:37
      Logiczne tylko Nasz Kochany Rakow!
      • Gość: gregor Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:56
        Tylko STRADOM!!! Włodar KS Częstochowa!!!!
    • Gość: regina Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 15:20
      To stado radosnych matołków z rakowa nazywasz kibicami?tfu
      • Gość: marczello Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 195.205.241.* 17.09.02, 16:13
        NIE NAZYWAJ MNIE SZMATO MATOŁKIEM! SKOŃCZYŁEM UJ W KRAKOWIE WYDZIAŁ PRAWA I
        ADMINISTRACJI I JESTEM DUMNY Z TEGO, ŻE JESTEM KIBICEM RAKOWA. CHODZIŁEM TAM NA
        PIERWSZĄ LIGĘ, DRUGĄ, PÓŹNIEJ TRZECIĄ, TERAZ CZWARTĄ, A JAK BĘDZIE GRAŁ W C
        KLASIE TO TEŻ BĘDĘ CHODZIŁ NA MECZE. TYLKO RAKÓW CZĘSTOCHOWA, AEJAEJAO!
        • Gość: regina Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 20:14
          Uzywjać słowa -tylko- w twoich infantywnych wypocinach sam sie zaliczyłes do
          ich grona z limanowskiego. Tym młodym chłopakom biegjacym za piłką zyczę jak
          najlpepiej. Jednakze czy zastanowiłes sie dlaczego wszyscy sponsorzy szerokim
          łukiem omijają twój klub wybierając AZS ,CKM czy ostatnio GKS Katowice???
          Odpowiem (bo wiem): głownie przez was matołków ,no bo kto chciałby sponsorować
          druzynę którą ogląda horda trogloglytów??
          • Gość: |KONIU82| Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:40
            Do Reginy-nie masz pojecia,na siatkowke NIE trzeba takich duzych nakladow pien.
            jak na piłkę,a poza tym sponsorzy mijają Rakow z przyczyn wiadomych,niby w
            klubie jest nowy zarzad,ale kase bierze stary(nieliczni mi.Pedał Matusz)-umowy
            maja do konca roku!,sponsorzy są tylko ,nie chcą walic kasy w klub ktorym
            rządzą złodzieje,wszystko sie zmieni(po nowym roku) ,do puki nie zmieni sie
            stary zarzad w 100%-wszystko jest w toku!(sponorow bylo duzo
            tylko,wiadomo,sponsor jak wchodzi chce swoich ludzi, a to jest zagrozeniem
            starego zarzadu i to bylo glownym borykajacym sie problemem),a po drugie w
            sprawie"gks Katowic'"-ten sponsor to znajomy Bojarskiego(ktory jest wych
            Rakowa)!i namowil go!widomo Gks teraz dobrze gra jest na 2 miejscu,poprostu
            kibicom RAKOWA nalezy sie sponsor z prawdziwego zdarzenia,bo teraz tylko pilka
            rzadzi kasa!,a po trzecie jestem wiernym kibicem pod kazdym wzgledem(staram
            sie),tez studiuje ,i nie jestem kibicem jedno sezonowym!(jak to jest w
            wiekszosci u nas w cz wie)a pozym W cz wie rzadza tylko kibice Rakowa ,pod
            kazdym wzgledem,bylismy ,bedziemy,jestesmy!pozdrowiena!!!
            • Gość: thedude Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 23:54
              Drogi kolego gratuluję ze jestes prawdzim kibicem. Jednakze obawiam sie ze
              kibice Rakowa to wymierajacy gatunek-jeszcze kilka lat w okręgówce a ich
              spadająca liczba spowduje ze będą ginącym gatunkiem. BTW Pamietam jak w
              podstawówce czasami chodziłam na 3-4 ligę (z druzyn pamietam ROW Rybnik czy
              Naprzód Rydułotowy(?) ) i na trybunach mozna było spotkac głownie dziadków po
              60.
              Co do nakładów na siatkówkę to sprawą jest oczywista w volleyballu głowny skład
              to 12-13 zawodników a piłka to ok.25.
              • Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 02:54
                Kibiców najlepszych masz nasz Raków bo są najwierniejsi.A gadanie głupot że na
                Raków chodzą małolaty i przygłupy to jest oznaka choroby psychicznej "kibiców"
                Azsu i Włókniarza.
                Nigdy nie będziecie mieli takich kibiców jak My!
                www.rakow.republika.pl
                • Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 19.09.02, 12:39
                  Gość portalu: Konradzik napisał(a):

> Kibiców najlepszych masz nasz Raków bo są najwierniejsi.A gadanie głupot że
                  na
                  > Raków chodzą małolaty i przygłupy to jest oznaka choroby
                  psychicznej "kibiców"
                  > Azsu i Włókniarza.
                  > Nigdy nie będziecie mieli takich kibiców jak My!
                  pomazyc zawsze mozna i warto. bardzo dobrze ze na AZS czy WŁÓKNIARZ nie choda
                  tacy kibice jak na rakow bo tez by przez nich zaczeli podupadac finansowo a tak
                  narazie sie jeszcze niezle trzymaja.
                  • Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:28
                    Gość portalu: mundek napisał(a):

> Gość portalu: Konradzik napisał(a):
                    >
                    > > Kibiców najlepszych masz nasz Raków bo są najwierniejsi.A gadanie głupot ż
                    > e
                    > na
                    > > Raków chodzą małolaty i przygłupy to jest oznaka choroby
                    > psychicznej "kibiców"
                    > > Azsu i Włókniarza.
                    > > Nigdy nie będziecie mieli takich kibiców jak My!
                    > pomazyc zawsze mozna i warto. bardzo dobrze ze na AZS czy WŁÓKNIARZ nie
                    choda
                    > tacy kibice jak na rakow bo tez by przez nich zaczeli podupadac finansowo a
                    tak
                    >
                    > narazie sie jeszcze niezle trzymaja.

OOO jakąś nową teorie wymyślił - a co wy kibice AZS robicie dla klubu ???
                    Teraz to sie stary ośmieszyłeś,nawet na wyjazdy nie jeździcie wspomagać
                    drużyny dopingiem.
                    Powiem jeszcze raz że WY JESTEŚCIE CHORZY! macie obsesje na punkcie
                    oczerniania Rakowa,jest was kilku i to jeszcze w ukryciu.Tylko na necie
                    pokazujecie wasze brudne pazurki.
                    • Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 21.09.02, 10:51
                      Nie jestem kibice AZS a to wymysliles ze jestem za AZS to wynika tylko z
                      jakieis chorej nienawisci RAKOWA I AZS jak cos to kibicuje WLOKNIARZOWI
                      na rakow chodzilem jak byl w 3 lidze i walczyl o awans, pozniej zaczal sie
                      robic burdel na stadionie i nawet juz nie pasowalo co poniektorym zagorzalym
                      kibicom osiedle na ktorym sie mieszka bo spoza os. rakow to nie ma kibicow
                      rakowa. I co ty na to! kibolu kanradzie.
                      troche moze uogolnilem bo znam kibicow rakowa ktorzy chodz(ą)ili na mecze i w
                      spokoju kibicowali moze sa i tacy ale jest to garstka zastraszona przez
                      RAKOWHOOLS w wieku 15-20 chodzacy tylko po to aby cos zrobic niektorzy to
                      pewnie nawet nie znaja wyniku meczu na ktorym byi nie mowiac o strzelcu
                      ew.bramki
                      • Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 14:55

> Nie jestem kibice AZS a to wymysliles ze jestem za AZS to wynika tylko z
                        > jakieis chorej nienawisci RAKOWA I AZS jak cos to kibicuje WLOKNIARZOWI
                        > na rakow chodzilem jak byl w 3 lidze i walczyl o awans, pozniej zaczal sie
                        > robic burdel na stadionie i nawet juz nie pasowalo co poniektorym zagorzalym
                        > kibicom osiedle na ktorym sie mieszka bo spoza os. rakow to nie ma kibicow
                        > rakowa. I co ty na to! kibolu kanradzie.
                        > troche moze uogolnilem bo znam kibicow rakowa ktorzy chodz(ą)ili na mecze i
                        w
                        > spokoju kibicowali moze sa i tacy ale jest to garstka zastraszona przez
                        > RAKOWHOOLS w wieku 15-20 chodzacy tylko po to aby cos zrobic niektorzy to
                        > pewnie nawet nie znaja wyniku meczu na ktorym byi nie mowiac o strzelcu
                        > ew.bramki
                        Mówisz o chorej nienawiści ale chyba sam też jesteś chory - twój wcześniejszy
                        post na to wskazuje,ja nikomu nie ubliżam tylko ty!
                        Jak ci sie nie podoba na Rakowie to po prostu nie przychodź na mecze i koniec.
                        Nie jestem chuliganem tylko zwykłym szarakiem,ale z tego co obserwuje to
                        kibice Azs&Włókniarz czepiają się Rakowa.

• Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 23.09.02, 11:51
                          > Mówisz o chorej nienawiści ale chyba sam też jesteś chory - twój wcześniejszy
                          > post na to wskazuje,ja nikomu nie ubliżam tylko ty!
                          > Jak ci sie nie podoba na Rakowie to po prostu nie przychodź na mecze i koniec.
                          > Nie jestem chuliganem tylko zwykłym szarakiem,ale z tego co obserwuje to
                          > kibice Azs&Włókniarz czepiają się Rakowa.
                          >
                          buuuhahahahah
                          a sam napisales zeby sie "nie chowac za klawiatura" czy to nie byla prowokacja
                          lekka ale jednak. Nie czuje nienawisi do rakowiakow ale duza niechec po paru
                          wypowiedziach takich kibicow jak to fajnie bylo bo tym doje.... a z tamtymi
                          jutro sie bedziemy bic. Gdzie tu rozum?
                          • Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 18:38

> > Mówisz o chorej nienawiści ale chyba sam też jesteś chory - twój wcześniej
                            > szy
                            > > post na to wskazuje,ja nikomu nie ubliżam tylko ty!
                            > > Jak ci sie nie podoba na Rakowie to po prostu nie przychodź na mecze i kon
                            > iec.
                            > > Nie jestem chuliganem tylko zwykłym szarakiem,ale z tego co obserwuje to
                            > > kibice Azs&Włókniarz czepiają się Rakowa.
                            > >
                            > buuuhahahahah
                            > a sam napisales zeby sie "nie chowac za klawiatura" czy to nie byla
                            prowokacja
                            > lekka ale jednak. Nie czuje nienawisi do rakowiakow ale duza niechec po paru
                            > wypowiedziach takich kibicow jak to fajnie bylo bo tym doje.... a z tamtymi
                            > jutro sie bedziemy bic. Gdzie tu rozum?
                            W twoich wypowiedziach było czuć jednak nienawiść-czy ty i twoi ziomale też
                            nie chcą nam dokopać?? Gdzie rozum ? - a po co te zaczepki na necie ?
                            • Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 24.09.02, 15:01
                              jakie zaczepki, czy ja mowilem o jakim dokopywaniu? Powiedzialem ze wizerunek
                              kibica rakowa nie rozni sie niczym od tego prezentowanego w tv. A utwierdzaja
                              mnie tylko w przekonaniu tacy ludzie uwazajacy sie za kibicow w dodatku
                              prawdziwych.
    • Gość: ZAchod Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 10:40
      Tylko Rakow Rks!! Wierni Barwom nie Klubowi!!!
    • Gość: Lotnik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 11:41
      |KONIU82| Po co zadajesz pytanie wszystkim forumowiczom kto ma najlepszych
      kibiców w Cz-wie, skoro od razu odpowiadasz, że bezapelacyjnie Raków? Chcesz
      kogoś oczywiście sprowokować i "dokopać" mu swoimi poglądami, powiedzieć, że
      Twój kochany klub Raków ma najlepszych kibiców w całej Częstochowie.

Ta wojna nigdy się nie skończy, póki nie zdacie sobie sprawy czym jest
      prawdziwe kibicowanie, a czym głupkowata walka między kibicami 3
      częstochowskich klubów. Kibicuję Włókniarzowi, bo lubię żużel i tylko ten sport
      mnie interesuje. A gdybym tak przypadkiem się przeszedł w szaliku Włókniarza po
      dzielnicy Raków późnym wieczorem, to nie wiem czy bym wrócił do domu cały i
      zdrowy. O co w tym wszystkim chodzi? Nikt nie chce pokoju? Chcecie być
      najlepsi? Chcecie walczyć o swoje barwy? Może wyjdźcie na ring, załóżcie
      rękawice bokserskie, i tam powalczcie, może coś zarobicie na życie, może będą z
      was ludzie...
    • Gość: ja Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 14:32
      Gość portalu: |KONIU82| napisał(a):

> BEZAPELACYJNIE "RAKOW" POD KAZDYM WZDLEDEM!CZESTOCHOWA JEST RAKOWA!
      > BYŁ,BĘDZIE,JEST! WWW.RAKOW.REPUBLIKA.PL

nie masz sie czym popierdolencu zajmować? do roboty chamie! kibole to faszyści
      Może codziennie jeszcze modlisz się do szalika rano i wieczorem?
      • bwanakubwa Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? 20.09.02, 15:03
        Rakow ..... Rakow ???????
        WISLA KRAKOW !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kurdelebele Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:07
          Jesteście żałośni... tyle wam powiem...
    • Gość: rts Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 14:35
      najlepszych??????? co to znaczy najlepszych , sadzac po wypowiedziach i sensowi
      tego pytania , uwazaj ze zadał je jakis małolat z szalikiem i nozem w
      kieszeni , który nawet nie wie , a co dopiero pamieta czasy gdy w miescie
      rządził BEZAPELACYJNIE WIDZEW , WSPANIALI KIBICE AZS I CKM-U , KTORZY DO DZIS
      STANOWIA MNIEJSZA ALE NADAL ZNACZACA SIŁE .OCZYWISCIE NIE UDZIELAJACA SIE JAK
      DAWNIEJ ZE WZGLEDÓW ZAOSTRZENIA PRAWA NO I OCZYWISCIE BRAK BOJÓWKI RAKOWA HOOLS
      WYŁACZNIE TO USTAWEK, ALE USTAWKI ...I A CO BEDE TŁUMACZYŁ MAŁOLATOWI
      SIEBIE NAZYWASZ KIBICEM , WIESZ WOGÓLE KTO TO JEST , PEWNIE STWIERDZISZ ZE
      NIKOGO NIE MA Z WIDZEWA CKM-U LUB AZS-U , JESLI TAK PROPONUJE ZASIEGNAC OPINI U
      NASZYCH PRZECIWNIKÓW JESLI WOGOLE BEDE Z TOBA GADAC .

JESLI TYCH KILKUNASTU PAJACY NAZWIESZ KIBICAMI , KTORZY OSTATNIO POJECHali na
      mecz rakowa do SOSNOWCA , BYŁEM I WIDZIALEM ODJAZD NA DWORCU W CZ-WIE TO
      WYBACZ ALE WYRAZE TO SMIECHEM - BUAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAAHAH
      • Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 04:08
        Powiedz mi w czym ty jesteś lepszy od tych małolatów których widziałes na
        dworcu ???
        Buhahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah
        ahahahahahahahahahahhahahaahh eeeeeeeehhhhhhh !
      • Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 29.09.02, 10:06
        Gość portalu: rts napisał(a):

> najlepszych??????? co to znaczy najlepszych , sadzac po wypowiedziach i
        sensowi
        >
        > tego pytania , uwazaj ze zadał je jakis małolat z szalikiem i nozem w
        > kieszeni , który nawet nie wie , a co dopiero pamieta czasy gdy w miescie
        > rządził BEZAPELACYJNIE WIDZEW , WSPANIALI KIBICE AZS I CKM-U , KTORZY DO DZIS
        > STANOWIA MNIEJSZA ALE NADAL ZNACZACA SIŁE .OCZYWISCIE NIE UDZIELAJACA SIE JAK
        > DAWNIEJ ZE WZGLEDÓW ZAOSTRZENIA PRAWA NO I OCZYWISCIE BRAK BOJÓWKI RAKOWA
        HOOLS
        Czy najlepsi kibice to dlaciebie tacy ktorzy idac po miescie wrzeszcza i
        szukaja zaczepki z kazdym kto nie ma szalika ich klubu, albo maja mniejsza sile
        w bojowkach hools jak to ich nazywasz jezeli tak to naprawde wydaje mi sie ze
        nie wiesz co to jest kibicowanie i zwrot najlepszy kibic. Spytaj rodzicow moze
        ci powiedza!
        • Gość: Desmond Którzy kibice mają najlepszy zespół IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 13:29
          Zadajmy takie pytanie a odpowiedź na nie będzie bardziej obiektywna.
          Według mnie bezapelacyjnie kibice Włókniarza i AZS- u.Te kluby to uznane marki
          nie tylko w Polsce, ale i w Europie. Natomiast Raków po kilku tłustych latach
          powrócił do roli jaką pełnił - klubu stricte dzielnicowego.
          I jesze słowo do "rts" - Nie życzę sobie buraku, żebyś swoimi tępymi
          wypowiedziami ośmieszał prawdziwych kibiców WIDZEWA !!!
          • Gość: Konrdzik Re: Którzy kibice mają najlepszy zespół IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 00:24
            Gość portalu: Desmond napisał(a):

> Zadajmy takie pytanie a odpowiedź na nie będzie bardziej obiektywna.
            > Według mnie bezapelacyjnie kibice Włókniarza i AZS- u.Te kluby to uznane
            marki
            > nie tylko w Polsce, ale i w Europie. Natomiast Raków po kilku tłustych
            latach
            > powrócił do roli jaką pełnił - klubu stricte dzielnicowego.
            > I jesze słowo do "rts" - Nie życzę sobie buraku, żebyś swoimi tępymi
            > wypowiedziami ośmieszał prawdziwych kibiców WIDZEWA !!!
            Dobra sytuacja klubu nie ma nic wspólnego z kibicami - np.Amica znana firma a
            kibice nijacy.
            Azs to również klub dzielnicowy.
            • Gość: mundek Re: Którzy kibice mają najlepszy zespół IP: 80.48.252.* 03.10.02, 11:18
              mysle ze nie do konca dzielnicowy, wkoncu grali sobie w pucharach euopejskich
              wielu jej graczy robi kariery za granica lub bedzie robilo, i mysle ze zasieg
              ludzi ktorzy ich dopingowali, byl wiekszy niz 1 dzielnica
              PS Amice tez kibicuje gdy gra w pucharach jak kazdej druzynie z Polski, a w
              lidze mam swoich faworytow i nie koniecznie Amica
    • Gość: Przemo23 Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 17:42
      Wiadomo i bezapelacyjnie, że Raków !!! Pozdrowionka ;)
      • Gość: Medalic Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:13
        BYL, BEDZIE, JEST !!
    • Gość: rib Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czest.pl / 192.168.1.* 10.10.02, 22:40
      rozpacz...
      • Gość: olisambende Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 11.10.02, 15:01
        Gość portalu: rib napisał(a):

> rozpacz...
        nedza i rozpacz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka