Gość: |KONIU82| IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:52 BEZAPELACYJNIE "RAKOW" POD KAZDYM WZDLEDEM!CZESTOCHOWA JEST RAKOWA! BYŁ,BĘDZIE,JEST! WWW.RAKOW.REPUBLIKA.PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Medalic Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:37 Logiczne tylko Nasz Kochany Rakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:56 Tylko STRADOM!!! Włodar KS Częstochowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 15:20 To stado radosnych matołków z rakowa nazywasz kibicami?tfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marczello Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 195.205.241.* 17.09.02, 16:13 NIE NAZYWAJ MNIE SZMATO MATOŁKIEM! SKOŃCZYŁEM UJ W KRAKOWIE WYDZIAŁ PRAWA I ADMINISTRACJI I JESTEM DUMNY Z TEGO, ŻE JESTEM KIBICEM RAKOWA. CHODZIŁEM TAM NA PIERWSZĄ LIGĘ, DRUGĄ, PÓŹNIEJ TRZECIĄ, TERAZ CZWARTĄ, A JAK BĘDZIE GRAŁ W C KLASIE TO TEŻ BĘDĘ CHODZIŁ NA MECZE. TYLKO RAKÓW CZĘSTOCHOWA, AEJAEJAO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 20:14 Uzywjać słowa -tylko- w twoich infantywnych wypocinach sam sie zaliczyłes do ich grona z limanowskiego. Tym młodym chłopakom biegjacym za piłką zyczę jak najlpepiej. Jednakze czy zastanowiłes sie dlaczego wszyscy sponsorzy szerokim łukiem omijają twój klub wybierając AZS ,CKM czy ostatnio GKS Katowice??? Odpowiem (bo wiem): głownie przez was matołków ,no bo kto chciałby sponsorować druzynę którą ogląda horda trogloglytów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |KONIU82| Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:40 Do Reginy-nie masz pojecia,na siatkowke NIE trzeba takich duzych nakladow pien. jak na piłkę,a poza tym sponsorzy mijają Rakow z przyczyn wiadomych,niby w klubie jest nowy zarzad,ale kase bierze stary(nieliczni mi.Pedał Matusz)-umowy maja do konca roku!,sponsorzy są tylko ,nie chcą walic kasy w klub ktorym rządzą złodzieje,wszystko sie zmieni(po nowym roku) ,do puki nie zmieni sie stary zarzad w 100%-wszystko jest w toku!(sponorow bylo duzo tylko,wiadomo,sponsor jak wchodzi chce swoich ludzi, a to jest zagrozeniem starego zarzadu i to bylo glownym borykajacym sie problemem),a po drugie w sprawie"gks Katowic'"-ten sponsor to znajomy Bojarskiego(ktory jest wych Rakowa)!i namowil go!widomo Gks teraz dobrze gra jest na 2 miejscu,poprostu kibicom RAKOWA nalezy sie sponsor z prawdziwego zdarzenia,bo teraz tylko pilka rzadzi kasa!,a po trzecie jestem wiernym kibicem pod kazdym wzgledem(staram sie),tez studiuje ,i nie jestem kibicem jedno sezonowym!(jak to jest w wiekszosci u nas w cz wie)a pozym W cz wie rzadza tylko kibice Rakowa ,pod kazdym wzgledem,bylismy ,bedziemy,jestesmy!pozdrowiena!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 23:54 Drogi kolego gratuluję ze jestes prawdzim kibicem. Jednakze obawiam sie ze kibice Rakowa to wymierajacy gatunek-jeszcze kilka lat w okręgówce a ich spadająca liczba spowduje ze będą ginącym gatunkiem. BTW Pamietam jak w podstawówce czasami chodziłam na 3-4 ligę (z druzyn pamietam ROW Rybnik czy Naprzód Rydułotowy(?) ) i na trybunach mozna było spotkac głownie dziadków po 60. Co do nakładów na siatkówkę to sprawą jest oczywista w volleyballu głowny skład to 12-13 zawodników a piłka to ok.25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 02:54 Kibiców najlepszych masz nasz Raków bo są najwierniejsi.A gadanie głupot że na Raków chodzą małolaty i przygłupy to jest oznaka choroby psychicznej "kibiców" Azsu i Włókniarza. Nigdy nie będziecie mieli takich kibiców jak My! www.rakow.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 19.09.02, 12:39 Gość portalu: Konradzik napisał(a): > Kibiców najlepszych masz nasz Raków bo są najwierniejsi.A gadanie głupot że na > Raków chodzą małolaty i przygłupy to jest oznaka choroby psychicznej "kibiców" > Azsu i Włókniarza. > Nigdy nie będziecie mieli takich kibiców jak My! pomazyc zawsze mozna i warto. bardzo dobrze ze na AZS czy WŁÓKNIARZ nie choda tacy kibice jak na rakow bo tez by przez nich zaczeli podupadac finansowo a tak narazie sie jeszcze niezle trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:28 Gość portalu: mundek napisał(a): > Gość portalu: Konradzik napisał(a): > > > Kibiców najlepszych masz nasz Raków bo są najwierniejsi.A gadanie głupot ż > e > na > > Raków chodzą małolaty i przygłupy to jest oznaka choroby > psychicznej "kibiców" > > Azsu i Włókniarza. > > Nigdy nie będziecie mieli takich kibiców jak My! > pomazyc zawsze mozna i warto. bardzo dobrze ze na AZS czy WŁÓKNIARZ nie choda > tacy kibice jak na rakow bo tez by przez nich zaczeli podupadac finansowo a tak > > narazie sie jeszcze niezle trzymaja. OOO jakąś nową teorie wymyślił - a co wy kibice AZS robicie dla klubu ??? Teraz to sie stary ośmieszyłeś,nawet na wyjazdy nie jeździcie wspomagać drużyny dopingiem. Powiem jeszcze raz że WY JESTEŚCIE CHORZY! macie obsesje na punkcie oczerniania Rakowa,jest was kilku i to jeszcze w ukryciu.Tylko na necie pokazujecie wasze brudne pazurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 21.09.02, 10:51 Nie jestem kibice AZS a to wymysliles ze jestem za AZS to wynika tylko z jakieis chorej nienawisci RAKOWA I AZS jak cos to kibicuje WLOKNIARZOWI na rakow chodzilem jak byl w 3 lidze i walczyl o awans, pozniej zaczal sie robic burdel na stadionie i nawet juz nie pasowalo co poniektorym zagorzalym kibicom osiedle na ktorym sie mieszka bo spoza os. rakow to nie ma kibicow rakowa. I co ty na to! kibolu kanradzie. troche moze uogolnilem bo znam kibicow rakowa ktorzy chodz(ą)ili na mecze i w spokoju kibicowali moze sa i tacy ale jest to garstka zastraszona przez RAKOWHOOLS w wieku 15-20 chodzacy tylko po to aby cos zrobic niektorzy to pewnie nawet nie znaja wyniku meczu na ktorym byi nie mowiac o strzelcu ew.bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 14:55 Gość portalu: mundek napisał(a): > Nie jestem kibice AZS a to wymysliles ze jestem za AZS to wynika tylko z > jakieis chorej nienawisci RAKOWA I AZS jak cos to kibicuje WLOKNIARZOWI > na rakow chodzilem jak byl w 3 lidze i walczyl o awans, pozniej zaczal sie > robic burdel na stadionie i nawet juz nie pasowalo co poniektorym zagorzalym > kibicom osiedle na ktorym sie mieszka bo spoza os. rakow to nie ma kibicow > rakowa. I co ty na to! kibolu kanradzie. > troche moze uogolnilem bo znam kibicow rakowa ktorzy chodz(ą)ili na mecze i w > spokoju kibicowali moze sa i tacy ale jest to garstka zastraszona przez > RAKOWHOOLS w wieku 15-20 chodzacy tylko po to aby cos zrobic niektorzy to > pewnie nawet nie znaja wyniku meczu na ktorym byi nie mowiac o strzelcu > ew.bramki Mówisz o chorej nienawiści ale chyba sam też jesteś chory - twój wcześniejszy post na to wskazuje,ja nikomu nie ubliżam tylko ty! Jak ci sie nie podoba na Rakowie to po prostu nie przychodź na mecze i koniec. Nie jestem chuliganem tylko zwykłym szarakiem,ale z tego co obserwuje to kibice Azs&Włókniarz czepiają się Rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 23.09.02, 11:51 > Mówisz o chorej nienawiści ale chyba sam też jesteś chory - twój wcześniejszy > post na to wskazuje,ja nikomu nie ubliżam tylko ty! > Jak ci sie nie podoba na Rakowie to po prostu nie przychodź na mecze i koniec. > Nie jestem chuliganem tylko zwykłym szarakiem,ale z tego co obserwuje to > kibice Azs&Włókniarz czepiają się Rakowa. > buuuhahahahah a sam napisales zeby sie "nie chowac za klawiatura" czy to nie byla prowokacja lekka ale jednak. Nie czuje nienawisi do rakowiakow ale duza niechec po paru wypowiedziach takich kibicow jak to fajnie bylo bo tym doje.... a z tamtymi jutro sie bedziemy bic. Gdzie tu rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 18:38 Gość portalu: mundek napisał(a): > > Mówisz o chorej nienawiści ale chyba sam też jesteś chory - twój wcześniej > szy > > post na to wskazuje,ja nikomu nie ubliżam tylko ty! > > Jak ci sie nie podoba na Rakowie to po prostu nie przychodź na mecze i kon > iec. > > Nie jestem chuliganem tylko zwykłym szarakiem,ale z tego co obserwuje to > > kibice Azs&Włókniarz czepiają się Rakowa. > > > buuuhahahahah > a sam napisales zeby sie "nie chowac za klawiatura" czy to nie byla prowokacja > lekka ale jednak. Nie czuje nienawisi do rakowiakow ale duza niechec po paru > wypowiedziach takich kibicow jak to fajnie bylo bo tym doje.... a z tamtymi > jutro sie bedziemy bic. Gdzie tu rozum? W twoich wypowiedziach było czuć jednak nienawiść-czy ty i twoi ziomale też nie chcą nam dokopać?? Gdzie rozum ? - a po co te zaczepki na necie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 24.09.02, 15:01 jakie zaczepki, czy ja mowilem o jakim dokopywaniu? Powiedzialem ze wizerunek kibica rakowa nie rozni sie niczym od tego prezentowanego w tv. A utwierdzaja mnie tylko w przekonaniu tacy ludzie uwazajacy sie za kibicow w dodatku prawdziwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAchod Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 10:40 Tylko Rakow Rks!! Wierni Barwom nie Klubowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 11:41 |KONIU82| Po co zadajesz pytanie wszystkim forumowiczom kto ma najlepszych kibiców w Cz-wie, skoro od razu odpowiadasz, że bezapelacyjnie Raków? Chcesz kogoś oczywiście sprowokować i "dokopać" mu swoimi poglądami, powiedzieć, że Twój kochany klub Raków ma najlepszych kibiców w całej Częstochowie. Ta wojna nigdy się nie skończy, póki nie zdacie sobie sprawy czym jest prawdziwe kibicowanie, a czym głupkowata walka między kibicami 3 częstochowskich klubów. Kibicuję Włókniarzowi, bo lubię żużel i tylko ten sport mnie interesuje. A gdybym tak przypadkiem się przeszedł w szaliku Włókniarza po dzielnicy Raków późnym wieczorem, to nie wiem czy bym wrócił do domu cały i zdrowy. O co w tym wszystkim chodzi? Nikt nie chce pokoju? Chcecie być najlepsi? Chcecie walczyć o swoje barwy? Może wyjdźcie na ring, załóżcie rękawice bokserskie, i tam powalczcie, może coś zarobicie na życie, może będą z was ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 14:32 Gość portalu: |KONIU82| napisał(a): > BEZAPELACYJNIE "RAKOW" POD KAZDYM WZDLEDEM!CZESTOCHOWA JEST RAKOWA! > BYŁ,BĘDZIE,JEST! WWW.RAKOW.REPUBLIKA.PL nie masz sie czym popierdolencu zajmować? do roboty chamie! kibole to faszyści Może codziennie jeszcze modlisz się do szalika rano i wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
bwanakubwa Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? 20.09.02, 15:03 Rakow ..... Rakow ??????? WISLA KRAKOW !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdelebele Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:07 Jesteście żałośni... tyle wam powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 14:35 najlepszych??????? co to znaczy najlepszych , sadzac po wypowiedziach i sensowi tego pytania , uwazaj ze zadał je jakis małolat z szalikiem i nozem w kieszeni , który nawet nie wie , a co dopiero pamieta czasy gdy w miescie rządził BEZAPELACYJNIE WIDZEW , WSPANIALI KIBICE AZS I CKM-U , KTORZY DO DZIS STANOWIA MNIEJSZA ALE NADAL ZNACZACA SIŁE .OCZYWISCIE NIE UDZIELAJACA SIE JAK DAWNIEJ ZE WZGLEDÓW ZAOSTRZENIA PRAWA NO I OCZYWISCIE BRAK BOJÓWKI RAKOWA HOOLS WYŁACZNIE TO USTAWEK, ALE USTAWKI ...I A CO BEDE TŁUMACZYŁ MAŁOLATOWI SIEBIE NAZYWASZ KIBICEM , WIESZ WOGÓLE KTO TO JEST , PEWNIE STWIERDZISZ ZE NIKOGO NIE MA Z WIDZEWA CKM-U LUB AZS-U , JESLI TAK PROPONUJE ZASIEGNAC OPINI U NASZYCH PRZECIWNIKÓW JESLI WOGOLE BEDE Z TOBA GADAC . JESLI TYCH KILKUNASTU PAJACY NAZWIESZ KIBICAMI , KTORZY OSTATNIO POJECHali na mecz rakowa do SOSNOWCA , BYŁEM I WIDZIALEM ODJAZD NA DWORCU W CZ-WIE TO WYBACZ ALE WYRAZE TO SMIECHEM - BUAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradzik Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 04:08 Powiedz mi w czym ty jesteś lepszy od tych małolatów których widziałes na dworcu ??? Buhahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahhahahaahh eeeeeeeehhhhhhh ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 29.09.02, 10:06 Gość portalu: rts napisał(a): > najlepszych??????? co to znaczy najlepszych , sadzac po wypowiedziach i sensowi > > tego pytania , uwazaj ze zadał je jakis małolat z szalikiem i nozem w > kieszeni , który nawet nie wie , a co dopiero pamieta czasy gdy w miescie > rządził BEZAPELACYJNIE WIDZEW , WSPANIALI KIBICE AZS I CKM-U , KTORZY DO DZIS > STANOWIA MNIEJSZA ALE NADAL ZNACZACA SIŁE .OCZYWISCIE NIE UDZIELAJACA SIE JAK > DAWNIEJ ZE WZGLEDÓW ZAOSTRZENIA PRAWA NO I OCZYWISCIE BRAK BOJÓWKI RAKOWA HOOLS Czy najlepsi kibice to dlaciebie tacy ktorzy idac po miescie wrzeszcza i szukaja zaczepki z kazdym kto nie ma szalika ich klubu, albo maja mniejsza sile w bojowkach hools jak to ich nazywasz jezeli tak to naprawde wydaje mi sie ze nie wiesz co to jest kibicowanie i zwrot najlepszy kibic. Spytaj rodzicow moze ci powiedza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desmond Którzy kibice mają najlepszy zespół IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 13:29 Zadajmy takie pytanie a odpowiedź na nie będzie bardziej obiektywna. Według mnie bezapelacyjnie kibice Włókniarza i AZS- u.Te kluby to uznane marki nie tylko w Polsce, ale i w Europie. Natomiast Raków po kilku tłustych latach powrócił do roli jaką pełnił - klubu stricte dzielnicowego. I jesze słowo do "rts" - Nie życzę sobie buraku, żebyś swoimi tępymi wypowiedziami ośmieszał prawdziwych kibiców WIDZEWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrdzik Re: Którzy kibice mają najlepszy zespół IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 00:24 Gość portalu: Desmond napisał(a): > Zadajmy takie pytanie a odpowiedź na nie będzie bardziej obiektywna. > Według mnie bezapelacyjnie kibice Włókniarza i AZS- u.Te kluby to uznane marki > nie tylko w Polsce, ale i w Europie. Natomiast Raków po kilku tłustych latach > powrócił do roli jaką pełnił - klubu stricte dzielnicowego. > I jesze słowo do "rts" - Nie życzę sobie buraku, żebyś swoimi tępymi > wypowiedziami ośmieszał prawdziwych kibiców WIDZEWA !!! Dobra sytuacja klubu nie ma nic wspólnego z kibicami - np.Amica znana firma a kibice nijacy. Azs to również klub dzielnicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Którzy kibice mają najlepszy zespół IP: 80.48.252.* 03.10.02, 11:18 mysle ze nie do konca dzielnicowy, wkoncu grali sobie w pucharach euopejskich wielu jej graczy robi kariery za granica lub bedzie robilo, i mysle ze zasieg ludzi ktorzy ich dopingowali, byl wiekszy niz 1 dzielnica PS Amice tez kibicuje gdy gra w pucharach jak kazdej druzynie z Polski, a w lidze mam swoich faworytow i nie koniecznie Amica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 17:42 Wiadomo i bezapelacyjnie, że Raków !!! Pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalic Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:13 BYL, BEDZIE, JEST !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rib Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: *.czest.pl / 192.168.1.* 10.10.02, 22:40 rozpacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olisambende Re: KTO MA NAJLEPSZYCH KIBICOW W CZ-WIE? IP: 80.48.252.* 11.10.02, 15:01 Gość portalu: rib napisał(a): > rozpacz... nedza i rozpacz... Odpowiedz Link Zgłoś