Gość: knur IP: *.pl 25.04.03, 21:23 Brodzik wydaje sie być w miare normalna, ale Wilczak, z tym swoim "akte" - troszkę żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sebar Re: Joasia i Paweł IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.03, 09:24 a co to prostytutki, ze musza wszystkim pasowac? To sa normalni ludzie i uszanuj ich idywidualnosc, bo to byl wywiad z AKTORAMI a nie z bohaterami filmu K&T. > Brodzik wydaje sie być w miare normalna, ale Wilczak, z tym > swoim "akte" - troszkę żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu sa dobrzy moae kidys beda razem tak na prawe IP: *.matarnia.pl 27.04.03, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica Re: Joasia i Paweł IP: *.netpark.pl / 192.168.11.* 27.04.03, 14:35 oni sa naprawde fajni, a graja świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Joasia i Paweł IP: *.acn.pl 28.04.03, 01:36 Gość portalu: knur napisał(a): > Brodzik wydaje sie być w miare normalna, ale Wilczak, z tym > swoim "akte" - troszkę żenada dobrze ze chociaz ty jestes bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia II Re: Joasia i Paweł IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 01:53 A mi sie to najbardziej podobalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Joasia i Paweł IP: lockpol:* / *.gazeta.pl 28.04.03, 08:53 tak naprawde ich doskonalosc trzeba by bylo sprawdzic w bardziej wymagajacym kunsztu aktorskiego dziele niz "Kasia i Tomek"... na ten tychczas po prostu uprawiaja zawod na tyle na ile im sie pozwala i biora za to zasluzone pieniadze... a sam serial jest lekkim i przyjemnym oderwaniem od naszej rzeczywistosci w ta inna - ekranowa ... zatem milego ogladania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: Joasia i Paweł IP: *.komorniki.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 09:44 Na początku nawet mi się serial podobał, ale serialowa Kasia mnie irytuje - jak bym miał taką kobietę to bym na głowę dostał A prywatnie Joasia do najmądrzejszych tez nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Joasia i Paweł IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 10:14 a ja lubię Joasię, bo też mam tak na imię, a Pawła lubię, bo mój brat tak ma na imię. Nie tylko za to ich lubię: oni są fajni! Odpowiedz Link Zgłoś