Dodaj do ulubionych

Kubuś i Juruś...

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 24.11.01, 13:58
piekna scenka po wygranym meczu ping-ponga kuba, jurek i ich pedalski taniec
szczescie ze nie zaczeli kopulowac... tvn promuje kochajacych inaczej!!
ogladalem to wczoraj w knajpie i kurwa mac.. przeszla mi ochota na piwo....
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 14:07
      Ciekawostka...
      Na ogół zachowania homoseksualne najlepiej wyłapują sami zainteresowani. Wiesz,
      że jak się sam przed sobą przyznasz to będzie ci łatwiej. Wiadomo ogólnie, że u
      jednostek prymitywnych strach przed własnymi skłonnościami objawia się agresją,
      a w twoim przypadku homofobią. Ale to się da leczyć.
      • elaf Re: Kubuś i Juruś... 24.11.01, 15:14
        Co ty pieprzysz Zuza, ja jestem babka a tez mnie zemdlilo, to co jestem
        lezbijka ?
        • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 15:16
          Nie, Ty jesteś głupia i źle wychowana. Może być? Albo bardzo młoda, albo... Nie
          wiem co jeszcze sama sobie dopowiedz.
          Kup sobie słownik.
          • elaf Re: Kubuś i Juruś... 24.11.01, 15:43
            Zuziu o wychowaniu nie bedziemy dyskutowac bo ty nie wiesz co to jest a o
            glupocie to ty jak najbardziej masz pojecie, moje dziecko.
            No to jak - BG jest pedalem czy nie ? A ty nie masz cos z lezbijki, bo wg.
            twego scenariusza kazdy kto wnika w te tematy jest homo-podejrzany, a ty
            podjelas rekawice. Wiec prosze o konkrety ale bez wycieczek osobistych, malenka.
            • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:01
              Nie ja się dopatruję w tańcu dwóch facetów homoseksualizmu (co oni tam
              pokazali????), ja tylko żywiołowo nienawidzę wszelkich uprzedzeń, bo świadczą
              wg mnie o nędzy umysłowej, a tego się boję.
              Nie wiem po kiego to piszę, ale nie tak dawno skończyłam 30 lat (happy birthday
              for me), więc zwracanie się do mnie moje dziecko jest powiedzmy, że nie na
              miejscu, chyba, że masz 70 lat i jesteś moją nieżyjącą już babcią.
              O wychowaniu rzeczywiście nie rozmawiajmy: porozmawiajmy o ortografii. Lesbijka
              pisze się przez s, a po wg nie stawia się kropki.
              A o głupocie? Głupota jest rzeczą względną i samowartościującą się. Przy takiej
              Szymborskiej jestem idiotką, przy BG geniuszem, więc też nie rozmawiajmy o tym.
              Spotkałam się w życiu z wieloma opiniami na temat homofobii. Co do jednej
              rzeczy psychologowie się zgadzają. Przykład: dwóch facetów sobie tańczy. BB
              jest w tv ok. 20 więc nie sądzę, aby pokazywany tam taniec polegał na czymś
              choćby sugerującym erotyzm. Więc tych dwóch facetów musiało co najwyżej trzymać
              się za rączki. Jeżeli ktoś się w tym dopatruje zachowań homoseksualnych?? Jak
              jeszcze chodziłam do szkoły średniej miałam na sumieniu parę rzeczy, m.in.
              wagary. Kiedy rodzice wspominali chociaż o kimś tam wagarującym natychmiast
              wpadałam w złość i próbowałam zmienić temat, bądź wykpić problem. W ten sposób
              się zainteresowali moją szkolną frekwencją. Gdybym się nie odzywała nic by nie
              podejrzewali, a nie odzywałabym się np. gdybym na wagary nie chodziła... Proste?
              Jeżeli próbujesz mnie obrazić sugerując moje skłonności lesbijskie to nic z
              tego. Nie mam powodu czuć się urażona, bo ja tego nie uważam za obrazę.
              Występuję w obronie homoseksualistów, więc masz prawo mnie podejrzewać, ja to
              rozumiem i mogę z całkowitym spokojem powiedzieć ci, że się mylisz.
              • elaf Re: Kubuś i Juruś... 24.11.01, 16:10
                Kobieto, czy ty caly swiat widzisz tylko przez pryzmat homoseksualizmu. No to
                masz problem. Ale lecz sie to jest wyleczalne( twoja rada dla BG przyda sie
                bardziej tobie). Glupota jest niestety nieuleczalna.
                • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:13
                  Ok:-)) Jak tak mówisz?
                  Ale pozwól, że raz jeszcze napiszę:
                  TO NIE JA ZACZĘŁAM O HOMOSEKSUALIŹMIE I NIE JA SIĘ TEGO HOMOSEKSUALIZMU
                  WSZĘDZIE DOPATRUJĘ.
                  Dotarło do twojej ze wszechmiar mądrej główki?

Co ty z tą głupotą? Paranoję jakąś masz?
              • Gość: Anna Re: Kubuś i Juruś... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 16:27
                Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Nie wiem po kiego to piszę, ale nie tak dawno skończyłam 30 lat (happy birthday
                >
                > for me
                i ty mowisz o kupowaniu slownikow? :>
                • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:31
                  Oops, faktycznie, my mistake:-) Ale przynajmniej w języku ojczystym sobie radzę.
                  A słownik angielski mam, ale jestem leniwa. Następnym razem nie omieszkam
                  sprawdzić. Przepraszam
                  • Gość: Anna Re: Kubuś i Juruś... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 16:36
                    Nie masz za co przepraszac :) Kazdemu zdarza sie popelnic blad :) POzdrawiam
                    • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:53
                      Dzięki i również pozdrawiam:-)
              • Gość: BG Re: Kubuś i Juruś... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 11:47

> Nie ja się dopatruję ...

....Przykład: dwóch facetów sobie tańczy. ...

... Występuję w obronie homoseksualistów, ...

cze dziewczyny
                sorki ale musialem was opuscic bo poszedlem z synem na mecz
                a teraz do rzeczy

zuza czyzbys tez odebrala z przekazu tvn to samo co elaf i ja

i od razu prosba nie szafuj tu wiekiem ..
                jestem pare lat starszy od ciebie i spotkalem w swoim zyciu pare kobitek ale z
                tego co wiem zadna z nich nie oczekiwala od swojego faceta zeby "sobie tanczyl z
                innym facetem" w gronie moich kolesi tance gostkow tez nie sa tolerowane... co wg
                twojej teorii z pewnoscia bedzie oznaczalo ze znam samych pedalow.. ;)
                wystepujesz w obronie homoseksualistow.. i to daje ci podstawe do wyzwania od
                pedalow idiotow debili wszystkich dookola... - tak wyglada twoja tolerancja...?
                dziewczyno wrzuc na luz bo sie wykonczysz
                pytasz czy sie nie obraze? nie rob sobie jaj..
                ogolnie ciezko mnie obrazic ajuz na pewno nie uczyni tego taka zfrustrowana babka
                jak ty...
                i do tego jestem przeciez idiota
                nie zrozumialas przekazu ...
                niech tych dwoch gostkow kocha sie jak najbardziej..
                problem polega na tym ze ogladajac to nie moglem sie napic piwa... (i chyba nie
                tylko ja)
                a moze jestem anonimowym alkoholikiem? zuziu pomoz prosze....
                a i jeszcz jedno.. nie wyjezdzaj prosze do mnie z ortografia bo ja nie redaguje
                swoich postow za co z gory przepraszam...

a teraz ide zatanczyc z jakims facetem
                a pozniej go przelece.....
                a jeszcze pozniej sie rozplacze..
                ze smiechu ;)))))))

pozdrowionka dla elafa

• Gość: BG Re: Kubuś i Juruś... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 24.11.01, 15:46

> Nie, Ty jesteś głupia i źle wychowana. Może być? Albo bardzo młoda, albo... Nie

Zuza..
            cokolwiek bierzesz - zmniejsz dawke!!!

a tak pozatym zal mi cie bardzo, taki ciezar wiedzy i doswiadczenia strasznie
            przytlacza!!

elaf czyzbys tez byla na piwie w tym nieszczesnym momencie ?? ;))
            • elaf Re: Kubuś i Juruś... 24.11.01, 15:49

> elaf czyzbys tez byla na piwie w tym nieszczesnym momencie ?? ;))

Jeszcze nie, ale czekam do zachodu slonca ;))
    • elaf Do zuzi 24.11.01, 15:59
      To dobre bylo a napisalas to wlasnie ty

"Natomiast Ty (wierzę, że
      niechcący) upodabniasz się do tych inwalidów umysłowych,
      którzy np. przypisują
      homoseksualne zainteresowania... komu? wszystkim
      właściwie:-) (wychodzi na to,
      że to gej brother). A po co Ci to?"

Czy ty nie masz paranoi ?
      • Gość: Zuza Re: Do zuzi IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:04
        Ja mam paranoję??:-) A czy to ja robię gejów z całej obsady BB?
        • elaf Re: Do zuzi 24.11.01, 16:11

> Ja mam paranoję??:-) A czy to ja robię gejów z całej obsady BB?

Nie, ale zrobilas geja z BG.
          • Gość: Zuza Re: Do zuzi IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:16
            A on zrobił geja z tych dwóch. (kurde, nawet nie pamiętam kto to był?:-)) Jurek
            i Kuba?).
            Ja jestem idealistką (jeszcze). Jak jest gejem to może zacznie się zastanawiać,
            a jeżeli go to uraziło (niepotrzebnie, bo to nic strasznego) to przecież to
            jego własna broń, nie powinien się wściekać...
    • Gość: Mimi Re: Kubuś i Juruś... IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 16:15
      Tak,Tak.W Domu WB są same geje i lesbijki.Tak,właśnie tak.Macie rację.
      (to pierwszy etap leczenia chorych psychicznie)
      • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:18
        :-)) No, powiedzmy, że przewrażliwionych:-)
    • Gość: aaaaaaaa Re: Kubuś i Juruś... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 17:36
      Och jak ja lubię te gejowate i chamskie opluwanki ,czytam uważnie ,niezły
      materialik , takie to aż do bólu chorutkie
      • Gość: Zuza Re: Kubuś i Juruś... IP: *.chello.pl 24.11.01, 17:42
        Cieszę się, że mogłam dostarczyć Ci radości. To bicie piany widać na coś się
        przydało...
    • Gość: BG Re: Kubuś i Juruś... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 11:57
      sorry to jeszcze raz ja ..
      zapomnialem czegos
      zuziu wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin
      zyczy
      anonimowy....
      ty juz sobie wstaw co tam tylko chcesz
      pzdr
      BG
      • fafunio Re: Kubuś i Juruś... 26.11.01, 10:07
        BB to ostatnio superkwas!
    • Gość: jdhdfhhd Re: Kubuś i Juruś... IP: *.de.deuba.com 26.11.01, 10:43
      Jestescie kochani....