Dodaj do ulubionych

kurtka Wenta

02.03.07, 00:14
moja mama nosi kurtke tej samej firmy co Went 'The north face' Jak ja jej
zadroszcze !!! tez bym taka chciala :))
Obserwuj wątek
    • luczijka Re: kurtka Wenta 02.03.07, 00:19
      A nie wiesz gdzie i co ważniejsze za ile, można taką kupić??? ;D I czy to chodzi
      o tą kultową już, zieloną, pikowaną kurteczkę, z ostatnich dwóch odcinków??? :))
      Jak masz jakieś zdjęcie to wrzuć, bo muszę ją dokładnie obejrzeć :D
      • gugi14 Re: kurtka Wenta 02.03.07, 00:22
        no widzisz to jest niestety nie ta piękna, seksowna, pikowana, zielona, pasująca
        Wentowi do koloru oczu.... ale w tej tez wyglada calkiem calkiem :)
        • luczijka Re: kurtka Wenta 02.03.07, 00:28
          Szkoda, że nie masz zdjęcia, bo chętnie bym zobaczyła jaką ty masz na myśli
          kurteczkę <hihihi>. Ale wątpię, żeby była aż tak zajebista jak ta zielona <lol>.
      • luczijka Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 00:23
        Sama znalazłam zdjęcie tej kultowej kurteczki <hihihi>. Prawda, że jest
        bosssssska??? ;DDD Muszę sobie taką koniecznie sprawić ;)))
        www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=55&pos=0
        • mmorawski Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 07:00
          Od początku mi się wydawało, że to damska kurtka. :> No i miałem rację. :>
          Cięcia budżetowe ich dotknęły, czy co? :P
          • mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 08:00
            No pewnie, że to damska kurtka, moja babcia ma taką, tylko bez stójki, a z
            małym sztruksowym kołnierzykiem :D:D
            • luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 13:31
              mendosita napisała:

> No pewnie, że to damska kurtka, moja babcia ma taką, tylko bez stójki, a z
              > małym sztruksowym kołnierzykiem :D:D

<ROTFL> To od dzisiaj Wencio będzie mi się kojarzył z Twoją babcią :DDD
              • mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 13:49
                Przyjrzałam się dokładniej zdjęciu i widzę, że to nie stójka, tylko podniesiony
                kołnierz :D A więc moja babcia ma taką samą :D
                Na dole powinny być dwie dość duże naszyte kieszenie wykończone lamówką ze
                sztruksu.
                Ma ktoś zdjęcie tego cuda w całości?

I BTW, Na Boga, dlaczego symbol seksu nosi damską kurtkę?
                • luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 14:39
                  mendosita napisała:

> Przyjrzałam się dokładniej zdjęciu i widzę, że to nie stójka, tylko podniesiony
                  >
                  > kołnierz :D A więc moja babcia ma taką samą :D
                  > Na dole powinny być dwie dość duże naszyte kieszenie wykończone lamówką ze
                  > sztruksu.
                  > Ma ktoś zdjęcie tego cuda w całości?
                  >
                  > I BTW, Na Boga, dlaczego symbol seksu nosi damską kurtkę?

Kasia to może uda Ci się przekonać babcię, żeby mi odsprzedała tą kurteczkę??
                  ;))) Mogłabym wszystkim mówić, że mam taką samą kurtkę jak Michael z PB <lol>.
                  Toż to sto razy lepsze, niż jakiś marny gadżet kupiony na Allegro :DDD
                  Ps. Tak wygląda kurtka Mika od dołu:
                  www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=280&pos=929
                  Niestety lepszego zdjęcia na razie nie znalazłam, ale ciągle próbuję :))
                  • mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:14
                    Lucy pogadam z babcią, więc jeśli nosisz rozmiar 42, to może się uda :D:D
                    Strasznie ciemne to zdjęcie u mnie, niestety nie widzę dołu :(
                    • luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:36
                      Na tym zdjęciu to rzeczywiście niewiele widać, ale kurtka Wenta na pewno nie ma
                      na dole kieszeni z lamówkami, więc nie jest identyczna jak Twojej babci
                      <hihihi>. Ale co tam i tak proś o odsprzedanie ;D Jeśli babcia ma rozmiar 42, to
                      jeszcze nieźle wybulę u krawca za pomniejszenie, bo ja noszę 34 <lol>. Nie wiem
                      czy mi się opłaci ten interes (<hahaha>), ale czego się nie robi dla PB?? ;DDD
                      • mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:41
                        Hahaha, zrobić 34 z 42 to nie lada sztuka, nie wiem, czy to będzie najlepszy
                        zakup w Twoim zyciu :D:D

Uciekam z forum na dwa dni, miłego weekendu życzę wszystkim!
                        • luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:47
                          mendosita napisała:

> Hahaha, zrobić 34 z 42 to nie lada sztuka, nie wiem, czy to będzie najlepszy
                          > zakup w Twoim zyciu :D:D
                          >

<Hihihi> dla dobrego krawca to nic trudnego ;))) A jeśli się żaden nie podejmie
                          tego zadania, to najwyżej sobie powieszę tą kurteczkę na honorowym miejscu w
                          moim pokoju ;DDD
                          Ps. Kasiu też Ci życzę miłego weekendu :)))
                          • katee1 Re: Kultowa kurteczka :))) 03.03.07, 01:23
                            u nas w firmie magazynierzy takie noszą ;-)
          • luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 13:25
            mmorawski napisał:

> Od początku mi się wydawało, że to damska kurtka. :> No i miałem rację. :&#
            > 62;
            > Cięcia budżetowe ich dotknęły, czy co? :P

Jeśli to rzeczywiście damska kurtka, to tym bardziej muszę ją mieć ;D I
            koniecznie w kolorze zielonym, bo jest mi w nim do twarzy <hihihi>.
            • ciciczek Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 14:06
              Matko, ta kurtka jest szkaradna, do kolekcji z szarą bluzą Michaela i czapeczką
              Linca. Kolekcja rodem z demobilu :-))))A i jeszcze Sarci sweterek. Chyba im
              kasy brakuje na ciuchy albo to taki grunge styl ;-)))
              • luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 14:31
                ciciczek napisała:

> Matko, ta kurtka jest szkaradna, do kolekcji z szarą bluzą Michaela i czapeczką
                >
                > Linca. Kolekcja rodem z demobilu :-))))A i jeszcze Sarci sweterek. Chyba im
                > kasy brakuje na ciuchy albo to taki grunge styl ;-)))

Oni w końcu są uciekinierami, więc się nie dziwię, że nie noszą ciuchów od
                Versace lub Armaniego <lol>. Pewnie wyszukują je po śmietnikach ;DDD
                Ps. Nie wiem co masz do sweterka Sary :O Mi się nawet podoba, sama bym taki
                chciała, bo jest na pewno ciepły :)))
                • bonnie75 Re: Kultowa kurteczka :))) 03.03.07, 09:05
                  Pikowana kurteczka podoba mi sie bardzo! Niech no tylko znajde podobna - kupie w
                  trymiga! :-)
                  A nie wiem, czemu czepiacie sie szarej bluzy Majkela - calkiem klasyczna. Mnie
                  bardziej powalaja orzechowe (rude?) sztruksy :-)
                  Poza tym lubie go we wszelkich czapkach - i bejsbolowkach i zimowkach. Jednak
                  najbardziej podobal mi sie jego stroj wiezienny - bluza z dlugim rekawem i na to
                  blekitna koszula z krotkim :-)MNIAM!
    • limonka_3 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 10:47
      Hihi, dobry sposób na pozbycie się kurtek od lat zalegających magazyny sieci
      Target ;)
      Drogie panie, to nie sama szata zdobi człowieka lecz sposób w jaki się ją NOSI.
      • bonnie75 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 11:35
        Ja bede ja nosic bardzo "kultowo" - to moge obiecac :-)
        • limonka_3 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 11:50
          No to poznamy sie po kurtkach ;)

A myślałam że z takich rzeczy się wyrasta 8]
    • gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 15:39

wentworthmilleronline.com/gallery/displayimage.php?album=lastcom&cat=0&pos=35
    • gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 15:43
      za szybko enter..
      gdzies na tej stronce jest zdjecie Wenta w czarnej, puchowej kurtce "The north
      face", myślę, ze o taką chodziło autorce wątku
      • bonnie75 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 16:12
        No tak, to zdjecie mnie "zabilo". Cos mam slabosc do tych jego czapek :-)
        wentworthmilleronline.com/gallery/displayimage.php?album=lastcom&cat=0&pos=51
    • gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 16:25
      [URL=img57.imageshack.us/my.php?image=normalinsideman021hu6.jpg][IMG]
      img57.imageshack.us/img57/1304/normalinsideman021hu6.th.jpg[/IMG][/URL]
      • gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 18:20
        Tamten link nie działa, może tym razem się uda.
        img126.imageshack.us/my.php?image=normalinsideman021ib8.jpg
        • betsaida Ach te ciuchy 04.03.07, 18:03
          Co do siwej bluzy to nie moze jej niestety zdjąc ani zgubić, gdyz na moje oko to
          bluza z nowej kolekcji GAPa ktora wlasnie reklamuje Went. Ale kurteczka po
          (mojej także) babci WTF???? Nie moge jej zniesc!! NIech sie wykapie w fontannie
          czy cos.. Jak stoje w sklepie osiedlowym u siebie na Jezycach pelno takich widze
          przed soba w kolejce.. ;)
          Oczywiscie rozchelstana koszula i wygolona klata (pewnie sobie goli po
          drodze...) Linca, po ktorym widac ze to dorosly facet nei da rady zeby mu nic
          nie roslo :]

Rzeczywiscie wiezienne wdzianka sluzyly Michsiowi a zwlasza to, ktore mial gdy
          plywal sobie pod woda ;)
          • magda.evie.zoe Re: Ach te ciuchy 04.03.07, 18:16
            ej chyba nie, on w GAPie reklamuje serię Khakis with attitude, czy jakoś tak -
            czyli beże rozmaitego autoramentu.

Ładnie mu też w błękitach, prawda?
          • mendosita Re: Ach te ciuchy 04.03.07, 20:15
            Betsaida - ale masz fajnie, że mieszkasz na Jezycach :D Kiedyś strasznie
            chciałam mieszkać na Roosevelta :D:D

To tak off- topic, wybaczcie :)
            • mmorawski Re: Ach te ciuchy 04.03.07, 21:32
              Ale tu się swojsko, poznańsko zrobiło. :D
              • betsaida Re: Ach te ciuchy 05.03.07, 11:19
                Te zdjęcia juz tu były w więszkej nawet rozdzielczosći tak czy inaczej wkleje
                jescze linek do GAPA, chodzi mi o <a
                href="www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=104&STORY=/www/story/02-02-2007/0004518921&EDATE="
                target="_blank">to</a> takie bezowo-szare, wydawalo mi sie podobne do tej siwej
                bluzy po Lincu ;]
                Ale najważniejsze, że te, które życzyły Mike'owi zgubienia/zniszczenia bluzy
                dopięły swego[spoiler alert!]: justjared.buzznet.com/tags/wentworth-miller

[OT : Tak, Jeżyce to klimatyczne ale tez dosyc zulerska (penerska) dzielnica. A
                slynna kamienica nr5.. lepiej nie patrzec, jesli jestes fanka Musierowicz: na
                rozpadajacych sie sesesyjnych plaskorzezbach wisza obrzydliwe reklamy
                zaslaniajac prawie caly front.
                Witam wspolziomow z Posen :)]
            • luczijka Musierowicz :)) 05.03.07, 13:14
              mendosita napisała:

> Betsaida - ale masz fajnie, że mieszkasz na Jezycach :D Kiedyś strasznie
              > chciałam mieszkać na Roosevelta :D:D
              >
              > To tak off- topic, wybaczcie :)

Ja też zawsze chciałam mieszkać na Roosevelta 5 <hihihi>. Zapewne z tego samego
              powodu co ty Kasia ;DDD Ach ta Jeżycjada!!! :)))
        • joh Re: kurtka Wenta 05.03.07, 13:49
          Juz bylo na tym forum ale gdyby ktos nie widzial to tu jest link do wywiadu z
          W. , ktorego udziela ubrany w zielona pikowana kurteczke! A pod spodem chyba na
          dodatek szara bluza:-)
          www.myfoxdfw.com/myfox/MyFox/pages/sidebar_video.jsp?contentId=2280185&version=1&locale=EN-US
          • joh Re: kurtka Wenta 05.03.07, 13:58
            Ale w pierwszej chwili tez myslalam ze chodzilo chyba o ta kurtke
            i52.photobucket.com/albums/g2/ollie118/Wentworth3a.jpg
            socialitelife.com/images/wm012106_03.jpg
            socialitelife.com/images/wm012106_01.jpg
            socialitelife.com/images/wm012106_02.jpg
            • mmorawski Re: kurtka Wenta 05.03.07, 15:29
              > socialitelife.com/images/wm012106_03.jpg
              > socialitelife.com/images/wm012106_01.jpg
              > socialitelife.com/images/wm012106_02.jpg

Mam ten sam sweter co Went na tym zdjęciu!!!! <olaboga> :P
              • luczijka Re: kurtka Wenta 05.03.07, 15:43
                mmorawski napisał:
                > Mam ten sam sweter co Went na tym zdjęciu!!!! <olaboga> :P

Marcin to może mi odsprzedasz swój sweter??? <lol> Jeśli jeszcze babcia Kasi
                zgodzi się na sprzedanie kurtki, to będę miała aż dwie rzeczy z garderoby Wenta ;DDD
                • mmorawski Re: kurtka Wenta 05.03.07, 15:53
                  <rotfl> Może zrobimy licytację na allegro? <haha> Jeszcze się na nim
                  dorobię. :PP W końcu sweterek Kononowicza osiągnął prawie 500 zł, to co dopiero
                  ten. :)))
                  • luczijka Re: kurtka Wenta 05.03.07, 16:08
                    I w ten sposób niechcący podsunęłam Ci kolejny pomysł na zarobienie ;D Trzymaj
                    się mnie, a wkrótce zostaniesz milionerem <hihihihi>.
                    Ps. Jeśli sweter Kononowicza poszedł za 500 zł, to myślę, że Twój by dostał
                    spokojnie 1000 zł :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka