gugi14 02.03.07, 00:14 moja mama nosi kurtke tej samej firmy co Went 'The north face' Jak ja jej zadroszcze !!! tez bym taka chciala :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: kurtka Wenta 02.03.07, 00:19 A nie wiesz gdzie i co ważniejsze za ile, można taką kupić??? ;D I czy to chodzi o tą kultową już, zieloną, pikowaną kurteczkę, z ostatnich dwóch odcinków??? :)) Jak masz jakieś zdjęcie to wrzuć, bo muszę ją dokładnie obejrzeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: kurtka Wenta 02.03.07, 00:22 no widzisz to jest niestety nie ta piękna, seksowna, pikowana, zielona, pasująca Wentowi do koloru oczu.... ale w tej tez wyglada calkiem calkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: kurtka Wenta 02.03.07, 00:28 Szkoda, że nie masz zdjęcia, bo chętnie bym zobaczyła jaką ty masz na myśli kurteczkę <hihihi>. Ale wątpię, żeby była aż tak zajebista jak ta zielona <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 00:23 Sama znalazłam zdjęcie tej kultowej kurteczki <hihihi>. Prawda, że jest bosssssska??? ;DDD Muszę sobie taką koniecznie sprawić ;))) www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=55&pos=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 07:00 Od początku mi się wydawało, że to damska kurtka. :> No i miałem rację. :> Cięcia budżetowe ich dotknęły, czy co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 08:00 No pewnie, że to damska kurtka, moja babcia ma taką, tylko bez stójki, a z małym sztruksowym kołnierzykiem :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 13:31 mendosita napisała: > No pewnie, że to damska kurtka, moja babcia ma taką, tylko bez stójki, a z > małym sztruksowym kołnierzykiem :D:D <ROTFL> To od dzisiaj Wencio będzie mi się kojarzył z Twoją babcią :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 13:49 Przyjrzałam się dokładniej zdjęciu i widzę, że to nie stójka, tylko podniesiony kołnierz :D A więc moja babcia ma taką samą :D Na dole powinny być dwie dość duże naszyte kieszenie wykończone lamówką ze sztruksu. Ma ktoś zdjęcie tego cuda w całości? I BTW, Na Boga, dlaczego symbol seksu nosi damską kurtkę? Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 14:39 mendosita napisała: > Przyjrzałam się dokładniej zdjęciu i widzę, że to nie stójka, tylko podniesiony > > kołnierz :D A więc moja babcia ma taką samą :D > Na dole powinny być dwie dość duże naszyte kieszenie wykończone lamówką ze > sztruksu. > Ma ktoś zdjęcie tego cuda w całości? > > I BTW, Na Boga, dlaczego symbol seksu nosi damską kurtkę? Kasia to może uda Ci się przekonać babcię, żeby mi odsprzedała tą kurteczkę?? ;))) Mogłabym wszystkim mówić, że mam taką samą kurtkę jak Michael z PB <lol>. Toż to sto razy lepsze, niż jakiś marny gadżet kupiony na Allegro :DDD Ps. Tak wygląda kurtka Mika od dołu: www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=280&pos=929 Niestety lepszego zdjęcia na razie nie znalazłam, ale ciągle próbuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:14 Lucy pogadam z babcią, więc jeśli nosisz rozmiar 42, to może się uda :D:D Strasznie ciemne to zdjęcie u mnie, niestety nie widzę dołu :( Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:36 Na tym zdjęciu to rzeczywiście niewiele widać, ale kurtka Wenta na pewno nie ma na dole kieszeni z lamówkami, więc nie jest identyczna jak Twojej babci <hihihi>. Ale co tam i tak proś o odsprzedanie ;D Jeśli babcia ma rozmiar 42, to jeszcze nieźle wybulę u krawca za pomniejszenie, bo ja noszę 34 <lol>. Nie wiem czy mi się opłaci ten interes (<hahaha>), ale czego się nie robi dla PB?? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:41 Hahaha, zrobić 34 z 42 to nie lada sztuka, nie wiem, czy to będzie najlepszy zakup w Twoim zyciu :D:D Uciekam z forum na dwa dni, miłego weekendu życzę wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 15:47 mendosita napisała: > Hahaha, zrobić 34 z 42 to nie lada sztuka, nie wiem, czy to będzie najlepszy > zakup w Twoim zyciu :D:D > <Hihihi> dla dobrego krawca to nic trudnego ;))) A jeśli się żaden nie podejmie tego zadania, to najwyżej sobie powieszę tą kurteczkę na honorowym miejscu w moim pokoju ;DDD Ps. Kasiu też Ci życzę miłego weekendu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katee1 Re: Kultowa kurteczka :))) 03.03.07, 01:23 u nas w firmie magazynierzy takie noszą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 13:25 mmorawski napisał: > Od początku mi się wydawało, że to damska kurtka. :> No i miałem rację. : > 62; > Cięcia budżetowe ich dotknęły, czy co? :P Jeśli to rzeczywiście damska kurtka, to tym bardziej muszę ją mieć ;D I koniecznie w kolorze zielonym, bo jest mi w nim do twarzy <hihihi>. Odpowiedz Link Zgłoś
ciciczek Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 14:06 Matko, ta kurtka jest szkaradna, do kolekcji z szarą bluzą Michaela i czapeczką Linca. Kolekcja rodem z demobilu :-))))A i jeszcze Sarci sweterek. Chyba im kasy brakuje na ciuchy albo to taki grunge styl ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kultowa kurteczka :))) 02.03.07, 14:31 ciciczek napisała: > Matko, ta kurtka jest szkaradna, do kolekcji z szarą bluzą Michaela i czapeczką > > Linca. Kolekcja rodem z demobilu :-))))A i jeszcze Sarci sweterek. Chyba im > kasy brakuje na ciuchy albo to taki grunge styl ;-))) Oni w końcu są uciekinierami, więc się nie dziwię, że nie noszą ciuchów od Versace lub Armaniego <lol>. Pewnie wyszukują je po śmietnikach ;DDD Ps. Nie wiem co masz do sweterka Sary :O Mi się nawet podoba, sama bym taki chciała, bo jest na pewno ciepły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Kultowa kurteczka :))) 03.03.07, 09:05 Pikowana kurteczka podoba mi sie bardzo! Niech no tylko znajde podobna - kupie w trymiga! :-) A nie wiem, czemu czepiacie sie szarej bluzy Majkela - calkiem klasyczna. Mnie bardziej powalaja orzechowe (rude?) sztruksy :-) Poza tym lubie go we wszelkich czapkach - i bejsbolowkach i zimowkach. Jednak najbardziej podobal mi sie jego stroj wiezienny - bluza z dlugim rekawem i na to blekitna koszula z krotkim :-)MNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 10:47 Hihi, dobry sposób na pozbycie się kurtek od lat zalegających magazyny sieci Target ;) Drogie panie, to nie sama szata zdobi człowieka lecz sposób w jaki się ją NOSI. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 11:35 Ja bede ja nosic bardzo "kultowo" - to moge obiecac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 11:50 No to poznamy sie po kurtkach ;) A myślałam że z takich rzeczy się wyrasta 8] Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 15:39 wentworthmilleronline.com/gallery/displayimage.php?album=lastcom&cat=0&pos=35 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 15:43 za szybko enter.. gdzies na tej stronce jest zdjecie Wenta w czarnej, puchowej kurtce "The north face", myślę, ze o taką chodziło autorce wątku Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 16:12 No tak, to zdjecie mnie "zabilo". Cos mam slabosc do tych jego czapek :-) wentworthmilleronline.com/gallery/displayimage.php?album=lastcom&cat=0&pos=51 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 16:25 [URL=img57.imageshack.us/my.php?image=normalinsideman021hu6.jpg][IMG] img57.imageshack.us/img57/1304/normalinsideman021hu6.th.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasta0 Re: kurtka Wenta 03.03.07, 18:20 Tamten link nie działa, może tym razem się uda. img126.imageshack.us/my.php?image=normalinsideman021ib8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Ach te ciuchy 04.03.07, 18:03 Co do siwej bluzy to nie moze jej niestety zdjąc ani zgubić, gdyz na moje oko to bluza z nowej kolekcji GAPa ktora wlasnie reklamuje Went. Ale kurteczka po (mojej także) babci WTF???? Nie moge jej zniesc!! NIech sie wykapie w fontannie czy cos.. Jak stoje w sklepie osiedlowym u siebie na Jezycach pelno takich widze przed soba w kolejce.. ;) Oczywiscie rozchelstana koszula i wygolona klata (pewnie sobie goli po drodze...) Linca, po ktorym widac ze to dorosly facet nei da rady zeby mu nic nie roslo :] Rzeczywiscie wiezienne wdzianka sluzyly Michsiowi a zwlasza to, ktore mial gdy plywal sobie pod woda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Ach te ciuchy 04.03.07, 18:16 ej chyba nie, on w GAPie reklamuje serię Khakis with attitude, czy jakoś tak - czyli beże rozmaitego autoramentu. Ładnie mu też w błękitach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Ach te ciuchy 04.03.07, 20:15 Betsaida - ale masz fajnie, że mieszkasz na Jezycach :D Kiedyś strasznie chciałam mieszkać na Roosevelta :D:D To tak off- topic, wybaczcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Ach te ciuchy 04.03.07, 21:32 Ale tu się swojsko, poznańsko zrobiło. :D Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Ach te ciuchy 05.03.07, 11:19 Te zdjęcia juz tu były w więszkej nawet rozdzielczosći tak czy inaczej wkleje jescze linek do GAPA, chodzi mi o <a href="www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=104&STORY=/www/story/02-02-2007/0004518921&EDATE=" target="_blank">to</a> takie bezowo-szare, wydawalo mi sie podobne do tej siwej bluzy po Lincu ;] Ale najważniejsze, że te, które życzyły Mike'owi zgubienia/zniszczenia bluzy dopięły swego[spoiler alert!]: justjared.buzznet.com/tags/wentworth-miller [OT : Tak, Jeżyce to klimatyczne ale tez dosyc zulerska (penerska) dzielnica. A slynna kamienica nr5.. lepiej nie patrzec, jesli jestes fanka Musierowicz: na rozpadajacych sie sesesyjnych plaskorzezbach wisza obrzydliwe reklamy zaslaniajac prawie caly front. Witam wspolziomow z Posen :)] Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Musierowicz :)) 05.03.07, 13:14 mendosita napisała: > Betsaida - ale masz fajnie, że mieszkasz na Jezycach :D Kiedyś strasznie > chciałam mieszkać na Roosevelta :D:D > > To tak off- topic, wybaczcie :) Ja też zawsze chciałam mieszkać na Roosevelta 5 <hihihi>. Zapewne z tego samego powodu co ty Kasia ;DDD Ach ta Jeżycjada!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
joh Re: kurtka Wenta 05.03.07, 13:49 Juz bylo na tym forum ale gdyby ktos nie widzial to tu jest link do wywiadu z W. , ktorego udziela ubrany w zielona pikowana kurteczke! A pod spodem chyba na dodatek szara bluza:-) www.myfoxdfw.com/myfox/MyFox/pages/sidebar_video.jsp?contentId=2280185&version=1&locale=EN-US Odpowiedz Link Zgłoś
joh Re: kurtka Wenta 05.03.07, 13:58 Ale w pierwszej chwili tez myslalam ze chodzilo chyba o ta kurtke i52.photobucket.com/albums/g2/ollie118/Wentworth3a.jpg socialitelife.com/images/wm012106_03.jpg socialitelife.com/images/wm012106_01.jpg socialitelife.com/images/wm012106_02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: kurtka Wenta 05.03.07, 15:29 > socialitelife.com/images/wm012106_03.jpg > socialitelife.com/images/wm012106_01.jpg > socialitelife.com/images/wm012106_02.jpg Mam ten sam sweter co Went na tym zdjęciu!!!! <olaboga> :P Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: kurtka Wenta 05.03.07, 15:43 mmorawski napisał: > Mam ten sam sweter co Went na tym zdjęciu!!!! <olaboga> :P Marcin to może mi odsprzedasz swój sweter??? <lol> Jeśli jeszcze babcia Kasi zgodzi się na sprzedanie kurtki, to będę miała aż dwie rzeczy z garderoby Wenta ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: kurtka Wenta 05.03.07, 15:53 <rotfl> Może zrobimy licytację na allegro? <haha> Jeszcze się na nim dorobię. :PP W końcu sweterek Kononowicza osiągnął prawie 500 zł, to co dopiero ten. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: kurtka Wenta 05.03.07, 16:08 I w ten sposób niechcący podsunęłam Ci kolejny pomysł na zarobienie ;D Trzymaj się mnie, a wkrótce zostaniesz milionerem <hihihihi>. Ps. Jeśli sweter Kononowicza poszedł za 500 zł, to myślę, że Twój by dostał spokojnie 1000 zł :DDD Odpowiedz Link Zgłoś