brat1 21.03.07, 22:48 Moim zdaniem najlepszym korespondentem zagranicznym TVP jest Piotr Kraśko (przystojny ), drugie miejsce Michał Adamczyk ( też przystojny), najgorsza jest Rzepczak (brzydka), dobrze , że tak mało jest jej w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamilan Re: Korespondent TVP 21.03.07, 23:14 nie uważam, że p.Rzepczak jest brzydka, ale rzecz gustu ale czy jeżeli ktoś nie jest tak urodziwy jak p.Smoktunowicz to od razu to go dyskwalifikuje ???!!! nie umiejętności, doświadczenie tylko uroda !!! a czy p.Kolenda-Zalewska jest aż tak urodziwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat1 Re: Korespondent TVP 21.03.07, 23:23 Pani Kolenda- Zaleska , a nie ZALEWSKA może nie jest urodziwa, chociaż brzydka też nie jest, ale jest mądra i jak zrobi jakiś materiał to przynajmniejwiadomo o co chodzi, a p.Rzepczak lepiej nie mówić, a jest wejścia na żywo szkoda słow Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Korespondent TVP 22.03.07, 09:01 A od kiedy o umiejętnościach korespondenta decyduje uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Korespondent TVP 22.03.07, 09:09 Od wtedy, kiedy każdy ma dostęp do internetu i może pisać, co mu ślina na opuszki palców przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Korespondent TVP 22.03.07, 09:20 Czyli może się okazać, że jestem kiepską dziennikarką, bo komuś tam się nie spodobam? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Korespondent TVP 22.03.07, 09:34 Niestety, chciało się demokracji, to się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Korespondent TVP 22.03.07, 09:59 łojezumiu,i takie przygłupy mają tzw.dostep do internata. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Korespondent TVP 22.03.07, 10:10 tzn ci którzy lubią przystojnych korespondentów.yaworiusiku,przykro miem siem zrobiło ze pomyślałes ze ja myślę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Korespondent TVP 22.03.07, 10:21 No wiem, mi teś psieś chwilem biło psiklo! Ale fajnie że okiej! Odpowiedz Link Zgłoś