Dodaj do ulubionych

Miodowe lata bez Aliny

IP: *.kopernik.gliwice.pl 10.05.03, 21:16
juz od dawna mnie to męczy. Czy tylko mi nie podobaja sie nowe Miodowe Lata bez aktorki która wcześniej grała
Alinę. Mam wrażenie że ona dawała z 50 % uroku temu serialowi. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: jojop Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 10.05.03, 21:25
      Zgadzam sie z tobą. Żona Żaka zupelnie do tej roli nie pasuje, nie ma w sobie
      tego charakteru. No ale pewnie było tak: Gruby przyszedł pewnego dnia do studia
      i powiedział, że jak jego żona nie zagra to on nie przedłuża kontraktu. No i co
      producenci mieli zrobić, usunęli Alinę. Przecież bez grubego nie byłoby
      serialu, no bo kto by go zastapił/
      Teraz ta komedia jest bez ikry, a pierwszoplanową rolę żeńską ciągnie zona
      Norka, ale ile razy można słuchać tego donosnego "Norek!", albo Tadzik".
      Nie ogladam juz tego.
    • Gość: Kasia Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.kopernik.gliwice.pl 10.05.03, 21:52
      no ja tez przestałam to teraz oglądać jakoś nie mogę
      • Gość: eroll Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.chello.pl 10.05.03, 22:34
        na początku żona żaka denerwowała mnie ale teraz trochę się zmieniło, wydaje mi
        się że na początku jej grania scenariusz był bardziej pisany pod pilaszewską a
        teraz jest pisany pod żakową, tylko że to zupełnie inna alina niż kiedyś. to
        nie było chyba tak jak piszecie, pilaszewska sama zrezygnowała z roli bo
        wyrażnie była nią znużona, dziwię się jej trochę że tak podnieca się
        drugoplanową rolą w na dobre i na żle serialu który moim zdaniem idzie na dno.
        • Gość: JAnek Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 07:51
          Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Barcisia,
          że jej nie wsparli u producentów.
          PS
          Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli.
          • Gość: mike Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.chello.pl 11.05.03, 09:48
            Gość portalu: JAnek napisał(a):

> Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Barcisia,
            > że jej nie wsparli u producentów.
            > PS
            > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli
            w czym mieli ją wesprzeć?.
            • Gość: JAnek Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 10:55
              Gość portalu: mike napisał(a):

> Gość portalu: JAnek napisał(a):
              >
              > > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Barcisi
              > a,
              > > że jej nie wsparli u producentów.
              > > PS
              > > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli
              > w czym mieli ją wesprzeć?.

w tym, żeby jej nie wywalali, a w czym ?
              • Gość: eroll Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.chello.pl 11.05.03, 12:12
                Gość portalu: JAnek napisał(a):

> Gość portalu: mike napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: JAnek napisał(a):
                > >
                > > > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Ba
                > rcisi
                > > a,
                > > > że jej nie wsparli u producentów.
                > > > PS
                > > > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli> > w czym mieli ją wesprzeć?.
                >
                > w tym, żeby jej nie wywalali, a w czym ?
                nie sądze by chcieli ją wywalić chyba że nie mieli innego wyjścia, pewnie
                żądała zbyt dużo kasy. bardziej ona chciała odejscia niż producenci, już po
                pierwszym roku grania w serialu marudziła.
                • Gość: JAnek Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 13:31
                  Gość portalu: eroll napisał(a):

> Gość portalu: JAnek napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: mike napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: JAnek napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka
                  > i Ba
                  > > rcisi
                  > > > a,
                  > > > > że jej nie wsparli u producentów.
                  > > > > PS
                  > > > > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli> > w czym mieli ją
                  > wesprzeć?.
                  > >
                  > > w tym, żeby jej nie wywalali, a w czym ?
                  > nie sądze by chcieli ją wywalić chyba że nie mieli innego wyjścia, pewnie
                  > żądała zbyt dużo kasy. bardziej ona chciała odejscia niż producenci, już po
                  > pierwszym roku grania w serialu marudziła.

Ja to przeczytałem kiedyśw jakiejś gazecie telewizyjnej. Nie wiem jak było w
                  rzeczywistości, ale po co by mieli kłamać.
        • Gość: nata Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.kutno.mediaclub.pl 11.05.03, 15:47
          Gość portalu: eroll napisał(a):

> na początku żona żaka denerwowała mnie ale teraz trochę się zmieniło, wydaje
          mi się że na początku jej grania scenariusz był bardziej pisany pod pilaszewską
          a teraz jest pisany pod żakową, tylko że to zupełnie inna alina niż kiedyś. to
          > nie było chyba tak jak piszecie, pilaszewska sama zrezygnowała z roli bo
          > wyrażnie była nią znużona, dziwię się jej trochę że tak podnieca się
          > drugoplanową rolą w na dobre i na żle serialu który moim zdaniem idzie na dno.

Tu się mylisz. Kilka miesiący temu czytałam wywiad z Agnieszką Pilaszewską i
          wyobraź sobie, że to z niej zrezygowano (o ile dobrze pamiętam za sprawą
          serialowego mężą)i na pewno nie była to dla niej komfortowa sytuacja
        • steyr Re: Miodowe lata bez Aliny 11.05.03, 18:48
          Hmmm... czy na dno? Moim zdaniem po ostatniej przerwie poprawił się scenariusz.
          Tyle że można odnieść wrażenie że na szpital w Leśnej Górze zwaliły się
          wszystkie kataklizmy świata:)
    • Gość: Kasyx Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 14:08
      To znaczy ta nowa aktorka gra teraz Alinę w miejsce poprzedniej czy może nową
      żonę Norka?
      Wolałbym to drugie, bo Alina to wredna baba i gdybym ją przepędził do
      wszystkich diabłów byłoby wspaniale.
    • Gość: Kasia Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.kopernik.gliwice.pl 11.05.03, 18:35
      ciekawe jak wygląda teraz sprawa z oglądalnością miodowych lat bo z tego co wiem to ja i mój mąż nie oglądamy, nie
      oglądają już moi rodzice a wcześniej zwsze oglądali i ogólnie spadł serial na psy. Moim zdaniem bez Aliny lepiej w
      ogóle nie krecić gniota
    • aguszak Oczywiście, że Agnieszka Pilaszewska... 12.05.03, 12:25
      ... była wspaniała w roli Aliny. Pani Kasia Żak abso;utnie nie nadaje się do
      tej (czy w ogóle do jakiejkolwiek???) roli.
    • Gość: Richelieu* wypusteczki, falbaneczki, ach, och ech.. IP: *.localdomain / 192.168.0.* 12.05.03, 21:20
      Alina jako Pilaszewska była rozsądna, żartem oceniała wygłupy swojego męża-
      chłopca, potrafiła być Kobietą
      Alina jako Żak jest roztrzepana, egzaltowana, zajmuje się pierdołami i wzdycha,
      wzdycha i wzdycha aż dziw że ma jeszcze powietrze w płucach. Wcześniej nawet
      Danka zdawała się mądrzejsza. Teraz kiedy obie dobrały się jak w korcu maku,
      patrzę i myślę; nie, to przecież dwie blondynki w pełnym tego słowa znaczeniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka