Gość: KASIA IP: *.kopernik.gliwice.pl 10.05.03, 21:16 juz od dawna mnie to męczy. Czy tylko mi nie podobaja sie nowe Miodowe Lata bez aktorki która wcześniej grała Alinę. Mam wrażenie że ona dawała z 50 % uroku temu serialowi. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojop Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 10.05.03, 21:25 Zgadzam sie z tobą. Żona Żaka zupelnie do tej roli nie pasuje, nie ma w sobie tego charakteru. No ale pewnie było tak: Gruby przyszedł pewnego dnia do studia i powiedział, że jak jego żona nie zagra to on nie przedłuża kontraktu. No i co producenci mieli zrobić, usunęli Alinę. Przecież bez grubego nie byłoby serialu, no bo kto by go zastapił/ Teraz ta komedia jest bez ikry, a pierwszoplanową rolę żeńską ciągnie zona Norka, ale ile razy można słuchać tego donosnego "Norek!", albo Tadzik". Nie ogladam juz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.kopernik.gliwice.pl 10.05.03, 21:52 no ja tez przestałam to teraz oglądać jakoś nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.chello.pl 10.05.03, 22:34 na początku żona żaka denerwowała mnie ale teraz trochę się zmieniło, wydaje mi się że na początku jej grania scenariusz był bardziej pisany pod pilaszewską a teraz jest pisany pod żakową, tylko że to zupełnie inna alina niż kiedyś. to nie było chyba tak jak piszecie, pilaszewska sama zrezygnowała z roli bo wyrażnie była nią znużona, dziwię się jej trochę że tak podnieca się drugoplanową rolą w na dobre i na żle serialu który moim zdaniem idzie na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAnek Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 07:51 Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Barcisia, że jej nie wsparli u producentów. PS Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.chello.pl 11.05.03, 09:48 Gość portalu: JAnek napisał(a): > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Barcisia, > że jej nie wsparli u producentów. > PS > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli w czym mieli ją wesprzeć?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAnek Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 10:55 Gość portalu: mike napisał(a): > Gość portalu: JAnek napisał(a): > > > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Barcisi > a, > > że jej nie wsparli u producentów. > > PS > > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli > w czym mieli ją wesprzeć?. w tym, żeby jej nie wywalali, a w czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.chello.pl 11.05.03, 12:12 Gość portalu: JAnek napisał(a): > Gość portalu: mike napisał(a): > > > Gość portalu: JAnek napisał(a): > > > > > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka i Ba > rcisi > > a, > > > że jej nie wsparli u producentów. > > > PS > > > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli> > w czym mieli ją wesprzeć?. > > w tym, żeby jej nie wywalali, a w czym ? nie sądze by chcieli ją wywalić chyba że nie mieli innego wyjścia, pewnie żądała zbyt dużo kasy. bardziej ona chciała odejscia niż producenci, już po pierwszym roku grania w serialu marudziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAnek Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.03, 13:31 Gość portalu: eroll napisał(a): > Gość portalu: JAnek napisał(a): > > > Gość portalu: mike napisał(a): > > > > > Gość portalu: JAnek napisał(a): > > > > > > > Wcale nie zrezygnowała sama. Wręcz przeciwnie, miała żal do Żaka > i Ba > > rcisi > > > a, > > > > że jej nie wsparli u producentów. > > > > PS > > > > Żona Żaka jest beznadziejna w tej roli> > w czym mieli ją > wesprzeć?. > > > > w tym, żeby jej nie wywalali, a w czym ? > nie sądze by chcieli ją wywalić chyba że nie mieli innego wyjścia, pewnie > żądała zbyt dużo kasy. bardziej ona chciała odejscia niż producenci, już po > pierwszym roku grania w serialu marudziła. Ja to przeczytałem kiedyśw jakiejś gazecie telewizyjnej. Nie wiem jak było w rzeczywistości, ale po co by mieli kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.kutno.mediaclub.pl 11.05.03, 15:47 Gość portalu: eroll napisał(a): > na początku żona żaka denerwowała mnie ale teraz trochę się zmieniło, wydaje mi się że na początku jej grania scenariusz był bardziej pisany pod pilaszewską a teraz jest pisany pod żakową, tylko że to zupełnie inna alina niż kiedyś. to > nie było chyba tak jak piszecie, pilaszewska sama zrezygnowała z roli bo > wyrażnie była nią znużona, dziwię się jej trochę że tak podnieca się > drugoplanową rolą w na dobre i na żle serialu który moim zdaniem idzie na dno. Tu się mylisz. Kilka miesiący temu czytałam wywiad z Agnieszką Pilaszewską i wyobraź sobie, że to z niej zrezygowano (o ile dobrze pamiętam za sprawą serialowego mężą)i na pewno nie była to dla niej komfortowa sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
steyr Re: Miodowe lata bez Aliny 11.05.03, 18:48 Hmmm... czy na dno? Moim zdaniem po ostatniej przerwie poprawił się scenariusz. Tyle że można odnieść wrażenie że na szpital w Leśnej Górze zwaliły się wszystkie kataklizmy świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasyx Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 14:08 To znaczy ta nowa aktorka gra teraz Alinę w miejsce poprzedniej czy może nową żonę Norka? Wolałbym to drugie, bo Alina to wredna baba i gdybym ją przepędził do wszystkich diabłów byłoby wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Miodowe lata bez Aliny IP: *.kopernik.gliwice.pl 11.05.03, 18:35 ciekawe jak wygląda teraz sprawa z oglądalnością miodowych lat bo z tego co wiem to ja i mój mąż nie oglądamy, nie oglądają już moi rodzice a wcześniej zwsze oglądali i ogólnie spadł serial na psy. Moim zdaniem bez Aliny lepiej w ogóle nie krecić gniota Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Oczywiście, że Agnieszka Pilaszewska... 12.05.03, 12:25 ... była wspaniała w roli Aliny. Pani Kasia Żak abso;utnie nie nadaje się do tej (czy w ogóle do jakiejkolwiek???) roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* wypusteczki, falbaneczki, ach, och ech.. IP: *.localdomain / 192.168.0.* 12.05.03, 21:20 Alina jako Pilaszewska była rozsądna, żartem oceniała wygłupy swojego męża- chłopca, potrafiła być Kobietą Alina jako Żak jest roztrzepana, egzaltowana, zajmuje się pierdołami i wzdycha, wzdycha i wzdycha aż dziw że ma jeszcze powietrze w płucach. Wcześniej nawet Danka zdawała się mądrzejsza. Teraz kiedy obie dobrały się jak w korcu maku, patrzę i myślę; nie, to przecież dwie blondynki w pełnym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś