paulinaa 08.04.07, 11:56 bedziecie dzis oglądać? ja tak i mam nadzieje, ze wreszcie odpadnie Omena chociaz boje sie, ze bedzie to Cerekwicka bo ma male poparcie widowni... jezeli troche gorzej zatanczy to wyleci.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-adore Re: TzG odc. 6 08.04.07, 13:41 Jeśli bedę oglądać to z przyzwyczajenia, ale może na innym kanale jakis dobry film dają. A jeżeli jednak obejrze to dla rewelacyjnego Tyńca, poniekąd również dla bardzo dobrego Obuchowicza, a ze względów estetycznych dla przystojnych Włocha i Ukraińca. Poza tym atrakcji brak - nie wiem czy to wyczerpanie materiału, czy cos innego, ale ta edycja jest nudna jak flaki z olejem. Uczestnicy w większosci nie przyciągajacy do ekranu, gwiazd w scislym rozumieniu tego słowa brak, jury jakieś bez jaj sie zrobiło (nie mówie o paplającym bez sensu Wodeckim czy juz w ogóle o majaczącej jak w gorączce i irytującej do granic mozliwości Tyszkiewicz, ale o Pavlovic, której zawsze lubiłam słuchać), Skrzyneckiej nie da sie oglądać jeszcze bardziej niż zwykle, Urbański prowadzi program jakby mu sie nie chciało etc. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG odc. 6 08.04.07, 13:46 Aaa - no i jeszcze to, że najbardziej komentowaną osobą z tej nudnej edycji jest nudna i nijaka Kasia Tusk, która oczywiscie jest taka skromna, urocza, nieśmiała, śliczna i wspaniała.;) Pewnie wygra, słodka do po..gania Cichopek wygrała właśnie dzięki zachwytom nad jej mdlącą słodkością. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: TzG odc. 6 08.04.07, 14:01 Jasne, ze bede ogladac! Z przyzwyczajenia i z braku ciekawszych pomyslow na wieczor:) Tez mam nadzieje, ze odpadnie Omena, juz dawno powinna! No chyba ze ktos da plame:( pozdrawima! Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: TzG odc. 6 08.04.07, 15:33 gdybym ogladala to z powodu piosenek Sinatry, ktorych aranzacje sa na dzis zapowiadane, w ogole jestem w szoku ze nie dali sobie dzis siana, w zeszlym roku o ile pamietam Wielkanoc czy inne wazne swieto bylo bez Tanca ale nie obejrze dzis, bo sa powtorki a Prison Break (kocham mojego meza!) nie ma powtorek (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odc. 6 08.04.07, 15:56 wydaje mi sie ze byl TzG w swieta rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: TzG odc. 6 08.04.07, 17:38 Było. Piosenki z musicali były - pamiętam ze względu na przepiękny walc Mroczka i Piotrowskiej do "Sunrise, sunset". To jeden z niewielu tanców z TzG, który pamiętam. ;) A tej edycji nie oglądam, tylko typuję, kto odpadnie. Dziś stawiam na Cerekwicką. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: TzG odc. 6 08.04.07, 17:40 Z powodu braku "Rancza" chyba w końcu obejrzę pierwszy odcinek tej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: TzG odc. 6 08.04.07, 19:11 ogladac bede mam nadzieje ze odpadnie omen Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: TzG odc. 6 08.04.07, 19:13 Ta edycja jest niestety strasznie nudna.Z dużą sympatia do p.Omeny - ale powinna odpaśc wcześniej zamiast p.Samusionek. Oglądam Skazanego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odc. 6 08.04.07, 19:29 niee samusionek byla gorsza. ale omena powinna byla odpasc juz tydzien temu Odpowiedz Link Zgłoś
emkamaciek Re: TzG odc. 6 08.04.07, 19:43 -adore napisała: >(...) Urbański prowadzi > program jakby mu sie nie chciało etc. Tak? A ja uważam, że prowadzi ten program, jakby był najlepszym w swoim fachu prezenterem nad Wisłą. Bo w rzeczy samej - jest nim :) Pozdrawiam wszystkich zwolenników Huberta! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odc. 6 08.04.07, 21:35 ;D omena poleciała:) balam sie ze obuchowicz wypadnie! widac widzowie mu nie ślą SMSów.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna4444 Re: TzG odc. 6 08.04.07, 21:55 Omenie sie należało...zreszta już apre odcinków temu... Dziwi mnie tylko nagly spadek popularnosci Maseraka,ale z drugiej strony to bylo do przewidzenia. Wielki szacunek dla Tynca! Facet jest niesamowity. A przy okazji wielki szacun tez dla Kamili za kunszt trenerski. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odc. 6 08.04.07, 22:01 tak. ten foxtrot byl swietny! rumba cerekwickiej tez mi sie podobala. i obuchowicza tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: TzG odc. 6 09.04.07, 12:12 Tyniec jest po prostu rewelacyjny ! Jedno wielkie zaskoczenie, założę się, że na początku 5 edycji nikt nie dałby za niego złamanego grosza. Bardzo dobrze, ze wyleciała Omena, bo bardziej drewnianego kołka od niej to nie widziałam. Już chyba Tuskówna się lepiej rusza niż ona. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odc. 6 09.04.07, 16:10 ja zakładałam ze tyniec wyleci w 2 odicnku;) a tu niespodzianka;) Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: TzG odc. 6 09.04.07, 21:13 Tyniec jest super!Jako tancerz i jako czlowiek.Jest tak sympatyczny i skromny.Uklon w jego strone i trzymam kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: TzG odc. 6 10.04.07, 00:29 Dla mnie nie żadne gwiazdy sa gwiazdami ale Blanca która fantastycznie tańczy z tym gosciem z Syberii. Na nią wyśle esemsesa za tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś