Dodaj do ulubionych

Kalisz u Kuby.

15.04.07, 23:59
Dlaczego ludzie lewicy mają jaja, poczucie dużego humoru i potrafią z siebie żartować a prawicowcy
to mocno ściśnięte pośladki. Patrzyłem i tak myślałem. Brak odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • tv.maniaczka Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 00:04
      wielka10 napisała:

> Dlaczego ludzie lewicy mają jaja, poczucie dużego humoru i potrafią z siebie ża
      > rtować a prawicowcy
      > to mocno ściśnięte pośladki. Patrzyłem i tak myślałem. Brak odpowiedzi.

Dobre pytanie. Podobno im bardziej w prawo tym mniejsze poczucie humoru.

Nie należę do zwolenników SLD ale Kalisza bardzo lubię i cenię. Facet ma jaja,
      ogromny dystans do większości spraw i to jest jego wielkim atutem. A że
      inteligentny to wspominać już nie muszę:)
    • virr Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 00:20
      Kalisz wydawał się być w bardzo dobrym humorze. Nic dziwnego - SLD nabiera
      wiatru w żagle. Nikt chyba się nie spodziewał tak szybkiej dekompozycji PiSu.
      • fanraczej Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 00:25
        trafił trefniś na komucha
        • grek.grek Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 11:00
          Jakiego "komucha" ???
          Zapoznaj się z biografią Kalisza - może przestaniesz się wygłupiać.
          W ogóle słowo "komuch" jest żałosne; raz,że anachroniczne,a dwa - decydujące dziś o SLD postaci,to w większości takie "komuchy" jak ja ministrant.
    • deniss_peniss Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 08:20
      Kalisza to ostatnio TVN bardzo polubił, ekspert w każdej sprawie i na każdy
      temat, "Kawa na ławę" Rymanowskiego, TVN24, WOjewódzki, tylko w Mieście Kobiet
      jeszcze nie był. Lansik taki troche.
      • sveterki Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 08:44
        deniss_peniss napisał:

> Kalisza to ostatnio TVN bardzo polubił, ekspert w każdej sprawie i na każdy
        > temat, "Kawa na ławę" Rymanowskiego, TVN24, WOjewódzki, tylko w Mieście Kobiet
        > jeszcze nie był. Lansik taki troche.

To tak samo jak "mundry" Semka w TVP.
    • arleta.czysz Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 08:33
      rzeczywiście gość ma jaja i jest zabawny oraz sympatyczny- jakkolwiek lans to
      był na pewno( ale kto się w tym programie nie lansuje?).
      fajny program, nawet Chochoł w porządku.
      No i młodociany misiek ( misiaczek?)na koniec:))))
      • jedzoslaw Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 11:09
        Tylko że Kuba też trochę przeszkadzał Kaliszowi. Ryszard chciał czasem coś
        powiedzieć na tematy poważniejsze i musiał się przekrzykiwać. Ale świetne były
        sformułowania Kuby w rodzaju "Ricardo", "delfin w puszce po konserwie", "zrobię
        panu test na Borata" :) Z kolei Mroczek nie był szczególnie wyluzowany, moim
        zdaniem nie pokazał zbyt dużego dystansu do siebie. Nie udało mu się zgrabnie
        wybrnąć z tematu długości penisa. Widząc to Wojewódzki jeszcze bardziej dokręcał
        śrubę, choć moim zdaniem już mógł litościwie odpuścić ten temat. Bliźniak
        zrehabilitował się chyba przede wszystkim swoją opinią na temat seksapilu Renaty
        Beger, co doprowadziło wszystkich do spazmów. :)
    • grek.grek Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 11:08
      Prawicowcy mają kompleksy - pękają o moherowo-sutannowy nadęty elektorat,o opinię swoich fundamentalistycznych środowisk,a i zapewne mają wewnętrzne zahamowania utrwalane przez całe lata (Bosak najlepszym tego przykładem - młody facet wydawałobu się,a przy starszaku Kaliszu wyszedł na totalnego dziadka kruchtowego - słowem : zero życia).Więc stale zwieracze muszą trzymać w czujności... rewolucyjnej,ma się rozumieć.

• lamia68 Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 11:50
        Uważam, że przebojem tego programu była mama Kuby.
    • gilbertt Re: Kalisz u Kuby humor to tylko PR 16.04.07, 12:02
      Oni po prostu udają, że mają poczucie humoru. To taki ich zabieg PR i gra pod
      młodych wyborców, bo ktoś, kto trzeźwo i racjonalnie potrafi ocenić polityków,
      na SLD nigdy nie zagłosuje.

A tak udają fajnych, miłych, sympatycznych, z poczuciem humoru, obytych. To że
      zrobili wielkie G za swoich rządów, to ten co na PR się złowi pod uwagę nie
      bierze. Tylko sobie pomyłki ten Kalisz, Miller, Olejniczak, Senyszyn itd to
      fajny facet/ babka.

Szkoda mi takich ludzi, których takimi cukiereczkami dają się złowić SLD
      • frugo3 : Kalisz u Kuby humor to tylko PR 16.04.07, 12:32
        Kalisz to stary piernik, obleśnie gruby - widac ze nie radzi sobie ze samym
        soba jak moze cos dobrego dla innych zrobić. Jest nie mniej umoczony niz
        Miller, jego sympateie dla Kwaśniewskiego go dyskwalfikują, ogólnie żenada.
        Mroczek skromny i szczery zrobił jak najlepsze wrażenie. Mamuska Kuby - bez
        wyrazu ...
        • grek.grek Re: : Kalisz u Kuby humor to tylko PR 16.04.07, 15:17
          Moze i gruby,ale kobietę ma taką,że pozazdrościć...

Reszta twojego postu,to sterta takich duractw,że właściwie szkoda komentować... wypada tylko uczcić minutą ciszy,co niniejszym czynię.
          • sher.khan Re: : Kalisz u Kuby humor to tylko PR 16.04.07, 15:29
            a niech se będzie PR. U pisowców ani PR-u nie ma, ani mózgu, ani refleksu, ani
            wyrazu żadnego. A wiadomo, że sukces w polityce to w duzej mierze umiejętność
            robienia wrażenia.
      • grek.grek Re: Kalisz u Kuby humor to tylko PR 16.04.07, 15:31
        No fakt, za rządów SLD nie było gnojenia,poniewierania ludźmi,demaskowania własnej agentury,zastępowania praw człowieka katolickimi dogmatami i bolszewickimi paranojami,nie było takiego schamienia w traktowaniu inaczej myślących,wystawiania gołej doopy Niemcom,braku respketu dla własnej godności i demokratycznych reguł państwa prawa...

Za to weszliśmy do Unii,gospodarka się rozwinęła,finanse w miarę zostały uporządkowane i mieliśmy świetną opinię na Zachodzie,dostaliśmy pieniądze,ale wg ciebie to nie są sukcesy.
        Ale jak zwykle polactwo woli oszołomów i głuptaków wczytane i wpatrzone w Rywina albo innego Pęczaka.
        Ważniejsza jakaś gadka-szmatka przy wódce o nierealnej kasie i mercedes z przyciemianymi szybami jako łapówka niż realne sukcesy,wpływające na życie normalnego obywatela po milionkroć bardziej. Polak taki już jest - jak oddaje głos,to nie patrzy poza czubek własnego nosa : skoro ja jestem do doopy,że nie mam willi z basenem i w ogóle wyć mi się chce,bo takie fajne komórki reklamują,a ja nie umiem zarobić na nie,to wina gadki Rywina albo łapówki Pęczaka,więc zagłosuję przeciw ich partii,globalny interes kraju mnie choooj obchodzi.Czyjąś głowę trzeba na talerzu położyć,za własne nieudacznictwo
        A że Polak mądrze wybiera raz na 20 lat,to efekty są jakie są.Wybierze sobie debili i fanatyków,którzy pewnie nie ukradli ani złocisza - nawet tego głuptaki nie umieją... Umieją tylko nic nie robić albo pilnować babskich doop,kazac nosić mundurki i bawić się słowami od szamba aż po zomo i hołotę,a już szczególną frajdę sprawia im oskarżanie wszystkich o wszystko i robienie z Polski katolsko-bolszewickiego zaścianka.

A braku Millera szkoda - szczególnie w debatach. Jednym zdaniem kulturalnie sprowadziłby do parteru tych osłów z LPR albo PiS.
        • procura Re: Kalisz u Kuby humor to tylko PR 17.04.07, 09:50
          grek.grek, zgadzam sie w dwustu procentach. takiego chamstwa w polityce, jak
          teraz, to juz dawno nie bylo! arogancja, niedrzecznosc i ciemnogród górą!
          • grek.grek Re: Kalisz u Kuby humor to tylko PR 17.04.07, 11:10
            Przetrzymamy ich,a potem zrobimy im z d#py to, co ruska zima zrobiła z armią Napoleona.

• spieprzajacy_dziad Re: Kalisz u Kuby humor to tylko PR 17.04.07, 17:40
              grek.grek napisał:

> Przetrzymamy ich,a potem zrobimy im z d#py to, co ruska zima zrobiła z armią
              Na
              > poleona.
              >

ja tam wolałbym zrobic im z d#py jesień średniowiecza - cokolwiek to znaczy...
    • nevergiveup Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 12:50
      Kalisz spoko, Mroczek lekko spięty (Łepkowska mu powinna scenariusz napisać na
      tę wizytę), Mama Kuby - wyglądała jak jego siostra niemalże (brawo)!!!
      Młody Misiek - styl miał od małego :)
    • kora_111 Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 14:34
      Mnie najbardziej zadziwiła mama Wojewódzkiego. Zważywszy na to, iż Kuba jest po
      40, to jego mama najprawdopodobniej dobiega 70, no ma te sześćdziesiąt kilka
      lat. Trudno mi było w to uwierzyć, patrząc na nią.
      • pepsic Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 14:45
        może mieć 60 - 62 lat - a to subtelna różnica. PS. właśnie tak sobie
        wypobrażałam mamę Kuby W.
        • j-adore Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 15:03
          Nie wiem ile lat ma mama Kuby, ale wyglada na 45 - co jest niemożliwe zważajac
          na to, że Kuba ma 44. A wygląda na 30, więc młody wygląd chyba jest u nich
          rodzinny.:)
          • natasza66 Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 16:26
            Czerwony Khmer i Drewniany Gnom.
    • paulinaa Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 16:33
      bardzo fajnie wypadł:) podobalo mi sie:)
      eh mroczek to ja nie wiem po co tam poszedl? ani nic do powiedzenia nie ma, ani
      nie jest zabawny...
      • marcus81 Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 17:09
        Mroczek poszedł tam po to aby przpomnieć o sobie. Widocznie 'Życie na gorąco'
        przestało się nim interesować.:>
        • iza331 Re: Kalisz u Kuby. 16.04.07, 22:08
          Politycy nie są od kabaretu tylko od ustanawiania praw i szukanie społecznych kompromisów. A więc
          pan Kalisz niech się weźmie do uczciwej roboty. Inżynier Mroniu też!
          • koko1239 Re: Kalisz u Kuby. 17.04.07, 01:45
            Studeni do nauki!
            • woody12 Re: Kalisz u Kuby. 19.04.07, 10:58
              Precz z komuną!!!!
    • copa.cojones Re: Kalisz na Kubie. 20.04.07, 01:11
      Tak byłoby zdecydowanie lepiej.
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka