Gość: zibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 21:49 kur.a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipan. Anwil traci Hendersona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 22:19 frajer i zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveanwil Anwil traci Hendersona IP: *.satfilm.net.pl 25.01.08, 23:35 Po pierwsze dla czego wystawiacie komunikat ze odszedł????????? Został zawieszony na razie a co dalej nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@m!aN Re: Anwil traci Hendersona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 00:47 Głupia ta sonda ..przeciez Anwil nigdy nie był kandydatem do mistrzostwa !! SLASK SLASK WKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slask_sux Re: Anwil traci Hendersona IP: *.satfilm.net.pl 26.01.08, 10:40 ta ciekawe jak nie byl kandydatem skoro zdobyl juz pare razy mistrza... a te twoje slaskie cfaniaczki moga sie schowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff... Re: Anwil traci Hendersona IP: *.85-237-186.tkchopin.pl 26.01.08, 11:06 I tak Prokom zdobędzie mistrza... Czy tego chcecie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Anwil traci Hendersona IP: *.as.kn.pl 26.01.08, 11:39 slask_sux --> parę razy ? BAUAHAUAHAUAAHAHAHAHAHAH. Ja pamiętam tylko 1. Ogromna strata anwilu. W końcu Koszarek se trochę pogra, chociaż i tak pewnie się kimś wzmocnią. CPWCŚ, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skimi Re: Anwil traci Hendersona IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.08, 12:28 jak dotad tylko raz w 2003 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian z kiepskich Re: pare razy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 21:29 co za debile tu dyskutuja, mowa ze odchodzi zawodnik z anwilu a durne ku.tas.y gadaja kto ile razy byl "miszczem", ze niby slask czy anwil., czytajcie tepy ludu ze zrozumieniem o co chodzi w artykule, czy to tak duzo zadam ciemny ludu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmalec------- Anwil traci Hendersona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:39 ---Artykuł jak dla mnie trafia w sedno.Ja tylko dodam że Henderson powinien zostać zawieszony żeby innych zniechęcilo do takich niecnych czynów.Pamiętam jak trochę dawniej ochoczo starano się załatwiać cudzoziemcom obywatelstwo polskie.I co z tego wyszło?...posezonie wial gdzie indziej i do dziś nie zna ani jednego słowa po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś