Dodaj do ulubionych

Paulina M - żądło

24.04.07, 22:54
Zawsze ja lubilam ale chyba jej "klasa" i inteligencja odchodzi w
zapomnienie, wlasnie zadała pytanie po co ci teleskop.....
wredna jestem:)
Obserwuj wątek
    • syriana Re: Paulina M - żądło 25.04.07, 13:07
      beznadziejna jest w tym programie

ma z góry przygotowane ładnie sformułowane tezy i charakterystyki gościa, a
      prowadząc rozmowę cały czas stara się by to gość to powiedział

nie podoba mi się zresztą taki typ prowadzącego - jest krzykliwa, chce ciągle
      być na pierwszym planie i zaproszonym trudno chyba się przebić ze swoimi słowami

fajnie wypadł Tymon Tymański, ale chyba dlatego, że jak sam powiedział jest taki
      sam jak Paulina - nie dała sobie w kaszę dmuchać
      • nevergiveup Straciła..... 25.04.07, 14:42
        Pisałem juz kiedyś, że jeśli to ona sama zrezygnowała z MK, to wychodzi na to,
        że popełniła DUŻY błąd. Team Młynarska-Rogalska był jak dobre małżeństwo,
        uzupełniały się i wszystko wyglądało profesjonalnie.
        Niestety Żądło, ma się nijak do MK, nudy, brak "tego czegoś", no i jeszcze
        grajek-przeszkadzacz (chyba miał to być taki DJ Adamus) ale nie wyszło.

To już nie to pani Paulino ....
        • j-adore Re: Straciła..... 25.04.07, 20:49
          Widziałam jeden odcinek i powiem tylko, że dramat i nuda jak flaki z olejem - a
          myślałam, że sprawdzi się jako prowadząca solo. Grajek bez sensu, a sama Paulina
          co dwie minuty pytała gościa (skleroza, nie pamiętam kto nim był) "Czy pomyślał
          pan teraz o seksie?". Nie wiem czy to takie cool i kontrowersyjne miało być,
          wyszło bez sensu, więc innego pomysłu ne mam.

Jeśli porównać ten program do, dajmy na to, Wojewódzkiego to jest taaaka
          przepaść (między grajkami i ich wstawkami, a raczej sensownościa tych wstawek też).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka