Dodaj do ulubionych

Fakty przekraczaja granice wredności

02.05.07, 22:30
dzisiejsze wydanie i "felieton" patriotyzmie
Obserwuj wątek
    • grek.grek Re: Fakty przekraczaja granice wredności 03.05.07, 10:51
      Granice wredności,to przekracza np.poseł Masin z Lumpów Pacanów Rypniętych,który postuluje,żeby prof.Bartoszewskiego "zakneblować,zakleić mu gębę taśmą i będzie po bełkocie profesorka" - o których to wyczynach ministra-debila,któremu nie dość było rozliczania Kuronia,poinformowały tylko Fakty.

• barbie4 polsat tez 03.05.07, 21:15
        dzisiaj wkurzyła mnie na maksa pani Zietkiewicz, jak mowiła o spedzaniu
        długiego weekendu- ze wiekszosc przed TV, albo na grillu- to było oczywsicie
        powiedziane w kontekscie- ZŁE, no i ze młodzi ludzie, nowe pokolenie wybiera
        wyjazdy, aktywnie spedza czas, ale wciaz ( i tu zawiesity ton... niewiele z
        nas)- sranie w banie.
        przypominam pani Zietkiewicz ze Polska to nie tylko ludzie z Waraszawy, Krakowa
        czy Poznania, ale taze np. ze wschodniej czesci Polski- gdzie nowe pokolenie,
        ludzi młodych i równiez ambitnych- najzwyczajniej w swiecie NIE STAC !!!! na
        kikudniowy wyjazd w góry czy nad morze, bo pewnie na te kilka dni szaleństwa w
        stylu Warszawki musieliby pracowac kilka mieisecy !!
        • grek.grek Re: polsat tez 04.05.07, 10:52
          MIędzy "telewizorem i grillem",a "górami i morzem" jest cholernie duże spektrum możliwości,i to dla każdego : od tych z Warszawy i Krakowa do tych z Pcimia Dolnego - może o tym mówiła p.Ziętkiewicz,hmm ?
          • barbie4 Re: polsat tez 04.05.07, 21:52
            moze dlatego jestem bardziej z tego Pcimia Dolnego niz z Warszawy,
            odebrałam to dosłownie- WYJEZDZAMY !!! nie wazne dokada, byleby zapytac innych-
            gdzie na długi weekend.
            prawda jest taka, ze niewiele osób jest stac na wyjazdy
            a tak wogole, to niewazne. moze zadrosze tym którzy byli na zatłoczonych
            Krupówkach.bo ja pracowałam zeby zarobic dzicku na papmersy a nie na wyjazd ;-)
    • flojd2 Re: Fakty przekraczaja granice wredności 04.05.07, 22:41
      Nie przesadzajmy- materiał był sympatyczny ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka