glista.niny.terentiew 10.05.07, 23:37 TEJ ZENADY NAWET N A TYM BADZIEWIU NIE CHCIELI ! TO ODDAJE KLIMAT POLSKIEJ MUZYKI ! BRAWO I ZAPADNIJCIE SIE POD GLEBE NA WIEKI ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 10.05.07, 23:45 a część tych co przeszli to nie żenada? Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 10.05.07, 23:46 Weź się przymknij :D Idź może pooglądać panią z diodami na rękach, najprawdę była lepsza, pfff. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 10.05.07, 23:50 Nie zrobili wiochy. Szkoda, że nie weszli. Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 10.05.07, 23:57 No przecież, że tak ;) A te wszystkie operowe wyjce, te tenory skądśtam... no proszę Was. Komentarze Polaków też mnie dobijają, jak tak można się cieszyć z porażki swoich? Chyba faktycznie powinni trzymać nas pod zaborami, bo narodem jesteśmy do du*y. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 glista.niny.terentiew-odmow pacierz z"Dnia świra" 11.05.07, 00:54 nielogniety zgadzam sie z Toba! Polacy to świnie !zamiast trzymac kciuki za swoich to pewnie cieszyli sie , ze nie weszlismy do finału...cóz zawisc ludzka nie zna granic, sama nie jestem fanką takiej muzyki i ogolnie uwazam ,ze Eurowizja jest potrzebna ale umiem bez niej zyc jednak skoro juz nas tam byli , nawet jesli ich piosenka mi sie nie podobała - to i tak trzymałam za nich kciuki! fajnie byłoby gdyby weszli dalej . W takich sytuacjahc wychodzą z nas takie "Polaczki"co to recytują pacierz z filmu"Dzien Swira" Pozdrawiam wszystkich , ktorzy solidaryzuja sie z naszymi! , nawet jesli Ci wystepuja w Eurowizji! Odpowiedz Link Zgłoś
piekny.umysl Re: glista.niny.terentiew-odmow pacierz z"Dnia ś 11.05.07, 01:11 ankas4 napisała: > Polacy to świnie ! tylko prawdziwa patriotka mogła tak napisać o Polakach Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: glista.niny.terentiew-odmow pacierz z"Dnia ś 11.05.07, 07:36 Jakich Polakach u licha?! Kobita z Rosji a koleś z Anglii :D No dajcie spokój... Mamy euro 2012, chrzanić ten jarmark Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 11.05.07, 05:35 Mi podobał się występ Jet Set. Piosenka trochę niemelodyjna, lecz w porównaniu z innymi starymi pudernicami Sasza prezentowała się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 11.05.07, 08:25 Nie było źle w porównaniu do innych Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 11.05.07, 11:58 mi też się podobało. i brzmiało tak, jak nagrane w studio, a nie tak, jak u niektórych, gdzie od razu słychać, ile się komputer musiał napracować, żeby ładnie zaśpiewali. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Jet Set na Eurowizji reprezentowali Polskę 11.05.07, 12:48 Przecież oni reprezentowali Polskę, a zdanie "... Jakich Polakach u licha?! Kobita z Rosji a koleś z Anglii :D No dajcie spokój..." swiadczy tyko o zasciankowości piszącego.... i co z tego ,ze ona z Rosji a on z Anglii...?????? jaka to roznica skoro reprezentowali nasz kraj! Brakuje jeszcze tylko zdania , ze On jest czarny wiec jaki z niego reprezentant Polski! Wstyd mi za taki naród! Odpowiedz Link Zgłoś
bororzy Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 11.05.07, 14:42 The Jet Set, to jedynie wulgarna prowokacja biodrami - seksistowski zespół. Pozowanie majtkami, odwołującye się najprymitywniszego sekslualnego instynktu. A jeśli chodzi o śpiewanie to, tu nic nie ma, łkanie, zacinająca się melodia zamiast śpiewania. Taka nabuzowana cizia, która myśli, że dupą wszystko wykręci. A nie będzie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 12.05.07, 09:27 >Polacy to świnie !zamiast trzymac kciuki za swoich to pewnie cieszyli sie , ze nie weszlismy do finału.. Typowy zasciankowo katolcki Polski patriotzym- byli beznadziejni (nie zalezenie czy sa NASI czy nie) od pierwszej swoje produkcji, moze to zastopuje tajemnicze dla mnie promowanie tej lolitki.Nie mowie ze inni to jakies super osiagniecia - najlepsza byla Dania super kich na kichowaty festiwal!No ale patrioci(buha ha ha) z flagami tego chyba nie zrozumieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
polip.gosiewskiego Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 12.05.07, 13:10 a ja nie jestem patriotą i dżet set mnie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Laska ma 17 lat 12.05.07, 15:28 Nie za młoda na takie wywijanie tyłkiem i zabawy majtasami ? W końcu to prawie dziecko. Jak skończy szkołę, to niech się wygłupia. A teraz do matmy i fizyki, uczyć się Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Laska ma 17 lat 13.05.07, 13:40 Ja gdzies dwa lata temu przestałem być patriotą, a mimo to The Jet Set podobali mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Laska ma 18 lat 13.05.07, 17:13 ma 18 lat i jest pelnoletnia,zadna tam lolitka.za pozno:P a z reszta sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Eurowizja to żaden dowód 13.05.07, 17:34 ...na stan muzyki danego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 13.05.07, 19:03 Jet Set wcale nie było takie złe. Dziwię się nieco, że nie przeszli, ale ogólnie stricte muzyka dyskotekowa nie cieszyła się na tej Eurowizji wielkim powodzeniem. Ładna wokalistka, świetne nogi, sporo ruchu na scenie, przyzwoite wykonanie i chwytliwa melodyjka - całkiem dobry eurowizyjny melanż. Piosenka nie jest specjalnie dobra, jak dla mnie zbyt w niej wiele zmian stylu i tempa, ale i tak była lepsza od połowy tych, co przeszli dalej. Ale i tak trzeba było wysłać Rubika - w tym roku miałby wielkie szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
f4u Re: Jet Set na Eurowizji...buahahahaha 13.05.07, 19:12 w uzupełnieniu:the jet set w półfinale zajeli 14 miejsce.z 10 mołdawią przegrali 14 punktami.sami zgromadzili 77 punktów, w tym były dwie 10- z andory i irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś