Dodaj do ulubionych

Górniak zakipiała z zazdrości!!

12.05.07, 21:54
Jest całkowicie nieobiektywna. Herbuś wyje jak wilk do ksiezyca, a ta jej
wsadza hipernoty. Skrytykowala Natasze, a jeszcze nie tak dawno wstała z
zachwytu jak zaspiewala i mowila, ze moze nagrywac plyte. Teraz jak
zaspiewala piosenke z Nocy i dni, ktora spiewala rowniez Gorniak z zazdrosci
ja skrytykowala. Pewnie wypadla Nataszka lepiej w niej niz ona!!!! Stracilam
szacunek do rozkapryszonej, krnabrnej, zadufanej w sobie Edzi.
Obserwuj wątek
    • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 21:55
      Zgadzam sie.
    • paul_ina Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 21:57
      Natasza Urbańska jest dla mnie naturalna jak lateks. Wszystko w niej jest plastikowe.

Muszę przyznać, że z większością opinii E.Górniak się zgadzam.
      • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:04
        Natasza spiewa najladniej, na drugim miejscu Agnieszka. Natomiast Herbus
        kompromitacja!!
    • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:02
      Zakipiala jak cholera!!!!!!! Dla mnie to choragiewka, jak wiatr zawieje tak i
      ocenia. Doda miala racje oceniajac ja odpowiednio. Wielka gwiazda!! Myslalby
      kto. Pare piosenek na koncie, minus nta liczba punktow za hymn Polski i nic
      poza tym. Na Eurowizji tylko dlatego daleko zaszla, bo Polska wtedy wziela w
      niej udzial po raz pierwszy. Jednym slowem ZENUŁA!!!!!
      • rozmowy_kontrolowane Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:07
        Górniak ma denerwujące maniery światowej gwiazdy i wszystko jej można zarzucić:
        brak obiektywizmu, faworyzowanie Herbuś, niesprawiedliwość.
        Ale jednego nie można jej odmówić: ma wielki głos. Głos, o którym połowa
        "wokalistek" może tylko pomarzyć.
        Miała szansę na światową karierę, ale ktoś zawiódł- ktoś, kto dbał o jej interesy.
        Szkoda- mogła być gwiazdą pierwszej wielkości na skalę światową.
        • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:10
          Nie wiem, czy KTOS zawiodl, czy nie ona sama.
          Koń, jaki jest, każdy widzi ;) Humorzasty i zmienny.

Kiedys czytalam, ze miala miec managera tego samego ktory ma pod opieka Celina
          Dion, ale niby nie chciala spiewac tego typu muzyki ( a narzucali jej styl i
          wszystko pozostale) wiec odpuscila sobie.

To czytalam kilka lat tekmu, jaka jest prawda-to wie tylo ona sama.
          • rozmowy_kontrolowane Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:15
            Może być tak, ze sama dała ciała.
            Nie znoszę jej osoby- właśnie humorów, czasami gadania głupot, akcji ze zdjęciem
            dziecka w kałuży kupy:/
            Ale jej "Nie opuszczaj mnie" jest po prostu cudne. Nie każdy poradziłby sobie z
            tym kawałkiem.
            Tak zaśpiewany, ze ciary chodzą.
            • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:27
              Fakt, głos to ona ma.
    • nevergiveup Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:04
      Blask Górniak już nie bije od kilku lat, więc teraz próbuje wrócić wszelkimi
      sposobami
    • jullisia Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:21
      Ale hymn zbeszczescila i tyle!!! Mam nadzieje, ze wiecej nie zaspiewa
      najwazniejszej polskiej piesni!!
      • shatmach Re: Beznadziejna Nataszka 12.05.07, 23:15
        jullisia napisała:

> Ale hymn zbeszczescila i tyle!!! Mam nadzieje, ze wiecej nie zaspiewa
        > najwazniejszej polskiej piesni!!

Załoze sie, ze Natasza lepiej by go nie zaspiewałą. Z tym głosem...
        • ssachell Re: Beznadziejna Nataszka 12.05.07, 23:16
          shatmach napisał:

> Załoze sie, ze Natasza lepiej by go nie zaspiewałą. Z tym głosem...

z czym????
          • shatmach Re: Beznadziejna Nataszka 12.05.07, 23:19
            ssachell napisała:

> shatmach napisał:

> z czym????

No z tym marniutkim głosem. Nie rozumiem zachwytu Nataszą. Zupełnie mnie nie
            rusza jej spiew. Ma beznadziejna barwę.
            • ssachell Re: Beznadziejna Nataszka 12.05.07, 23:20
              Ufffff, ale my chyba jesteśmy w mniejszości...
            • wszedobylska Re: Beznadziejna Nataszka 12.05.07, 23:24
              A ja nie zgadzam sie z Toba. Natasza zapewnie nie zaspiewalaby hymnu w ten
              sposob co Edyta. Poza tym czemu sie jej czepiasz. Ona ma piekny glos, swietna
              figure i ladna twarz. Przez Ciebie tez przemawia zazdrość??
              • shatmach Re: Moja zazdrość - zwierzenie 12.05.07, 23:26
                wszedobylska napisała:

Ona ma piekny glos, swietna
                > figure i ladna twarz. Przez Ciebie tez przemawia zazdrość??

Oczywiscie, ze tak. Jestem tak cholernie zazdrosny, ze pluje w ekran gdy tylko
                Natasza pojawia sie na nim.
                • wszedobylska Re: Moja zazdrość - zwierzenie 12.05.07, 23:30
                  Wiecej obiektywizmu i mniej pieniactwa w takim razie zycze:)
                  • ssachell Re: Moja zazdrość - zwierzenie 12.05.07, 23:31
                    Taaaaa, jak się komuś coś nie podoba, to zaraz znaczy, że zazdrości. Gratuluję
                    płytkości rozumowania
                    • shatmach Re: Moja zazdrość - zwierzenie 12.05.07, 23:33
                      ssachell napisała:

> Taaaaa, jak się komuś coś nie podoba, to zaraz znaczy, że zazdrości. Gratuluję
                      > płytkości rozumowania

Gdybym był kobietą to jeszcze jakos bym to zrozumiał. Mam zazdroscic kobiecie
                      urody? No prosze. :)
                      • ssachell Re: Moja zazdrość - zwierzenie 12.05.07, 23:36
                        shatmach napisał:

> Gdybym był kobietą to jeszcze jakos bym to zrozumiał. Mam zazdroscic kobiecie
                        > urody? No prosze. :)

A ja jakoś nie rozumiem. Czy każda kobieta, która pisze, że nie lubi drugiej
                        musi zazdrościć? No ludzie! Natasza jest śliczna i tego nie kwestionuję, ale
                        chyba może mi się nie podobać jej głos? Czy nie może?????
                        • shatmach Re: Herbuś 12.05.07, 23:39
                          ssachell napisała:

Natasza jest śliczna i tego nie kwestionuję, ale
                          > chyba może mi się nie podobać jej głos? Czy nie może?????

A mi sie bardziej od Nataszy podoba Herbuś. Teraz ma beznadziejną grzywke, ale
                          to i tak bardzo ładna dziewczyna.
                          • sztuka_konwersacji Re: Herbuś 12.05.07, 23:41
                            Niom, bardzo ladna:
                            kobieta.wp.pl/gid,8842722,img,8842727,kat,59116,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=12&ticaid=13bb7&_ticrsn=3

Meska budowa, fiutek w gaciach, super laska....
                            • wszedobylska Re: Herbuś 12.05.07, 23:45
                              Swietna fotka!!!! Hahahahaha, rzeczywiscie a'la Miriam ta Edzia:) Gdzie jej do
                              Nataszy!! Grube rysy, duzy kartoflowaty nos. Przereklamowana. Jedyne co jej
                              dobrze wychodzi to taniec, choc najlepsza tancerka tez nie jest. Daleko jej do
                              Szabatin, Piotrowskiej, Kajak i Winiarskiej!
                              • sztuka_konwersacji Re: Herbuś 12.05.07, 23:45
                                Twarz to ona ma moze i ladna, ale budowe ciala i to cos w majtkach mnie
                                zastanawia :>
                            • shatmach Re: Herbuś 12.05.07, 23:45
                              sztuka_konwersacji napisała:

> Niom, bardzo ladna:
                              > kobieta.wp.pl/gid,8842722,img,8842727,kat,59116,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=12&ticaid=13bb7&_ticrsn=3
                              >
                              super laska....

No zdecydowanie! Skoro juz pokazujesz te zdjecie to Natasza na drugim wygląda
                              jak transwestyta. :)
                              • sztuka_konwersacji Re: Herbuś 12.05.07, 23:46
                                Transa nie widziales :)
                                • shatmach Re: Herbuś 12.05.07, 23:48

> Transa nie widziales :)

Zaskocze Cie, ale widziałem i to na zywo. :)
                                  • sztuka_konwersacji Re: Herbuś 12.05.07, 23:50
                                    W takim razie dobrze wiesz, ze Natasza jak trans nie wyglada :)
                                    Ladne wciecie w talii (Herbus prosty kloc), zgrabny tyleczek (herbus biodra jak
                                    u faceta)

Mozesz mi powiedziec, co herbus ma w majtkach? :)
                                    Skoro widziales transa..... to sie znasz :)
                                    • shatmach Re: Herbuś 12.05.07, 23:52

> Mozesz mi powiedziec, co herbus ma w majtkach? :)
                                      > Skoro widziales transa..... to sie znasz :)

Pewnie to co kazda kobieta tylko troche wieksze. Powiem tylko, ze jej facet
                                      musi miec dobrze. :)
                                      • sztuka_konwersacji Re: Herbuś 12.05.07, 23:55
                                        shatmach napisał:

> sztuka_konwersacji napisała:
                                        >
                                        > > Mozesz mi powiedziec, co herbus ma w majtkach? :)
                                        > > Skoro widziales transa..... to sie znasz :)
                                        >
                                        >
                                        > Pewnie to co kazda kobieta tylko troche wieksze.

Gwarantuje Ci, ze zadna kobieta nie ma ptaszka :))

>>Powiem tylko, ze jej facet
                                        > musi miec dobrze. :)
                                        >

Tez marzysz o kobiecie z ptaszkiem? :)
                                        • shatmach Re: Herbuś 12.05.07, 23:59

> Tez marzysz o kobiecie z ptaszkiem? :)

Nie marze o kobiecie z ptaszkiem ani też o Herbuś żeby była jasnosc.
                            • ssachell Re: Herbuś 12.05.07, 23:46

> Meska budowa, fiutek w gaciach, super laska....

hiiiiii :):):):)
        • lew-salonowy Re: Beznadziejna Nataszka 12.05.07, 23:20
          Lubię Edytę, ale te jej wzruszenia, łzy w oczach, zachwyty i złoszczenia są
          trochę żenujące. Cóż począć - gwiazda!
    • toffixa Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:35
      Zero obiektywizmu u pani Gorniak!! Jak mozna ocenic wyzej wyjaca Herbus od
      pieknie spiewajacej Nataszy!!!! Przesadzila Edytka i to bardzo. Niech lepiej
      popracuje nad plyta i w ten sposob pokaze swoj glos, a ma sie czym pochwalic,
      bo glos, ktory zabiera podczas oceniania wystepujacych w JOŚ jest pelen falszu
      i zgryzliwosci.
    • puzzlinka Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 22:40
      Niech Edyta mowi co chce!!! Natasza spiewa super!!! Ciekawe czy Edytka tak jak
      super siewa super tanczy?:P
    • bm_ka Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 23:38
      Ech, jullisiu, jullisiu .... jak można wierzyc Ci kiedy mówisz że Edyta Górniak
      jest nieobiektywna twierdząc jednocześnie ze Górniak "zakipiała z zazdrości"????
      Rzadko ktoś ma takie możliwości, skalę, barwę i wiele jeszcze walorow jak
      Górniak w głosie, ona o tym wie więc o zazdrości o mały z brzydką barwą głos
      Nataszy nie może byc zazdrosna, po prostu nie ma o co.
      To Ty jestes nieobiektywna jullisiu.
      Natasza w tym programie jest jak kwiatek przy kożuchu, podejrzewam że znalazła
      się tam z powodu mocnej protekcji i mocno odstaje od całej konwencji, przy tym
      jest sztuczna, spięta i ma zupełnie bezbarwny glos. Inne są założenia programu
      i oczekiwania w stosunku do biorących udział w tym programie.
      Agnieszka Włodarczyk jest bezwzględnie całkowicie naturalną kandydatką do
      zajęcia pierwszego miejsca i jeśli pokona ją Natasza to będzie to efekt bzdurnej
      protekcji a ja przestanę dobrze myśleć o obiektywizmie Eli Zapendowskiej
      i Edyty Górniak.
      • ssachell Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 23:40
        bm_ka napisała:

> Natasza w tym programie jest jak kwiatek przy kożuchu, podejrzewam że znalazła
        > się tam z powodu mocnej protekcji i mocno odstaje od całej konwencji, przy tym
        > jest sztuczna, spięta i ma zupełnie bezbarwny glos. Inne są założenia programu
        > i oczekiwania w stosunku do biorących udział w tym programie.
        > Agnieszka Włodarczyk jest bezwzględnie całkowicie naturalną kandydatką do
        > zajęcia pierwszego miejsca i jeśli pokona ją Natasza to będzie to efekt bzdurnej
        > protekcji a ja przestanę dobrze myśleć o obiektywizmie Eli Zapendowskiej
        > i Edyty Górniak.

Amen
      • jullisia Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 12.05.07, 23:57
        Nie odczytalas mojego wpisu jak nalezy. Nieobiektywizm Edyty dotyczyl jej oceny
        Herbus i Nataszy. Ocenila wyjca lepiej niz dobrze spiewajaca osobe!! Kazdy to
        na pewno zauwazyl. Zreszta kilkakrotne szostki Gorniak dla Herbus w tym
        programie pokazuja jak jest obiektywna i profesjonalna. Dzisiejsza dwojka dla
        Nataszy od niej pokazala, ze jednak jej czegos zazdrosci. W koncu Natasza,
        mloda dziewczyna, o wiele mlodsza niz Gorniak, moze rozwinac sie jeszcze
        bardziej. A Edytka co?? Potencjal glosu ma, lecz w spiewie go nie wykorzystuje
        tylko w falszywych ocenach wystepujacych w tym programie.
        • miauczynska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:02
          pleciesz dziecino, pleciesz ... :-)))
          NIE MOŻNA porównywać Górniak i tej biedaczki Nataszy.
          • jullisia Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:06
            Ale miauczysz:(((((((
            Zachowanie i maniery Edyty sa tragiczne.
            • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:08
              jullisia napisała:

> Zachowanie i maniery Edyty sa tragiczne.

Twoje rowniez.
              • jullisia Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:11
                Spójrz na swoje wielki fanie kiczowatego charakteru Edytki. Te same
                charaktery???
          • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:07
            Ja bym z ta wielką róznicą wieku nie przesadzał. Natasza ma juz 27 lat i już
            powoli zbliza sie do 30-tki. Edyta ma 34 lata.
            • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:09
              Ha! Ale 3 z przodu robi roznice. Tym bardziej 7 lat:)
              • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:11
                Faktycznie. Edyta powinna sobie juz poszukac miejsca na cmentarzu.
                • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:14
                  Ale bodygard z Ciebie. Kto by pomyslal, ze Edyta ma takiego obronce. Bardzo sie
                  niezdrowo emocjonujesz jak pisze ktos zle o Twojej Gwiezdzie Muzycznej. Troche
                  luuzu
                  • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:16
                    wszedobylska napisała:

> Ale bodygard z Ciebie. Kto by pomyslal, ze Edyta ma takiego obronce. Bardzo
                    sie
                    >
                    > niezdrowo emocjonujesz jak pisze ktos zle o Twojej Gwiezdzie Muzycznej.
                    Troche
                    > luuzu

I kto to mowi. :) Zostałem przez ciebie nazwany zazdrosnikiem bo źle o Nataszy
                    napisałem.
                    • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:18
                      I tylko tyle. Nie bronie jej az do bolu, a Ty malo sie nie skrecisz jak ktos
                      Edytke blotkiem ochlapie. :)))))
                      • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:24
                        wszedobylska napisała:

> I tylko tyle. Nie bronie jej az do bolu, a Ty malo sie nie skrecisz jak ktos
                        > Edytke blotkiem ochlapie. :))

Wydaje ci sie. Ty mało sie nie skręcisz gdy czytasz źle o Nataszy i trudno Ci
                        ocenić takie rzeczy. Broniłem dzisiaj takze Włodarczyk i Herbuś.
                        • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:26
                          Widac masz wiecej idolek. Nawet Herbus hahaha. Dlugo nie odpisywales. Czyzbys
                          meliske parzyl przed snem, bo nerwy graja jak szalone???:)
                          • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:29
                            wszedobylska napisała:

> Widac masz wiecej idolek. Nawet Herbus hahaha. Dlugo nie odpisywales. Czyzbys
                            > meliske parzyl przed snem, bo nerwy graja jak szalone???:)

Ziółka zostaw lepiej dla siebie. Przydadzą sie kiedy Nataszka zostanie w finale
                            zdetronizowana przez Agnieszke.
                            • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:33
                              Oj i chyba juz cisnienie skoczyło. :)
                              • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:35
                                Kłopotow z cisnieniem rowniez nie mam. Natasza powinna wygrac (teraz u Ciebie
                                jest dopiero burza cisnienia:))) Pa!
                            • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:33
                              Ziolek na uspokojenie nie pijam, bo nie denerwuje sie tak jak Ty. A poza tym
                              czasem pewnosc moze zgubic, wiec nie zacietrzewiaj sie tak w przekonaniu o
                              zwyciestwie Agnieszki. Ale juz sobie wyobrazam jak bedziesz sie popisywal, gdy
                              wygra:) Na pewno odswiezysz watke, zeby choc przez chwile poczuc sie
                              zrelaksowanym i szczesliwym prorokiem:)))) Milej nocy zycze. Ide spac. Tobie
                              tez radze polozyc sie do lozeczka.....
                              • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:38
                                wszedobylska napisała:

> Ziolek na uspokojenie nie pijam, bo nie denerwuje sie tak jak Ty.

Na pewnmo juz dzis wypiłas całe litry. Nistety nie pomogło. Poczytaj sobie
                                swoje poprzednie wątki. :)

Ale juz sobie wyobrazam jak bedziesz sie popisywal, gdy
                                > wygra:) Na pewno odswiezysz watke, zeby choc przez chwile poczuc sie
                                > zrelaksowanym i szczesliwym prorokiem:))))

Nie bede dobijał człowieka z zawałem.

>Milej nocy zycze. Ide spac.

I zasniesz? Po tych 2 punktach od Edyty dla Nataszy mam wielkie wątpliwosci. Na
                                pewno wrócisz tu by dalej sobie pouzywac po Wlodarczykowej, Górniakowej i
                                Herbusiowej. Rano z przyjemnością poczytam. :)
                            • paulina.galli Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 15:36
                              A mi sie Pani Natasza U. nie poodoba ani z urody, ani z figury ani z głosu .
                              Ani z niczego innego:)
                              Nic a nic fajnego znalesc nie moge w jej osobie.
                              I nie mam zamiaru sie ukrywac ze swoimi odczuciami bo mnie ktos "zazdrosnica" i
                              "zakompleksionym stworzeniem" nazwie :)
                              Chyba powinnam sie zastanowic nad soba, spłonac ze wstydu i pojsc na
                              psychoterapie ale...
                              Natasza mnie odrzuca na kilometr albo dwa :)

I teraz prosze bardzo - kazdy kto chce moze mi moja "zazdrość" i "mega
                              komleksy" wytknac :)
                              pozdrawiam!:):):):)
                              • lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 15:44
                                A czemu? :)
                                Wolno Ci, mnie ona też nie podchodzi. A dłonie to ma fatalne :P
            • kubissimo Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 11:31
              ok, roznica wieku wynosi 7 lat
              tyle, ze Edyta wyglada na 40, a Natasza na 20
              nadal nie widzisz powodu do zazdrosci? ;)
              • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 11:34
                kubissimo napisał:

> ok, roznica wieku wynosi 7 lat
                > tyle, ze Edyta wyglada na 40, a Natasza na 20
                > nadal nie widzisz powodu do zazdrosci? ;)

Oczywiście, ze nie bo Natasza nie wygląda na 20, a Edyta na 40. :)
                • kubissimo Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 11:41
                  prosze Cie
                  z tygodnia na tydzien jej warstwa tapety jest coraz grubsza.
                  a do tego wczorajszy stroj w klimacie "Ty masz mnie za głupią dzikuskę". hesus.
                  smialem sie przez pol godziny :D

Natasza przy Gorniak wyglada bardzo mlodo i swiezo
                  • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 11:43
                    kubissimo napisał:

> prosze Cie
                    > z tygodnia na tydzien jej warstwa tapety jest coraz grubsza.
                    > a do tego wczorajszy stroj w klimacie "Ty masz mnie za głupią dzikuskę".
                    hesus.
                    >
                    > smialem sie przez pol godziny :D
                    >
                    > Natasza przy Gorniak wyglada bardzo mlodo i swiezo

To pewnie tak jak ja sie smialem z parodii Nataszy. Nie bede sie kłócić o to
                    kto dla kogo wygląda młodziej bo to bez sensu. Kazdy ma swoje odczucia i
                    pozostanie przy nich.
                    • kubissimo Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 12:05
                      oesu, zapomnialem ze rozmawiam z najwyzszym kaplanem górniakowych onanistów ;)
                      tak wiec nie ma co liczyc na obiektywna dyskusje. przeciez Ty bedziesz sie
                      upieral, ze Gorniak wyglada modziej nawet od tej malej dziewczynki z serialu
                      Niania :)
                      • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 12:11
                        kubissimo napisał:

> oesu, zapomnialem ze rozmawiam z najwyzszym kaplanem górniakowych
                        onanistów ;)
                        > tak wiec nie ma co liczyc na obiektywna dyskusje. przeciez Ty bedziesz sie
                        > upieral, ze Gorniak wyglada modziej nawet od tej malej dziewczynki z serialu
                        > Niania :)

Nikogo nie odmładzam! Daje Górniakowej jej 34 lata, a Nataszy 27. To ty zrobisz
                        z tej drugiej za chwile nastolatke bo juz wg Ciebie wygląda na 20.
                        • kubissimo Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 12:20
                          tak sie sklada, ze ucze 20latkow i Natasza wyglada tak, jak moi studenci (a
                          raczej studentki)
                          • lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 12:22
                            Wyjątkowo dojrzale wyglądają Twoi studenci ;)
                            • janinaniezbedna3 Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:34
                              lew-salonowy napisał:

> Wyjątkowo dojrzale wyglądają Twoi studenci ;)

bo może kubissimo uczy wieczorowych albo na uniwersytecie trzeciego wieku?;)))))

A tak serio- bardzo mnie, chłopaki, ubawiła Wasza dyskusja. IMO obie panie są
                              bardzo ładne i wyglądają świeżo. :)
                              • lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:41
                                Dzień Dobry Pani Janino,
                                to nie może być uniwersytet 3 wieku, wszak kolega Kubissimo nadmienił, że uczy
                                20-latków :).
                                • janinaniezbedna3 Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:45
                                  Może to 20-latki duchowe;)))
                                  Dzień dobry Panie Lwie:)

• lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:48
                                    Duchowe? :)
                                    Nie potrafię wyobrazić sobie ich uduchowionych twarzy i ciał :P
                                    • janinaniezbedna3 Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:52
                                      A ja i owszem: taka dwupłciowa odmiana Kuby W.( tylko starza o 20 lat) w wielu
                                      wydaniach, przyjmująca nauki;))

Zresztą niektóra tzw "młodzież" też bardzo poważnie potrafi wyglądać.:)
                                      • lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 18:58
                                        janinaniezbedna3 napisała:

> A ja i owszem: taka dwupłciowa odmiana Kuby W.( tylko starza o 20 lat) w wielu
                                        > wydaniach, przyjmująca nauki;))

Mnie żadne porównanie nie przychodzi do głowy, a im dłużej myślę, to tym
                                        bardziej myślami błądzę po toruńskim rynku ;)

> Zresztą niektóra tzw "młodzież" też bardzo poważnie potrafi wyglądać.:)

Niestety tak, ku mojemu zdumieniu :).
                        • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 12:51
                          Oj shatmach, shatmach:) Haha, nawet sen nie pomogl ostudzic Twej wscieklosci. A
                          moze nie spales cala noc?? Juz kolejna osoba nie podpasowala Ci ze swoimi
                          pogladami i kolejnej chcesz pokazac jaka to swietna jest Edzia. Juz Ci pisalam
                          wczoraj, zebys dal na loooz:P
                          • lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 12:58
                            Sorry, że się wtrącam, ale dziwi mnie bardzo, że nie można już na spokojnie
                            wielbić :) jakiejś kobiety (tego się Shatmachu nie wyprzesz, bo sam tak
                            powiedziałeś :P).
                            Wielbienie na tym polega, trochę na ślepo, trochę na pamięć, ale co Wy byście
                            kobiety bez naszego wielbienia poczęły? :)))

• shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 14:00
                              lew-salonowy napisał:

> Sorry, że się wtrącam, ale dziwi mnie bardzo, że nie można już na spokojnie
                              > wielbić :) jakiejś kobiety (tego się Shatmachu nie wyprzesz, bo sam tak
                              > powiedziałeś :P).
                              > Wielbienie na tym polega, trochę na ślepo, trochę na pamięć, ale co Wy byście
                              > kobiety bez naszego wielbienia poczęły? :)))
                              >

Poczęli ;) To nie jest tak, że ja jestem slepo zapatrzony w Górniak. Wystarczy
                              wejść na jej forum i poczytać moje niektóre wypowiedzi. Jestem raczej zaliczany
                              do grupy tych złych którzy krytykują. Ja doskonale wiem jakie Edyta ma wady i
                              to, ze jest cholernie infantylna. Ja po prostu jesli z kims sie nie zgadzam to
                              pisze to. Na przykład nie uwazam, ze Górniak wygląda na 40-tke. Owszem nie
                              wygląda tak jak 13 lat temu na Eurowizji, ale bez przesady. Do 40 brakuje jej
                              jeszcze troche, a teraz wygląda lepiej niż niejedna 35-letnia kobieta chodząca
                              po polskich ulicach. I to jest tylko moje zdanie. Kazdy ma prawo sie ze mną nie
                              zgadzac i to napisac. Ja nikogo tutaj fanatycznym fanem Nataszy nie nazwe.
                              • lew-salonowy Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 14:33
                                shatmach napisał:

> Poczęli ;) To nie jest tak, że ja jestem slepo zapatrzony w Górniak. Wystarczy
                                > wejść na jej forum i poczytać moje niektóre wypowiedzi. Jestem raczej zaliczany
                                >
                                > do grupy tych złych którzy krytykują. Ja doskonale wiem jakie Edyta ma wady i
                                > to, ze jest cholernie infantylna. Ja po prostu jesli z kims sie nie zgadzam to
                                > pisze to. Na przykład nie uwazam, ze Górniak wygląda na 40-tke. Owszem nie
                                > wygląda tak jak 13 lat temu na Eurowizji, ale bez przesady. Do 40 brakuje jej
                                > jeszcze troche, a teraz wygląda lepiej niż niejedna 35-letnia kobieta chodząca
                                > po polskich ulicach. I to jest tylko moje zdanie. Kazdy ma prawo sie ze mną
                                nie zgadzac i to napisac. Ja nikogo tutaj fanatycznym fanem Nataszy nie nazwe.

Shatmachu, po pierwsze Twoje święte prawo wielbić kogo chcesz i nie tłumaczyć
                                się z tego komukolwiek :). Każdy ma taki swój czas "gorliwości" :P.

Edyta ma coś takiego w sobie, co budzi od początku bardzo silne emocje. Bywa
                                różna - i infantylna, i dojrzała a takie sprzeczności drażnią ludzi.
                                Realny zarzut jaki można jej stawiać to to, że nie rozwija swojego talentu.

Ja ją lubię i życzę jej jak najlepiej :).

• shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 13:51
                            wszedobylska napisała:

> Oj shatmach, shatmach:) Haha, nawet sen nie pomogl ostudzic Twej wscieklosci.
                            A
                            >
                            > moze nie spales cala noc?? Juz kolejna osoba nie podpasowala Ci ze swoimi
                            > pogladami i kolejnej chcesz pokazac jaka to swietna jest Edzia. Juz Ci
                            pisalam
                            > wczoraj, zebys dal na loooz:P

Aaaale Ty nudna jestes. :)
                            • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:08
                              Dla mnie to Ty jestes nudny i zafiksowany. Toczysz dyskusje z kazdym, kto ma
                              odmienne zdanie niz Ty. Tolerancja jest Ci obca. Zegnam ozieble!
                              • siuil_a_run Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 14.05.07, 14:06
                                a co, dyskusje najlepiej toczyc z tymi, co sie z Toba we wszystkim zgadzaja? to
                                dosc nowatorskie podejscie.

nie lubie Gorniak jak rzadko kogo, choc przyznaje, ze ma kawal glosu. ale
                                osobowosciowo irytuje mnie straszliwie. ciezko wiec bedzie Ci wrzucic mnie do
                                woreczka z "zafiksowanymi". ale Twoje argumenty sa po prostu powalajace. w
                                szkolach nie ucza logicznego myslenia i skladnego wypowiadania sie? :/

aha, gwoli scislosci - Urbanskiej tez nie lubie ;)

uch, zazdrosnica ze mnie niespotykanego kalibru ;) uwielbiam forumowa
                                filozofie :>
                  • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:24
                    kubissimo napisał:

>
                    > Natasza przy Gorniak wyglada bardzo mlodo i swiezo

Oj tak, zdecydowanie...
      • oko.na.widelcu Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 09:45
        bm_ka napisała:

> Ech, jullisiu, jullisiu .... jak można wierzyc Ci kiedy mówisz że Edyta Górniak
        > jest nieobiektywna twierdząc jednocześnie ze Górniak "zakipiała z zazdrości"???
        > ?
        > Rzadko ktoś ma takie możliwości, skalę, barwę i wiele jeszcze walorow jak
        > Górniak w głosie, ona o tym wie więc o zazdrości o mały z brzydką barwą głos
        > Nataszy nie może byc zazdrosna, po prostu nie ma o co.
        > To Ty jestes nieobiektywna jullisiu.
        > Natasza w tym programie jest jak kwiatek przy kożuchu, podejrzewam że znalazła
        > się tam z powodu mocnej protekcji i mocno odstaje od całej konwencji, przy tym
        > jest sztuczna, spięta i ma zupełnie bezbarwny glos. Inne są założenia programu
        > i oczekiwania w stosunku do biorących udział w tym programie.
        > Agnieszka Włodarczyk jest bezwzględnie całkowicie naturalną kandydatką do
        > zajęcia pierwszego miejsca i jeśli pokona ją Natasza to będzie to efekt bzdurne
        > j
        > protekcji a ja przestanę dobrze myśleć o obiektywizmie Eli Zapendowskiej
        > i Edyty Górniak.

Uuuu, a zaplułas przy okazji tej perory monitor czy udało się nie?;)
        Po pierwsze, to Natasza nie ma "małego" głosu i to na dodatek "z brzydką barwą".
        Ma głos bardzo dobry, mniej więcej na tym poziomie, co Włodarczyk, więc
        dyskusje, która z nich "bezwzglednie" powinan wygrać są czysto akademickie. Ma
        tę przewagę nad Włodarczyk, że świetnie tańczy, a - jak słusznie zauważyła Ela
        Z. - takich osób bardzo brakuje na polskkim rynku fonograficznym. Wiadomo, że
        wygra jedna albo druga, ja akurat uważam, ze Włodarczyk, bo wyraźnie jest w tym
        kierunku lansowana przez producentów programu...

A Górniak jak najbardziej ma o co być zazdrosna - jest w tej chwili karykaturą
        samej siebie, zarówno wizualnie, jak i muzycznie. Owszem, miała jak żadna inan
        Polka, szansę na światową karierę muzyczną. Szansy tej nie wykorzystała, w tej
        chwili jest skończona jako pisoenkarka i tyle. Myśle, że patrzenie na kobietę
        +/- w jej wieku, która ma wszystko przed sobą i pnie się do góry, na dodatek
        jest prześliczna, musi być dla niej mocno bolesne.
        Nie zauważyłam też, aby Natasza byłą "sztuczna" i "spięta", przeciwnie, jest na
        tyle obyta ze sceną, że na tle aktorów wypada jak profesjonalistka. A jej
        reakcja (a raczej pogodny brak reakcji) na wczorajsze ataki Górniak bardzo mi
        się podobały.
        Chętnie bym posłuchała płyty Nataszy, natomiast płyta Agnieszki Włodarczyk jakoś
        mnie wcale nie kręci, mimo, że to bardzo ładna dziewczna z dobrym głosem.
    • arturs87 Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:34
      Choćby nie wiem jak sie ktoś starał wytłumaczyć to ocena Herbusiowej na 5 a
      Nataszy na 2 jest WIELKIM PRZEGIECIEM! Niech w końcu p.Górniak się zastanowi
      czy oceniamy śpiew czy efekty.
      • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:37
        Brawo, popieram:)
        shatmach chyba dzis nie zasnie.....;)
        • shatmach Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:39
          wszedobylska napisała:

> shatmach chyba dzis nie zasnie.....;)

Własnie zapypiam. Czytajac twoje brenie. :)
          • ankas4 Re: Natasza do domu! dzis Gorniak miala racje! 13.05.07, 00:54
            Zgadzam sie dzis z ocena Gorniak,Nataszapowinna juz dawno zostacwyeliminowana z
            tego programu za gre ponizej pasa,bo przeciez wiadomo ,ze od lat wystepuje w
            teatrze muzycznym i procz tego ,ze tam tanczy rowniez spiewa, brala rowniez
            udzial jesli mnie pamiec nie myli ( a jesli myli to przepraszam) do wystepu w
            Eurowizji... wiec chyba nie ma tu moy o amatorce,ktora probuje swoich sil na
            scenie... dzis mialam nadzieje , ze sie wylozy i tak sie stalo....tragiczne
            wykonanie dwoch piosenek, przerost ambicji,wyuczona poza, nienaturalne,
            infantylen zachowanie malej dziewczynki...
            Jak dla mnie powinna wygrac Wlodarczyki nie dlatego ,ze ja lubie , bo tez jakos
            specjalnie za nia nie przepadam , ale Ona jest sktorka ,ktora zaczela spiewac a
            nie na odwrotjak to jest w przypadku Nataszy.
            Wlodarczyk dzis zaspiewala najlepiej jak umiala, aNatasza popisywala sie jak
            mogla , na szczescie nikt sie nie dal na to nabrac a jedyna odwazna ,ktora to
            powiedziala byla Gornikowa, obawiam sie tylko , ze to jedna z gierek Nataszy i
            jak juz zostanie z Wlodarczykową w finale to dopiero pokaze jak umie
            profesjonalie spiewac , a ze umie nie mam watpliwosci tylko ,ze nie powinna brac
            udzialu w programie dla amatorow, i jesli wygra mam nadzieje , zeto nie bedzie
            slodkie zwycięstwo...

• vaggi Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 00:48
      Profesjonalistka jest Zapendowska, do ktorej Gorniak jako jurorce daleko,
      bardzo daleko. Pani Ela jako jedyna solidnie i sprawiedliwie ocenia. Gorniakowa
      faworyzuje Herbus. A jesli chodzi o Agnieszke i Natasze to ma bardzo zmienne
      nastroje. Niedawno zachwycala sie Natasza, a Agnieszce dawala nizsze noty,
      teraz odwrotnie. W nastepnej edycji, a slyszalam, ze ma byc kolejna, mam
      nadzieje, ze zastapia kaprysna nieprofesjonalnie oceniajaca Gorniak kims
      pokroju Eli Zapendowskiej. Edytka niech sie skupi nad nagraniem plyty, bo ma
      najpiekniejszy glos w Polsce!
    • brawetka Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 01:06
      Troche Gorniak przesadzila z ta 2 dla Nataszy, ale dzis faktycznie krolowa
      sceny byla Agnieszka, szczegolnie jak spiewala piosenke Edyty Geppert.
      Rewelacja, naprawde. Nalezy sie jej brylantowy mikrofon, jest coraz lepsza z
      programu na program. Natasza spiewa zawsze tak samo. Mimo, ze robi to od dawna,
      nie jest w tej chwili lepsza niz Agnieszka.
    • columba_livia To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 08:41
      ... jedynie E. Górniak prawidłowo oceniła występ Nataszy Urbańskiej. Jakoś wszyscy zapominacie o tym, że w gronie uczestników JOŚ Urbańska jest jedyną(!) profesfonalistką. I właśnie ona powinna wiedzieć, że w przypadku tak trudnego numeru nie można wzorować się na pierwowzorze Jacksona, bowiem (choć go nie ciepię) do tego trzeba być znacznie lepszym od niego. A tak wychodzi nieudolna próba pastiszu (co zauważyła Górniak), zakrawająca o śmieszność. I pod tym względem występ Urbańskiej był całkowitą klapą, która przesłoniła wszystko Rudiemu i p. Eli (Matuszaka nie liczę). I gdybym miała oceniać te występy, znacznie wyżej postawiłabym Moskwę, który - gdzie się da - podchodzi do wykonywanych piosenek aktorsko i bardzo dobrze na tym wychodzi.

• rozmowy_kontrolowane Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 08:59
        O tym, że Urbańska jest profesjonalistką i nie dla niej tego typu programy,
        pisałam wcześniej. Zostałam okrzyknięta zazdrośnicą i zawistnym pasztetem, który
        Urbańskiej zazdrości urody, talentu i Bóg wie czego.

Cieszę się, że nie jestem osamotniona w swych opiniach:)
        • czesiekkk Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 09:04
          No nie tylko ty tak myślisz, Urbańska śpiewała zawodowo i nie da się jej poziomu
          porównać do pozostałych uczestników JOŚ, bo to jest całkiem inna poprzeczka.
          Chociaż, jeśli przypomnieć sobie Idola, też na Polsacie to i tam trafiali się
          artyści z teatrów muzycznych i też zachodzili daleko.
          • ewelcia007 Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 10:01
            Nie wiem czy wiecie, ale chwalona przez was pod niebiosa Aga włodarczyk też
            kiedyś spiewała w buffo! jakos przypomina mi to 3 edycja tanca z gwiazdami w
            której wszyscy jechali po kwaśniewskiej za to ze 2 lata tanczyła salse a za
            pomnieli, ze Mroczke przez 8 lat tanczył w zespole tanca nowoczestego.
        • oko.na.widelcu Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 10:25
          rozmowy_kontrolowane napisała:

> O tym, że Urbańska jest profesjonalistką i nie dla niej tego typu programy,
          > pisałam wcześniej. Zostałam okrzyknięta zazdrośnicą i zawistnym pasztetem, któr
          > y
          > Urbańskiej zazdrości urody, talentu i Bóg wie czego.
          >
          > Cieszę się, że nie jestem osamotniona w swych opiniach:)

Taaak, a Agnieszka Włodarczyk to amatorka:D
          Prawda jest taka, że te dwie dziewczyny startowały tak samo, Aga poszła w
          aktorstwo, a Natasza została w Buffo.
          • rozmowy_kontrolowane Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 11:13
            Ale Urbańska śpiewa nadal- a Włodarczyk nie. I taka między nimi różnica.
            Urbańska ćwiczy głos na co dzień, doskonali warsztat. Włodarczyk pewnie też
            śpiewa- przy goleniu nóg;)
            Chodzi o to, że Urbańska zawsze będzie lepsza od innych występujących w tym
            programie.
            Nie podoba mi się jej śpiewanie, nie lubię jej, ale talentu ani urody jej nie
            odmawiam.
            • oko.na.widelcu Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 12:14
              A skąd pomysł, że Włodarczyk nie śpiewa? Mylisz się. A nogi woskuje, nie goli:D
              Zgadzamy się w jednym - Natasza zawsze bedzie lepsza od innych w tym programie.
              Tyle, że jej udział tamże to wybór producentów. Skoro pchali do jednego worka
              Herbuś, Królikowską, Nataszę i Agnieszkę, to tak to wygląda.

A ja Nataszkę baardzo lubię, Agnieszkę zresztą też:)
              Nie podoba mi się generalizowanie typu "zazdrościsz jej, bo pewnie sama jestes
              pasztetetm", bo to nie jest takie oczywiste, czasem ładne dziewczyny mają
              kompleksy i nie lubią innych ładnych dziewczyn;), ale przyznasz, że taka agresja
              dziwi, tym bardziej w stosunku do osoby, której się nie zna, co wnioskuję z
              Twojej niewiedzy na jej temat, i na temat Agi.
              • rozmowy_kontrolowane Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 15:59
                oko.na.widelcu napisała:

> A skąd pomysł, że Włodarczyk nie śpiewa? Mylisz się.

Nie śledzę kariery Agnieszki aż tak dokładnie- ale nie słyszałam, by śpiewała
                tak, jak Urbańska, w spektaklach teatrów muzycznych.

>A nogi woskuje, nie goli:D

Tego też nie wiem, nie mieszkam z nią.

> Nie podoba mi się generalizowanie typu "zazdrościsz jej, bo pewnie sama jestes
                > pasztetetm", bo to nie jest takie oczywiste, czasem ładne dziewczyny mają
                > kompleksy i nie lubią innych ładnych dziewczyn;), ale przyznasz, że taka agresj
                > a
                > dziwi, tym bardziej w stosunku do osoby, której się nie zna, co wnioskuję z
                > Twojej niewiedzy na jej temat, i na temat Agi.

Ależ ja nie zazdroszczę niczego ani pannie Włodarczyk, ani też pannie
                Urbańskiej. Ja po prostu tej drugiej nie lubię, jest dla mnie antypatyczna- to
                moje zdanie i wolno mi je mieć. To obrońcy Urbańskiej stwierdzili, ze skoro ją
                krytykuję, to dlatego, ze jestem brzydsza.
                I cokolwiek piszę o pannie Urbańskiej, nie jest to naładowane agresją.
                Ja po prostu dziewczyny nie lubię- ale jak pisałam wcześniej- nie brakuje jej
                ani urody, ani talentu IMHO.
                EOT.
                • sztuka_konwersacji Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 16:30
                  Obie sa fajne laski, nie ma co dyskutowac :)
                  I obie fajnie spiewaja (jak na poziom JOS)
            • julka_10000002 Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 13.05.07, 12:16
              A ja tak troche obok tematu:Kasia C.ładnie wyglądał w sobotnim programie.
              A kto został nominowamy??
        • siuil_a_run Re: To się Wam nie spodoba, ale ... 14.05.07, 14:10
          nie jestes osamotniona :) calkowicie sie z Toba zgadzam, cos czuje, ze wkrotce
          zasile grono zawistnych, zafiksowanych pasztetow ;)
    • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:30
      Ogladam teraz powtorke, Gorniak zazdrosci Nataszy urody, wieku, swiezosci -
      wszystkiego :)
      Basta! :)))
      • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:32
        A Gorniak w tej tapecie i tych czarnych krechach wygląda jak stare próchno, nie
        mloda kobieta.
        • janinaniezbedna3 Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:37
          Sztuko Doga:) Wierz mi, że znam 20-latki, które dopiero wyglądają jak stare
          próchna, nie mówiąc już o starszych:))))
          Dajmy pokój Edzi:)
          • sztuka_konwersacji Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:40
            Alez ja Ci wierze.
            Gorniak zawsze lubilam, ale im bardziej sie nad tym wszystkim zastanawiam, tym
            bardziej twierdze, ze to zazdrosc.
            A teraz patrze na jej kreski i tapete-no prochno, nie wiekowe, tylko wygląd
            poprzez tapete. Coraz gorzej z nią.
            • wszedobylska Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 13.05.07, 17:51
              Tez ogladam powtorke i zarowno zachwyty jak i zazenowania Gorniak sa sztuczne i
              pelne falszu. Nie na darmo pisano o niej, ze ma kaprysy i fanaberie. A juz z ta
              Herbus to wielka przesada. Wyla jak rozklekotane skrzypce!
            • m_bovary Djacie spokój z ta zazdrością 13.05.07, 17:52
              Jaka zazdrość, że młodsza niby, czy że śpiewa poprawnie? Dlaczego w takim razie
              nie jest zazdrosna (bo daje im wysokie noty) o Włodarczyk( młodsza, ładna,
              dobrze śpiewa) czy Herbuś (dużo młodsza, ładna, no.. nie śpiewa:-)

Obejrzałam przed chwilą występ Urbańskiej i myślę, że Górniak miała dużo racji.
              Ale mi w ogóle właśnie z tego powodu nie podobają się popisy Urbanskiej
              przekombinowane, wymyślone, mało emocji, za to dużo aktorstwa.
              Najgorsza według mnie była Chylińska w jej wykonaniu, ale ten Jackson zaraz po.
    • aska_ejzja Re: Górniak zakipiała z zazdrości!! 14.05.07, 10:55
      Też mi się zdaje że Edytka poczuła że Natasza jest Lepsza, bo jak ktoś daje
      dziewczynie która fajnie śpiewa i fajnie tańczy 2 pkt to coś jest nie tak. A
      doktorkowi z mjm daje 5 pkt litości
      • shatmach Re: ! 14.05.07, 13:19
        Czy wy oglądacie ten program uwaznie?! Powiedziała, ze to jest ocena za ten
        występ, a nie za to czy Natasza spiewa dobrze czy nie. Nie podobała jej sie
        parodia, kabaret jaki Natasza zrobiła. Mówiła juz kilka odcinków temu, ze nie
        lubi cyrków na scenie. A pisanie, ze Edyta zazdrosci Nataszy jest po prostu
        smieszne. Natasza nigdy nie bedzie miec takiego glosu jak ona.
        • siuil_a_run Re: ! 14.05.07, 14:18
          i to jest prawda.

na wszelki wypadek zaznacze juz po raz ktorys, ze nie lubie Gorniak i nie lubie
          Urbanskiej, bo jestem zazdrosnym, zakompleksionym pasztetem ;) ale tak sie
          akurat sklada, ze znam sie na muzyce i kazdy, kto ma o niej jakies pojecie, wie
          ze miedzy Urbanska a Gorniak nie ma porownania. Urbanska ma sluch, jest
          wygimnastykowana i niezle spiewa. natomiast Gorniak ma wybitny glos, sluch i
          talent. ze go zmarnowala to zupelnie inna kwestia. ale Urbanska to jest inna
          liga.

fajnie byloby, gdyby postawili je razem na scenie i kazali zaspiewac duet, jak
          np. kiedys Houston i Carey. wtedy czarno na bialym mozna by uslyszec
          gigantyczna roznice jesli chodzi o barwe, skale i umiejetnosc operowania
          glosem.

ale one by sie chyba predzej z pazurami na siebie rzucily ;)
          • nevergiveup Re: ! 14.05.07, 15:45
            To, że Górniak ma talent, to wiadomo, że ma wybitny głos - to raczej przesada.
            To, że śpiewa coraz bardziej beznadziejne piosenki, to fakt. To, że próbuje
            ponownie zaistnieć przy pomocy różnych zajęć, to też fakt. To, że nadal
            zachowuje się jak nadęta gwiazda, to bezapelacyjnie też fakt.

Pamiętam ładnych kilka lat temu, jak wróciła po kilku latach "kariery w
            Londynie" i po przyjeździe w telewizji polskiej udzieliła wywiadu
            po.....angielsku!! Tak baaardzo chciała zaimponować wszystkim wokół. Tak bardzo
            manifestowała swoją znajomość języka angielskiego, że od tamtej pory jej nie
            trawię.
            Co prawda nadal lubię słuchać jej jak śpiewa, ale prywatnie NIE TRAWIĘ !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka