Gość: pikus IP: *.turboline.skynet.be 30.11.01, 20:34 ona nigdy nie spiewala profesjonalnie ten zespol to dzialal najpewniej w garazu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RafałPon Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 20:55 Gość portalu: pikus napisał(a): > ona nigdy nie spiewala profesjonalnie ten zespol to dzialal najpewniej w garazu > . Młotku Ty w ogóle to podejrzewałeś? czekam teraz na Holoubka i zadanie aktorskie dla Marzenki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.turboline.skynet.be 30.11.01, 21:06 dziekuje i klaniam sie mlotkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dent Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.net.autocom.pl 30.11.01, 21:56 Ale kompromitacja wybitnej spiewaczki-"dzieweczki ze Slaska".Widzieliscie wyraz twarzy Agi?Wielkie oburzenie i zaskoczenie wymalowalo sie na twarzyczce,JAK MOGLO SIE KOMUS NIE PODOBAC MOJE WYCIE!!!!!A w dodatku slawnej piosenkarce.Oj,nocka nieprzespana,a tak milo sie zapowiadalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.*.*.* 30.11.01, 22:01 Aga nie jest zawodowa piosenkarka, wiec spiewa sobie jak potrafi..a p. Bem zabrala sie do zadania bardzo powaznie, moze nawet za powaznie??? przerwany wystep i te lekcje, ludzie w koncu to miala byc zabawa??? czy sie myle..nie jest to program "droga do gwiazd", ktory nawiasem mowiac jest zenujacy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 15:05 Gość portalu: Mallina napisał(a): > Aga nie jest zawodowa piosenkarka, wiec spiewa sobie jak potrafi.. to po kiego robi z siebie wielka gwiazdę ? > a p. Bem > zabrala sie do zadania bardzo powaznie, moze nawet za powaznie??? no czekaj, czegos nie rozumiem. Czy nie po to zaprasza sie profesjonalistów (a taka na pewno jest Pani Ewa Bem, żeby wysłuchac PROFESJONALNEJ opionii ? Gdyby miało to byc na zasadzie "poklepania po pupci" to by zaprosili Monike Sewiołło, która choc głos ma cieplejszy od Agnieszki, to zato taki sam brak talentu. Dodam jeszcze tylko swoje "pięć groszy" do wyglądu Agnieszki. Jest brzydkam tyłek ma kwadratowy a nie zgrabny, piersi zero. Ładne i zgrabne ma natomiast nogi - tu nie zaprzeczę, ale panowie napaleńcy : nie kazda chuda dziewczyna jest zgrabna ! Po prostu jest chuda (czy szczupła jak wolicie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.gronet.pl 01.12.01, 00:24 nie ze Slaska, tylko z Zaglebia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dent Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.net.autocom.pl 01.12.01, 10:03 To tytul piosenki.To przenosnia.Zaglebie czy Slask coz za roznica.Wiadomo o co chodzi-w kazdym razie te klimaty.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO 01.12.01, 10:18 Mnie, śpiewanie Agi kojarzy się z meczeniem, czy ja wiem, chyba kozy. Ten trzęsący się głos. Podobnie śpiewa Bajor. A jego nieznoszę. Pani Ewa może podeszła do tego zbyt poważnie, ale w końcu nie miała nic złego na myśli. W końcu to profesjonalistka. "Śpiewanie" Agi jest straszne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: Całkiem ,całkiem! IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 10:51 Wcale nie było źle! Na żywca, muzyka gdzieś tam, ciepły głos, czysto. Nie rozumiem czemu się czepiacie. Dziewczyna jest zgrabna, ładna, sceniczna i ma dobry głos (tak do końca to zbyt mało zaśpiewała żeby ją w pełni oceniać). Na pewno wiele Pań z polskiej sceny mogłoby jej pozazdrościć. A Wy jesteście jak Robale co gryzą żeby gryść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Całkiem ,całkiem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 14:05 I któż z polskiej sceny miałby zazdrościć? Przecież Aga to druga Sewioło.Do disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyts Re: Całkiem ,całkiem! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 15:27 Agnieszka się drze jak stare gacie a niema głosu woooooogule Ja jestem tu 1 raz i wiem co o niej piszą!!! A ewa nie była z niej zadowolona pozatym robi sobie obciach-agnieszka oczywiscie Teraz coś nAPISZE ALE NIE MYSL ZE MAM PROBLEMY Z ORTOGRAFIĄ ROBIE TO CELOWO : aga lorek tak może się podpisywaćććććć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT2 ALEX -DO CIEBIE. IP: *.mediacom.pl 02.12.01, 02:05 MASZ RACJE CHŁOPIE CAŁKOWICIE SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM ALEX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 15:48 Slask a zaglebie to nie to samo. Co miales/mialas z geografii??? Odpowiedz Link Zgłoś
nina_ Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO 01.12.01, 16:46 zaglebie czy slask to duza roznica,kolego.Skoro nie wiesz,nie wypowiadaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
nina_ Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO 01.12.01, 16:44 tylko nie ze slazka,a z zaglebia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.necik.pl 01.12.01, 17:51 Na pomoc i naukę nigdy nie jest za późno, tylko trzeba to zrozumieć. A tego po zachowaniu Agi nie było widać. Rozdziawiona buzia i spojrzenia po współmieszkańcach, jakby w poszukiwaniu poparcia dla jej talentu. Ewa Bem to wielka artystka z doswiadczeniem i udzielała jej rad tylko z dobrego serca, a widac po niej było, że nie bardzo odpowiada jej "śpiew" Agi. Już kiedyś napisałam, że Aga to samozwańcza artystka, malarka i piosenkarka, bez przygotowania. Może jakby wzięła kilka lekcji śpiewu to coś by z tego wyszło. Ale ona uważa sie za ogromny talent i nie można takiej gwieździe robić żadnych uwag. Czy znowu bedzie prosić o rozmowę z psychologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
_maja_ Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO 01.12.01, 21:40 Myszko,nic dodac nic ująć, no można tylko napomknąć,że TVN już dzisij wcale nie pokazał wystepu Aresa ani przerwanego występu Agi i uwag p.Bem a zobaczyliśmy w całości zaśpiewaną piosenkę bez poprawek i rozanieloną Ewę Bem prawiącą komplementy ale ponieważ spodziewałam się iż TVN ma już etat dla Agi to nie jestem rozczarowana pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.necik.pl 01.12.01, 22:27 Ale mimo wszystko mam nadzieje,że Aga wyleci z hukiem w niedzielę i nawet Ewa jej nie pomoże. A TVN jak zwykle pokazuje to co chce.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.pl 01.12.01, 23:25 Gość portalu: Myszka napisał(a): > Na pomoc i naukę nigdy nie jest za późno, tylko trzeba to zrozumieć. A tego po > zachowaniu Agi nie było widać. Rozdziawiona buzia i spojrzenia po > współmieszkańcach, jakby w poszukiwaniu poparcia dla jej talentu. > Ewa Bem to wielka artystka z doswiadczeniem i udzielała jej rad tylko z > dobrego serca, a widac po niej było, że nie bardzo odpowiada jej "śpiew" Agi. > Już kiedyś napisałam, że Aga to samozwańcza artystka, malarka i piosenkarka, > bez przygotowania. Może jakby wzięła kilka lekcji śpiewu to coś by z tego > wyszło. Ale ona uważa sie za ogromny talent i nie można takiej gwieździe robić > żadnych uwag. Czy znowu bedzie prosić o rozmowę z psychologiem? Zgadzam się z Tobą całkowicie. Tę samą piosenkę śpiewała dzisiaj w drodze do gwiazd inna dziewczyna i wygrała program. Różnica w interpretacji była kolosalna Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:48 Tez to oglądałam i zauważyłam różnicę, choc bardziej podobała mi się Lopez, miała ciekawszy głos. Aga niestety nie spiewa tylko krzyczy, może w zespołach hard-rockowych miałaby jakąs przyszłośc.Pozdrawiam także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrg Re: EWA BEM JEJ NIE POMOZE ZA POZNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 02:00 Myślę, że aga byłaby dobrą alternatywą dla sygnału pociągów zblizających sie do przejazdów niestrzeżonych Odpowiedz Link Zgłoś