Gość: Beata IP: 217.153.30.* 15.05.03, 17:13 Czy ktoś był w tym hotelu i może coś napisać? Wybieram się tam w czerwcu z Oasis Tours - czy dobry wybór? Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Tunezja - hotel Tour Khalef w Sousse IP: *.wroc.zigzag.pl 16.05.03, 09:34 nie byłam w tym hotelu ale dokładnie obok i wiem jak on wygląda i jakie ma otoczenie, ogOlnie położenie jest niezłe zależy jednak z której strony bedziesz miała widok, np na budowę i chaszcze. ciesz się , że nie wybrałaś hotelu w centrum sousse , ten jest poza centrum i to jes plus przekonasz sie. sądzę że bedziesz zadowolona . W hotelu **** będzie super jedzenie i dużo rozrywek. tunezja z tego słynie . byłam już 3 razy w różnych miastach.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Tunezja - hotel Tour Khalef w Sousse 16.05.03, 14:16 Wybór świetny. Ja w hotelu tym byłam w ubiegłym roku. Hotel bardzo duży, na pierwszy rzut oka korytarze hotelowe nie sprawiają miłego wrażenia, ale już w środku jest b. okej. Najlepsze pokoje są od strony parku z palmami. Jeśli pokój, który otrzymasz, nie spodoba Ci się, możesz poprosić o zamianę i jeśli tylko są wolne miejsca, na pewno coś w zamian dostaniesz. Obsługa bardzo sympatyczna, świetni animatorzy. Co wieczór jakaś fajna imprezka w hotelu, większość bezpłatna. Jedzenie PYSZNE, kelnerzy przesympatyczni. Basen bardzo czysty, leżaki za free ale trzeba zajmować rano, jeszcze przed śniadaniem. Plaża również bardzo czysta ale życie skupia się jednak głównie wokół basenu. Na terenie hotelu bilard, sklepiki. Blisko do centrum. Jeśli masz jakiekolwiek pytania co do hotelu, z chęcią odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Tunezja - hotel Tour Khalef w Sousse IP: 217.153.30.* 19.05.03, 13:04 dzięki za info. Napisz jeszcze czy duży jest basen? Jadę z 12-letnim chłopakiem, który głównie pluska się w basenie. Czy pokoje są ok? Czy z obsługą można się dogadać po angielsku? Z jakim byłaś biurem? Pozdr. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tunezja - hotel Tour Khalef w Sousse IP: *.acn.pl 19.05.03, 13:41 Beata, nie pisz, że jestes Beata, bo zaraz Ci powiedzą, że jestes głupia, niedorozwinieta itd. Tu chyba nie lubia tego imienia, kogos chyba narzeczona rzuciła o imieniu Beata i dlatego jest taki ciety. P.S. jak wrócisz to napisz jak było w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś