cristinka 20.05.07, 23:00 jednak jest straszna...i nie mam na mysli znowu tego jak wyglada. Zreszta sama sie świetnie okresliła "dzidzia piernik", gratulacje,lepiej niech znika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza331 Re: męcząca ta Skrzynecka... 20.05.07, 23:15 Taaa... Czas już na nią. Infantylna tak samo jak pusta! Co z niej za aktorka? K t o pamięta choć jeden tytuł filmu z KAES? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: męcząca ta Skrzynecka... 20.05.07, 23:27 "magiel towarzyski" serial w odcinkach, KS w roli głównej , drugoplanowa żeńska KKP, drugoplanowa rola męska TK :D Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: męcząca ta Skrzynecka... 21.05.07, 17:11 No to zgarniam główną nagrodę w konkursie... Bo pamiętam CHOĆBY jeden tytuł filmu ze Skrzynecką:-) "Nocne graffiti" z Markiem Kondratem i Kasią Kowalską. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedobylska Re: męcząca ta Skrzynecka... 21.05.07, 13:35 Ja natomiast bardzo lubie Skrzynecka i nie uwazam jej za nudna. A co do wieku, nie jest stara! Stare to sa nasze babcie i prababcie:) Poza tym wiek niewazny, wazne jak sie czlowiek czuje duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup A ja tam ją lubię.... 21.05.07, 13:42 .... i szkoda, że jej się tak nie układa. Zawodowo reżyserzy uważają ją za piosenkarkę, branża muzyczna za aktorkę....a traci na tym Skrzynka. Prywatnie też, jeden goguś się chciał wylansować na niej i rzucił (Radżif jakiś czy Omar)a potem następny ożenił się, wylansował, awansował i....też good bye Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Skrzynecka... 21.05.07, 13:57 Skrzynecka jest bardzo inteligentną kobietą. Niestety kisząc się w Krakowie i obijając od teatru do teatru zauważyła że młodość, uroda i życie ucieka jej między palcami. Ktoś szepnął słówko komu trzeba i znalazła sie w TVN który wymaga od niej bycia cool, trendy i na luzie. Więc taka się kreuje. Bo wie, że się jej to opłaca. Na jej nieszczęście dość późno wylądowała w TVN i obecnie niezbyt dobrze wychodzi jej lans na nastolatkę jeśli na karku lat 2x tyle. Mam nadzieję że Katarzyna znajdzie sobie wreszcie godne miejsce. Może jako aktorka, a może z własnym programem. Trochę mi jej szkoda bo pamiętam ją raczej jako młodą aktorkę śpiewającą z Wasikiem o groszku zielonym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dormusz Re: Skrzynecka... 21.05.07, 14:14 Skrzynecka nie pochodzi z Krakowa ignorancie i cale szczescie od aktorki wymagam przynajmniej odrobine inteligencji ,czy ona siebie slyszy? Jak widze to krowie rozlazle oczy tesknioce za rozumem - to dziwie sie wogole kto takie cos kreuje w tv. Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Skrzynecka... 21.05.07, 17:20 Skrzynecka z Krakowa ???? Ale bzdura Skrzynecka od urodzenia mieszka w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: męcząca ta Skrzynecka... 21.05.07, 15:37 no dokłądnie a jak juz si ezaczeła rozpływac nad uroda Dody to az parsknełam smiechem ... ona chyba naturalnie pieknych dziewczyn nie widziała Odpowiedz Link Zgłoś