Dodaj do ulubionych

Maciek Rock i nowy program polsatu

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 12:48
widzieliście ten program ?
ja myślałem że ten chłopaczyna po 2 edycjach idola da se spokój z tv a tutaj
niespodzianka dostał swój program ehh czy też ci ludzie nie mają żadnego
pojęcia i nie widzą że ten gość poprostu nie nadaje sie do prowadzenia
programu
moze zbyt surowo go oceniam ale poprostu nie podoba mi sie jego sposob
mówienia bo nic nie rozumiem a te inteligentne pytania to juz wogole
ok tyle
a moze komus sie podobało?
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: fan? Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 15:18
      A jak nazywa sie program? O której w ramówce? chetnie zobacze bo pan Rock to
      najsympatyczniejsza postac Idola .A ostatni program (ten gdzie przeprowadzał
      wywiad sam ze soba )to był majstersztyk.
      • Gość: papapat Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 15:55
        program nazywa sie poplista a jest nadawany w polsacie w niedziele o 10 rano
        jest niby odpowiednikiem poplisty rmfu
        sporo plyt ma na biurku a ostatnio fajnie spiewala goya co mi sie podobalo
        a maciek rock niestety mi sie nie podoba:(
        • Gość: mahoney Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.man.polbox.pl 09.06.03, 17:17
          wg mnie beznadziejny , przypomina mi program ztym gosciem co przegral final
          baru 1 Grzegorzem Markowskim , nic nowego i ciekawego nie wnosi
          • Gość: papapat Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 22:27
            dobrze ze tamtego wywalili ale nie dali tez nic fajniejszego poprostu polsat
          • Gość: nix Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 17:05
            to nie Rock,to Poplista jest do kitu.
            • Gość: papapat Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 20:54
              a tak wogole to rock to jego prawidziwe nazwisko?
              • Gość: tjgjg Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 18:23
                tak tak i jeszcze raz tak!-to jego prawdziwe nazwisko.Ludzie co za
                kraj,wystarczy,ze ktos sie pojawi z ciekawym nazwiskiem to juz sa
                watpliwosci.To nazwisko pochodzi od jego przodkow z Niemiec,jak sam
                powiedzial.A tak wogole Polska to strasznie dziwny kraj-wystarczy,ze ktos
                utalentowany z ladna buzka znajdzie robote w TV to juz taka osobe trzeba
                zniszczyc.pa zastanowcie sie nad tym
                • Gość: papapat Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 20:11
                  to nie o to chodzi ale jest wielu ludzi ktorzy wiecej potrafią niż on a jakoś
                  nie mogą się dostać do tv
                  • ma.la.wi Re: Maciek Rock i nowy program polsatu 22.07.03, 00:58
                    ten chlopaczek jest tragiczny. widzialam ostatnio jakies powtorki idola na
                    polszmacie - aaaaaa, rece opadaja ;) chce byc bardzo zabawny, wywrotowy,
                    oryginalny, ale mu sie nie udaje i wlasciwie to idealny material na idola
                    emerytek, jak juz gdzies ktos napisal. slabizna...
                    • dagg Re: Maciek Rock i nowy program polsatu 23.07.03, 12:32
                      A ja go lubię, uważam, że jest zabawny, szczery i inteligentny!! Mało takich w
                      TV
                      Dagmara
                      • Gość: KalibabKA Re: Maciek Rock i nowy program polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 13:39
                        dagg napisała:

> A ja go lubię, uważam, że jest zabawny, szczery i inteligentny!! Mało takich
                        w
                        > TV
                        > Dagmara

Jeśli chcesz aby był zabawny, szczery i ... inteligentny to go wyślij na
                        korepetycje do Kubusia Wu.
                        Rock jak prokop ... do odstrzału!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka