Dodaj do ulubionych

NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 07:56
Hi hi, jetsem pierwsza, witam z zasniezonej Bydgoszczy, zwlaszcza Nale, ktora
wczoraj sie POZEGNALA, nie zwazajac na moje odpowiedzi. Dajcie jakies info o
wczorajszym BB, b niestety widzialam tylko fragment, w ktorym siedza przy stole
z warkoczami i maluja bombki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Geralt Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 08:20
      Witam wszystkich !
      Oj Meve przechlapane masz u Nali od samego rana.:-)))
      Ja też nie ogłądałem BB bo mi się zasnęło. Taka drzemak no wiecie.
      Gdyby wyniki sondy z gazety się potwierdziły to Juras by padł, ale obawiam się
      że pod koniec tygodnia i tak się znowu wyślizgnie.
      W Bydgoszczy śniegu mało ale ślisko jak na lodowisku. Takiego pięknego orła bym
      dzisiaj wywinął!
      Geralt
    • Gość: Ina Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.12.01, 08:22
      Hej Meve. Ja też nic a nic nie widziałam. Oh, brak cierpliwości. Co tam gadają
      o Marzenie, że ekshibicjonistka?
      W Poznaniu sniego zero ale wszystko pokryte lukrowatym lodem - samochody, drogi.
      Pzdr.
      • Gość: Geralt INA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 08:27
        Mnie to już nie pozdrowi. Skąpe te Wielkopolanki nawet w słowach:-))))
        • Gość: Ina Re: INA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.12.01, 08:51
          Wybacz Geralt, ale jak pisałam post to Ciebie jeszcze tutaj nie było :o)
          Ale na osłodzenie dostaniecie moi drodzy zaraz taaakie emaile, ze pospadacie z
          krzeseł. Meve - mąż moze żałowac, że ma załozonego cenzora w pracy. Cos dla pań
          i cos dla panów.
          Odnalazłam ten katalog samochodowy!!! Za 10 minut srawdzajcie pocztę!!!
          • Gość: Meve Re: INA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 08:55
            Czekam i ciesze sie jak dziecko :)))
            Pozdr Geralta:))
            • Gość: Geralt INA JEST WIELKA !!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 09:21
              Ina dostałem zarówno kalendarz jak i katalog. Gały mi wycodziły z orbit przy
              jednym i drugim ! Szok. Katalog jest niesamowity obejrzałem go już ze 3 razy.
              Przy kalendarzu mozna "trochę" (have mercy) popaśc w kompleksy...
              Zaraz go wyślę wszystkim kumpelom. Jeszcze raz dzięki. Ja Tobie te coś
              wysłałem, mam nadzieję że doszło.
              • Gość: Ina Re: INA JEST WIELKA !!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.12.01, 09:31
                To chyba nie ja jestem wielka... :) W kontekście kalendarza :)
                A tak sobie wogóle myśle... Kalendarz był na 2000 rok a od tego czasu medycyna
                przeciez poszła do przodu... Co bedzie w kalendarzu na 2002???????????
                :)
                Dostałam to o Ladenie i teraz widzę, ze coś powyzęj 1 MB. Zaraz się za to
                biorę :o)
              • Gość: Meve Re: INA JEST WIELKA !!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 09:33
                Hej, niestety po przeinstalowaniu Windowsa zapomnialam o zainstalowaniu Power
                Pointa, dlatego tez ni widzialam Katalogu. Kalendarz - hmmm ....
                jest ....hmmmm... wielki:)))))))) Dobrze, ze szefa dzis nie ma
                Skad Ty Ina wytzraskujesz takie kawalki????:)))
                • Gość: Ina Re: INA JEST WIELKA !!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.12.01, 10:00
                  Bo wogóle to jestem 13-letnim chłopcem i cały dzien siedzę w internecie
                  szukając takich kawałkow i dlatego tak rzadko mogę pisać z Wami hi hi hi ;)
                  A przysyłają ludziska to ja to dalej w świat. Trzeba się czasem rozerwać w
                  pracy.
                  Meve - Power Point szybko odzyskaj, choć to i tak bardziej ucieszy męża niz
                  Ciebie :o)
                  Podobno była jakaś scena prysznicowa z Witczakiem?
    • Gość: monia Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: 217.97.138.* 05.12.01, 09:32
      Witam wszystkich pięknie! Brrr, ależ zimno....Jest zimniej niż snieżniej (oj, to chyba nie za poprawnie -
      pora na kaweńkę (wybacz, Meve, to zdrobnionko, ale w taką pogodę potrzebuję dać sobie trochę
      ciepła). Pozdrawiam!
      • Gość: Meve Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 09:46
        Aby niepotzrebnnie nie tresowac, ani nie oziebiac stosunkow miedzyludzkich
        informuje, ze nie bede zwracala uwagio na zadne zdrobnionka oprocz:"pieniazki".
        Pozdrawiam cieplutenko- rozdrobnjiona Meve
    • Gość: Pirx40 Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 09:47
      W Sieradzu biało i też można "odstawić orła".
      W BB było to czego nie lubię.
      Arek do Wojtka - Co Ci tak się gacie opuściły jak byś w nie nasrał ?
      Fineeeezyjna odzywka !!!
      • Gość: Ina Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.12.01, 10:03
        Arek i tak mi wyglada na bohatera teledysku Disco Polo więc zaskoczona nie
        jestem.
        Pirx, ponieważ nie posiadam Twojego adresu ominęły Cie dwa baaaardzo apetyczne
        emaile, nieprawdaż Monia, Meve i Geralt? Oj, ale Nala się ucieszy jak wróci z
        urlopu.
        • Gość: monia Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: 217.97.138.* 05.12.01, 10:11
          Witaj Ino! Potwierdzam, że to, co miało dojsć, to doszło, ale czy się do tego dobiorę? muszę mieć
          wolne zaplecze - poganiacz niewolników się kręci...
    • Gość: Ina Geralt IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.12.01, 10:05
      Geralt, co tak milczysz? No ile razy mozna oglądać ten katalog??? Wybrałeś juz
      coś?
      Meve, Ty się chyba tez rozmarzyłaś :o)
      Monia, potwierdź, ze doszło, bo nie mam od Ciebie żadnej odpowiedzi.
      • Gość: Meve Re: Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 10:14
        Gość portalu: Ina napisał(a):

> Geralt, co tak milczysz? No ile razy mozna oglądać ten katalog??? Wybrałeś juz
        > coś?
        > Meve, Ty się chyba tez rozmarzyłaś :o)]

Szukam caly czas tej cholernej plyty z Power P.
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: Geralt Re: Geralt - muszę się już żegnać buuuu..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 10:47
          Cholera muszę jakieś kwity dla bossa pisać. A najgorsze że o 11.30 jestem
          umówiony.
          Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!!!!!!!!
          Będę dopiero w poniedziałek bbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          Podeślijcie jutro i pojutrze jakieś maile.
          Do zobaczenia!!!!!!!!!!!!
          Geralt
      • Gość: monia Re: Geralt IP: 217.97.138.* 05.12.01, 10:16
        Witam Cię, Geralt! Dostałam, dostałam...dzięki za odzew. Pytasz się, w jakim miescie pracuję, czy też
        - gdzie mieszkam? To zasadnicza różnica - ale ogólnie rzecz biorąc - są to okolice Warszawy.
        • Gość: Geralt Monia ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 10:49
          OK mam jasność. W poniedziałek znowu coś Ci podeślę.
          Muszę już lecieć.
          Jak będziesz miała coś fajnego to też mi wyślij.
          Geralt
          • Gość: monia Re: Monia ! IP: 217.97.138.* 05.12.01, 11:03
            Pa, pa!
    • Gość: monia Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: 217.97.138.* 05.12.01, 13:25
      O niech ja zakwitnę, co za dzień!!!! Chyba mam już dosyć. Najchętniej bym zapadła w sen zimowy (z
      małymi przerwami - na Boże Narodzenie lub/i Sylwestra) do wiosny...Pozdrawiam! Aaaaa....
    • Gość: Pirx40 Re: NALA< INA<MONIA<GERALT<PIRX- ŚRODA IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 13:36
      Pirx11@interia.pl
      Pirx40@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka