nina_ 06.12.01, 01:52 ten forum staje sie powoli kloaka dla roznych kwiatkow. Normalni ludzie w koncu przestana go odwiedzac.Moze jednak administrator zalozy bana na niektore kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KWIATEK Re: do admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 01:57 MASZ RACJĘ NINA BO CIPA CI SIĘ WYPINA. MÓWI SIĘ "TO FORUM" NIEUDACZNICO LADACZNICO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: do admina IP: *.iesy.de 06.12.01, 01:59 nina mamy wolnosc slowa wiec sie nie czepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: do admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:03 MASZ RACJĘ MALINA. TA OSOBA JEST Z POPRZEDNIEJ EPOKI. BUŹKA. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_ Re: do maliny 06.12.01, 02:14 Wolność słowa nie polega na obrażaniu innych i wypisywaniu wulgaryzmow. Do wolności słowa, jak i do każdej wolności trzeba ludzi odpowiedzialnych. Nie jestem z innej epoki,bo nie jestem sama w tym rozumowaniu. Dzieli nas moze przepasc spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: do admina 06.12.01, 02:14 ja pilnuje tego forum noca ;-) i tez mi sie nie raz oberwałe ale co tam w życiu jest inaczej ? po prostu nie odzywaj sie do nich i już ......... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: do hi-hi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:24 JESTEM JESTEM NINIUSIU. CZY ZROBIŁAŚ JUŻ SIUSIU? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: do hi-hi 06.12.01, 02:44 nina_ napisał(a): > Nareszcie jestes! ........... jesteś tam jeszcze nino ??? hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: do administratora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:46 Adminie, czy mógłbyś wypierdolić Ninę dosłownie oraz z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: do administratora 06.12.01, 02:49 nino ???? ......... nie przejmuj sie nino nimi ................ crak66 - prawda ? ciągle sie wahają czy cie zablokować ale może już niedługo.................. coś da sie zrobić ;-) hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś