Dodaj do ulubionych

Patrycja Redo odeszła...?

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 22:26
Czy to prawda, że Patrycja Redo odeszła z Faktów TVN?
Obserwuj wątek
    • marcin_76 Re: Patrycja Redo odeszła...? 19.06.03, 22:37
      na jej miejscu bym to dawno już zrobił..bo to co wyprawiaja ostatnio Fakty to
      zakrawa na pomstę do nieba!!!to jest po prostu DOJEBMY SLD a nie jakieś tam
      fakty...TVN="OBIEKTYWIZM"
      • Gość: eroll Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.chello.pl 19.06.03, 23:56
        i dobrze że jebią sld
        • marcin_76 Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 00:14
          może i tak...ale więcej obiektywizmu by się zdało!!!jebać TVN!
          • forward Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 09:22
            Tak są nieznośnie prokościółkowi, widać jak bardzo przejęli się proponowanym
            zezwoleniem ustawowym na skrobanki. Ciekawe czy jak za 6, 12 miesięcy dojdzie
            do władzy koalicja PO/PiS/LPR też będą tacy krytyczni? Bo jakość rządzenia
            Polską nie ulegnie zmianie.

Forward
            • Gość: eroll Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.chello.pl 20.06.03, 09:39
              forward napisał:

> Tak są nieznośnie prokościółkowi, widać jak bardzo przejęli się proponowanym
              > zezwoleniem ustawowym na skrobanki. Ciekawe czy jak za 6, 12 miesięcy dojdzie
              > do władzy koalicja PO/PiS/LPR też będą tacy krytyczni? Bo jakość rządzenia
              > Polską nie ulegnie zmianie.
              >
              >
              >
              >
              > Forward
              przypomnij sobie czasy rządów aws, wobec nich też byli krytyczni,może nie tak
              jak wobec sld ale nie dziwie im się skoro ci piszą ustawę która umacnia tvp a
              osłabia prywatne stacje, zresztą polsat o wiele bardziej gnoi sld od tvn jak
              ktoś widział reportaż pana Michalaka o "2 expose"Millera zgodzi się ze mną.
              • forward Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 13:29
                Ja tam już ostrze sobie ząbki na pana Lisa jak przyjdzie mu komentować
                działania pana Kaczyńskiego (ministra sprawiedliwości),panów Ziobro/Rokita (
                sprawy wewnętrzne i administracja), pani Gilowskiej (finanse) i pana Giertycha
                (sprawy zagraniczne i innnntegracja europejska). Mam nadzieję że redakcja
                Faktów wykaże się równie wielką surowością, bezkompromisowością itd.

Forward
    • Gość: brian Koniec dygresji IP: *.defbank.com.pl 20.06.03, 09:53
      Przypomnę może główny problem wątku:
      co się dzieje z Patrycją Redo ?
      ( też jestem "zaniepokojony" jej zniknięciem z TV )
      • Gość: obserwator Re: Koniec dygresji IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 12:28
        No własnie... Zajmijmy się głównym wątkime. Gdzie jest Pati?
    • minderbinder1 Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 12:48
      Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Czy to prawda, że Patrycja Redo odeszła z Faktów TVN?

Byłaby to smutna wiadomość. Gdyby chcieli się pozbyć kogoś z Faktów, to lepiej
      by było, gdyby usunęli p. Radziszewską. Skończyłoby się robienie dziwnych pauz
      w czasie czytania wiadomości, przełykanie śliny co chwilę i siedzenie bokiem do
      kamery. Ale jak mąż robi Fakty, to nie trzeba być doskonałym.
    • Gość: uju Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 18:52
      Nie odeszła, tylko jest na urlopie. A, ze miała go dużo, to sobie odpoczywa.
    • tomasz.wilk Re: Patrycja Redo odeszła...? 22.06.03, 08:40
      "ja żem to, nie chwaląc się, sprawił"
      hahahahaha
      Z poważaniem:
      Wilk Tomasz
    • Gość: omni Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 09:31
      widziałem Ją na Kanarach, na plaży, opalała się i to bez biustonosza, zrobiłem
      jej zdjęcie, więc jakby ktoś chciał to piszcie.

omni
      • Gość: obserwator Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 13:58
        no to przysilij to zdjecie... a co tu robi ten znawca - tomasz wilk? jakis
        nowy pomysl ma?

A co do Radziszweskiej to powinna odejsc!
        • Gość: fiuta Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: 81.15.156.* 23.06.03, 19:40
          Gość portalu: obserwator napisał(a):

A co do Radziszweskiej to powinna odejsc!

nie zgadzam się! mnie sie ta kobitka bardzo podoba!!!!
          pamiętacie ją z telewizyjnej "moralności p. dulskiej"?
          extra klasa!!!!!!!!
      • Gość: BOBO Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: 81.15.156.* 23.06.03, 19:57
        Gość portalu: omni napisał(a):

widziałem Ją na Kanarach, na plaży, opalała się i to bez
        biustonosza, zrobiłem jej zdjęcie, więc jakby ktoś chciał
        to piszcie.
        NA CO TY W OGÓLE CZEKASZ KOLEGO?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

• tomasz.wilk Re: Patrycja Redo odeszła...? 23.06.03, 20:04
        omni, nie popisuj sie, to niemozliwe - pani Rędó nie ma biustu!
        z powazaniem:
        Wilk Tomasz
        • Gość: hja Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 21:55
          gdzie jestes Pati?
          • marcin_76 Re: Patrycja Redo odeszła...? 27.06.03, 22:13
            Pati wróć!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka