Dodaj do ulubionych

Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to .........

IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.12.01, 13:39
......kto w takim razie powinien wg.was wygrać? Trudno dogodzić wszystkim!
A może tak warto spojrzeć też czasem na siebie i przejrzeć się w lustrze? czy
wszyscy widzą piękne twarze i są cudowni pod każdym względem? No way!!!! Ci co
tak ciągle bez sensu krytykują innych, dają upust w swoich żałosnych postach
SWOIM KOMPLEKSOM! ...... troche tolerancji i SAMOKRYTYKI, bo niby zdążamy do
Europy, ale jak tak dalej pójdzie to pod wzgledem kultury nie trafimy tam nawet
za 100 lat!
Obserwuj wątek
    • fotograf7 Re: Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to ......... 11.12.01, 14:00
      Gość portalu: Kapłanka napisał(a):

troche tolerancji i SAMOKRYTYKI, bo niby zdążamy do
      > Europy, ale jak tak dalej pójdzie to pod wzgledem kultury nie trafimy tam nawet
      > za 100 lat!

eeeeeeeeeeeee do Jełropy to żech jeszcze nie trafił ale tam na forumach to
      pewnie same słodkości o właśnych bigbraderach prawili?

• Gość: Alla Re: Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to ......... IP: *.demon.nl 11.12.01, 17:02
      Kaplanka, wyluzuj. Mieszkam od lat w tzw. Europie i jest to straszne gowno,
      tyle ze w zlotym papierku z czerwona kokardka. Nie ma do czego rownac. I nie ma
      sensu miec jakichkolwiek kompleksow. To ci idioci w "Europie" powinni miec
      kompleksy, ale oni sa za glupi, zeby to zrozumiec. Nauczono ich przede wszytkim
      arogancji, tak jak Polakow caly system szkolnictwa nauczyl przede wszystkim
      kompleksow ("ty i tak nie zdasz", "ty i tak sie do niczego nie nadajesz", "ty
      debilu, przyjdziesz jutro z matka"- iluz to nauczycieli-frustratow mowi tak do
      swoich uczniow).

Polacy nie jestescie tacy zli jak wam sie wydaje, dajcie spokoj i uwierzcie w
      siebie do cholery!!!!!!!!!!!!!! Przestancie sie wzajemnie opluwac, krytykowac i
      myslec, ze jestescie gorsi i musicie do czegos "rownac".
      • Gość: Kapłanka Allo do Ciebe! IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.12.01, 23:13
        Mi nie chodzi o kompleksy Polakow - ja jako Polka ich nie mam!!!! Mam staly
        kontakt z ludzmi ze swiata i czasami wlosy deba mi staja na głowie, jacy ci
        ludzie z "high developed countries" są prymitywni i niewyedukowani! Bardzo
        często bijemy ich na głowę i ja dobrze zdaje sobie z tego sprawę, ale są na
        pewno zawsze ludzie, którym i my nie dorównujemy i do tych trzeba wg. mnie
        dążyć czyli w górę a nie w dół - i o to mi właśnie chodziło! O nic więcej!
        • Gość: hello Re: do kaplanki IP: 194.170.1.* 11.12.01, 23:55
          wierze ci ,ze nie masz kompleksow jako polka ,ale mnie jest najbardziej
          przykro ,ze nie dosc ,ze polska nie dorownuje i nigdy nie dorowna do innych -no
          moze do rumunii. polsce zostal hymn flaga z barwami narodowymi. polska jest
          sprzedana . kraj w ktorym banki nie sa wlasnoscia panstwa nie jest juz wolnym
          krajem . ale to chyba nie jest wlasciwe miejsce na rozstrzyganie wartosci
          naszego kraju. jedno wiem,kolejny rozbior polski za pasem
    • Gość: :) Re: Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to ......... IP: 128.134.130.* 11.12.01, 17:07
      :)
      • Gość: pikus Re: Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to ......... IP: 217.136.246.* 11.12.01, 17:20
        w tym samym czasie jest rozgrywana edycja bb w belgii ogladam ja i tez
        rozmawiam na forum i zareczam was, ze forum w belgii i w posce niewiele sie
        rozni i to wcale nie jest jakas specjalna wada polakow , ze krytykuja. ci
        ludzie w domu bb sami podali sie takiej krytyce i to byl ich wolny wybor.
    • Gość: Ziótek Re: Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to ......... IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.12.01, 00:05

> ......kto w takim razie powinien wg.was wygrać?

Właśnie dlatego,że wszyscy są beznadziejni mam głęboko to,kto wygra.
      Na mój głos (i kasę) TVN niech nie liczy.
      Ot co.
      • Gość: pan laga Re: Skoro wszyscy są tacy beznadziejni to ......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 02:50
        Gość portalu: Ziótek napisał(a):

> Gość portalu: Kapłanka napisał(a):
        >
        > > ......kto w takim razie powinien wg.was wygrać?
        >
        > Właśnie dlatego,że wszyscy są beznadziejni mam głęboko to,kto wygra.
        > Na mój głos (i kasę) TVN niech nie liczy.
        > Ot co.

No i po takim oświadczeniu Ziótka szefostwu TVN-u pozostaje tylko pierdolnąc
        sobie w łeb przedtem zwolniwszy do domu wszystkich pracowników, bo jak nie mozna
        liczyc na kasę Ziótka, to nie ma z czego ludziom wyplacic na kawałek chleba.
        Ani buły.
        Tragedia.
        pan laga
    • Gość: pan laga Kapłonko....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 02:35

> ......kto w takim razie powinien wg.was wygrać? Trudno dogodzić wszystkim!
      > A może tak warto spojrzeć też czasem na siebie i przejrzeć się w lustrze? czy
      > wszyscy widzą piękne twarze i są cudowni pod każdym względem? No way!!!! Ci co
      > tak ciągle bez sensu krytykują innych, dają upust w swoich żałosnych postach
      > SWOIM KOMPLEKSOM! ...... troche tolerancji i SAMOKRYTYKI, bo niby zdążamy do
      > Europy, ale jak tak dalej pójdzie to pod wzgledem kultury nie trafimy tam nawet
      >
      > za 100 lat!

Kapłonko.
      Pytonko.
      Jedno.
      Kto tu na tym forum stwierdził, ze ma "piękną twarz i jest cudowny pod kazdym
      wzgledem" ? Powiedz no , Kaplonie, tfu, Kaplonko prędko, to zaraz go sprowadze na
      ziemie. Co ma taki gnuj jeden z drugim dobrze o sobie myslec. Cham, kurwa mac !!!
      I jeszcze coś : czy Ty , Kapłonie, tfu, Kapłonko, spojrzałas w lustro tak, jak
      zalecasz plebsowi ?
      Co ujrzłas ? Twarz piekną czy brzydką ?
      pan laga
      • Gość: Kapłanka Re: Lachu, lasko, lago.......... IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.12.01, 18:33
        Widzę, że nie rozumiesz mojego postu, więc nie będę Ci łopatologicznie tego
        tłumaczyć - wróć może do podstawówki i powtórz klasy od nowa - może wtedy coś
        zrozumiesz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka