Dodaj do ulubionych

Kto pamieta ?

IP: *.man.polbox.pl 02.07.03, 19:45
moze to byc cokolwiek fajnego co pamietacie ,
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: Kto pamieta ? IP: *.chello.pl 02.07.03, 20:45
      na dobry początek rozwinięcia wątku wpisuję się choć za cholerę nie przypomnę
      sobie co pamiętam
      • Gość: verte Re: Kto pamieta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 21:23
        Też się dopisze niech wątek rośnie i pęcznieje.Mahoney może doprecyzuj trochę
        pytanie.
        • devojce Re: Kto pamieta ? 02.07.03, 21:26
          Ale o so chozi?
        • frolix Re: Kto pamieta ? 02.07.03, 21:41
          Ja się nie dopiszę.
          • mahoney Re: Kto pamieta ? 04.07.03, 16:17
            frolix napisał:

> Ja się nie dopiszę.

frolix no przestan dopisz sie
    • Gość: papapat Re: Kto pamieta ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:43
      ja pamietam duzo chociaz mam slabą pamieć
    • Gość: eroll Re: Kto pamieta ? IP: *.chello.pl 03.07.03, 09:39
      jak widzisz niżej coś sobie przypomniałem. coś jednak czuje że mój serialowy
      wątek nie powtórzy sukcesu wątków o labiryncie i borewiczu. a przecież radio
      romans to nie był serial niszowy
      • Gość: glus filmowiec Re: Kto pamieta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 10:11
        Ja pamietam Radio Romans i czekam na szersza dyskusje w tym temacie, A Ty
        zaczales wiele watkow, popuarny watek cieszy, ja zaczelam niesmialo Borewicza
        i z radoscia patrze na te lawine postow.
        • Gość: eroll Re: Kto pamieta ? IP: *.chello.pl 03.07.03, 10:21
          no z tym Borewiczem to ci się udało - gratulacje.
        • Gość: papapat radio romans IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:30
          tak pewnie
          to byl bardzo fajny serial nawet grala tam uwielbiana teraz m foremniak i
          janek jankowski w roli harleyowca:D
          no i oczywiscie stelmaszyk jako prawie redaktor naczelny
          szkoda mogliby powtorzyc:D
          • Gość: eroll Re: radio romans IP: *.chello.pl 04.07.03, 17:14
            ostatni raz powtarzali jesienią ale o takiej porze że byłem w szkole i nie
            mogłem oglądać, dobrze że mimo sporej popularności nie nakręcili 100 czy 200
            odcinków bo serial by się przejadł. Stelmaszyk pasuje do roli szefa no nie?
    • Gość: eroll Re: Kto pamieta ? IP: *.chello.pl 03.07.03, 10:23
      przed chwilą sprawdziłem, zajmuje pierwsze miejsce w wątkach o największej
      liczbie wypowiedzi!!!!!!!
      • Gość: glus filmowiec Re: Kto pamieta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 10:25
        To jestem naprawde dumna, nie spodziewalam sie takiej liczby zainteresowanych
        i to naprawde nie powierzchownie, ale kawal serca tez w tych postach jest.
        • Gość: ada Re: Kto pamieta ? IP: 195.117.188.* 03.07.03, 10:50
          Ja pamiętam wiele - choćby dobranockę Pomysłowy Dobromir i te czeskie seriale
          obyczajowe - Kobieta pracująca i Pod jednym dachem. Tak mi się jakoś dziś w
          pracy skojarzyło. Piszę, żeby poinformować, że też coś pamiętam, ale nie wiem
          akurat dlaczego to. Wątek podoba mi się.
          Pozdrowienia
          • Gość: glus filmowiec Re: Kto pamieta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 11:29
            A kto pamieta specyficzny zapach Pewexu? Dla mnie to byl zawsze zapach
            dobrobytu.
            • mahoney Re: Kto pamieta Polonie 1 ? 04.07.03, 16:24
              kurcze zapachu Pewexu jednak chyba nie pamietam , cos mi tam swita , cos
              przebija ale to tylko jakies obrazy ....
              pamietam za to jak w jeden rok cena chyba za popcorn skoczyla z 5 do 500 zl , a
              mnie jako dziecku wydawalo sie to strasznie dziwne ...
              dzieki za wpisy watek precyzuje sie z czasem ...
              jezeli ktos jednak chce sprecyzowania to ...
              niech to bedzie wspaniala i pierwsza w Polsce ,
              wczesnie piracka stacja Polonia 1 ,
              ktora nadawala Eurosport , co bylo kul szczegolnie ze wtedy malo kto mial
              kablowke czy antene sat , ktora puszczala tak kultowe seriale rysunkowe dla
              mlodziezy jak Yataman czy Tsubasa ,
              pamietacie ?
              • Gość: eroll Re: Kto pamieta Polonie 1 ? IP: *.chello.pl 04.07.03, 17:06
                oczywiście że pamiętamy, była to pierwsza stacja która sprawiła że właściwie
                przestałem ogladać tvp bo oglądałem tylko polonię 1. Mc Gyver, Drużyna A,
                Riptide, magnum to były hity z rysunkowych oglądałem kultowego yatamana,
                generała dimosa i bajki o czarodziejkach. No cóż stacja wygląda obecie nieco
                inaczej a tak w ogóle to obchodzi w tym roku jubileusz 10 lecia, wypada mi
                życzyć by jeszcze kiedyś udało się jej być nie tylko pierwszą ale i
                najpopularniejszą stacją komercyjną.
                • Gość: mahoney Re: Kto pamieta Polonie 1 ? IP: *.man.polbox.pl 04.07.03, 20:55
                  no wlasnie szkoda ze sie tak stoczyla ,
                  mimo wzsystko ma czlowiek do nich sentyment
            • Gość: zuza Re: Kto pamieta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 16:30
              Gość portalu: glus filmowiec napisał(a):

> A kto pamieta specyficzny zapach Pewexu? Dla mnie to byl zawsze zapach
              > dobrobytu.masz rację ja tez pamiętam ten zapach dla mnie też tak to się
              kojarzyło. gumy donaldy albo gwiżdżące lizaki owocowe>super smak
    • antyrys Re: Kto pamieta ? 04.07.03, 18:03
      A ja pamiętam "Misia z okienka" i inne pierwsze dobranocki. Pamiętam "Kobrę"
      i "Teatr Sensacji". Pamiętam "Barbarę i Jana", chyba pierwszy polski serial.
      Sam się dziwie, że tyle jeszcze pamiętam. Może trudno w to uwierzyć, ale w moim
      domu telewizor stał od 1957r. I na koniec: najmilej wspominam "Kabaret
      Starszych Panów". Z "zimnymi draniami" na czele. Pozdrawiam.
      • Gość: fiuta Re: Kto pamieta ? IP: *.rtk.net.pl 04.07.03, 21:36
        a ja pamiętam z całej tv jeden jedyny spektakl, za to
        cudny, przepiękny:
        "PERŁA" - tam debiutowała Karolina Gruszka, tam
        rewelacyjnie grała Kownacka - dwie boskie kobiety dwóch
        różnych pokoleń!!

może by to powtórzyli?
        kto by chciał? kto pamięta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka