shatmach 22.08.07, 12:07 www.tvnfakty.pl/index.php?subaction=showfull&id=1187771900&archive=&start_from=&ucat=13& :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remik37 Re: Wellman i Prokop w DDTVN 22.08.07, 12:48 masakra, najbardziej niedobrana para w dodatku on wkurzajacy a ona z powodu wyglądu nie nadająca się na wizję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Wellman i Prokop w DDTVN 22.08.07, 15:24 Uważasz, ze należy pokazywać tylko anorektyczne plastikowe blondyny? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Wellman i Prokop w DDTVN 11.09.07, 00:03 Myślę, że to krótkowidz i woli patrzeć na plastik niż zrozumieć dowcip i gre słów duetu P&W ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zeszlyrok Re: Wellman i Prokop w DDTVN 22.08.07, 17:40 Flip i Flap zawsze weseli i przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Wellman i Prokop w DDTVN 22.08.07, 18:25 Dobrze, że wtedy pracuję - i Prokop i Pieńkowska z głowy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wellman i Prokop w DDTVN 22.08.07, 21:03 dlaczego tvn to robi sie zastanwiam... zeby zniechecic widzow do siebie? jezeli tak to udaje im sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Wellman i Prokop w DDTVN 22.08.07, 21:24 A mnie się oni podobają (tyle tylko, że są czasami tak wciągnięci w dialog ze sobą, że nic nie można się dowiedzieć od gościa, z którym przeprowadzają wywiad)... coś z tym trzeba by zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: Wellman i Prokop w DDTVN 06.09.07, 18:27 a ja ogladam własnie dla nich , 1 widz wiecej :0 Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Ja się bardzo cieszę! 22.08.07, 21:24 B. lubię Prokopa, oj...bardzo:) Już nawet kiedyś mówiłam, że widzę g w roli prowadzącego zamiast niesympatycznej Pieńkowskiej...brrr! Wellman też nie jest zła:) Super! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Ja się bardzo cieszę! 04.09.07, 23:35 nie przepadam, ale też ich wolę od wysuszonej na wiór Pieńkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Najlepszy duet prowadzący DDtvn 05.09.07, 14:30 Oglądałam dziś, myslę że sie spisali na 5. Lubię ich. Zresztą są przyzwyczajeni do prowadzenia porannych programów, także może być tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatie Re: Wellman i Prokop w DDTVN 05.09.07, 18:15 Wypadają najlepiej z całego tego towarzystwa. Zaraz za nimi Kinga i Marcin, a potem dłuuugo długo NIC. Wpieńkowska i Wampir sztwniacy a Kołek i Sołtys, eeeh szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Wellman i Prokop w DDTVN 06.09.07, 01:28 ooooo??... ale takich przenosin, kompletnego teamu, z jednej śniadaniówki do drugiej, to jeszcze w tv chyba nie było.. proszę, proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutta Re: Wellman i Prokop w DDTVN 06.09.07, 17:34 kamilla77a napisała: > ooooo??... > > ale takich przenosin, kompletnego teamu, z jednej śniadaniówki do drugiej, to > jeszcze w tv chyba nie było.. Może to jakiś handel wymienny.Ciekawe jak się targowali.Jaką MIARĘ przyjęli? > > proszę, proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: Wellman i Prokop w DDTVN 07.09.07, 08:20 Po prostu rządzi kasa i jeszcze raz kasa! I po zapraszać gości do porannej tvn oni są tak nakręceni, że sami by odstawili show :D Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek6 Re: Wellman i Prokop w DDTVN 09.09.07, 00:03 Ja przez nich przestałam oglądać ten profram - nie pasują mi do niego . I jest mi przykro , bo myślałam ,że będzie fajny program . Muszę oglądać co innego . Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Wellman i Prokop w DDTVN 10.09.07, 23:55 Nie lubie tego programu z nimi, bo przypomina mi kawę i herbatę. chociaz w innych programach ten duet ujdzie. Potrafią być zabawni. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Wellman i Prokop w DDTVN 11.09.07, 20:36 dla mnie pomysł bomba - dają czadu razem i zawsze jest śmiesznie i jakoś tak ... naturalnie... Nie to co w przypadku Matołek czy Piernikowskiej :D I szkoda mi Jagielskiego, bo też fajny facet a musi się użerać z Piernikiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Wellman i Prokop w DDTVN 11.09.07, 20:51 Fajna para, bardzo lubię oboje. Z drugiej strony trochę to przerażające, że wszyscy uciekają z publicznej. Może teraz Urbański się tam przypląta :) Odpowiedz Link Zgłoś
doom_patrol Re: Wellman i Prokop w DDTVN 11.09.07, 21:02 To kolejna zła wiadomość po tym jak debil z DUBIDU zaczął prowadzić TzG! Wellman ( prawidłowo, że ten babochłop ma na w nazwisku MAN, bo na kobietę nijak nie wygląda) i Prokop - pajac do entej potęgi, który ze swojego żenującego poczucia humoru zrobiuł wizytówkę polskiej telewizji publicznej ( vide wszystkie pytania na śnaidanie i inne Eska coś tam koncerty dla totalnych ESków (< ze szkół Specjalnych>) zatrują teraz TVN... kaplica! Odpowiedz Link Zgłoś