Dodaj do ulubionych

a czy apmiętacie taki sobie serial

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 20:06
amerykański "Sunset Beach"? Leciało kiedyś coś takiego w nieistniejącej już
stacji RTL 7.
Tyle tam było postaci i wątków, że można się było pogubić, ale wciągało.
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Re: a czy apmiętacie taki sobie serial 04.07.03, 14:36
      Pamiętamy :)
    • Gość: ing Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: 195.116.133.* 04.07.03, 15:28
      akcja spowolniona na maxa, ale w chwilach nudy oglądałam. jedna z aktorek w nim
      grających (rola dziewczyny jakiegos policjanta bodajże) zagrała potem u Lyncha
      w "Mulholland Drive" tą brunetkę - jedną z dwóch głównych bohaterek. ile ja
      główkowałam po obejrzeniu "Mulholland" skąd ja znam tą twarz.. (i ciało :)
      • Gość: ani Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.itpp.pl 04.07.03, 17:31
        chciałam o to samo zapytać.

pamietam oczywiście , właśnie wczoraj przypadkiem znalazłam - nadają ten
        serial na "4" - niemiecki kanał , z napisami niemieckimi .

aktorka grająca Meg bardzo mi sie podobała , no i wciągnełam sie , ale pod sam
        koniec to już był baardzo nudny i wręcz głupi , mimo to chetne obejrzała bym
        sobie ale od początku

ani
        • Gość: xxx Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.pl / 192.168.0.* 05.07.03, 10:02
          a jak się skończył, nie dotrwałam do końca
          • Gość: cell Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 12:09
            a jak sie skonczyl ten serial?
            ja dotrwalam do tego jak miejsce Bena zajal jego zly brat blizniak,ktory razem
            z taka blondyna zabil Tima(?-tego ex-narzeczonego Meg z Texasu). co bylo potem?
            • Gość: carrie Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.acn.pl / 10.67.6.* 06.07.03, 21:51
              Oj pamietam pamietam-szczegolnie Meg, Bena i Blizniaka,bylą zone Bena ktorej
              nie cierpialam Mariah, Caitlien, ktorej tepy mąż sie nie zorientowal ze zona
              nosi poduszke zamiast brzucha(sorry, zachowali wstrzemiezliwosc przez pare
              miesiecy??), Vanesse, ktora miala jakas dziedziczna chorobe i na twarzy jej
              wyskoczyly bomble, bo Virginia ..itd,acha i Gabi ktora przespala sie z bratem
              chlopaka, na dodatek xiendzem!ale tam byly jazdy!
              Ale ja tez nie obejrzalam do konca !!skonczylam gdzies jak blizniak Bena ZNOWU
              sie pojawil, na scenie kiedy Caysey lezal na stole pod jakas czarna derka, nie
              wiadomo czy zywy
              najbardziej lubilam Susan Ward czyli Meg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka