Gość: P-77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 20:06 amerykański "Sunset Beach"? Leciało kiedyś coś takiego w nieistniejącej już stacji RTL 7. Tyle tam było postaci i wątków, że można się było pogubić, ale wciągało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ing Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: 195.116.133.* 04.07.03, 15:28 akcja spowolniona na maxa, ale w chwilach nudy oglądałam. jedna z aktorek w nim grających (rola dziewczyny jakiegos policjanta bodajże) zagrała potem u Lyncha w "Mulholland Drive" tą brunetkę - jedną z dwóch głównych bohaterek. ile ja główkowałam po obejrzeniu "Mulholland" skąd ja znam tą twarz.. (i ciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.itpp.pl 04.07.03, 17:31 chciałam o to samo zapytać. pamietam oczywiście , właśnie wczoraj przypadkiem znalazłam - nadają ten serial na "4" - niemiecki kanał , z napisami niemieckimi . aktorka grająca Meg bardzo mi sie podobała , no i wciągnełam sie , ale pod sam koniec to już był baardzo nudny i wręcz głupi , mimo to chetne obejrzała bym sobie ale od początku ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.pl / 192.168.0.* 05.07.03, 10:02 a jak się skończył, nie dotrwałam do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cell Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 12:09 a jak sie skonczyl ten serial? ja dotrwalam do tego jak miejsce Bena zajal jego zly brat blizniak,ktory razem z taka blondyna zabil Tima(?-tego ex-narzeczonego Meg z Texasu). co bylo potem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrie Re: a czy apmiętacie taki sobie serial IP: *.acn.pl / 10.67.6.* 06.07.03, 21:51 Oj pamietam pamietam-szczegolnie Meg, Bena i Blizniaka,bylą zone Bena ktorej nie cierpialam Mariah, Caitlien, ktorej tepy mąż sie nie zorientowal ze zona nosi poduszke zamiast brzucha(sorry, zachowali wstrzemiezliwosc przez pare miesiecy??), Vanesse, ktora miala jakas dziedziczna chorobe i na twarzy jej wyskoczyly bomble, bo Virginia ..itd,acha i Gabi ktora przespala sie z bratem chlopaka, na dodatek xiendzem!ale tam byly jazdy! Ale ja tez nie obejrzalam do konca !!skonczylam gdzies jak blizniak Bena ZNOWU sie pojawil, na scenie kiedy Caysey lezal na stole pod jakas czarna derka, nie wiadomo czy zywy najbardziej lubilam Susan Ward czyli Meg Odpowiedz Link Zgłoś