Dodaj do ulubionych

Jeszcze o Marzenie

IP: *.chello.pl 12.12.01, 15:17
Niech wpisują się ci faceci, którym Marzena podoba się jako kobieta i niech
piszą dlaczego. Ilu takich jest?!
Obserwuj wątek
    • Gość: La_ki22 Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:12
      Mnie się podoba,jako człowiek.Nigdy nikogo nie obrażała,nie udawała
      najmądrzejszej,nie stała godzinami przed lustrem - mogę wymieniać jeszcze
      długo.Pokazała się po prostu jako zwykła dziwczyna,która ma wiele wad,ale
      również i zalet.Nie grała pod publiczkę i dlatego mi się podoba.
      • Gość: pan laga Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:34
        ...pytał się ktoś ciebie o zdanie kutasku?...
      • Gość: pan laga Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 02:54
        Gość portalu: La_ki22 napisał(a):

> Mnie się podoba,jako człowiek.Nigdy nikogo nie obrażała,nie udawała
        > najmądrzejszej,nie stała godzinami przed lustrem - mogę wymieniać jeszcze
        > długo.Pokazała się po prostu jako zwykła dziwczyna,która ma wiele wad,ale
        > również i zalet.Nie grała pod publiczkę i dlatego mi się podoba.

Cielęcy zadzie,
        miales pisać czy podoba ci sie jako kobieta ....
        I dlaczego ?
        Czy najbardziej ujął cie jej osobisty czar i wdziek ?
        Czy jej słodkie minki cie zniewalają ?
        A moze te rude włosy, rude rzęsy i rude, tj. piegowate plecy kościste ?
        Czy nogi chude i ze szparą wielką miedzy udami wzbudzają twe żądze ?
        A może to, jak uroczo się porusza, ubiera, maluje, jaką jest czystą i zadbaną ?
        Czy inna rzecz - ządze twe wzrastają, gdy widzisz, jak sypia z psem w poscieli ?
        No opowiadaj - co takiego kobiecego w sobie ma ten suchar ?
        pan laga

• Gość: La_ki22 Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 12:25
          Czy BB jest konkursem piękności?Jeżeli oceniacie ludzi tylko po wyglądzie,to
          nie mamy o czym dyskutować.Zwłaszcza,że ja nikogo pięknego tam nie zauważyłem.
          Wasza Agnieszka ma tragiczne nogi i brakuje jej szyi.Bogusia - wiadomo.Ania też
          nie jest zgrabna.Karolina -gówniara już ma nadwagę.Basia - odpychający wyraz
          twarzy a reszta też nie rewelacja.Ilona - dziewczyna o bardziej męskiej
          budowie,pozbawiona kobiecego wdzięku.No chyba że zapatrzyliści się na
          Martyyynę...
          • Gość: pan laga Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:45
            Gość portalu: La_ki22 napisał(a):

> Czy BB jest konkursem piękności?Jeżeli oceniacie ludzi tylko po wyglądzie,to
            > nie mamy o czym dyskutować.Zwłaszcza,że ja nikogo pięknego tam nie zauważyłem.
            >
            > Wasza Agnieszka ma tragiczne nogi i brakuje jej szyi.Bogusia - wiadomo.Ania też
            >
            > nie jest zgrabna.Karolina -gówniara już ma nadwagę.Basia - odpychający wyraz
            > twarzy a reszta też nie rewelacja.Ilona - dziewczyna o bardziej męskiej
            > budowie,pozbawiona kobiecego wdzięku.No chyba że zapatrzyliści się na
            > Martyyynę...

Moj drogi chuju z łbem zanurzonym w kolace , gdy o co pytają....
            ....i dlatego pewno nie rozumiesz.......
            nikt nie mowi, ze to konkurs piekności
            ale skoro już pada pytanie o zalety rudej cioty kobiece i skoro włączasz sie w
            taki wątek, to wypadałoby na temat...
            a ty ni chuja
            bo nie mozna na to pytanie odpowiedziec, gdyż ciota suchar zadnych milych cech
            zewnętrznych, a tym bardziej wewnętrznych nie posada
            tak, jak ty, jak twierdzą na Pradze kurwy lodowe
            pa
            pan laga
            • Gość: La_ki22 Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 12:37
              A tobie Iaga nie popierdoliło się forum?To nie konkurs chamów dorożkaży.Ponadto
              rozumiem cwelu,Ze jesteś wzorem cnót,jak również najpięknieszy z całej wsi
              gnido.
      • Gość: rico sua Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.supermedia.pl 14.12.01, 12:40
        jak to nie grala pod publiczke?

a te szlochy????????????

bossssssssszzzzzzzzze -ludzie, myslcie troche
    • Gość: REX Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 23:33
      Jako kobieta? Może jakby załozyła papierową torbę na głowę to kto wie...
      • Gość: EBA Re: Jeszcze o Marzenie IP: 10.48.71.* 13.12.01, 09:25
        JESTEŚCIE BANDĄ IDIOTÓW ! PROPONOWAŁABYM NAJPIERW SPOJRZEĆ W LUSTRO A POTEM
        BRAĆ SIĘ ZA OCENIANIE INNYCH !!!! ZAMIAST ZAKŁADAĆ JEJ WOREK NA GŁOWĘ NA TWOIM
        MIEJSCU ZBIERAŁABYM NA OPERACJE PRZESZCZEPU MÓZGU .... MOZE BY POMOGŁO !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka