Gość: Anita IP: *.chello.pl 12.12.01, 15:17 Niech wpisują się ci faceci, którym Marzena podoba się jako kobieta i niech piszą dlaczego. Ilu takich jest?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La_ki22 Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:12 Mnie się podoba,jako człowiek.Nigdy nikogo nie obrażała,nie udawała najmądrzejszej,nie stała godzinami przed lustrem - mogę wymieniać jeszcze długo.Pokazała się po prostu jako zwykła dziwczyna,która ma wiele wad,ale również i zalet.Nie grała pod publiczkę i dlatego mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:34 ...pytał się ktoś ciebie o zdanie kutasku?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 02:54 Gość portalu: La_ki22 napisał(a): > Mnie się podoba,jako człowiek.Nigdy nikogo nie obrażała,nie udawała > najmądrzejszej,nie stała godzinami przed lustrem - mogę wymieniać jeszcze > długo.Pokazała się po prostu jako zwykła dziwczyna,która ma wiele wad,ale > również i zalet.Nie grała pod publiczkę i dlatego mi się podoba. Cielęcy zadzie, miales pisać czy podoba ci sie jako kobieta .... I dlaczego ? Czy najbardziej ujął cie jej osobisty czar i wdziek ? Czy jej słodkie minki cie zniewalają ? A moze te rude włosy, rude rzęsy i rude, tj. piegowate plecy kościste ? Czy nogi chude i ze szparą wielką miedzy udami wzbudzają twe żądze ? A może to, jak uroczo się porusza, ubiera, maluje, jaką jest czystą i zadbaną ? Czy inna rzecz - ządze twe wzrastają, gdy widzisz, jak sypia z psem w poscieli ? No opowiadaj - co takiego kobiecego w sobie ma ten suchar ? pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 12:25 Czy BB jest konkursem piękności?Jeżeli oceniacie ludzi tylko po wyglądzie,to nie mamy o czym dyskutować.Zwłaszcza,że ja nikogo pięknego tam nie zauważyłem. Wasza Agnieszka ma tragiczne nogi i brakuje jej szyi.Bogusia - wiadomo.Ania też nie jest zgrabna.Karolina -gówniara już ma nadwagę.Basia - odpychający wyraz twarzy a reszta też nie rewelacja.Ilona - dziewczyna o bardziej męskiej budowie,pozbawiona kobiecego wdzięku.No chyba że zapatrzyliści się na Martyyynę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:45 Gość portalu: La_ki22 napisał(a): > Czy BB jest konkursem piękności?Jeżeli oceniacie ludzi tylko po wyglądzie,to > nie mamy o czym dyskutować.Zwłaszcza,że ja nikogo pięknego tam nie zauważyłem. > > Wasza Agnieszka ma tragiczne nogi i brakuje jej szyi.Bogusia - wiadomo.Ania też > > nie jest zgrabna.Karolina -gówniara już ma nadwagę.Basia - odpychający wyraz > twarzy a reszta też nie rewelacja.Ilona - dziewczyna o bardziej męskiej > budowie,pozbawiona kobiecego wdzięku.No chyba że zapatrzyliści się na > Martyyynę... Moj drogi chuju z łbem zanurzonym w kolace , gdy o co pytają.... ....i dlatego pewno nie rozumiesz....... nikt nie mowi, ze to konkurs piekności ale skoro już pada pytanie o zalety rudej cioty kobiece i skoro włączasz sie w taki wątek, to wypadałoby na temat... a ty ni chuja bo nie mozna na to pytanie odpowiedziec, gdyż ciota suchar zadnych milych cech zewnętrznych, a tym bardziej wewnętrznych nie posada tak, jak ty, jak twierdzą na Pradze kurwy lodowe pa pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Jeszcze o sucharze, glupiej Marzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 12:37 A tobie Iaga nie popierdoliło się forum?To nie konkurs chamów dorożkaży.Ponadto rozumiem cwelu,Ze jesteś wzorem cnót,jak również najpięknieszy z całej wsi gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico sua Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.supermedia.pl 14.12.01, 12:40 jak to nie grala pod publiczke? a te szlochy???????????? bossssssssszzzzzzzzze -ludzie, myslcie troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: Jeszcze o Marzenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 23:33 Jako kobieta? Może jakby załozyła papierową torbę na głowę to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBA Re: Jeszcze o Marzenie IP: 10.48.71.* 13.12.01, 09:25 JESTEŚCIE BANDĄ IDIOTÓW ! PROPONOWAŁABYM NAJPIERW SPOJRZEĆ W LUSTRO A POTEM BRAĆ SIĘ ZA OCENIANIE INNYCH !!!! ZAMIAST ZAKŁADAĆ JEJ WOREK NA GŁOWĘ NA TWOIM MIEJSCU ZBIERAŁABYM NA OPERACJE PRZESZCZEPU MÓZGU .... MOZE BY POMOGŁO !!! Odpowiedz Link Zgłoś