Gość: Ana IP: 217.153.152.* 24.07.03, 12:09 Tak gadacie na Tomasza Liska i na Maciusia Dowbora a oni są tacy zajebiści wg innych.........Dziękujemy Ci Alu ! www.gala.pl/apps/gala/a/tekst.jsp?place=bizz_gala_main_top&news_cat_id=116&news_id=1224 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Ranking 'Gali' IP: 62.233.183.* 24.07.03, 22:19 My sie kierujemy wlasna ocena. Opinie roznych redkatorow mamy po prostu gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Ranking 'Gali' IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:26 ta ala niech sie schowa Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Ranking 'Gali' 25.07.03, 00:21 Mnie najbardziej spodobała się opinia o M. Mołek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Ranking 'Gali' IP: *.chello.pl 25.07.03, 01:37 nie no tam jest moze z piec osob, ktore rzeczywiscie sie pozytywnie wyrozniaja uroda reszta tojakies koniunkturalne klepanie sie po pleckach :/ mnie rozwalil komentarz do tatiany z Blue Cafe, ktora - wedlug mnie - jest jedna z ladniejszych osob z tego smetnego rankingu, ale w komentarzu pisza tylko o jej glosie :/ ehhh zenadka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: Ranking 'Gali' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.03, 16:47 hahah fakt ranking zadżebisty...jest cos tak ubogiego wtej tęskonocie za czyms ..ale za czym?To tak jakby w celi smierci nagle koles\ zaczęł się zastanawaic ,który profil ma lepszy... najzabaniejsze jest ,ze i tak Alicja wie kto wygra... stawiam na taktowna zone Olka.Ciekawe dlaczego, nie?Oj pani Alu jest pani fajansiara.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Ranking 'Gali' IP: 195.94.208.* 26.07.03, 17:53 "Jan Rokita - Intelektualista Dociekliwy detektyw i nieustraszony tropiciel korupcji. Jest przekonującym dowodem na to, że najseksowniejszy w człowieku jest mózg." Rokito! Janie! jesteś moim ideałem buziaczki dla pana posełka Odpowiedz Link Zgłoś