anaila 26.11.07, 22:15 kto śpiewa piosenkę z aktualnej reklamy ERY? co to jest? tytuł, wykonawca?!! Proszę!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: piosenka z ERY 26.11.07, 22:59 The Last Goodnight - "Pictures of You" pl.youtube.com/watch?v=WGmdoOP7E24 ale następnym razem postaraj się jednak skorzystać z wyszukiwarki.. Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: piosenka z ERY 26.11.07, 23:50 dzięki mameluch!!! ale chyba pochopnie karcisz. bo jak mam korzystać w tym przypadku z wyszukiwarki? należało zanucić przed ekranem z otwartą stroną Google? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: piosenka z ERY 26.11.07, 23:57 eee, karcenie to za mocne określenie;) po prostu już przewijało się ostatnio tu takie pytanie. nie ma za co:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: piosenka z ERY 27.11.07, 08:34 Wiesz, tej piosenki poszukiwałam na tym forum najpierw ja, a potem kolejna osoba, więc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: piosenka z ERY 28.11.07, 19:58 ahahhahahahahahaha <lol> o jakby takie coś istniało to fajnie by było, tyle że z moimi wokalnymi umiejętnościami to różnie by mogło być z tym wyszukiawniem, jakbym zaczęła wyć do tych gogli...;) Odpowiedz Link Zgłoś