Dodaj do ulubionych

gocha fauszywa swinia

IP: 212.239.170.* 01.06.01, 15:11
mam dosc jej ,jest tak zaklamana ze szkoda slow. do tego nic nie wnosi do tego
konczacego sie juz niebawem programu... nie ma zadnej wartosci...do tego
fauszywie podkopuje wszystkim nogi.. czemy tylko jej nie nominuja??? tego nie
rozumie ,,moze wy mi powiecie
Obserwuj wątek
    • Gość: Trexx Re: gocha fauszywa swinia IP: *.grey.com.pl 01.06.01, 15:27
      Gość portalu: paczek napisał(a):

> mam dosc jej ,jest tak zaklamana ze szkoda slow. do tego nic nie wnosi do tego
      > konczacego sie juz niebawem programu... nie ma zadnej wartosci...do tego
      > fauszywie podkopuje wszystkim nogi.. czemy tylko jej nie nominuja??? tego nie
      > rozumie ,,moze wy mi powiecie

Kup sobie najpierw slownik, bo monitor wiednie. A ze ta torba jest falszywa (nie fauszywa), to sie zgodze.
    • Gość: Iwona Re: gocha fauszywa swinia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 15:28
      Nie wiem czemu Gochy nie nominują, myślą pewnie, że jest w porządku, ale to my
      widzimy,że jest inaczej. Wredna, fałszywa, dwulicowa, blondyneczka, stara
      panna. Powinna być nominowana w poniedziałek a w niedzielę 8 czerwca wyjść.
      Pozdrawiam
    • Gość: kociak Re: gocha fauszywa swinia IP: *.proszynski.pl 01.06.01, 16:35
      zgadzam sie z przedmowca, Goska, to wredna, dwulicowa, zlosliwa stara panna, a
      a jej zazdrosc o Alicje az zenuje, powinna wyjsc przed samym koncem tak zeby
      rozczarowanie z przegranej bylo wieksze.
      • Gość: Mozais Re: gocha fauszywa swinia IP: 195.187.41.* 01.06.01, 16:51
        To ze jest podla, to bylo wiadomo juz przy pierwszych nominacjacch Alki, ale z
        czasem zaczela osiagac dno. Teraz robi juz takie rzeczy, ze stoczyla sie tak
        nisko jak tylko bylo mozna. Jej zachowanie jest tak obrzydliwe, jak tylko sobie
        mozna wyobrazic, Klaudiowi malo w dupe nie wejdzie. Jej zagrzewanie do walki
        tego obrazalskiego kretyna jest tak ochydne, ze az smieszne. Mowienie
        mu "Wstawaj Klaudiuszku, bierz sie do dziela, bo chyba nie chcesz, zeby Alicja
        wygrala" spowodowalo, ze rece mi opadly. Jej chyba sie wydaje, ze jest taka
        spryciula, a jest podla intrygantka. Przy okazji jest glupia, bo chyba nie ma
        swiadomosci, ze wszyscy ja za to znienawidza a jej wstertne i naiwne gierki
        widzi cala Polska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka