Dodaj do ulubionych

Smutne życie Alicji

IP: *.chello.pl 04.06.01, 15:44
Ok, można sie nie zgadzac z decyzja publicznosci, chciec zeby zostal lysol.
(choc ja zgadzam sie w 100%, Klaudiusz dawno temu zatracil swoj wigor i stal
sie po prostu nudny!) ale trza sie z nia pogodzic. i to tyczy sie rowniez
mieszkancow domu, ktorzy z nieznanej mi blizej przyczyny, wina za odejscie
Gulczasa, a teraz pewnie i Lysego obarczaja biedna Alicję.
I ma teraz ona ciezkie zycie, wsrod ludzi nie darzacych jej zbytnia sypmpatia.
Zadziwila mnie Manuela, zazwyczaj ciepla i serdeczna, ktora pociesza wszystkich
wokoło, za wyjatkiem tej najbardziej tego potrzebujacej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Malgosia Re: Smutne życie Alicji IP: *.astercity.net 04.06.01, 16:07
      Też uważam, że życie Alicji w domu BB jest w tej chwili piekłem. Wszyscy
      mieszkańcy domu odwrócili się od niej. Nawet Janusz, który wykazywał się
      zdrowym rozsądkiem, dał omamić się tej wrednej Gośce. Gośka jest wyrachowaną,
      zakłamaną i przebiegłą suką. Obawiam się, że ona wygra!
    • Gość: Henry Re: Smutne życie Alicji IP: 212.244.59.* 04.06.01, 16:09
      Manuela sama potrzebuje osoby, która będzie jej opowiadać dyrdymały na
      papierosie-czytaj Gosiuni,myślę że cały sukces Alicji wynika z odsunięcia się
      od niej mieszkańców domu, nieswiadomie robią Ali przysługę. Swoją drogą wszyscy
      są tam zawistni i nie mogą przeżyć faktu, że Ala wszystkich wykasza.Myślę że
      każdy z nich boi się, że z nią przegra i dlatego tak konsekwentnie starają się
      ją wykosić.
    • Gość: Miluszka Re: Smutne życie Alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 16:19
      Kochani,
      Zastanowie sie przez chwile , dlaczego wszyscy w domu BB sa razem, tylko Alicja osobno? Wszyscy
      sa zadrosni akurat o nia ? A czemu nie o Janusza - tez wygrywal nomonacje, czy Manuele - jej nawet
      nikt nie nominowal? Moze jednak ona po prostu z nimi nie potrafi sie dogadac, albo cos w niej jest
      takiego, ze reszta nie chce z nia gadac?
      Miluszka
      • Gość: MARCO Re: Smutne życie Alicji - idiotki generalnie smutne są! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 02:09
        Delikatnie to powiedziałaś. Każda myśląca na jej
        miejscu już dawno sama opuściłaby dom ale nie ta suka!
        Wie , że wszyscy ją nienawidzą a mimo to siedzi i na
        coś czeka. Idiotka! Szlachetnego serca się znalazła
        tfu tfu!Za grosz honoru!!!!
        • Gość: Mątwa do "faceta" z "honorem" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 03:24
          primo, najbardziej "honorowi" to sa faceci, ktorzy pod pseuonimem czyli
          anonimowo nazywaja suką kobiete znana wszystkim z twarzy,imienia i nazwiska

po drugie, fakt, ze jej nie lubią to jeszcze nie powod zeby oddawac im darmo
          szanse na nagrode i wyjsc

po trzecie, to ona tam nie jest u nich gosciem, zeby wychodzic bo jest niemile
          widziana,to jest tak samo jej chata na czas trwania programu jak i ich.

a po czwarte, pod warunkiem, ze sie stosuje twoj tok rozumowania, moznaby sie
          zapytac czemu oni nie wyjda, skoro im sie mieszkanie z Ala tak nie podoba.
          pytanie oczywiscie kretynskie by bylo tak jak i twoje rozumowanie.
          • Gość: remi Re: do IP: *.tesco-europe.com 05.06.01, 05:27
            Gość portalu: Mątwa napisał(a):

> primo, najbardziej "honorowi" to sa faceci, ktorzy pod pseuonimem czyli
            > anonimowo nazywaja suką kobiete znana wszystkim z twarzy,imienia i nazwiska
            >
            > po drugie, fakt, ze jej nie lubią to jeszcze nie powod zeby oddawac im darmo
            > szanse na nagrode i wyjsc
            >
            > po trzecie, to ona tam nie jest u nich gosciem, zeby wychodzic bo jest niemile
            > widziana,to jest tak samo jej chata na czas trwania programu jak i ich.
            >
            > a po czwarte, pod warunkiem, ze sie stosuje twoj tok rozumowania, moznaby sie
            > zapytac czemu oni nie wyjda, skoro im sie mieszkanie z Ala tak nie podoba.
            > pytanie oczywiscie kretynskie by bylo tak jak i twoje rozumowanie.

• Gość: remi 2 Re: do IP: *.tesco-europe.com 05.06.01, 05:30
            Gość portalu: Mątwa napisał(a):

> primo, najbardziej "honorowi" to sa faceci, ktorzy pod pseuonimem czyli
            > anonimowo nazywaja suką kobiete znana wszystkim z twarzy,imienia i nazwiska
            >
            > po drugie, fakt, ze jej nie lubią to jeszcze nie powod zeby oddawac im darmo
            > szanse na nagrode i wyjsc
            >
            > po trzecie, to ona tam nie jest u nich gosciem, zeby wychodzic bo jest niemile
            > widziana,to jest tak samo jej chata na czas trwania programu jak i ich.
            >
            > a po czwarte, pod warunkiem, ze sie stosuje twoj tok rozumowania, moznaby sie
            > zapytac czemu oni nie wyjda, skoro im sie mieszkanie z Ala tak nie podoba.
            > pytanie oczywiscie kretynskie by bylo tak jak i twoje rozumowanie.

Koledzy idźcie spać!!
            I po cholere Wam odpisuje o tej godzinie.
            Dobranoc!
            • Gość: Mątwa Re: do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 06:11
              Ja jestem Koleżanka proszę Kolegi!
              Miłego dnia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka