Dodaj do ulubionych

Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś

IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 16.08.03, 11:15
Jakoś jej związek z synem jednego z najbogatszych Polaków- niejakim
Kulczykiem wydaje mi się jakis taki... sztuczny, na pokaz i przede wszystkim
dla kasy.
Co Wy o tym myslicie??
Obserwuj wątek
    • mahoney Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 11:43
      ona mi sie wydaje sztuczna , na pokaz i dla kasy
    • agoniapl Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 12:36
      pewnie, że dla kasy
      ale wiadomo, o to chodzi w tym ich świecie
    • Gość: Kasandra Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 16.08.03, 12:53
      Współczuję ludziom dla których kasa jest najważniejsza. Moja kumpela- rzekomo
      baaaardzo zakochana wyszla za mąż za miejscowego ( w naszym malym miasteczku)
      bogacza,ktory dorobil sie na lewych interesach. Podpisali intercyze. Gdyby moj
      mąż chciał ode mnie czegos takiego chyba zaczęłabym kwestionować jego miłość...
      • Gość: pipo Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 17:41
        młody k.za kasę tatunia kupił sobie rżnięcie?
        ja bym wybrał inne ciało...
        • Gość: pipo2 Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 17:44
          jako kumpel tego cwela co się wpisał powyżej: protestuję!
          bogaci nie mogą się po prostu kochać!?
    • luisssa Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 22:14
      Bo to jest "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji"
      A dokladniej "...Adoracji Cudzych Pieniedzy"

luisssa
      • Gość: fiuta Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 22:35
        jesteście okropni! naprawdę sądzicie, że tam nikt nikim
        nie bywa zafascynowany, tylko chodzi i kasę? macie uboga
        wyobraźnię! bogaty zakochuje się tak jak ubogi - tu
        różnic nie ma...
        • luisssa Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 23:55
          Gość portalu: fiuta napisał(a):

> jesteście okropni! naprawdę sądzicie, że tam nikt nikim
          > nie bywa zafascynowany, tylko chodzi i kasę? macie uboga
          > wyobraźnię! bogaty zakochuje się tak jak ubogi - tu
          > różnic nie ma...

To wyjasnij mi prosze ten fenomen: w Polsce mieszka ok 20 mln mezczyzn, z czego
          w wieku "pasujacym" (20 - 30 lat) niech bedzie 2 mln, a panna Alicja spotyka
          sie akurat z synem najbogatszego faceta w Polsce... przypadek? A moze nie wie,
          z kim sie spotyka? Nie miala innych kolegow? Jesli wierzysz w ktorekolwiek z
          tych przypuszczen, to jestes baaaardzo naiwna.
          A poza tym takie "pokazywanie sie" to rowniez niezla reklama dla popularnych
          osob.
          • Gość: fiuta Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 17.08.03, 00:09
            jasne. popularna młoda aktorka musi się zamienić w matke
            teresę żeby ktoś uwierzył w uczciwość jej uczuć.
            że też o tym nie pomyślałem. tępak ze mnie!
    • Gość: Richelieu* Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.08.03, 15:39
      Gość portalu: Kasandra napisał(a):

> Jakoś jej związek z synem jednego z najbogatszych Polaków- niejakim
      > Kulczykiem wydaje mi się jakis taki... sztuczny, na pokaz i przede wszystkim
      > dla kasy.
      > Co Wy o tym myslicie??

a ja na Alicję Synuś mam alergię, O i tyle. Tak jak mam alergię na wszystkich,
      którzy idą przez życie za pomocą mamusi, tatusia, wujka, cioci, kochanka,
      kochanki
      • forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 15:47
        Większość ludzi, którzy odniosą lub odnieśli sukces w Polsce idzie właśnie tą
        drogą, wiem bo widzę to po swoich kolegach i koleżankach, którzy
        odnieśli "polski sukces".

Forward
        • Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 16:14
          forward napisał:

> Większość ludzi, którzy odniosą lub odnieśli sukces w Polsce idzie właśnie tą
          > drogą, wiem bo widzę to po swoich kolegach i koleżankach, którzy
          > odnieśli "polski sukces".

nie przesadzaj...
          ja widzę po swoich koleżankach i kolegach, że prawdziwy, trwały "sukces"
          odnieśli ludzie uzdolnieni w danej dziedzinie a takie komentarze jak twój
          wygłaszają nieudacznicy, którym zawsze "pod wiatr".

• forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 20:37
            Hihi napisz to jeszcze w jakiejś gazecie i powiedz czemu ludzie w Polsce w
            takie puste slogany już nie wierzą? Mit self made mana już dawno zdechł, liczy
            się kapitał społeczny, w postaci znajomości, układów, więzów rodzinnych i grup
            interesów.
            Życzę jak najszybszego przebudzenia idealisto.

Forward
            • Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 22:06
              forward napisał:

> Hihi napisz to jeszcze w jakiejś gazecie i powiedz czemu ludzie w Polsce w
              > takie puste slogany już nie wierzą? Mit self made mana już dawno zdechł,
              liczy
              > się kapitał społeczny, w postaci znajomości, układów, więzów rodzinnych i
              grup
              > interesów.
              > Życzę jak najszybszego przebudzenia idealisto.

i po co ten atak. ani ty ani ja nie formułowaliśmy jedynie słusznych prawideł.
              oczywiście, że gro przypadków pasuje do twojej tezy, ale niewszystkie na
              szczęście. i ja właśnie pisałam o tych niewszystkich. a uwież mi, że
              osiągnęłam "sukces" w pewnej dziedzinie tylko i wyłącznie dzięki wrodzonym
              talentom i pracy i aż mnie telepało ze złości jak słyszałam przepełnione
              zawiścią komentarze o wątpliwym jego (tzn. "sukcesu") pochodzeniu. i dlatego
              NIGDY nie przyznam ci racji, że coś tam zdechło.
              a ortodoksyjną idealistką nie jestem.
              pozdrawiam.
              • Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 22:09
                wiem, zgodnie z zasadami gramatyki powinno być napisane *uwierz*
                przepraszam
              • forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 22:12
                To cio teraz się wycofujesz rakiem?, ale najpierw sama zaczepiasz. Uważaj, bo
                kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku, zredukowana po 35 dla zaspokojenia
                potrzeb zawodowych syna kogoś bardzo ważnego. Nie bój się, on też będzie
                zdolny, całkiem tak jak Ty i w dodatku będzie miał, ten no kapitał społeczny,
                którego Ty nie masz.

Forward
                • Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 22:22
                  forward napisał:

> To cio teraz się wycofujesz rakiem?, ale najpierw sama zaczepiasz. Uważaj, bo
                  > kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku, zredukowana po 35 dla zaspokojenia
                  > potrzeb zawodowych syna kogoś bardzo ważnego. Nie bój się, on też będzie
                  > zdolny, całkiem tak jak Ty i w dodatku będzie miał, ten no kapitał społeczny,
                  > którego Ty nie masz.

żałosny jesteś i sfrustrowany i nieedukowalny. a z niczego się nie wycofuję.
                  tylko nie lubię jak ktoś się mądrzy a nie ma racji. i nawet fakt, że "ukradli,
                  zabrali" cię nie usprawiedliwia.
                  • forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 22:46
                    Przestraszyłaś się cio?, chyba już wiesz albo dopiero teraz uświadomiłaś sobie
                    że nie jesteś niezastąpiona ani wyjątkowo utalentowana.Tak mi przykro... Stąd
                    ta twoja agresja, którą ukrywałaś i która wyszła teraz z ciebie. Do zobaczenia
                    po redukcji etatów, wówczas pogadamy.

Forward
                    • Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 23:15
                      forward napisał:

> Przestraszyłaś się cio?, chyba już wiesz albo dopiero teraz uświadomiłaś
                      sobie
                      > że nie jesteś niezastąpiona ani wyjątkowo utalentowana.Tak mi przykro... Stąd
                      > ta twoja agresja, którą ukrywałaś i która wyszła teraz z ciebie. Do
                      zobaczenia
                      > po redukcji etatów, wówczas pogadamy.

oj strasznie się przestraszyłam. i nie pochlebiaj sobie, że twoje słowa są
                      wstanie mi coś uświadomić lub zmienić rzeczywistość. mój "sukces" to czas
                      przeszły i nikt mi go nie odbierze. rozumiem twoją gorycz, że los nie był dla
                      ciebie zbyt szczodry. ale do cholery nie obwiniaj innych o swoją nieporadność i
                      przeciętność. tak to już skonstrułowano świat, że aby ktoś mógł "sukces"
                      osiągnąć musi istnieć wielu maluczkich, aby na ich tle działalność kogoś uznać
                      za "sukces". i samo bycie maluczkim nie jest powodem do wstydu. trzeba tylko
                      umieć godnie to znosić a nie oskarżać wszystkich o posiadanie tzw. "pleców", bo
                      właśnie taka postawa, która jest niestety także twoim udziałem, jest dla mnie
                      żałosna. to tyle.
                      a mój świat nie ogranicza się tylko do etetów.
                      • forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 23:33
                        No już dobrze nie dąsaj się, wykrzyczałaś się, popłakałaś sobie to teraz jak
                        każda mądra dziewczynka-siusiu, paciorek i do spania, bo jeszcze nie zdążysz
                        wstać jutro rano i straci cały twój talent w oczach szefa a tego byśmy nie
                        chcieli, prawda?

Forward

• Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 23:42
                          forward napisał:

> No już dobrze nie dąsaj się, wykrzyczałaś się, popłakałaś sobie to teraz jak
                          > każda mądra dziewczynka-siusiu, paciorek i do spania, bo jeszcze nie zdążysz
                          > wstać jutro rano i straci cały twój talent w oczach szefa a tego byśmy nie
                          > chcieli, prawda?

nieprawda. ja nie mam szefa to po pierwsze. po drugie paciorka już od dawna nie
                          odprawiam. bo i po co? po trzecie z tym płakaniem to też u mnie krucho. po
                          czwarte jak każda mądra (dziękuję za komplement) dzieczynka to mogę ci tylko
                          pożyczyć dobrej nocy i miłych snów. a spać to się jeszcze nie wybieram, bo
                          utalentowanym ludziom noc nie straszna. czego i tobie życzę...
                          • forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 23:48
                            Wiesz co żałosna jesteś, żałosna jest twoja agresja i żałosne jest twoje
                            przymilanie.

Forward
                            • Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 23:51
                              forward napisał:

> Wiesz co żałosna jesteś, żałosna jest twoja agresja i żałosne jest twoje
                              > przymilanie.

czyśbyś spojrzał wreszcie w lustro, że zaserwowałeś tu własną charakterystykę?
                              • forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 23:56
                                Nie chce mi się z tobą gadać, ale rozumiem ciebie świeżo co podłączyli ci neta
                                i czujesz wiatr w plecach. Ale to już beze mnie. Aha i uważaj na talent i
                                sukces żeby się nie potłukły.

Forward
    • Gość: lesio Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: Cerber:* / 10.0.0.* 17.08.03, 16:05
      z urody ani zdolności aktorskich ABC nie wyżyje, gdyż oba zjawiska nie
      powalają. Żyć jednak trzeba a po rozwodzie z Kulczyksynem /do czego dojdzie jak
      2x2/ jakaś kasiorka generalna + renta dożywotnia pozostanie. Ot i prawa miłości
      w sferach mieszanych i dziwnych, pieniędzmi i koneksjami skażonych
      nieuleczalnie.
    • Gość: nic Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 16:21

> dla kasy.
      > Co Wy o tym myslicie??

a dobrze znasz rzekomą "parę", że ich związek wydaje się tobie być *sztucznym,
      na pokaz i przede wszystkim dla kasy*?
      • Gość: Kasandra Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 18.08.03, 19:37
        No może media go tak wykreowały.
        Pary osobiście nie znam.
        • Gość: nic Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 19.08.03, 10:28

> No może media go tak wykreowały.
          > Pary osobiście nie znam.

ojej... media jak będą chciały to i marchewkę wykreują na pietruszkę. trochę
          krytycyzmu w odbiorze mediów.
    • Gość: Wars Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: 217.153.45.* 19.08.03, 07:45
      Ale Wy jesteście beznadziejnymi plotkarzami, sensatami!!! Ciekawy jestem jak
      bardzo stetryczałymi osobami się staniecie, a stanie się to na pewno, bo będąc
      w tak młodym wieku pasjonujecie się życiem innych. Przerażające, żeby nie mieć
      własnego życia i żyć cudzym. Na stare lata będziecie siedzieć albo w oknach
      swych domow, albo na podwórkach i będziecie d...y obrabiać innym. Czy naprawdę
      nie macie innych rzeczy do roboty.
    • wiktorkaa Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 19.08.03, 08:53

> dla kasy.
      > Co Wy o tym myslicie??

ten cały Kulczyk jest tak beznadziejny,że aż żal,że taka dziewczyna się z nim
      zadaje.
      • Gość: ddd piracik IP: *.pai.net.pl / 10.10.0.* 19.08.03, 09:03
        www.se.com.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml
        • Gość: loko Jaki ryj zapasły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 11:21
          Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Bachledowa-Curusiowa daje mu tylko dla kasy?
          • Gość: wojtek Re: Jaki ryj zapasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 12:45
            ale spaślak...na tatusiowych pieniądzach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka