Gość: Kasandra IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 16.08.03, 11:15 Jakoś jej związek z synem jednego z najbogatszych Polaków- niejakim Kulczykiem wydaje mi się jakis taki... sztuczny, na pokaz i przede wszystkim dla kasy. Co Wy o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahoney Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 11:43 ona mi sie wydaje sztuczna , na pokaz i dla kasy Odpowiedz Link Zgłoś
agoniapl Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 12:36 pewnie, że dla kasy ale wiadomo, o to chodzi w tym ich świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 16.08.03, 12:53 Współczuję ludziom dla których kasa jest najważniejsza. Moja kumpela- rzekomo baaaardzo zakochana wyszla za mąż za miejscowego ( w naszym malym miasteczku) bogacza,ktory dorobil sie na lewych interesach. Podpisali intercyze. Gdyby moj mąż chciał ode mnie czegos takiego chyba zaczęłabym kwestionować jego miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipo Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 17:41 młody k.za kasę tatunia kupił sobie rżnięcie? ja bym wybrał inne ciało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipo2 Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 17:44 jako kumpel tego cwela co się wpisał powyżej: protestuję! bogaci nie mogą się po prostu kochać!? Odpowiedz Link Zgłoś
luisssa Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 22:14 Bo to jest "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji" A dokladniej "...Adoracji Cudzych Pieniedzy" luisssa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 22:35 jesteście okropni! naprawdę sądzicie, że tam nikt nikim nie bywa zafascynowany, tylko chodzi i kasę? macie uboga wyobraźnię! bogaty zakochuje się tak jak ubogi - tu różnic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
luisssa Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 16.08.03, 23:55 Gość portalu: fiuta napisał(a): > jesteście okropni! naprawdę sądzicie, że tam nikt nikim > nie bywa zafascynowany, tylko chodzi i kasę? macie uboga > wyobraźnię! bogaty zakochuje się tak jak ubogi - tu > różnic nie ma... To wyjasnij mi prosze ten fenomen: w Polsce mieszka ok 20 mln mezczyzn, z czego w wieku "pasujacym" (20 - 30 lat) niech bedzie 2 mln, a panna Alicja spotyka sie akurat z synem najbogatszego faceta w Polsce... przypadek? A moze nie wie, z kim sie spotyka? Nie miala innych kolegow? Jesli wierzysz w ktorekolwiek z tych przypuszczen, to jestes baaaardzo naiwna. A poza tym takie "pokazywanie sie" to rowniez niezla reklama dla popularnych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.rtk.net.pl 17.08.03, 00:09 jasne. popularna młoda aktorka musi się zamienić w matke teresę żeby ktoś uwierzył w uczciwość jej uczuć. że też o tym nie pomyślałem. tępak ze mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.08.03, 15:39 Gość portalu: Kasandra napisał(a): > Jakoś jej związek z synem jednego z najbogatszych Polaków- niejakim > Kulczykiem wydaje mi się jakis taki... sztuczny, na pokaz i przede wszystkim > dla kasy. > Co Wy o tym myslicie?? a ja na Alicję Synuś mam alergię, O i tyle. Tak jak mam alergię na wszystkich, którzy idą przez życie za pomocą mamusi, tatusia, wujka, cioci, kochanka, kochanki Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 15:47 Większość ludzi, którzy odniosą lub odnieśli sukces w Polsce idzie właśnie tą drogą, wiem bo widzę to po swoich kolegach i koleżankach, którzy odnieśli "polski sukces". Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 16:14 forward napisał: > Większość ludzi, którzy odniosą lub odnieśli sukces w Polsce idzie właśnie tą > drogą, wiem bo widzę to po swoich kolegach i koleżankach, którzy > odnieśli "polski sukces". nie przesadzaj... ja widzę po swoich koleżankach i kolegach, że prawdziwy, trwały "sukces" odnieśli ludzie uzdolnieni w danej dziedzinie a takie komentarze jak twój wygłaszają nieudacznicy, którym zawsze "pod wiatr". Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 20:37 Hihi napisz to jeszcze w jakiejś gazecie i powiedz czemu ludzie w Polsce w takie puste slogany już nie wierzą? Mit self made mana już dawno zdechł, liczy się kapitał społeczny, w postaci znajomości, układów, więzów rodzinnych i grup interesów. Życzę jak najszybszego przebudzenia idealisto. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 22:06 forward napisał: > Hihi napisz to jeszcze w jakiejś gazecie i powiedz czemu ludzie w Polsce w > takie puste slogany już nie wierzą? Mit self made mana już dawno zdechł, liczy > się kapitał społeczny, w postaci znajomości, układów, więzów rodzinnych i grup > interesów. > Życzę jak najszybszego przebudzenia idealisto. i po co ten atak. ani ty ani ja nie formułowaliśmy jedynie słusznych prawideł. oczywiście, że gro przypadków pasuje do twojej tezy, ale niewszystkie na szczęście. i ja właśnie pisałam o tych niewszystkich. a uwież mi, że osiągnęłam "sukces" w pewnej dziedzinie tylko i wyłącznie dzięki wrodzonym talentom i pracy i aż mnie telepało ze złości jak słyszałam przepełnione zawiścią komentarze o wątpliwym jego (tzn. "sukcesu") pochodzeniu. i dlatego NIGDY nie przyznam ci racji, że coś tam zdechło. a ortodoksyjną idealistką nie jestem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 22:09 wiem, zgodnie z zasadami gramatyki powinno być napisane *uwierz* przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 22:12 To cio teraz się wycofujesz rakiem?, ale najpierw sama zaczepiasz. Uważaj, bo kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku, zredukowana po 35 dla zaspokojenia potrzeb zawodowych syna kogoś bardzo ważnego. Nie bój się, on też będzie zdolny, całkiem tak jak Ty i w dodatku będzie miał, ten no kapitał społeczny, którego Ty nie masz. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 22:22 forward napisał: > To cio teraz się wycofujesz rakiem?, ale najpierw sama zaczepiasz. Uważaj, bo > kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku, zredukowana po 35 dla zaspokojenia > potrzeb zawodowych syna kogoś bardzo ważnego. Nie bój się, on też będzie > zdolny, całkiem tak jak Ty i w dodatku będzie miał, ten no kapitał społeczny, > którego Ty nie masz. żałosny jesteś i sfrustrowany i nieedukowalny. a z niczego się nie wycofuję. tylko nie lubię jak ktoś się mądrzy a nie ma racji. i nawet fakt, że "ukradli, zabrali" cię nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 22:46 Przestraszyłaś się cio?, chyba już wiesz albo dopiero teraz uświadomiłaś sobie że nie jesteś niezastąpiona ani wyjątkowo utalentowana.Tak mi przykro... Stąd ta twoja agresja, którą ukrywałaś i która wyszła teraz z ciebie. Do zobaczenia po redukcji etatów, wówczas pogadamy. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 23:15 forward napisał: > Przestraszyłaś się cio?, chyba już wiesz albo dopiero teraz uświadomiłaś sobie > że nie jesteś niezastąpiona ani wyjątkowo utalentowana.Tak mi przykro... Stąd > ta twoja agresja, którą ukrywałaś i która wyszła teraz z ciebie. Do zobaczenia > po redukcji etatów, wówczas pogadamy. oj strasznie się przestraszyłam. i nie pochlebiaj sobie, że twoje słowa są wstanie mi coś uświadomić lub zmienić rzeczywistość. mój "sukces" to czas przeszły i nikt mi go nie odbierze. rozumiem twoją gorycz, że los nie był dla ciebie zbyt szczodry. ale do cholery nie obwiniaj innych o swoją nieporadność i przeciętność. tak to już skonstrułowano świat, że aby ktoś mógł "sukces" osiągnąć musi istnieć wielu maluczkich, aby na ich tle działalność kogoś uznać za "sukces". i samo bycie maluczkim nie jest powodem do wstydu. trzeba tylko umieć godnie to znosić a nie oskarżać wszystkich o posiadanie tzw. "pleców", bo właśnie taka postawa, która jest niestety także twoim udziałem, jest dla mnie żałosna. to tyle. a mój świat nie ogranicza się tylko do etetów. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 23:33 No już dobrze nie dąsaj się, wykrzyczałaś się, popłakałaś sobie to teraz jak każda mądra dziewczynka-siusiu, paciorek i do spania, bo jeszcze nie zdążysz wstać jutro rano i straci cały twój talent w oczach szefa a tego byśmy nie chcieli, prawda? Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 23:42 forward napisał: > No już dobrze nie dąsaj się, wykrzyczałaś się, popłakałaś sobie to teraz jak > każda mądra dziewczynka-siusiu, paciorek i do spania, bo jeszcze nie zdążysz > wstać jutro rano i straci cały twój talent w oczach szefa a tego byśmy nie > chcieli, prawda? nieprawda. ja nie mam szefa to po pierwsze. po drugie paciorka już od dawna nie odprawiam. bo i po co? po trzecie z tym płakaniem to też u mnie krucho. po czwarte jak każda mądra (dziękuję za komplement) dzieczynka to mogę ci tylko pożyczyć dobrej nocy i miłych snów. a spać to się jeszcze nie wybieram, bo utalentowanym ludziom noc nie straszna. czego i tobie życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 23:48 Wiesz co żałosna jesteś, żałosna jest twoja agresja i żałosne jest twoje przymilanie. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 23:51 forward napisał: > Wiesz co żałosna jesteś, żałosna jest twoja agresja i żałosne jest twoje > przymilanie. czyśbyś spojrzał wreszcie w lustro, że zaserwowałeś tu własną charakterystykę? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 17.08.03, 23:56 Nie chce mi się z tobą gadać, ale rozumiem ciebie świeżo co podłączyli ci neta i czujesz wiatr w plecach. Ale to już beze mnie. Aha i uważaj na talent i sukces żeby się nie potłukły. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: Cerber:* / 10.0.0.* 17.08.03, 16:05 z urody ani zdolności aktorskich ABC nie wyżyje, gdyż oba zjawiska nie powalają. Żyć jednak trzeba a po rozwodzie z Kulczyksynem /do czego dojdzie jak 2x2/ jakaś kasiorka generalna + renta dożywotnia pozostanie. Ot i prawa miłości w sferach mieszanych i dziwnych, pieniędzmi i koneksjami skażonych nieuleczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 17.08.03, 16:21 Gość portalu: Kasandra napisał(a): > Jakoś jej związek z synem jednego z najbogatszych Polaków- niejakim > Kulczykiem wydaje mi się jakis taki... sztuczny, na pokaz i przede wszystkim > dla kasy. > Co Wy o tym myslicie?? a dobrze znasz rzekomą "parę", że ich związek wydaje się tobie być *sztucznym, na pokaz i przede wszystkim dla kasy*? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 18.08.03, 19:37 No może media go tak wykreowały. Pary osobiście nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: *.chello.pl 19.08.03, 10:28 Gość portalu: Kasandra napisał(a): > No może media go tak wykreowały. > Pary osobiście nie znam. ojej... media jak będą chciały to i marchewkę wykreują na pietruszkę. trochę krytycyzmu w odbiorze mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś IP: 217.153.45.* 19.08.03, 07:45 Ale Wy jesteście beznadziejnymi plotkarzami, sensatami!!! Ciekawy jestem jak bardzo stetryczałymi osobami się staniecie, a stanie się to na pewno, bo będąc w tak młodym wieku pasjonujecie się życiem innych. Przerażające, żeby nie mieć własnego życia i żyć cudzym. Na stare lata będziecie siedzieć albo w oknach swych domow, albo na podwórkach i będziecie d...y obrabiać innym. Czy naprawdę nie macie innych rzeczy do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorkaa Re: Zdobycz Alicji Bachledy-Curuś 19.08.03, 08:53 Gość portalu: Kasandra napisał(a): > Jakoś jej związek z synem jednego z najbogatszych Polaków- niejakim > Kulczykiem wydaje mi się jakis taki... sztuczny, na pokaz i przede wszystkim > dla kasy. > Co Wy o tym myslicie?? ten cały Kulczyk jest tak beznadziejny,że aż żal,że taka dziewczyna się z nim zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd piracik IP: *.pai.net.pl / 10.10.0.* 19.08.03, 09:03 www.se.com.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Jaki ryj zapasły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 11:21 Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Bachledowa-Curusiowa daje mu tylko dla kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Jaki ryj zapasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 12:45 ale spaślak...na tatusiowych pieniądzach Odpowiedz Link Zgłoś