Dodaj do ulubionych

Oszuści w Tychach

02.09.09, 03:15
Zakładam ten wątek aby ustrzec Tyszan przed oszustami , ja znalazłem
takiego ;

bezwypadkowe.net/f17/auto-komis-automobile-tychy-allegro-gosiatychy-7966/

a to jego piękny skład ;

moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2744517
Czekam na nastepnych oszustów nie koniecznie motoryzacyjnych .
Obserwuj wątek
    • jasem_1 Re: Oszuści w Tychach 11.09.09, 14:57
      widzę, że dalej tam wałki kręcą. W tym tygodniu wystawili corse za 5000 zł z
      przebiegiem 141tyś km. Na allegro znaleziono jednak tą samą corsę (te same
      tablice rejestracyjne) kupioną w bytomiu za 3500 zł z przebiegiem blisko 200 tyś
      km. Pierw aukcje usunął pracownik allegro, teraz jest na nowo wystawiona -
      przebieg nie podany, tablice już zamazane.
      • tychy123 Re: Oszuści w Tychach 03.11.09, 17:41
        Kupiłem w tej firmie VW Polo. Po pierwszej wizycie w serwisie
        okazało się, że samochód jest po poważnym wypadku i trzeba wymienić
        szereg części, poza tym drzwi były tak zniszczone, że dali z innego
        auta, przemalowane. Oczywiście właściciel zapewniał że bezwypadkowe.
        Szkoda czasu na wymienianie co się zepsuło od zakupu.
        Mam nadzieję że właściciel dobrze się bawi wpisując pozytywne
        komentarze na allegro na swój temat, ciekawe ile założył kont..
    • monika_08 Re: Oszuści w Tychach 13.04.18, 19:16
      Przestrzegam przed Smolski w Tychach na ul. Katowickiej 70.
      Pan dobrze wiedział, że mamy podjechać po konkretny samochód, więc mógł się postarać i przynajmniej ogarnąć samochód, ale po co... Brud, syf jakich mało. Samochód obity, choć próbował nam wmówić, że w stanie idealnym. No nic, kiedy zapytalismy czy możemy kawałek się przejechał, to skwitował, że nie będzie specjalnie innych samochodów odsuwać...
      Cham i prostak jednym słowem. Takiego buraka już dawno nie widziałam. Tym ludziom powinno zależeć na sprzedaży samochodu, i powienien być dla klienta miły. A Pan po kilku słowach mówi do Nas tekstem:"i tak wam bym tego auta nie sprzedał, wolałbym żeby zgnił. Zresztą i tak was na niego nie stać" Aha... No to ciekawe, bo posiadam dwa samochody z salonu, ale nie o to chodzi.
      Chodzi mi o samo podejście do klienta. To jest niedopuszczalne. Zaznaczam, że nawet jednego nieprzyjemnego słowa Pan nie usłyszał. Prymityw jakich mało.
      Omijajcie ich
      • monika_08 Re: Oszuści w Tychach 13.04.18, 19:29
        monika_08 napisał(a):

> Przestrzegam przed Smolny w Tychach na ul. Katowickiej 70.
        > Pan dobrze wiedział, że mamy podjechać po konkretny samochód, więc mógł się pos
        > tarać i przynajmniej ogarnąć samochód, ale po co... Brud, syf jakich mało. Samo
        > chód obity, choć próbował nam wmówić, że w stanie idealnym. No nic, kiedy zapyt
        > alismy czy możemy kawałek się przejechał, to skwitował, że nie będzie specjalni
        > e innych samochodów odsuwać...
        > Cham i prostak jednym słowem. Takiego buraka już dawno nie widziałam. Tym ludzi
        > om powinno zależeć na sprzedaży samochodu, i powienien być dla klienta miły. A
        > Pan po kilku słowach mówi do Nas tekstem:"i tak wam bym tego auta nie sprzedał,
        > wolałbym żeby zgnił. Zresztą i tak was na niego nie stać" Aha... No to ciekawe
        > , bo posiadam dwa samochody z salonu, ale nie o to chodzi.
        > Chodzi mi o samo podejście do klienta. To jest niedopuszczalne. Zaznaczam, że n
        > awet jednego nieprzyjemnego słowa Pan nie usłyszał. Prymityw jakich mało.
        > Omijajcie ich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka