Dodaj do ulubionych

AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!!

IP: *.rsk.pl 12.07.01, 10:45
JAK W TEMACIE!

A GABI TO PO PROSTU BAJKA....
Obserwuj wątek
    • Gość: matt Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: 217.98.179.* 12.07.01, 20:57
      zgadzam sie Gabi jest zajebista!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: widz Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 23:31
        Moze gabi jest zajebista ale IQ ma niskie.
        ps. Program jest cieniutki jak makaron spagetti. Coś ala Kiepski.
    • Gość: xxx Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.07.01, 19:29
      Program jest ponizej wszelakiej krytyki, a panienki nijakie i tepe.
      • Gość: dido Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 20:23
        ogladałem ten syf przez 3 minuty. Kolejny program w typowej dla Polsatu
        konwencji discopolo.
        • Gość: mr.dex Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 01:46
          ooo... discopolo , mniam...
        • Gość: xxx Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.07.01, 12:18
          Gość portalu: dido napisał(a):

> ogladałem ten syf przez 3 minuty.

Szczerze gratuluje wytrzymlosci!

> Kolejny program w typowej dla Polsatu konwencji discopolo.

Inaczej nie potrafia.

• Gość: ki Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: 217.96.19.* 14.07.01, 20:11
      WOW!!!! Na to czekałam!!!
      Już wiem co będę robić przez całe wakacje.
      Oczywiście nie przegapię żadnego odcinka
      AMAZONEK. Przecież to takie COOL i ZAJEBISTE
      Zwłaszcza ZAJEBISTE, no i jeszcze WYKURWISTE!
      Ci PIĘKNI faceci w stylu CZTERY-PASKI-NA-ZATRZASKI
      są przecież w moim typie. Tak bardzo żałuję że nie
      mogłam wystąpić razem z NIMI w tym ZAJEBISTYM programie...
      Marzę, aby ich kiedyś spotkać, dotknąć - zwłaszcza jak już
      będą POPULARNI. Heh...

Ludzie! Wymyślcie coś lepszego bo takie programy to
      maksymalna wiocha i... i już mi słó brakuje...

• Gość: x Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.complex.com.pl 14.07.01, 20:21
      Gość portalu: sdf napisał(a):

> JAK W TEMACIE!
      >
      > A GABI TO PO PROSTU BAJKA....

• Gość: wojtas Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 01:36
      Panienki sa dosyc ladne ale kolesie to kompletne przyglupy
      • Gość: Krzychu Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 12:35

Rzeczywiści może program nie jest na poziomie "PEGAZ`a" ale ja tam lubię
        popatrzyć sobie na ładne babki (nawet jak to jeden z kolegów określił głupie i
        tępe) jednocześnie współczuję tym krytykantom kobiecej,jakże zabawnej, głupoty
        gdyż ich dziewczyny to prawdopodobnie sa intelektualistki (moze niezbyt
        urodziwe sic! ale za to bardzo mądre).
        Pozdrawiam panów koneserów.
        • Gość: dar Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 15.07.01, 22:29
          Ach te baby ,ach te baby bez nich nie było by ciekawie!!!!!!!!!
          • Gość: darek Re: adresowane do dar IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:44
            ciekawe czy znasz Syl czy to twój drugi nick do wygłaszania innych treści
        • Gość: Mojo Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.focal-chi.corecomm.net 15.07.01, 23:33
          Heh, swietna kobitka to glupia kobitka, to taka, z ktora wszystko mozna zrobic
          a nastepnie porzucic dla nastepnej "laski". Rozumowanie typowe dla prymitywnych
          samcow o duzo nizszym ilorazie inteligencji od kobiet, ktore podziwia.
          • Gość: Aga Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.ab-byd.edu.pl 23.07.01, 19:16
            Pociesz mnie, że nie sama miernota żyje na tym świecie i nie wszyscy oglądają
            ten cholernie prymitywny program!
        • Gość: xxx Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.07.01, 12:16
          Gość portalu: Krzychu napisał(a):

>
          > Rzeczywiści może program nie jest na poziomie "PEGAZ`a" ale ja tam lubię
          > popatrzyć sobie na ładne babki (nawet jak to jeden z kolegów określił głupie i
          > tępe) jednocześnie współczuję tym krytykantom kobiecej,jakże zabawnej, głupoty
          > gdyż ich dziewczyny to prawdopodobnie sa intelektualistki (moze niezbyt
          > urodziwe sic! ale za to bardzo mądre).
          > Pozdrawiam panów koneserów.

Oh! coz za koneser! ladna dupe rozpozna! wow!
          wiesz, mnie tez bawi glupota... szczegolnie meska
    • Gość: gabi fan Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.iton.pl 16.07.01, 23:23
      zakochalem sie w Gabi od pierwszego spojzeia.bede jej i kubie kibicowal!!!!!!!!
      • Gość: gabiking Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.rsk.pl 17.07.01, 14:55
        przestancie bzdecic!

te pindy co mowia o dziewczynach z amazonek ,ze sa tepe same sa idiotkami ,bo przemawia przez nie jedynie zazdrosc...(zreszta chyba jedna z glownych cech charakterystycznych plci pieknej..)

zastanowcie sie troche glebiej na czym polega "wysoki poziom intelektualny" ,zdefinujcie sobie to pojecie ,a nastepnie wyglaszajcie wyroki.

szczerze mowiac program jest sredni ,chociaz meska czesc widowni po 1 czy 2 obejrzeniu nie moze sie oderwac od ekranu:)
        jednakze "amazonki" bazuja na najprostszych instynktach w czlowieku nie maja zadnej wymowy dydaktycznej ,jak kazdy reality show zreszta i dlatego stanowia jedynie potwierdzenie niezparzeczalnego chyba faktu ,ze nasza cywilizacja nieswiadomie ,ale konsekwetnie cofa sie w tyl...
        jest to proces nieunikniony i jestesmy nan skazani ,...bunt wiec jest zbyteczny i bez sensu - ide sobie wlaczyc Polsat...
        • Gość: Mojo Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.focal-chi.corecomm.net 17.07.01, 22:24
          Fakt pozostaje faktem a prostak prostakiem: czlowiek bez wyzszych ambicji obejrzy
          byle co, tzn. byle kawalek kobiecej golizny. I nie o zazdrosc bynajmniej tu
          chodzi dziecko. Tylko o to zeby cos soba reprezentowac.
        • Gość: xxx Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.07.01, 16:48
          Gość portalu: gabiking napisał(a):

> przestancie bzdecic!
          >
          > te pindy co mowia o dziewczynach z amazonek ,ze sa tepe same sa idiotkami ,bo p
          > rzemawia przez nie jedynie zazdrosc...(zreszta chyba jedna z glownych cech char
          > akterystycznych plci pieknej..)

wierz mi, nie mam czego zazdroscic tym panienkom....

> zastanowcie sie troche glebiej na czym polega "wysoki poziom intelektualny" ,zd
          > efinujcie sobie to pojecie ,a nastepnie wyglaszajcie wyroki.
          >
          > szczerze mowiac program jest sredni ,chociaz meska czesc widowni po 1 czy 2 ob
          > ejrzeniu nie moze sie oderwac od ekranu:)
          > jednakze "amazonki" bazuja na najprostszych instynktach w czlowieku nie maja za
          > dnej wymowy dydaktycznej ,jak kazdy reality show zreszta i dlatego stanowia jed
          > ynie potwierdzenie niezparzeczalnego chyba faktu ,ze nasza cywilizacja nieswiad
          > omie ,ale konsekwetnie cofa sie w tyl...
          > jest to proces nieunikniony i jestesmy nan skazani ,...bunt wiec jest zbyteczny
          > i bez sensu - ide sobie wlaczyc Polsat...

i wlasnie przez takich jak ty te programy swiace triumfy. przed cofeniem sie w
          tyl nalezy sie bronic ze wszelkich sil!
      • Gość: ta Wiktor superpalant IP: *.dial.teleton.pl 26.07.01, 08:11
        A. to pierwszy program r.s. o którym można powiedzieć, że jest podglądactwem
        a to ze względu na żenujący poziom uczestników. Szczególnie Wiktora.
    • Gość: leniuch Wyspa Pokus rulez ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 10:16
      Gość portalu: sdf napisał(a):

> JAK W TEMACIE!
      >
      > A GABI TO PO PROSTU BAJKA....

Mandy, koleś, Mandy.
      • Gość: roro Re: Amazonki są super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.8.191.* 23.07.01, 18:22
        Wreszcie ktoś zrobil program na jaki czekją wszyscy normalni faceci.
        Amazonki są o niebo lepsze od Dwóch Światów i Big Bratha razem wziętych.

Czyż nie dostrzega nikt tej głębi ludzkich uczuć i poezji miłości, którymi
        przepełniony jest ten program.
        Amazonki są świetnie realizowane; godzinny montaz z calego dnia zachwyca
        dojrzałością realizatora i pomysłowością reżysera.
        Wspaniałe są dekoracje i plenery, super oświetlenie i te pastelowe ujęcia w
        lejącym deszczu.
        Uczestnicy programy są niezwykle atrakcyjni fizycznie i mają jednocześnie
        niezwykłe, pelne charyzmy osobowości.
        Prowadzący program są dowcipni i inteligentni ale nie narzucający się. Po
        prostu Ibisz, Jagielski, Olejnik i Dziedzic w jednym.

Brawa dla POLSAT-u i Mr. Solorza za wykazanie wielkiej inwencji twórczej.
        • Gość: Einstein Re: Do ćwiercinteligencików IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 18:38
          Jezu!!!! Inteligencja z ciebie bije na kilometr , no i te zachwyty nad
          najbardziej błyskotliwym programem wszechczasów! Idioci , przez takich jak wy
          Polsaty i inne gady mają się świetnie a potem dziwić się , że w audiotele pada
          pytanie czy Samuraj to płaszcz przeciwdeszczowy... Kretyni! Do książek a nie na
          drzewa!
          • Gość: Aga Re: Do ćwiercinteligencików IP: *.ab-byd.edu.pl 23.07.01, 19:17
            Gratulacje! W pełni podzielam! Miernota, miernota i jeszcze raz miernota! Ale
            co tam, lepiej niech siedzą w domu i oglądają, niż jeżdżą w kółko na motocyklu
            na podwórku, prawda?
            • Gość: kraftwer Re: Do uwazajcych sie za inteligentnych... IP: *.rsk.pl 23.07.01, 22:54
              na wstepie zaznaczam ,ze entuzjasta programu ,nie jestem....

ale...

wkurwia i smieszy mnie postawa tych wszystkich krytykantow ,ktorzy pierdola w kolko o inteligencji ,wyglaszaja sady i wyroki co jest madre co glupie!
              ...a w dodatku maja czelnosc pouczac kogos i prawic moraly ....!

jestescie bardziej ograniczeni od wszystkich facetow w amazonkach!

popatrzcie ludzie co wy gadacie!

zachowujecie sie jak mikstura kseidza proboszcza ,1 sekretarza kc i babci klozetowej w jednym!

a ten/ta madry/a ,ktory proponowal siedzenie nad ksiazkami ....niech spierdala !
              niczego bardziej idiotycznego nie slyszalem ,zajebista alternatywa dla fagasow ,ktorzy nie maja pojecia o swiecie ,a dobrzy sa w martwych ksiazkowych bzdetach i z tego powodu maja kompleksy....

jebac prawnikow.

kto chce ogladac Amazonki niech oglada ,kto nie chce to nie!

czym ten programik rozni sie od bb czy 2 swiatow - niczym.
              ...bb mialo lepsza propagande i poza tym ..."wszyscy ogladaja" - takich wlasnie zajebistych wyborow dokonuje pseudointeligencik ,ktory poza ksiazka gowno wie.
              • Gość: Einstein Re: Do uwazajcych sie za inteligentnych... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 00:51
                Gość portalu: kraftwer napisał(a):

> na wstepie zaznaczam ,ze entuzjasta programu ,nie jestem..

Zaraz , bo czegoś nie rozumiem , entuzjastą nie jesteś a tak sie podjarałeś?..

jestescie bardziej ograniczeni od wszystkich facetow w amazonkach!

A ci tam , to twoim zdaniem FACECI? No to pogratulować poczucia humoru!

zachowujecie sie jak mikstura kseidza proboszcza ,1 sekretarza kc i babci kloze
                > towej w jednym!

No , takiej analizy i Freud by się nie powstydził!

> a ten/ta madry/a ,ktory proponowal siedzenie nad ksiazkami ....niech spierdala

O Matko! Aleś koleś doładował, a może gdybyś przynajmniej" Kubusia
                Puchatka "kiedyś przeczytał ,twoja agresja przemieniłaby się w miłość do
                bliźniego. Pomyśl nad tym, koleś.

> niczego bardziej idiotycznego nie slyszalem

Od czytania książek??????? Masz pecha , po prostu...

> jebac prawnikow.

O widac coś tam cię nauczyli , skoro w/g ciebie tylko prawnicy czytają .... Boże.
                • Gość: roro Re: Do Einsteina uwazajacego sie za inteligentnego IP: 217.8.191.* 24.07.01, 10:16
                  Ktoś inteligentny zauważyłby wyrazną nutkę ironii w moim zachwycaniu się nad
                  programem pt. "Amazonki".

Gratuluję przy okazji pseudonimu. Takich geniuszy potrzebuje nasze
                  ćwierćinteligentne społeczeństwo. Może wymyślisz jakąś nową teorię
                  bezwzględności. A w zasadzie już wymyśliłeś. Bezwzględnie nie masz ani poczucia
                  humoru, ani za grosz tolerancji.

Ludzie !!! Wyluzujcie. Są przecież wakacje.

"roro"

P.S. Zastanawiam się nad zmianą pseudo na "Forrest Gump".
                  A może na "Cwaisztejn".
                  Pozdrawiam przy okazji wszystkich sympatyków i przeciwników BB.

"Trisztein"
              • Gość: xxx Re: Do uwazajcych sie za inteligentnych... IP: *.chello.pl 24.07.01, 14:14
                Gość portalu: kraftwer napisał(a):

> na wstepie zaznaczam ,ze entuzjasta programu ,nie jestem....
                >
                > ale...
                >
                > wkurwia i smieszy mnie postawa tych wszystkich krytykantow ,ktorzy pierdola w k
                > olko o inteligencji ,wyglaszaja sady i wyroki co jest madre co glupie!
                > ...a w dodatku maja czelnosc pouczac kogos i prawic moraly ....!

wyobraz sobie, ze niektorzy lubia PIERDOLIC o sprawach inteligetnych...

> jestescie bardziej ograniczeni od wszystkich facetow w amazonkach!

to byloby raczej niemozliwe...

> popatrzcie ludzie co wy gadacie!
                > zachowujecie sie jak mikstura kseidza proboszcza ,1 sekretarza kc i babci kloze
                > towej w jednym!

> a ten/ta madry/a ,ktory proponowal siedzenie nad ksiazkami ....niech spierdala
                > !
                > niczego bardziej idiotycznego nie slyszalem ,zajebista alternatywa dla fagasow
                > ,ktorzy nie maja pojecia o swiecie ,a dobrzy sa w martwych ksiazkowych bzdetach
                > i z tego powodu maja kompleksy....

zajmij sie raczej swymi wlasnymi kompleksami - bedzie z korzyscia dla ciebie i
                dla innych

> jebac prawnikow.
                > kto chce ogladac Amazonki niech oglada ,kto nie chce to nie!

alez oczywiscie, ale kto chce wyrazac swa o nich opinie, wyraza, kto nie chce jej
                znac - nie czyta

> czym ten programik rozni sie od bb czy 2 swiatow - niczym.

BB rozni sie o A i 2S tak samo jak tvn rozni sie od polsatu. bb cechowal ogromny
                profesjonalizm (ktorego zrobienie programowi medialnej otoczki bylo integralna
                czescia) realizacji, podczas gdy 2S a szczegolnie A sa prodkucja niewiarygodnie
                amatorska. mnie oburza nie "niemorlalnosc" programu, ale fakt ze jego tworcy
                probuja mi cos tkiego wcisnac, wiecej - uwazaja ze to polkne. to obraza godnosc
                ludzka i ci ktorzy ogladja te chale pozwalaja na to.

> ...bb mialo lepsza propagande i poza tym ..."wszyscy ogladaja" - takich wlasnie
                > zajebistych wyborow dokonuje pseudointeligencik ,ktory poza ksiazka gowno wie.

ciekawam co ty w takim razie uwazasz za intelektualnie wartosciowe...

pzdr,
                XXX

ps kim w takim razie
                ps2 gratuluje niewiarygodnie wprost szerokiego slownictwa, pelnego wyrafinowanych
                slow...
    • Gość: raskolni Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 15:13
      ..morze szanowne grono mnie oświeci gdzie to nadajom,... bo.. boo...boooo
      bardzo chcem ale nie mogem tego znaleź w telewizoże. Mam 64 telewizory w
      astersity i 59 w PTK i nie wiem na kturym i o kturej łoglondać....
      • Gość: roro Re: AMAZONKI SA...WYKURWISTE!!!!!!! IP: 217.8.191.* 24.07.01, 15:58
        Gość portalu: raskolni napisał(a):

> ..morze szanowne grono mnie oświeci gdzie to nadajom,... bo.. boo...boooo
        > bardzo chcem ale nie mogem tego znaleź w telewizoże. Mam 64 telewizory w
        > astersity i 59 w PTK i nie wiem na kturym i o kturej łoglondać....

Podejrzewam, ze zlapiesz to w TV PULS zaraz po transmisji z Watykanu, a tuz przed
        programem M2, czy M3, czy coś takiego.

• Gość: Einstein Do wolno myślącego Roro! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 19:16
          Za to twój pseudonim jest tak zajebiście inteligentny i z polotem , że aż mnie
          przytłoczyło. I komu tu brakuje poczucia humoru , skoro miedzy wierszami nie
          potrafisz odczytać mojej wrodzonej elokwencji( wystarczy uważnie odebrac w/w
          pseudonim ) półgłóweczku jeden!

p.s Pozdrowienia dla Raskoliniego!!!
          • Gość: roro Re: Do elokwentnego Einsteina! IP: 217.8.191.* 25.07.01, 14:48
            Gość portalu: Einstein napisał(a):

> Za to twój pseudonim jest tak zajebiście inteligentny i z polotem , że aż mnie
            > przytłoczyło. I komu tu brakuje poczucia humoru , skoro miedzy wierszami nie
            > potrafisz odczytać mojej wrodzonej elokwencji( wystarczy uważnie odebrac w/w
            > pseudonim ) półgłóweczku jeden!
            >

Wybacz, ale wydaje mi sie, ze tylko ty tą elokwencje dostrzegasz.
            Czy w Tworkach jest więcej Einsteinow? Czy tylko ty jeden.
            Moze jest tez jakiś Napoleon.
            Ja kiedys poznalem czlowieka, ktory uwazal sie za Jezusa.

Pozdrawiam

"Juliusz Cesar"
            • Gość: Homer Re: Do elokwentnego Einsteina! IP: 217.8.191.* 25.07.01, 17:13

Gość portalu: Einstein napisał(a):
              >
              >
              > nie potrafisz odczytać mojej wrodzonej elokwencji( wystarczy uważnie odebrac
              > w/w pseudonim )

Wrodzone to ty masz tylko przyrodzenie, a to i tak nie najlepszej jakosci.
              Z reguly ludzie podszywajacy sie pod kogos slawnego maja albo kompleks malego
              czlonka, albo klopoty z potencja.
              • Gość: Einstein Re: Do małego członka Roro - Homera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 01:59
                Czyli u ciebie" wacuś" też czemuś opadł... Hmmm ... no i ten sam
                serwer ...uuuuu ... z tobą gorzej niż myślałem.
                • Gość: Homar Re: Do małego członka Einsteina IP: 217.8.191.* 26.07.01, 16:52
                  Po pierwsze:
                  pracuję w naprawde duzej instytucji.
                  Po drugie:
                  zamiast "e" powinno byc "a" - zwykla literowka; sorry
                  Po trzecie:
                  tam gdzie ty masz flaka, ja mam zupelnie cos innego. A co?, to dowiesz sie
                  jak dorosniesz i stwierdzisz, ze istnieje cos innego po za twoja dlonia.
                  Po czwarte:
                  znow wykazales sie wyjatkowa elokwencja. Jestem pod wrazeniem.
                  Po piate:
                  Czy wrocil juz twoj kaftan z pralni? Czas by ci go zalozyli.
                  Po szoste:
                  Jestem przeciwniczka aborcji, ale w twoim przypadku to zaczynam miec
                  watpliwosci.

• Gość: roro Re: Do "małego" Einsteina IP: 217.8.191.* 26.07.01, 17:04
                    Hi, Hi...
                    Chyba juz wiem kim jest Homar.
                    Radzę Ci Einstein, odpuść... bo z nią to nie wygrasz nawet z twoją wrodzoną
                    elokwencją.
                    "roro"

P.S. A instytucja w krórej pracujemy jest naprawdę duża - puf, puf, puf.
                    Jestes "inteligentny", więc się kapniesz.
                    • Gość: Yahoo! Re: Do IP: *.*.*.* 04.08.01, 10:19

> P.S. A instytucja w krórej pracujemy jest naprawdę duża - puf, puf, puf.

Eeeee?..yyyy?....znaczy się, że można się bawić w berka, czy ..eeee...PKP?
                      hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka