Gość: yoko IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 22.08.03, 21:16 Jak wasze wrażenia po występie Skaldów i ich gości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ono Re: Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 21:56 Gość portalu: yoko napisał(a): > Jak wasze wrażenia po występie Skaldów i ich gości? jak co roku super extra do urzygu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Sopot IP: *.chello.pl 22.08.03, 22:05 oj średnio średnio może dlatego że nie kocham skaldów, ciekawe jak wypadnie Ricky Martin jeśli dobrze to mamy gotową promocję tego artysty równie wielką jak rok temu Garou a wcześniej Enrique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Sopot IP: *.rtk.net.pl 22.08.03, 22:11 a ja skaldów kocham i uważam, że koncert był rewelacyjny! świetny Radek, świetna Górniak; dość blada steczkowska - ale muzyka! kto dziś podaje nam taka przebogatą (melodyjnie i aranżacyjnie) muzykę?? jak słuchałem skaldów i przez moment pomyślałem o utworze "baśka" - to uzmysłowiłem sobie jak kompletnie zeszmaciła się polska rozrywka, jakie nic może dzis być hitem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karp Re: Skaldowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 22:54 przyzwoitość by wymagała żeby od 30 lat nie grali w kólko tych samych kawałków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sopot IP: 62.233.183.* 22.08.03, 23:22 Gość portalu: fiuta napisał(a): > jak słuchałem skaldów i przez moment pomyślałem o utworze > "baśka" - to uzmysłowiłem sobie jak kompletnie zeszmaciła > się polska rozrywka, jakie nic może dzis być hitem! Sopotu nie ogladalam, ale o Basce mam takie samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Skaldowie to klasyka IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 22.08.03, 23:23 i mają prawo grać swoje evergreeny po wieczność. W przeciwieństwie do dzisiejszych hitów, które pomimo ogromnej kasy i promocji pamiętane są zaledwie kilka tygodni, piosenki Skaldów się nie starzeją. Z ich pomysłu na muzykę czerpało natchnienie wiele zespołów a dziś np. Brathanki czy Golce. Muzyka z ludowych polskich korzeni jest po prostu prawdziwa i dlatego się wciąż broni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak31 Re: Skaldowie to klasyka 22.08.03, 23:35 Lubię Skaldów i trochę żałuję że nie widziałam koncertu ale: Pierwsze primo: zapomniałam że to już dzisiaj zaczął się festiwal Drugie primo: mój M oglądał mecz Wisła-Górnik a tlewizorów w domu mamy sztuk jeden Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Skaldowie to klasyka 23.08.03, 02:31 Fantastyczny koncert Skaldowie w świetnej formie Edyta Górniak REWELACYJNA pozostali też Muzyka wspaniala słuchałam z prawdziwą przyjemnością.ktorej jakoś nie moge odnależć w debilowatych "hitach" lansowanych do upojenia w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Skaldowie to klasyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 09:53 Czy Górniak śpiewała hymn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Sopot IP: *.chello.pl 23.08.03, 11:55 szanuję skaldów ale cóż nie moja muza, zespół z pokolenia moich rodziców i dziadków muszę jednak przyznać że lubię piosenki czerwonych giar i krajewskiego wiecie że wychodzi wkróce jego nowa płya? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Sopot 23.08.03, 16:58 a co sądzicie o prowadzących i realizacji tego festiwalu,która nie zmienia się od lat.Dla mnie,to przypomina San Remo z lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Sopot IP: *.rtk.net.pl 23.08.03, 23:06 a ricky był dla mnie blady... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Sopot 24.08.03, 07:48 Tak jak wcześniej blado wypadła np. Whitney Huston. Dlaczego tak poważna firma jaką jest TVP nie potrafi zaprosić jakiejś gwiazdy lub gwiazdki aktualnie świecącej w MTV albo VIVIE?, tylko serwuje widzom odgrzewane hity z dwóch lat wstecz. Ja tam wolałbym zobaczyć nowości. Forward Odpowiedz Link Zgłoś