Dodaj do ulubionych

Ricky!!!!!

IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 23.08.03, 22:51
Był rewelacyjny!!! Radosny show!
Obserwuj wątek
    • Gość: & Re: Ricky!!!!! IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 23.08.03, 23:01
      Taki szoł odbieram jako esencję tandety w najgorszym rozumieniu tego słowa,
      koszmarna estetyka takich piosenkarzy jak Martin czy piosenkarek typu Lopez
      poraża mnie.Mnie zwyczajnie mdli jak usłyszę coś takiego i jedynym odruchem
      jest natychmiastowe przestawienie radia na inną stację.De gustibus .......
      • Gość: a niech tam Re: Ricky!!!!! IP: 81.15.148.* 24.08.03, 00:28
        Gość portalu: & napisał(a):

> Taki szoł odbieram jako esencję tandety w najgorszym rozumieniu tego słowa,
        > koszmarna estetyka takich piosenkarzy jak Martin czy piosenkarek typu Lopez
        > poraża mnie.Mnie zwyczajnie mdli jak usłyszę coś takiego i jedynym odruchem
        > jest natychmiastowe przestawienie radia na inną stację.De gustibus .......

a ja myślę że po prostu się czepiasz.../ TYPOWA POLSKA PRZYWARA - NARZEKAĆ NA
        WSZYSTKO, WSZĘDZIE I WSZYSTKICH/.zza ekranu monitora łatwiej jest wydawać sądy.
        ricky do moich ulubieńców nie należy, co nie znaczy że od razu z obrzydzeniem
        przełączam kanał.
        i jeszcze jedno. gdzie ty widziałeś w koncercie tandetę? to po prostu lekka i
        łatwo wpadająca w ucho muzyka. estetyka zgodna z typem muzyki- kolorowo i
        wesoło, no ale jeśli wolisz gotic rock i czarno ubranych, wymalowanych /tak,
        tak rockmani też korzystają z usług stylistów/ muzyków to już twoja sprawa.
        jeszcze raz - nie czepiaj się dla samej zasady, nie podoba się, przełączam
        kanał i po krzyku, esteto.
        • Gość: moboj Re: Ricky!!!!! IP: *.magma-net.pl 24.08.03, 00:43
          Gość portalu: a niech tam napisał(a):

> a ja myślę że po prostu się czepiasz.../ TYPOWA POLSKA PRZYWARA - NARZEKAĆ
          NA
          > WSZYSTKO, WSZĘDZIE I WSZYSTKICH/.zza ekranu monitora łatwiej jest wydawać
          sądy.
          >
          > ricky do moich ulubieńców nie należy, co nie znaczy że od razu z
          obrzydzeniem
          > przełączam kanał.
          > i jeszcze jedno. gdzie ty widziałeś w koncercie tandetę? to po prostu lekka
          i
          > łatwo wpadająca w ucho muzyka. estetyka zgodna z typem muzyki- kolorowo i
          > wesoło, no ale jeśli wolisz gotic rock i czarno ubranych, wymalowanych /tak,
          > tak rockmani też korzystają z usług stylistów/ muzyków to już twoja sprawa.
          > jeszcze raz - nie czepiaj się dla samej zasady, nie podoba się, przełączam
          > kanał i po krzyku, esteto.

dlaczego się unosisz? przecież & napisał na końcu, że o gustach się nie
          dyskutuje. jemu się nie podobało, tobie sie podobało.
          widziałam może minutę tego koncertu - ja z założenia nie oglądam żadnych
          festiwali muzycznych ani rozdawania różnych nagród, bo to nie odpowiada mojemu
          gustowi. no i wolę muzyke rockową.
          • Gość: xxx Re: Ricky!!!!! IP: 62.233.183.* 24.08.03, 12:10
            Podejrzewam, ze nawet nie ogladal koncertu. To o czym on pisze, bylo w
            ostatnich 2 piosenkach.
        • Gość: kijek Re: Ricky!!!!! IP: *.acn.pl 24.08.03, 09:40
          Gość portalu: a niech tam napisał(a):

> a ja myślę że po prostu się czepiasz.../ TYPOWA POLSKA PRZYWARA - NARZEKAĆ
          > NA WSZYSTKO, WSZĘDZIE I WSZYSTKICH/.zza ekranu monitora łatwiej jest
          > wydawać sądy.

Typowa Twoja przywara: nakrzyczeć na każdego, kto ma inne zdanie niż Ty.
          A oto moje zdanie: R. Martin jest piękny, ma dobry zespół, ale piosenkarz z
          niego marny. A teraz na mnie nakrzycz.
          • Gość: a niech tam Re: Ricky!!!!! IP: 81.15.148.* 24.08.03, 11:49
            Gość portalu: kijek napisał(a):

> A teraz na mnie nakrzycz.

ale po co?
            dyskutując w ten sposób tylko potwierdzacie to, co zostało wcześniej napisane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka