Gość: Ja IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 23.08.03, 22:51 Był rewelacyjny!!! Radosny show! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: & Re: Ricky!!!!! IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 23.08.03, 23:01 Taki szoł odbieram jako esencję tandety w najgorszym rozumieniu tego słowa, koszmarna estetyka takich piosenkarzy jak Martin czy piosenkarek typu Lopez poraża mnie.Mnie zwyczajnie mdli jak usłyszę coś takiego i jedynym odruchem jest natychmiastowe przestawienie radia na inną stację.De gustibus ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a niech tam Re: Ricky!!!!! IP: 81.15.148.* 24.08.03, 00:28 Gość portalu: & napisał(a): > Taki szoł odbieram jako esencję tandety w najgorszym rozumieniu tego słowa, > koszmarna estetyka takich piosenkarzy jak Martin czy piosenkarek typu Lopez > poraża mnie.Mnie zwyczajnie mdli jak usłyszę coś takiego i jedynym odruchem > jest natychmiastowe przestawienie radia na inną stację.De gustibus ....... a ja myślę że po prostu się czepiasz.../ TYPOWA POLSKA PRZYWARA - NARZEKAĆ NA WSZYSTKO, WSZĘDZIE I WSZYSTKICH/.zza ekranu monitora łatwiej jest wydawać sądy. ricky do moich ulubieńców nie należy, co nie znaczy że od razu z obrzydzeniem przełączam kanał. i jeszcze jedno. gdzie ty widziałeś w koncercie tandetę? to po prostu lekka i łatwo wpadająca w ucho muzyka. estetyka zgodna z typem muzyki- kolorowo i wesoło, no ale jeśli wolisz gotic rock i czarno ubranych, wymalowanych /tak, tak rockmani też korzystają z usług stylistów/ muzyków to już twoja sprawa. jeszcze raz - nie czepiaj się dla samej zasady, nie podoba się, przełączam kanał i po krzyku, esteto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Ricky!!!!! IP: *.magma-net.pl 24.08.03, 00:43 Gość portalu: a niech tam napisał(a): > a ja myślę że po prostu się czepiasz.../ TYPOWA POLSKA PRZYWARA - NARZEKAĆ NA > WSZYSTKO, WSZĘDZIE I WSZYSTKICH/.zza ekranu monitora łatwiej jest wydawać sądy. > > ricky do moich ulubieńców nie należy, co nie znaczy że od razu z obrzydzeniem > przełączam kanał. > i jeszcze jedno. gdzie ty widziałeś w koncercie tandetę? to po prostu lekka i > łatwo wpadająca w ucho muzyka. estetyka zgodna z typem muzyki- kolorowo i > wesoło, no ale jeśli wolisz gotic rock i czarno ubranych, wymalowanych /tak, > tak rockmani też korzystają z usług stylistów/ muzyków to już twoja sprawa. > jeszcze raz - nie czepiaj się dla samej zasady, nie podoba się, przełączam > kanał i po krzyku, esteto. dlaczego się unosisz? przecież & napisał na końcu, że o gustach się nie dyskutuje. jemu się nie podobało, tobie sie podobało. widziałam może minutę tego koncertu - ja z założenia nie oglądam żadnych festiwali muzycznych ani rozdawania różnych nagród, bo to nie odpowiada mojemu gustowi. no i wolę muzyke rockową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ricky!!!!! IP: 62.233.183.* 24.08.03, 12:10 Podejrzewam, ze nawet nie ogladal koncertu. To o czym on pisze, bylo w ostatnich 2 piosenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Ricky!!!!! IP: *.acn.pl 24.08.03, 09:40 Gość portalu: a niech tam napisał(a): > a ja myślę że po prostu się czepiasz.../ TYPOWA POLSKA PRZYWARA - NARZEKAĆ > NA WSZYSTKO, WSZĘDZIE I WSZYSTKICH/.zza ekranu monitora łatwiej jest > wydawać sądy. Typowa Twoja przywara: nakrzyczeć na każdego, kto ma inne zdanie niż Ty. A oto moje zdanie: R. Martin jest piękny, ma dobry zespół, ale piosenkarz z niego marny. A teraz na mnie nakrzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a niech tam Re: Ricky!!!!! IP: 81.15.148.* 24.08.03, 11:49 Gość portalu: kijek napisał(a): > A teraz na mnie nakrzycz. ale po co? dyskutując w ten sposób tylko potwierdzacie to, co zostało wcześniej napisane. Odpowiedz Link Zgłoś