drzejms-buond 04.03.08, 14:05 a od tej strony, naszego byłego ambasadora, prelegenta wiadomosci nie znałem ;] pl.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Gugała, Duduś i inni 04.03.08, 14:12 miałam kiedyś kasetę z piosenkami zespołu reprezentacyjnego, pożyczyłam i ślad zaginął. i tylko czasami przypomina mi się kaczusia piotrusia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Gugała, Duduś i inni 04.03.08, 14:25 przyznam,ze nazwa jest mi znana od lat ale nigdy ich wcześniej nie słyszałem! ostro jadą! Gugałę i Dudusia (na zawsze zostanie Dudusiem) lubię a po tym, kawałku , to juz zuuuuuuuupełnie oddaję się we władanie w/w królom! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: z piosenkami zespołu reprezentacyjnego 05.03.08, 05:07 W tym przypadku: "Zespołu Reprezentacyjnego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Gugała, Duduś i inni 04.03.08, 14:48 Ci, którzy nie znali wcześniej stracili kupę czasu i wrażeń. Ja Króla wolę jednak w starszej wersji, takiej surowej. Z drugiej strony Wam zazdroszczę, tyle odkryć przed Wami. Dzielna Margot, Nie-prośba o rękę, Jestem mały miś, Piosenka dla starego wieśniaka no i Goryl oczywiście! Szkoda, że odgrzewa się tylko ich wykonania Brassensa, a leży odłogiem Llach. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Gugała, Duduś i inni 04.03.08, 15:45 szybko buond naprawiaj;) w każdym empiku (i pewnie innych kioskach) jest ich nowa płyta. a starą można znaleźć już chyba tylko w necie. Odpowiedz Link Zgłoś