Dodaj do ulubionych

wiadomości sportowe

IP: *.bphpbk.pl 07.09.03, 21:26
Jak sądzicie na którym kanale jest najlepszy serwis sportowy.
Oto moja kolejność
1 (niezagrożone) polsat pełen profesjonalizm, wiele informacji
2 (mimo wszystko) tvp jest całkiem ok
Tvn bez miejsca bo jest gorsze nawet od żadnego serwisu, czysta
kompromitacja, w tvn nie ma chyba pożądnych dziennikarzy sportowych. Żenada!!
Mają tylko kretyńskie reportaże i jedną wiadomość, żadnych skrótów. Marnie
jak na taką stację
Obserwuj wątek
    • Gość: czesieks Re: wiadomości sportowe IP: *.acn.pl 07.09.03, 22:56
      Pierwsze miejsce dla Polsatu to chyba pomyłka. Informacje przeterminowane,
      przeważnie z zagranicy, brak wiadomosci z kraju, brak wejść na żywo. Zgadzam
      się z oceną dotyczącą TVN. Najlepszy jest serwis w Jedynce (zawsze świeży i
      aktualny, z częstymi wejsciami na żywo.)
      • Gość: ziuta Re: wiadomości sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 23:01
        Ja też daje pierwsze miejsce Polsatowi i nie zgadzam się żeby wiadomości były
        przeterminowane, codziennie jest news krajowy, być może publiczna ma więcej
        wejść na żywo ale to jest chyba związane z tym że mają monopol na wiele imprez
        i nie koniecznie dobrych. W Polsacie zawsze są na bieżąco ze wszystkim. TVN nie
        prezntuje nic tak jakby nie mieli redakcji sportowej i wszystko opierają na
        Klaudi Carlos- że niby ona taka cudowna.
    • Gość: gieno Re: wiadomości sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:09
      Hej !!! Nie macie nic do powiedzenia na temat wiadomości sportowych w polskiej
      TV, w sensie we wszystkich stacjach?????????????????????
    • Gość: czesio Re: wiadomości sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:25
      Widzieliście dzisiaj karoline sz. w Polsacie w informacjach sportowych , ona
      jest zajebista i ładnie mówi, a te oczy!!!!!!!!
    • mahoney Tvn ma bez porownania najlepsze wiadomosci sportow 10.09.03, 22:32
      e , tvp to totalne zero pzry nich , nie wiem kto zakladal watek ale wydaje mi
      sie ze ktos zwiazany z tvp , nikt kto lubi sport naprawde , kto nie lubi jak
      sie robi sensacje z wszystkiego co sie podaje nie bedzie za tvp bo to jest
      jedno wielkie gowno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka