edzioszka 08.09.03, 09:42 coś Ty tak nagle zniknęła z foruma, czyżbyś może zabrała się nazbyt intensywnie do robotki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Czarna Jagutka 08.09.03, 11:51 niezupełnie- ja się niezbyt intensywnie urlopuję, az netemmusze mieć czasem kontakt, bo pewnych rzezy muszę szukać, to i na foruma wtedy przelotnie zaglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Czarna Jagutka 08.09.03, 12:54 tak jakoś Cię niewiele obecnie, bardziej się udzielałaś wczesniej, ja się zastanawiam nad zrezygnowaniem z forowania wogóle, skoro takie pustki są :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czarna Jagutka 08.09.03, 13:02 raz jest większa aktywność, raz mniejsza... jak mniejsza, trzeba przeczekać... bywały czasy, że czas dłuższy byłam jedyna osobą tu pisującą... nawet Hanni ostatnio prawie tu nie zagląda, Vampi coraz rzadziej... ale nic to - jak mawiał pewien mały rycerz - przyjdzie jesień,noce dłuższe do czarnych przemyśleń skłaniające, to i zjawyduchyupiory powrócą stadnie na to forum... ..a może nie... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Czarna Jagutka 08.09.03, 14:33 no ja tu wpadam czasem, jeno nie ma ostatnio z kim słowa zamienić, podobnie jak na OD SŁOWA, a Plaża - cóż, nudno na niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś