malange Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:04 Ja muszę sobie dopiero przypomnieć kto w tym bierze udział :) Flinta & Zagrobelny = nuuuuuda Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:09 już wiem,dwie stare rury przebrały się za małolaty,żeby dotać więcej sms-ów od małolat,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:11 Walach wygląda jakos tak nieproporcjonalnie-karykaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:10 typy jak typy, ale skrzynecka po raz pierwszy chyba fajnie ubrana (choć widziałam tylko od pasa w górę, na polsacie wszak CSI) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:12 Typy: odpadnie Tamara. Skrzynka wygląda jak z pikniku w domu starców. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:13 postarza ją fryzura, bluzka jak dla mnie bardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:16 cokolwiek to jest, jest fajne - przypomnijcie sobie inne kreacje skrzynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:18 nie mogę przypomnieć,ponieważ zamykłem oczy niekiedy Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:13 i tak, ja też się boję, że tamara odpadnie - niestety ludność kocha janowskiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:14 Na widowni siedzi brat Bosakowej, wiec może jednak ta para odpadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:48 malange napisała: > Na widowni siedzi brat Bosakowej, wiec może jednak ta para odpadnie? ale ze to taka niby zla wrozba?? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:51 Zawsze jak ktoś odpada to ktoś z jego rodziny jest na widowoni :) tylko czemu od Bosak a nie od Janowskiego? :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 20:54 a moze mlody Bosak ma po prostu glosy napedzac, no wiesz: jego fanki glosuja na Janowskiego albo cos w ten desen:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Pudzian i Magda 11.05.08, 20:18 Sympatycznie. Kto szyje te stroje? Chyba ktoś wyjątkowo bez wyobraźni, że nie przewidział czegoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pudzian i Magda 11.05.08, 20:20 a ubrałaby się w trykot i kucyki,tylko do quick-stepa trochę nie bardzoa,ale .. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pudzian i Magda 11.05.08, 20:50 no może nie w tykot,a w fartuszek szkolny grzecznej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Pudzian i Magda 11.05.08, 20:20 czego? bo byłam na CSI w tym czasie, wiem tylko, że 34 Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Pudzian i Magda 11.05.08, 20:31 Janowskiemu dość mocno kroki się pomyliły Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Janowski i Bosak 11.05.08, 20:31 ona w tej sukience wyglądała jak anioł on tradycyjnie piep.... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 20:33 Beznadzieja. Bez sensu się Bosakowa odzywa - nawet ja widzę, że tragidznie tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz .. 11.05.08, 20:41 ogladam, ogladam! swietny ten dzisiejszy odcinek: najpierw Magda Soszynska sie zaplatala w tych bezach, potem obrazona Bosak i Janowski (slusznie tydzien temu powiedzial, ze to program rozrywkowy) - Janowskiego nie lubie, ale lubie pyskowki:)) Janowski swietnie dowalil Wodeckiemu, ze ma juz nic nie mowic. teraz wlasnie Walach zatanczyla, ucieszylabym sie gdyby odpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Alex 11.05.08, 21:33 Ale temat postu dałaś - ani to zauważyć ani klinknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 20:34 I Janowski i Bosak w starciu z jury nerwy mają tuż pod skórą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 20:37 i jeszcze ta obrażona mina Janowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
malange Magda i Cezary 11.05.08, 20:39 Ależ z niej sztywniara - kompelenie nie potrafi się wyluzować. Strój przemilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: arciuch vs walach 11.05.08, 20:42 Też zauważyłam, że dość sztywno Magda tańczyła, gdzieś czytałam o tanecznej przeszłości Magdy do której się nie przyznała, ale chyba było to dość dawno Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: arciuch vs walach 11.05.08, 20:46 sztywna postresowana Walach. naprawde dajmy jej juz odpoczac, bo kobita tak sie tym TzG stresuje ze chyba na zawal padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: arciuch vs walach 11.05.08, 20:45 I ta Skrzynka się ciągle kiwa. Niech jej ktoś do cholery powie o tym kiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: arciuch vs walach 11.05.08, 20:54 no ale o kiwaniu mówimy już chyba z 5 edycję, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: arciuch vs walach 11.05.08, 21:03 mogłaby ubrać się jakoś tak inaczej,a nie jak skrzyżowanie sado- maso z wiejską gospodynią domową Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: arciuch vs walach 11.05.08, 21:06 Stylistką jest Dorota Williams, to chyba Jej pomysły ze strojami Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: arciuch vs walach 11.05.08, 21:10 stylistkaaaaa ???? a ja myślałem,że ona sama coś tak po ciemku kom- binuje Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: arciuch vs walach 11.05.08, 22:14 dona.a napisała: > Stylistką jest Dorota Williams, to chyba Jej pomysły ze strojami Miałam kiedys do czynienia z ta pożal sie Boze stylistka,przy pewnym tvnowskim programie-Wymyslila dla mnie koszmarny look,no ale ja nie jestemgwiazdo(pamietacie?'Ja chce byc gwiazda,gwiazda,ludzi fantazja"spiewaly dzewczyny z Paręsłów) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: arciuch vs walach 11.05.08, 20:55 Walach mnie też wkurza tą swoją powagą sytuacji aby broń Boże nie odpaść, czyż nie można sie uśmiechnąć, zwłaszcza mając takiego fajnego gościa za partnera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos boszz, pudzian boso i i w podomce! 11.05.08, 20:58 boso to chyba okrutnie trudno, soszyńska ma chociaż rajstopki... Odpowiedz Link Zgłoś
kadma Pijany Łukasz 11.05.08, 21:06 bosak pewnie odpadnie. Lol właśnie tańczyli Łukasz i Tamara, Łuki się upił xDD Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Tamara i Czarek 11.05.08, 21:07 Właśnie - bardzo fajny pomysł i fajny taniec. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
livian kolana janowskiego 11.05.08, 21:13 "mysle, ze nie nalezy o tym mowic, to jest tajemnica sali treningowej" - wiec konsekwentnie - zrobili o kolanach filmik, zeby caly swiat sie dowiedzial. ale beka. co kogo obchodza bole stawow janowskiego, jak nie daje rady to niech z godnoscia sie wycofa, a nie brac publike na litosc. Kolejny raz czuje sie zazenowana Janowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: kolana janowskiego 11.05.08, 21:30 dokładnie, tak jak to zrobił Stachurski, czy Mlynkowa (choć szczerze mówiąc nie pamiętam jak to z Młynkową było) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kolana janowskiego 11.05.08, 21:37 Młynkowej coś "strzeliło" w kręgosłupie szyjnym i zrezygnowała, bo zagrażało to Jej zdrowiu, jeśli Janowski ma takie konstrukcje na kolanach to pewnie mu się prawie rozpadają, to nie jest ambicja a raczej parcie na wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
livian no i polecial i spokoj 11.05.08, 21:45 Srednio mnie krecilo ogladanie jakichs usztywnien ortopedycznych na pana chudych nozkach, panie janowski. Troche pan przegial, podobnie jak z ta rodzinka na lodach, po co to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: no i polecial i spokoj 11.05.08, 21:47 a tak po prawdzie to mi absolutnie obojetnie kto dzis odpadal..., trzymam kciuki za Tamare i moze nawet za tydzien smsa wysle, mimo nigdy w TzG nie wysylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Tamara i Czarek 11.05.08, 21:28 no jestem pod wrażenie tego tanga, przepiękne, Magdy tango podobało mi się "tak se" Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 21:14 niestety, ludzie go kochają. widzieliście punktację przed przerwą - po 34 % głosów on i pudzian... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 21:16 kkokos napisała: > niestety, ludzie go kochają. widzieliście punktację przed przerwą - po 34 % > głosów on i pudzian... Tylko za co? Ani on ładny, miły, sympatyczny, dobry, nawet programu fajnego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 21:18 malange napisała: > kkokos napisała: > > > niestety, ludzie go kochają. widzieliście punktację przed przerwą - > po 34 % > > głosów on i pudzian... > > Tylko za co? Ani on ładny, miły, sympatyczny, dobry, nawet programu > fajnego nie prowadzi. głos ma podobno cudowny (?!) - sama wczoraj słyszałam, jak jakaś babka mu kadziła w rmf. to znaczy - on czytał jej maila, w którym mu kadziła i certował się, że on to nie lubi swojego głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Janowski i Bosak 11.05.08, 21:13 zmanierowany fircyk w zalotach,zaraz nabije dubeltowke i bedzie po nim ! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:29 Gdzieś słyszałam, że Pudzian odpadnie, bo ma ma zawody i chce się uwolnić od pląsów, podobnie chyba było kiedyś z Liszowską, która miała jakieś występy teatralne w Czechach Odpowiedz Link Zgłoś
malange Typy & podsumowanie 11.05.08, 21:35 Było nudno ale nie tak jak ostatnio więc w sumie odcinek ok. Najlepsza była Tamara, Walach pewnie ma 73 wrzody na żołądku ze stresu, Pudzian sympatyczny. Mam nadzieje, ze odpadnie tragiczny Janowski i chamska Bosak. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Typy & podsumowanie 11.05.08, 22:15 Ty m,asz jakis problem z tą biedna Bosakówna hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Typy & podsumowanie 11.05.08, 22:17 Mam. 1. Tańczy tragicznie (jak widać było nie tylko moje to zdanie ale i jury). 2. Zachowuje się jakby była gwiazdą w tej parze. 3. Nie potrafi przyjąć krytyki ani stosownie się zachować. Ładna i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:37 ciekawe,ciekawe jak tam wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:39 Dawno nie widziałam Kory, chętnie Jej posłucham, śpiewa jakąś wariację nt starego przeboju, ale nie wiem czy mi się podoba ta przeróbka Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:40 z calym szacunkiem dla Kory, ale po co to zawodzenie, a la hiena na prerii do ksiezyca? Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:41 łomatko, cała płyta tego zawodzenia będzie??? a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:48 Mnie sie nie podaobalo, a tak lubie Kore :( Ona nie spiewala (poza tymi wokalizami z mikrofonem metr od twarzy), tylko pogadala troche i po wystepie. I w ogole gdzie maanam, co to za "Piaty element"?? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:44 No tego się chyba nikt nie spodziewał Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:45 ja się nie spodziewałam :) cieszę się, że tamara dalej w grze! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Fajnie! Mr Plastic-funtastic do domu n/t 11.05.08, 21:45 <lol> czas najwyszy! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Fajnie! Mr Plastic-funtastic do domu n/t 11.05.08, 21:47 To za aroganckie "dziękuję" w stronę Pavlovic Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:46 jak one tańczą,że te nogi wyglądają jakoś nie tak w tym tańcu,lustra nie mają ? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.a.lia Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 21:48 a kto odpadł dzis? janowski? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 22:05 a kto wygra następne i wejdzie do finału ? bo ja wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 22:17 Wreszcie niezły odcinek. Obie najlepsze, czyli Tamara i Magda dały czadu. Tamara - bardzo dobry jive na niebotycznych obcasach. Magda prawie równie dobrze, choć trochę zapominała o prostowaniu kolan. W tangu - obie pokazały klasę. Tango Tamary bardzo pomysłowe, świetnie wykonane, a Magda tą wolną akcją spowodowała u mnie opad szczęki. No ludzie, to był majstersztyk! Dla obu pań warto było oglądać ten odcinek. Janowski kompletnie się posypał w pierwszym tańcu, potem pokazał zmasakrowane kolana i zgodnie z uświęconą tradycją publiczność uwolniła go od dalszej męki. Gdyby od początku oglądał kolejne edycje TzG, to by wiedział jak się kończą takie lamenty nad kontuzjami lub nad totalnym brakiem czasu ;-). Świetnie wyglądała Anna w tej spódnicy bananowej i nawet wreszcie przyzwoicie zatańczyła. Kora... czy ta kobieta nigdy się nie zestarzeje? Ma rewelacyjną cerę. Wprawdzie przytyło jej się trochę, ale nic to. A piosenka bardzo mi się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 11.05.08, 23:27 piosenka miała nadmiar wokalizy nad piosenką a panie mają problem nie tylko z nogami Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 00:52 obydwie panie tanczace tango sprawily, ze czas przed telewizorem nie byl czasem straconym. Po prostu cudenka. Aczkolwiek z nich dwoch zdecydowanie bardzie preferuje Magde, ktora takich zachwycajacych wystepow ma na koncie kilka. > Kora... czy ta kobieta nigdy się nie zestarzeje? Ma rewelacyjną > cerę. no heloł, przecież Kora jest glownym odbiorca jadu kielbasianego z firmy Constar. przeciez ona nawet zamiast potu wydziela botoks. Wygladala mlodziej niz Ania Bosak. Ok, wszystko jest dla ludzi, nawet chirurgia plastyczna, ale znaj proporcją mocium panie :) a na koniec mala anegdotka i to z pierwszej reki, bo ogladalem dzis tzg m.in. ze sredniej wielkosci fiszą z tefałenu, która to fisza zaraz po programie miala wielka telekonferencje wywolana przez to, ze Janowski obrazil sie na widownie i tefałen i w ramach focha odmowil udzialu w jutrzejszym "Dzien dobry tefałen", chociaz wizyta przegranych w towarzystwie Galinskiego jest stalym punktem poniedzialkowego programu. Przytaczam cala historyjke z dedykacja dla tych, ktorzy uwazaja, ze to Magda Walach ma niezdrowe ambicje. Odpowiedz Link Zgłoś
pipinia.pl Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 02:12 kubissimo napisał: > Janowski obrazil sie na widownie i > tefałen i w ramach focha odmowil udzialu w jutrzejszym "Dzien dobry tefałen", > chociaz wizyta przegranych w towarzystwie Galinskiego jest stalym punktem > poniedzialkowego programu. Dawno wiedziałam , że to bufon i zero obdarzone nadmierną ambicją . Obrażony chłoptaś, dobre . Przyzwyczaił się, że jego fałsze , maniery i podjazdy podobają sie publiczności, że wszędzie jest uwielbiamy i w tępej główce obleśnego kryptogeja nie może mu sie pomieścić , że go ktoś odrzucił . Fałszywy uśmiech ma poza tym . Kubissimo, dawaj ten news na Pudelka ! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 02:24 he,he,taki news,że on jutro wystąpi w programie Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 08:14 kubissimo napisał: > no heloł, przecież Kora jest glownym odbiorca jadu kielbasianego z firmy > Constar. przeciez ona nawet zamiast potu wydziela botoks. > Wygladala mlodziej niz Ania Bosak. Ok, wszystko jest dla ludzi, nawet chirurgia > plastyczna, ale znaj proporcją mocium panie :) Ty serio z tym jadem kiełbasianym? A ja myślałam, że Kora ma genetycznie taką świetną cerę. Tak czy siak, wygląda rewelacyjnie i szczerze jej tego gratuluję :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 09:37 hehe, ja wiem, ze pewne panie beda sie zapieraly, ze maja tak cudowna cere dzieki genom po matce, jedzeniu warzyw i piciu duzych ilosci wody (kiedys czytalem taki pocieszny wywiad z Sharon Stone). Ale zastanowmy sie, czy 57-letnia kobieta uniknelaby nawet zmarszczek mimicznych? Wczoraj Kora (rocznik 1951) wygladala mlodziej od Tamary Arciuch (rocznik 1975) :) Matka natura dla NIKOGO nie jest tak laskawa :) > Tak czy siak, wygląda rewelacyjnie i > szczerze jej tego gratuluję :-). ja tam wole ludzi, ktorzy umieja sie starzec z godnoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 09:44 kubissimo napisał: > ja tam wole ludzi, ktorzy umieja sie starzec z godnoscia :) zgadzam sie,widziales aktorke Zsa Zsa Gabor po kilku liftingach ? mocno naciagany koszmar,doslownie albo zdjecie Faye Dunaway i podpis :`Faye seems to have Dun-away with her face !` bo z poprzedniej twarzy prawie nic nie zostalo no i jeszcze moj ulubiony film `Ze smiercia jej do twarzy` ,bohaterki tez opetala obsesja mlodosci Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 09:52 he,he,ona śpiewa i może wyglądać nawet jak ziemniak,tylko,że nie dorobi wtedy w reklamie kremów do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Emocje po programie 12.05.08, 00:56 Hejka No emocje w studio spore dzis byly. Nie wiem, jak na szklanym ekranie to wygladalo, ale i Robert i Pudzian pomieszali niezle. Przed antena obstawialam, ze odpadnie Tamara, jednak po pierwszym tancu zmienilam typ na Roberta lub wlasnie Pudziana. Moja para dalej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Emocje po programie 12.05.08, 01:20 a ja po pierwszym wejściu wiedziałem kto wygra,a kto nie i kto w co gra,tańczący zrobili postępy w tańcu,ale tricki ratują nieraz skórę, Tamarka ostro walczy o finał,i taka słodka,miła i ciepła i tańczy nieżle. A emocji w zw. z tym nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
pipinia.pl Re: Emocje po programie 12.05.08, 08:44 Chyba Janowski miał w kontrakcie że musi dziś wystąpić w DDTVN , bo już go zapowiedzieli . Foch na pokaz był. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Emocje po programie 12.05.08, 09:40 czulem, ze go zmusza :) O tym tez byla wczoraj owa telekonferencja. Ale jezeli przyszedl i powiedzial, ze zrobil to z przyjemnoscia, a ten program (tzg) to tylko zabawa, to pamietajcie, ze to tylko wersja na potrzeby lajtowego programu porannego :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange DDTVN 12.05.08, 10:52 No i chyba Janowskiego nie będzie :) bo zapowiedziano tylko Galińskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipinia.pl Re: DDTVN 12.05.08, 10:54 Nie ma go . Postawił na swoim . Ludzie ,jak ja go nie cierpie . Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: DDTVN 12.05.08, 11:08 ciekawe, czy na final tez sie obrazi? :) za to dodam, ze Bosa dzis jest usprawiedliwiona, bo od rana ma zdjecia do tego Kochaj i tancz, czy jak to sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: DDTVN 12.05.08, 11:52 No to ładnie Go załatwiła, wyszło, że tylko on taki prostak w całej historii polskiej edycji TzG bo takiego numeru jeszcze nie było, nie zachował się politycznie, TVN ciągle szuka prowadzącego Got Talent Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: DDTVN 12.05.08, 12:02 taaa? to ja zgłosżę się,wprawdzie nie wiem o co chodzi,ale nikt tego nie zauważy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DDTVN 12.05.08, 17:47 wow, naprawde odpadl Janowski? to moze jszcze za tydzien poleci Pudzian i nawet bede mogla obejrzec finał? :D Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 17:59 właśnie dowiedziałem się,że oni płacą tym ludziom za udział w progra mie,sławom- taki Maserak,Kochanek czy jakieś anonimowe aktorki,to co to za sławy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 20:10 Nie do końca. Tancerze mają stałe stawki. Gwiazdy różnie, zależy jakim blaskiem biją. Przy czym ocena tego "blasku" jest oceniania przez TVN baaardzo subiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 21:34 Dlaczego w finale znowu 2 pary??? przeciez zapowiadali szumnie że tym razem do finału wchodzą trzy ostatnie pary. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: co tam dzisiaj w tzg ? 12.05.08, 22:10 tancerze też nie mają stałych stawek - każdy negocjuje dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: co tam dzisiaj w tzg ? 13.05.08, 18:38 No nie żartuj, a dlaczego mieliby nie płacić? Płaci sie za udział w filmie, za statystowanie tez sie płaci, za trzymanie klapsa, to dlaczego tancerzom mieliby nie płacic? Odpowiedz Link Zgłoś