Dodaj do ulubionych

mam coraz więcej...

14.02.06, 13:25
obaw co do wyjazdu po niektórych Waszych postach ale jestem odważna,zawsze
jakoś dawałam sobie sama radę,starałam się nikogo nie prosić o pomoc...więc
jak się uprę to coś zrobię i basta...
Obserwuj wątek
    • cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 14.02.06, 13:27
      a teraz spadam do pracy...moja kiero chce mnie znów za coś udupić...ale już
      niedługo popracuję,więc wisi mi to :)) Za jakiś miech się bronię...i potem jadę
      za wodę szukać szczęścia...
    • Gość: roberto Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:36
      ... i przestan zasmiecac forum kolejnymi watkami.
      Zeby napisac nowe zdanie musisz zakladac nowy watek ? ;)
      • Gość: Dudek,Newcastle Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.stb.ubr03.benw.blueyonder.co.uk 14.02.06, 15:14
        co to kur.. blog rozgoryczonej pracownicy biedronki ? :P
        • natalia.brzeska Re: Jedz juz do tej Anglii ... 14.02.06, 15:38

moze wiecej zrozumienia uzyskasz tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29377
          • Gość: spamkiller Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.orange.pl 14.02.06, 21:32
            Idz idz.
            Baby potrafia ciagle nawijac o tym samym bez sensu
            • Gość: ghrom Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.static.dsl.as9105.com 15.02.06, 09:53
              Bo potrzebuja, by je ktos poglaskal, przytulil i pocieszyl. Chca sie czuc bezpiecznie. A ty jesli nie masz nic
              z tego do zaoferowania, to sie odp.

Porady dla emigrujacych do UK
              • Gość: spamkiller Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.orange.pl 15.02.06, 14:10
                Tak, przytule ja i poglaszcze na forum, Gnomie !
                • Gość: ghrom Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.static.dsl.as9105.com 15.02.06, 16:43
                  A myslisz, ze sie nie da? Poczytaj sobie o głaskach.

tinyurl.com/d7vm6
                  Porady dla emigrujacych do UK - nowy wygląd.
    • Gość: pit Re: mam coraz więcej... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.02.06, 00:59
      wiesz, moze ty sie nie wybieraj do tej Anglii. nie sama nie za bardzo chyba w
      to wierzysz, wiec po co udawac kozaka.
      • Gość: mumio Re: mam coraz więcej... IP: *.lodz.msk.pl 15.02.06, 11:49
        madrale madrale , a jak przyjdzie co do czego to ogon pod dupe i sie slowem nie
        odezwia.
        • cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 12:42
          Po pierwsze: po to jest forum by wpisywać nowe wątki!
          Po drugie:nie pracuję w Biedronce :)),chociaż szef też beznadziejny jak w
          większości tych marketów :))
          Po trzecie:szukam tu rad a nie pogłaskania czy przytulenia,od tego mam swoje
          zwierzaki :)),bo jestem sama
          Po trzecie:niektórzy z Was są chyba bardzo rozgoryczeni życiem i lubią dołować
          innych ludzi,to nie jest miło jak nie ma wokół Was osoby,która potrafi
          pocieszyć i powiedzieć:dasz radę,nie martw się!!
          Mam nadzieję,że nie spotkam wielu takich ludzi bo raczej otaczam się pogodnymi
          ludźmi...
          Pozdro...
          • thelastjust Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 12:56
            pisz sobie co ci się podoba bo po to jest forum, a debilami się nie przejmój
            • cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:02
              Na innych forach były czasem gorsze posty,nie mówię o sobie ale
              ogólnie...Ludzie nieźle potrafią dokopać...dobrze,że rzadko mi sie takie rzeczy
              zdarzają bo ja czasem za bardzo lubię sobie brać do serca to,co mówią do mnie
              inni...
              • thelastjust Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:14
                cafe_justysia napisała:

za bardzo lubię sobie brać do serca to,co mówią do mnie
                > inni...

nie bierz wszystkiego na poważnie co niektórzy tu wypisują bo śmiac mi się chce jak jakiś kolo który z trudem może skończył zawodówkę stara się pouczać innych, oczywiście nie na temat,stara się zabłysnąć wypowiedziami przepełnionymi wulgaryzmami itp, ale zawsze oprócz normalnych zdarzają się normalni inaczej, a pech chce że nauczyli się pisać i czytać i potem trzeba ich tolerować
          • Gość: VOLLMOND Re: mam coraz więcej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:34
            te jakie pojeby!! za co ją jedziecie? forum to forum wiec pisze na co ma
            ochote...
    • thelastjust Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:17
      do cafe_juztysia
      wyślij mi na skrzynkę numer swojego gg, to poklikamy, pozdro
      • cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:24
        1783499,ale rzadko jestem bo nie mam neta w domu,korzystam z kafejki,napisz
        raczej na mejla :)) Pozdro
        Idę na obiad a potem do pracy :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka