cafe_justysia 14.02.06, 13:25 obaw co do wyjazdu po niektórych Waszych postach ale jestem odważna,zawsze jakoś dawałam sobie sama radę,starałam się nikogo nie prosić o pomoc...więc jak się uprę to coś zrobię i basta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 14.02.06, 13:27 a teraz spadam do pracy...moja kiero chce mnie znów za coś udupić...ale już niedługo popracuję,więc wisi mi to :)) Za jakiś miech się bronię...i potem jadę za wodę szukać szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:36 ... i przestan zasmiecac forum kolejnymi watkami. Zeby napisac nowe zdanie musisz zakladac nowy watek ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek,Newcastle Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.stb.ubr03.benw.blueyonder.co.uk 14.02.06, 15:14 co to kur.. blog rozgoryczonej pracownicy biedronki ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Jedz juz do tej Anglii ... 14.02.06, 15:38 moze wiecej zrozumienia uzyskasz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29377 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamkiller Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.orange.pl 14.02.06, 21:32 Idz idz. Baby potrafia ciagle nawijac o tym samym bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.static.dsl.as9105.com 15.02.06, 09:53 Bo potrzebuja, by je ktos poglaskal, przytulil i pocieszyl. Chca sie czuc bezpiecznie. A ty jesli nie masz nic z tego do zaoferowania, to sie odp. Porady dla emigrujacych do UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamkiller Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.orange.pl 15.02.06, 14:10 Tak, przytule ja i poglaszcze na forum, Gnomie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: Jedz juz do tej Anglii ... IP: *.static.dsl.as9105.com 15.02.06, 16:43 A myslisz, ze sie nie da? Poczytaj sobie o głaskach. tinyurl.com/d7vm6 Porady dla emigrujacych do UK - nowy wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: mam coraz więcej... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.02.06, 00:59 wiesz, moze ty sie nie wybieraj do tej Anglii. nie sama nie za bardzo chyba w to wierzysz, wiec po co udawac kozaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumio Re: mam coraz więcej... IP: *.lodz.msk.pl 15.02.06, 11:49 madrale madrale , a jak przyjdzie co do czego to ogon pod dupe i sie slowem nie odezwia. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 12:42 Po pierwsze: po to jest forum by wpisywać nowe wątki! Po drugie:nie pracuję w Biedronce :)),chociaż szef też beznadziejny jak w większości tych marketów :)) Po trzecie:szukam tu rad a nie pogłaskania czy przytulenia,od tego mam swoje zwierzaki :)),bo jestem sama Po trzecie:niektórzy z Was są chyba bardzo rozgoryczeni życiem i lubią dołować innych ludzi,to nie jest miło jak nie ma wokół Was osoby,która potrafi pocieszyć i powiedzieć:dasz radę,nie martw się!! Mam nadzieję,że nie spotkam wielu takich ludzi bo raczej otaczam się pogodnymi ludźmi... Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
thelastjust Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 12:56 pisz sobie co ci się podoba bo po to jest forum, a debilami się nie przejmój Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:02 Na innych forach były czasem gorsze posty,nie mówię o sobie ale ogólnie...Ludzie nieźle potrafią dokopać...dobrze,że rzadko mi sie takie rzeczy zdarzają bo ja czasem za bardzo lubię sobie brać do serca to,co mówią do mnie inni... Odpowiedz Link Zgłoś
thelastjust Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:14 cafe_justysia napisała: za bardzo lubię sobie brać do serca to,co mówią do mnie > inni... nie bierz wszystkiego na poważnie co niektórzy tu wypisują bo śmiac mi się chce jak jakiś kolo który z trudem może skończył zawodówkę stara się pouczać innych, oczywiście nie na temat,stara się zabłysnąć wypowiedziami przepełnionymi wulgaryzmami itp, ale zawsze oprócz normalnych zdarzają się normalni inaczej, a pech chce że nauczyli się pisać i czytać i potem trzeba ich tolerować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLLMOND Re: mam coraz więcej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:34 te jakie pojeby!! za co ją jedziecie? forum to forum wiec pisze na co ma ochote... Odpowiedz Link Zgłoś
thelastjust Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:17 do cafe_juztysia wyślij mi na skrzynkę numer swojego gg, to poklikamy, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: mam coraz więcej... 15.02.06, 13:24 1783499,ale rzadko jestem bo nie mam neta w domu,korzystam z kafejki,napisz raczej na mejla :)) Pozdro Idę na obiad a potem do pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś