naburmuszony 02.06.08, 22:48 Co te dwa śmieszki wyprawiają? Zero pomysłu na jakiś temat. Tak o fladze i patriotyzmie? Do tego ta Nelly i Gadzinowski. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: beznadziejne Teraz My. 02.06.08, 22:53 KOLEJNE beznadziejne Teraz My nalezaloby powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Re: beznadziejne Teraz My. 02.06.08, 23:03 jak zwykle kolejne beznadziejne teraz my. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
mi.rek Re: beznadziejne Teraz My. 02.06.08, 23:45 kiedy robili szoł na temat flagi przełączyłem. Szukanie tak taniej prowokacji było żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
qasiunia Re: beznadziejne Teraz My. 03.06.08, 08:23 Panowie siś skończyli już dawno teraz jeszcze płyną na fali popularności ale poziom merytoryczny ich programów jest niski, myślę że juz niedługo nastąpi koniec tej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
cecora murzyn zrobił swoje 03.06.08, 08:37 i teraz My będzie musiało odejść. Bo celem nie była publicystyka polityczna ale urobienie świadomości pseudopolitycznymi programami. POtem przyszło PełO, Doda zaśpiewała w POdzięce Donkowi i prowadzącym skończyły się tematy, chęć do robienia programu i w ogóle program się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: beznadziejne Teraz My. 03.06.08, 12:01 Każdy szoł na temat flagi po Wojewódzkim będzie tak samo żenujący jak zdjęcia gwiazd w ciąży wypinajacycych swoje brzuszki, po słynnej okładce z Demi Moore Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: beznadziejne Teraz My. 03.06.08, 10:10 dziwi mnie tylko, ze jakieś ludzie jeszcze do tego programiku przychodzą pogadac o niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: beznadziejne Teraz My. 03.06.08, 12:03 Nie oglądawszy,aczkolwiek obecnośc Gadziny w tefale może tylko cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: beznadziejne Teraz My. 03.06.08, 19:37 no niestety nie można już za często podśmiewać się z Leppera czy Giertycha, a przecież z Donka w tefałenie nie wolno, i tematy się skończyły siłą rzeczy, wiktorów, złotych kamer i inny takich już nie będzie PAPAPA Odpowiedz Link Zgłoś