drzejms-buond 27.06.08, 17:08 :P piosenkę prefectu dla perfectu "kochaj mnieee" siedząc na łodzi mazurskiej... to ci dopiero było poranne przebudzenie!!! ja bym chciał usłyszec jak "śpiewa" np. pan Rumianek z "kwadransu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szasza-blonder Re: Schymalla dziś śpiewała! 27.06.08, 17:24 drzejms-buond napisał: > Schymalla dziś śpiewała! dlatego nad krajem przechodzą burze! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Schymalla dziś śpiewała! 27.06.08, 18:33 ten drugi-od-pary-co-to-nigdy-nie-mogę-zapamietać-jego-nazwiska też "śpiewał" cudnie, było, cudnie..w pierwszej chwili myślałem, ze to zlot jakiś w Licheniu ale ..PERFECT? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Schymalla dziś śpiewała! 27.06.08, 19:56 Schymalla i spiewanie czastuszek ? wątpliwa przyjemnosc oglądania :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Schymalla dziś śpiewała! 27.06.08, 20:11 żałujcie ! lepsze od jukędęs czy jakonifałszują... Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Schymalla dziś śpiewała! 28.06.08, 14:11 drzejms-buond napisał: > żałujcie ! lepsze od jukędęs czy jakonifałszują... Czyżby to był syreni śpiew? Odpowiedz Link Zgłoś