Dodaj do ulubionych

największe jaja i knoty w telewizji!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 19:51
1. Mucha na nosie Pieńkowskiej
2. Lis w Bagdadzie
3. Przesłuchania komisji śledczej
4. Powtórka "Zycia na gorąco"
5. Jagielski (całokształt)
Obserwuj wątek
    • Gość: Goodman Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.03, 20:38
      dzis takie rzeczy chyba sie zdarzaja, nie wiem dlaczego, ale w latach `70, pewien znany aktor (nie zyjacy juz dzis) mial co wieczor wystep w telewizji po dobranocce. zegnal sie z dziecmi zza drewnianego okienka, zyczyl im dobrej nocy i kolorowych snow. a pewnego dnia, kiedy myslal ze juz nie jest na wizji, okienko otworzylo sie ponownie i pan z rozbrajajcym usmiechem powiedzial: "a teraz drogie dzieci pocalujcie misia w dupe".

pozdrawiam
      • Gość: me Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: 66.54.229.* 25.09.03, 01:01
        Mama mi o tym czasami opowiada i za kazdym razem jak slysze te historyjke, to
        zawsze chce mi sie smiac...
        pozdrawiam
      • Gość: wowo Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.197.* 25.09.03, 19:18
        To chyba Bronisław Pawlik ten numer wykręcił, czyż nie? A zawsze grywał takie
        sympatyczne postacie. :))))
        • Gość: lola Re: nie Pawlik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:37
          To chyba Czechowicz był
          • myshen82 Re: nie Pawlik! 27.09.03, 15:04
            jasne ze Czechowicz!
            • Gość: miśkowska Re: nie Czechowicz IP: *.chello.pl 27.09.03, 16:21
              myshen82 napisała:

> jasne ze Czechowicz!

Nie, to był Pawlik! :)
              • Gość: baba Re: nie Czechowicz IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 18:29

Mnie sie tez wydaje, ze Pawlik, mylenie obu panow wzielo sie po prostu z
                powodu Misia Uszatka- tam byl Czechowicz. Nieodzalowany Pawlik lubil sobie
                chlapnac i stad pewnie ta (nie)fortunna wypowiedz :-)Poza tym podobno byl
                niezwykle sympatycznym gosciem.
      • mag26nov Re: największe jaja i knoty w telewizji! 27.09.03, 18:34
        Gość portalu: Goodman napisał(a):

> dzis takie rzeczy chyba sie zdarzaja, nie wiem dlaczego, ale w latach `70,
        pewi
        > en znany aktor (nie zyjacy juz dzis) mial co wieczor wystep w telewizji po
        dobr
        > anocce. zegnal sie z dziecmi zza drewnianego okienka, zyczyl im dobrej nocy i
        k
        > olorowych snow. a pewnego dnia, kiedy myslal ze juz nie jest na wizji,
        okienko
        > otworzylo sie ponownie i pan z rozbrajajcym usmiechem powiedzial: "a teraz
        drog
        > ie dzieci pocalujcie misia w dupe".
        >
        > pozdrawiam

to mi przypomniało o 'wyskoku' Zycha podczas obrad sejmu :-D
    • sonny07 Re: największe jaja i knoty w telewizji! 25.09.03, 08:53
      Knoty:
      1. Milowicz - całokształt
      2. Rower Błażeja
      3. Otyłość Sekielskiego ;))
      • Gość: anmanika Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 08:53
        Agata Młynarska (całokształt twórczości)
        Maciej Dowbor (za kompletny brak czego kolwiek co by można nazwać twórczością)

"Popsuli samolot"
        • uriel1 Anmaniko? 26.09.03, 09:01
          Nie na temat, ale skoru tu jesteś...

Nie jestem na fali, ale czy to Ciebie można było zobaczyć w TVP3 w niedzielę?
          Jeśli tak - jesteś - śliczna :o))
          • Gość: anmanika Re: Anmaniko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:26
            uriel1 napisała:

> Nie na temat, ale skoru tu jesteś...
            >
            > Nie jestem na fali, ale czy to Ciebie można było zobaczyć w TVP3 w niedzielę?
            > Jeśli tak - jesteś - śliczna :o))

Tak to ja? Dziękuję za komplement:)) Śliczna? No,no.
            • Gość: max Re: Anmaniko? IP: *.chello.pl 27.09.03, 15:00
              a co robiłaś w tvp3???
              • Gość: baba Re: Anmaniko? IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 18:32

A o czym mowa, sorry, nie do konca zalapalam, czemu mialyby sluzyc rodzinne
                wystapienia ?
        • Gość: Foxy Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 22:47
          I niech ktos powie ze nie ma nepotyzmu w TV, widziałem kiedyś jego "rozmowę" z
          p. Tyszkiewiecz. Czy musimy rzucać perły przed wieprze? Dzięki bogu ze ideał
          nie sięgnął bruku, tylko nie wiem a raczej jestem pewien ze on z tego nic nie
          wyniósł, a najważniejsze jest samopoczucie- mniemam u tego stworzenia zazwyczaj
          dobre.
    • Gość: porazony najwie˛ksze jaja i knoty w telewizji!-nowy PULS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 11:35
      nowaantena (puls).

indokrtynacja ciemnogrodu i porazajaca glupota.
      prowadzacy program: niezbyt kompetentny redaktor-filisterek i mizdrzaca
      sie do kamery zaloczkowana redaktor-lalunia.
      i jeszcze pozal sie boze goscie...
      nie dalo sie wytrzymac.

• Gość: mag26nov Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.duna.pl / *.duna.pl 27.09.03, 15:43
      ja uwielbiam przesluchania komisji śledczej!!!myśle,że gdyby mieli kimś
      zastąpić rysia z Klanu,to by sie Ziobro nadawał w sam raz;)))

za to popieram kandydature Młynarskiej i Dovbora-zresztą jego mamy też...
      a także Fajkowskiej i jej córki
      • Gość: zawistna? Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.acn.pl / 10.69.7.* 27.09.03, 18:29
        Idąc tym tokiem rozumowania - Krystyny Loski i jej córki Grażyny Torbickiej,
        Moniki Richardson i jej cioci Niny Terentiew, Wojciecha M i jego córki Agaty,
        itp, itd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka