Gość: chochoń IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 19:51 1. Mucha na nosie Pieńkowskiej 2. Lis w Bagdadzie 3. Przesłuchania komisji śledczej 4. Powtórka "Zycia na gorąco" 5. Jagielski (całokształt) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goodman Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.03, 20:38 dzis takie rzeczy chyba sie zdarzaja, nie wiem dlaczego, ale w latach `70, pewien znany aktor (nie zyjacy juz dzis) mial co wieczor wystep w telewizji po dobranocce. zegnal sie z dziecmi zza drewnianego okienka, zyczyl im dobrej nocy i kolorowych snow. a pewnego dnia, kiedy myslal ze juz nie jest na wizji, okienko otworzylo sie ponownie i pan z rozbrajajcym usmiechem powiedzial: "a teraz drogie dzieci pocalujcie misia w dupe". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: 66.54.229.* 25.09.03, 01:01 Mama mi o tym czasami opowiada i za kazdym razem jak slysze te historyjke, to zawsze chce mi sie smiac... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.197.* 25.09.03, 19:18 To chyba Bronisław Pawlik ten numer wykręcił, czyż nie? A zawsze grywał takie sympatyczne postacie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: nie Pawlik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:37 To chyba Czechowicz był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: nie Czechowicz IP: *.chello.pl 27.09.03, 16:21 myshen82 napisała: > jasne ze Czechowicz! Nie, to był Pawlik! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: nie Czechowicz IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 18:29 Mnie sie tez wydaje, ze Pawlik, mylenie obu panow wzielo sie po prostu z powodu Misia Uszatka- tam byl Czechowicz. Nieodzalowany Pawlik lubil sobie chlapnac i stad pewnie ta (nie)fortunna wypowiedz :-)Poza tym podobno byl niezwykle sympatycznym gosciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: największe jaja i knoty w telewizji! 27.09.03, 18:34 Gość portalu: Goodman napisał(a): > dzis takie rzeczy chyba sie zdarzaja, nie wiem dlaczego, ale w latach `70, pewi > en znany aktor (nie zyjacy juz dzis) mial co wieczor wystep w telewizji po dobr > anocce. zegnal sie z dziecmi zza drewnianego okienka, zyczyl im dobrej nocy i k > olorowych snow. a pewnego dnia, kiedy myslal ze juz nie jest na wizji, okienko > otworzylo sie ponownie i pan z rozbrajajcym usmiechem powiedzial: "a teraz drog > ie dzieci pocalujcie misia w dupe". > > pozdrawiam to mi przypomniało o 'wyskoku' Zycha podczas obrad sejmu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: największe jaja i knoty w telewizji! 25.09.03, 08:53 Knoty: 1. Milowicz - całokształt 2. Rower Błażeja 3. Otyłość Sekielskiego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 08:53 Agata Młynarska (całokształt twórczości) Maciej Dowbor (za kompletny brak czego kolwiek co by można nazwać twórczością) "Popsuli samolot" Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Anmaniko? 26.09.03, 09:01 Nie na temat, ale skoru tu jesteś... Nie jestem na fali, ale czy to Ciebie można było zobaczyć w TVP3 w niedzielę? Jeśli tak - jesteś - śliczna :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Anmaniko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:26 uriel1 napisała: > Nie na temat, ale skoru tu jesteś... > > Nie jestem na fali, ale czy to Ciebie można było zobaczyć w TVP3 w niedzielę? > Jeśli tak - jesteś - śliczna :o)) Tak to ja? Dziękuję za komplement:)) Śliczna? No,no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Anmaniko? IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 18:32 A o czym mowa, sorry, nie do konca zalapalam, czemu mialyby sluzyc rodzinne wystapienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 22:47 I niech ktos powie ze nie ma nepotyzmu w TV, widziałem kiedyś jego "rozmowę" z p. Tyszkiewiecz. Czy musimy rzucać perły przed wieprze? Dzięki bogu ze ideał nie sięgnął bruku, tylko nie wiem a raczej jestem pewien ze on z tego nic nie wyniósł, a najważniejsze jest samopoczucie- mniemam u tego stworzenia zazwyczaj dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porazony najwie˛ksze jaja i knoty w telewizji!-nowy PULS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 11:35 nowaantena (puls). indokrtynacja ciemnogrodu i porazajaca glupota. prowadzacy program: niezbyt kompetentny redaktor-filisterek i mizdrzaca sie do kamery zaloczkowana redaktor-lalunia. i jeszcze pozal sie boze goscie... nie dalo sie wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag26nov Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.duna.pl / *.duna.pl 27.09.03, 15:43 ja uwielbiam przesluchania komisji śledczej!!!myśle,że gdyby mieli kimś zastąpić rysia z Klanu,to by sie Ziobro nadawał w sam raz;))) za to popieram kandydature Młynarskiej i Dovbora-zresztą jego mamy też... a także Fajkowskiej i jej córki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawistna? Re: największe jaja i knoty w telewizji! IP: *.acn.pl / 10.69.7.* 27.09.03, 18:29 Idąc tym tokiem rozumowania - Krystyny Loski i jej córki Grażyny Torbickiej, Moniki Richardson i jej cioci Niny Terentiew, Wojciecha M i jego córki Agaty, itp, itd Odpowiedz Link Zgłoś