Gość: teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:52 Nie jest to typowy reality show ale ma wiele cech wspolnych z tego typu programami. Co sadzicie o pierwszym odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: kawaler do wziecia IP: *.Astral.Lodz.PL 08.10.03, 23:17 czy ktos zaobserwowal taka sytuacje - kiedy dzisiaj kawaler rozdawal roze, w pewnym momencie pokazano ujecie, ze miss polonia miala roze w reku, a nie odebrala jej osobiscie od kawalera. A na koniec poszla po roze jako ostatnia - po co to ??? Wiadomo przeciez ze i tak on ja wybierze, wiec niepotrzebne spekatkularne efekty ....ech Odpowiedz Link Zgłoś
rdch Re: kawaler do wziecia 09.10.03, 00:15 Gość portalu: xxx napisał(a): > czy ktos zaobserwowal taka sytuacje - kiedy dzisiaj kawaler rozdawal roze, w > pewnym momencie pokazano ujecie, ze miss polonia miala roze w reku, a nie > odebrala jej osobiscie od kawalera. A na koniec poszla po roze jako ostatnia - > po co to ??? Wiadomo przeciez ze i tak on ja wybierze, wiec niepotrzebne > spekatkularne efekty ....ech widzialem - pozdrawiam olechow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kawaler do wziecia IP: *.Astral.Lodz.PL 09.10.03, 11:51 a sam zostajesz anonimowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calgon Re: kawaler do wziecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 22:08 No jasne ze ja wybierze nie myslcie inaczej.Połowa tyl lasek jest z wyborów miss uwierzcie mi.Wystarczy sprawdzic nazwiska ,reszta jest na doczepke.Koles udaje i tyle ,ale i tak ogladam i oto chodzi nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: kawaler do wziecia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.03, 12:33 to jest wielka lipa, rzekomy kawaler jest bardzo znanym modelem i gra po prostu swoją rolę, jak oglądacie, to czy ta twarz nie wydaje się wam znajoma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kawaler do wziecia IP: *.acn.pl / *.acn.pl 09.10.03, 13:06 masz rację to samo powiedziałam wczoraj, że go już gdzieś widziałam. Dla mnie to też lipa i po co tam ta Miss Polonia, trochę marne szanse mają dziwczyny. No i jeszcze jedno, czy zauważyliście, że nim podał imię panny którą wybiera, kamera już na nią pokazywała- dziwne... Ale krajobraz to mają tam niezły, chciałabym tam pobyć z nimi trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: kawaler do wziecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:23 > No i jeszcze jedno, czy zauważyliście, że nim podał imię panny którą wybiera, > kamera już na nią pokazywała- dziwne... :D ani troche nie dziwne, przeciez zanim wyszedl do dziewczyn, imiona musial wczesniej podac producentom (zreszta mial je spisane na kartce z ktorej czytal) wiec gdyby program szedl na zywca operator doskonale by wiedzial, ktora dzieczyne ma filmowac. ale mysle, ze odbylo sie to tak: nakrecili kilka ujec dziewczyn, a potem sprytnie montowali, ze on mowi imie i przbitka na jej zblizenie. takie sztuczki sa znane od pocztaku kina ;) pozdr. kix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamka Re: kawaler do wziecia IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 19:06 "Kawaler..." to totalna beznadzieja. 25 kobiet walczy o jednego faceta. Bezsens. Szczerzą sie do niego jakby suszyły zęby... A kawaler? Zachowuje się jakby był kobietą! Zachwyca się paznokciami jednej, fryzurą drugiej... To ma być facet? Przecież od tegojest koleżanka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: kawaler do wziecia IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.10.03, 15:04 ja juz gdzies tutaj pisalam, kawaler jest strasznie cukierkowy i zniewiescialy..brrrrrrrr.Za nic nie chcialabym miec takiego faceta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina24 Re: kawaler do wziecia 11.10.03, 13:32 na forum ,,Twój Net,, są zdjęcia Bartka jako modela Odpowiedz Link Zgłoś
agraffka333 Re: kawaler do wziecia 11.10.03, 21:15 Po prostu głupszego programu nie mogli wymyślić! (Chociaż może chwila prawdy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kawaler do wziecia IP: *.autocom.pl 15.10.03, 23:11 dawno nie ogladalem tak nienaturalnego programu.. okropne..wspolczuje tym laskom..ze musza rywalizowac o tak dennego faceta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: kawaler do wziecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 08:53 Alez... wcale nie musza. Przymusu w tym zadnego. Wystarczy ogolonej z kolcow rozyczki nie przyjac z rak kawalera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: kawaler do wziecia IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 11:47 Straszna żenada, głupszego programu jeszcze nie oglądałam i tego też tylko parę minut, a to dlatego że chciałam zobaczyć tego kawalera, rzeczywiście zniewieściały, a te dziewczyny całkiem ładne, ale nie wiem czy takie głupie czy tylko udają, biegną do tego chłopaka się przymilać, jakaś płacze bo zobaczyła konia, okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: kawaler do wziecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 14:12 Po wczorajszym odcinku upewniłam się, że dziewczyny to maksymalne pustaki, no może ze 2 mądrzejsze by się znalazły.Ale ich wzajemne obgadywanie się, zwłaszcza teksty MISS o tej pulchnej piosenkarce że" kurwa taka z niej piosenkarka" poświadczają poziom intelektualny...Przepraszam za słowo, ale to cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 16.10.03, 14:31 Program sam w sobie wydaje mi sie sztuczny i ustawiony od poczatku do konca. Wiem na 100%, ze jedna z dziewczyn (nie powiem, ktora bo po co) jest tam przedstawiona jako ... (przeszla do drugiej rundy), a tak naprawde to nie pracuje, a do tego jest znana w calym miescie ze swoich wystepkow (np. w szkole). Probowala miedzy innymi sie wieszac, ciela sobie rece zyletkami i ogolnie jest znana ze swojego charakterku. Nauczyciele w szkole bali sie postawic jej jedynke bo ona byla niezrownowazona psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: kawaler do wziecia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 08:27 [półszeptem, cedząc słowa przez zęby i wydymając wargi z błyszczykiem] "Jego głos jest taki spokojny że czuje się przy nim bezpiecznie" A wszystkie lale mówią że muszą "poznać wnętrze człowieka", wnętrze jest najważniejsze" i kolejna gada "wnętrze" - brawo brawo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta 2004 Re: kawaler do wziecia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 17:42 ciekawe rzeczy choc jedna osoba pisze, uklony w Twoim kierunku, zdradz odrobine tajemnicy..... ktora to taka chora psychicznie???? bede sledzila jej zachowanie i razem z Toba szczerze jej wspolczula :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: kawaler do wziecia IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.03, 23:47 a gzdie moge zobaczyc ich zdjecia i ewentualnie poczytac cos wiecej bo tvn to ja nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 20.10.03, 17:34 Gość portalu: ziuta 2004 napisał(a): > zdradz odrobine tajemnicy..... ktora to taka chora psychicznie???? > bede sledzila jej zachowanie i razem z Toba szczerze jej wspolczula :-) No nie przesadzajmy - chora psychicznie to za duzo powiedziane, ale majaca zaburzenia psychiczne to chyba nie odbiega daleko od prawdy. Zreszta nie wiem - moze jej juz minelo od czasow szkolnych... Powiem tylko, ze ma dlugie wlosy (hehe, ale podpowiedz) i jest dosc widoczna w kontaktach z KAWALEREM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: kawaler do wziecia IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:33 widoczne w kontaktach z kawalerem są ta czarna nieśmiała, Joanna Drozdowska, Maja, ta z najdłuższymi włosami i kolczykiem w brodzie, nieuśmiechająca się platyna i blondyna na taką, która mogłaby się ciąć itp. wygląda mi Maja i może ta z kolczykiem ale skoro Ty Magdo urodziłaś się w 76 r., to spotkać się w szkole nie mogłaś - a zakładam, że w średniej - z czarną nieśmiałą, z Mają (19) i blondyną bo ma 22 zostaje platyna, Drozdowska i z kolczykiem niestety nie wiem, skąd są dziewczyny, bo skoro Ty z Milanówka, to pewnie uczyłaś się w średniej szkole w Milanówku lub Warszawie czy to platyna, Drozdowska lub z kolczykiem? najbardziej wiekiem zbliżona jest do Ciebie platyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: kawaler do wziecia IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:34 podejrzewam jeszcze Ingę i to chyba ona :-) zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: kawaler do wziecia IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:37 Inga jednak nie, bo nie ma długich włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: kawaler do wziecia IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:39 a Ty jednak nie uczyłaś się w Warszawie, bo tu nie jest możliwe, by w całym mieście o niej mówili podpowiedz :-) kto to Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 21.10.03, 12:32 Gość portalu: kaela napisał(a): > a Ty jednak nie uczyłaś się w Warszawie, bo tu nie jest możliwe, by w całym > mieście o niej mówili > podpowiedz :-) kto to Hahahahaha :) Znowu brawo! Nie, nie uczylam sie w W-wie. Ale studiowalam. Nie jestes jakims detektywem? Nie? A moze czas pomyslec o tym zawodzie? Zrobilabys/zrobilbys kariere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: kawaler do wziecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:52 stawiam na Maję,ona jest totalnie porąbana Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 21.10.03, 12:29 Gość portalu: kaela napisał(a): > widoczne w kontaktach z kawalerem są ta czarna nieśmiała, Joanna Drozdowska, > Maja, ta z najdłuższymi włosami i kolczykiem w brodzie, nieuśmiechająca się > platyna i blondyna > na taką, która mogłaby się ciąć itp. wygląda mi Maja i może ta z kolczykiem > ale skoro Ty Magdo urodziłaś się w 76 r., to spotkać się w szkole nie mogłaś - > a zakładam, że w średniej - z czarną nieśmiałą, z Mają (19) i blondyną bo ma 22 > Hahahahahaha :) Ale dochodzenie! Ale brawo, brawo. Uklony. Wez tylko kilka rzeczy pod uwage. Nie powiedzialam czy to ja chodzilam z ta dziewczyna do szkoly czy nie... mowilam, ze znana byla w szkole ze swoich niezbyt normalnych wyskokow... To skad pochodze... (mimo, ze nie mieszkam juz w Polsce) moze byc podpowiedzia. > czy to platyna, Drozdowska lub z kolczykiem? > najbardziej wiekiem zbliżona jest do Ciebie platyna a jak Ci powiem, ze zadna z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeida Re: kawaler do wziecia IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 21:32 magdzie 1306 chodzi oczywiscie o ize z kolczykiem w brodzie!!!to jasne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 24.10.03, 10:14 Gość portalu: zeida napisał(a): Kochani, powiem tylko tyle - ktos z Was juz zgadl. Bylo jedno przypuszczenie i jedna celna, zdecydowana odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: kawaler do wziecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 16:13 tą dziewczyną na pewno jest Izka Grodecka , czyli przekłuta broda, tylko ona pasuje do tego opisu, walnięta na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: kawaler do wziecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 16:25 a teraz to sama nie iwem, nie jestem też pewna czy magda nie żartuje sobie z tymi zagadkami, skoro nie mieszkaz już w Polsce itd, to dlaczego nie chcesz zdradzić o kogo chodzi ? bo to pewnie bajka , a teraz masz niezły ubaw z tych naszych zgadywanek, powiedziałabyś od razu o kogo chodzi, inaczej bez sensem bylo wn ogóle zaczynanie takiego wątku, bo to nieprawda.nie masz nic do stracenia. bawisz się cudzym kosztem to prawda że niektóre dziewuchy są dziwne, podejrzewałam o to Izkę Grodecką, ale pasuje też Maja Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 27.10.03, 11:25 Gość portalu: Amadea napisał(a): nie jestem też pewna czy magda nie żartuje sobie z tymi zagadkami, skoro nie mieszkaz już w Polsce itd, to dlaczego nie chcesz zdradzić o kogo chodzi ? bo to pewnie bajka , a teraz masz niezły ubaw z tych naszych zgadywanek, powiedziałabyś od razu o kogo chodzi, inaczej bez sensem bylo wn ogóle zaczynanie takiego wątku, bo to nieprawda.nie masz nic do stracenia. bawisz się cudzym kosztem > > to prawda że niektóre dziewuchy są dziwne, podejrzewałam o to Izkę Grodecką, > ale pasuje też Maja Nie to nie bajka, a to, ze nie mieszkam w Polsce nie ma nic do rzeczy. I wcale nie mam zadnego ubawu z waszych zgadywanek. Tak czy siak dziewczyna o ktorej pisalam to jedna z dwoch, ktore wymienilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: kawaler do wziecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 11:55 witaj Magdo ! w takim razie pobawię się jeszcze w te zgadywanki , bo robi się ciekawie. Maja jest dziwna i może rzeczywiście to chodzi o nią ? cały czas byłam przekonana że to Izka Grodecka , bo jest stuknięta na maksa i wygląda na dzikuskę , taki babochłop, który rzeczywiście może przestraszyć nawet nauczyciela , ale jedna rzecz mnie zmyliła i dała do myślenia. Któraś z dziewczyn zapytała czy:platyna, Drozdowska , czy ta z kolczykiem ? ( na pewno chodzi o Izkę ), Twoja odpowiedź brzmiała : a jak Ci powiem że żadna z nich ? ta odpowiedź coraz bardziej skłania mnie ku Majce, widząć zapowiedzi programu pokazują jak robi znowu jakieś dziwne jazdy kawalerowi i innym pannom, może naprawdę to ona ? zagubiona i śmiertelnie zakochana w Bartku, kto wie co kryje się we wnętrzu tej dziewczyny ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liska Re: kawaler do wziecia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 23:07 pewnie ta tancerka, ale za diabła nie pamiętam jak ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: kawaler do wziecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.03, 09:10 tancerka ma na imię Iza, ale ona nie jest tu brana pod uwagę , tą dziewczyną jest albo Maja albo Izka z kolczykiem w brodzie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 29.10.03, 11:43 Gość portalu: Amadea napisał(a): > tancerka ma na imię Iza, ale ona nie jest tu brana pod uwagę , tą dziewczyną > jest albo Maja albo Izka z kolczykiem w brodzie.pozdrawiam Dokladnie, ale nie chce mowic, o ktorej pisalam bo jak to przeczyta to moze i do sadu mnie poda, albo co? W kazdym razie do chyba juz oczywiste. Wczoraj ogladalam 3 odcinek. W zyciu nie widzialam bardziej ochydnej dziewczyny od Izy (kolczyk). Jaka obludna, zaklamana swinia!!! Prowokuje non stop Majke, a potem odwraca kota ogonem. Jestem przekonana, ze Bartek chce czy nie chce musi je dalej wybierac dla potrzeb producentow TVN. Poza tym zupelnie nie rozumiem po jaka cholere dal roze tej co sie na niego tak rzucila (blondyna co sie nigdy nie usmiecha), ze nie umie z nia rozmawiac. Ja bym na jego miejscu ja wyslala do domu. Uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: kawaler do wziecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.03, 12:23 nie wyjaśniłaś mi pytania , które zadałam Ci w poprzednim poście, mianowicie chodziło o wypowiedź :platyna, drozdowska, iza z kolczykiem ? ty odpowiedziałaś : a jak Ci powiem że żadna z nich ? to mnie zmyliło i już dawno obstawiałam Izkę z kolczykiem że to ona jest tą szaurniętą, ale Ty zaprzeczyłaś tym stwierdzeniem Czyżby Maja ? jakaś inna wskazówka ? najbardziej mi pasuje tu Izka, chyba że przez pomyłkę napisałaś " żadna z nich " , proszę o odpowiedź :-) w końcu jakaś osoba podziela moje zdanie na temat Izki , dla mnie ona jest prostaczką, wulgarna, chamska, prowokatorka , plotkara. Babo- chłop !!!!czepia się majki, a potem nie potrafi nawet konkretnie powtórzyć czym ją niby ta dziewczyna obraziła ! byłam na Twojej stronie, interesująca, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kariolka Re: kawaler do wziecia IP: *.ds.pg.gda.pl 29.10.03, 18:54 Zgadzam się z tobą w zupełności.Iza to beznadziejna prowokatorka.Przyczepiła się do Majki nie wiadomo z jakiego powodu.Jest głupia i zupełnie nie ma nic do powiedzenia.Nie wiem jaki chłopak obejżałby się na taką,pewnie równie bezmózgi osobnik.Jej zachowanie woła o pomstę do nieba,zero w niej kobiecości,jest wulgarna i bije od niej tandetą. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: kawaler do wziecia 31.10.03, 11:39 Gość portalu: Amadea napisał(a): > nie wyjaśniłaś mi pytania , które zadałam Ci w poprzednim poście, mianowicie > chodziło o wypowiedź :platyna, drozdowska, iza z kolczykiem ? ty > odpowiedziałaś : a jak Ci powiem że żadna z nich ? Jak to nie wyjasnilam? No wlasnie odpowiedzialam, ze zadna z nich. To nie jest wyjasnienie? Poza tym Gość: Amadea dnia 29-10-2003 09:10 napisala: 'tancerka ma na imię Iza, ale ona nie jest tu brana pod uwagę , tą dziewczyną jest albo Maja albo Izka z kolczykiem w brodzie' i ja odpisalam, ze ma racje, ale nie chce pokazac palcem, ktora bo nie chce miec potem klopotow :) Ciesze sie, ze Ci sie podobala moja stronka. Pozdrawiam serdecznie, Magdalena P. * www.magdap.com GG 225958 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: kawaler do wziecia IP: *.skierbieszow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 20:11 Ten program jest ômieszny, sztuczny...w zîym guôcie. Kto to oglâda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: kawaler do wziecia IP: *.Astral.Lodz.PL 29.10.03, 12:15 platyna sie rzucila na kawalera? a w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: kawaler do wziecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.03, 12:28 potyczki słowne , Joasia zarzuciła Bartkowi, że najpierw zadaje jakieś pytanie, a potem nie słucha odpowiedzi, tylko jest już zainteresowany czymś innym.lubię te spięcia między nimi, ta postawa Joasi to swego rodzaju gierka, bo zapamiętał ją przecież już na wejście, jako jedyna się nie uśmiechnęła ! a pamiętacie co powiedziała ta murzyńska czarownica na jej temat ? może dlatego Joasia jeszcze jest w programie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: kawaler do wziecia 29.10.03, 23:08 Gość portalu: Amadea napisał(a): > > ją przecież już na wejście, jako jedyna się nie uśmiechnęła ! a pamiętacie co > powiedziała ta murzyńska czarownica na jej temat ? może dlatego Joasia jeszcze > jest w programie ??? a co powiedziała?:)).mozesz przypomnieC?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BU Re: kawaler do wziecia IP: *.dmpbk.com.pl 30.10.03, 09:22 Mnie również wydaje się, że program ten jest mocno wyreżyserowany. Weźmy np. tę platynę- przecież widać, że ona go wkurza a jednak wciąż jest w programie. Wiele z tych dziewczyn na pierwszy rzut oka, po pierwszych wypowiedziach ewidentnie do niego nie pasuje - ale może on ma taki gust? Np. ta tancerka - ma strasznie wulgarną urodę i sposób zachowania wobec niego, choć wydaje się inteligentna. Maja ma ciekawą urodę, jest delikatna, ale chyba nadto wrażliwa i histeryczna. Wg mnie nie będzie z nich pary, bo ona jest jeszcze niedojrzała - jednak ta różnica 10 lat między nimi zbyt bardzo ich dzieli. Iza z kolczykiem - dziwię się że zaszła tak daleko - niesłychane. Zupełnie nie pasuje do niego. JUSTYNA - wczoraj pokazywali zajawkę następnego programu i będzie się działo :))) Poza tym - ona jest wg mnie wporządku. Mądra, ładna i delikatna.Nie narzuca się, rozsądnie ocenia sytuację, ustępuje kiedy trzeba i reaguje kiedy widzi zainteresowanie. A była Miss Polonia? Czemu ją wyrzucił choć widać było, że wzbudzała jego zainteresowanie? Czy kierował się przepowiednią tej murzynki, czy poznał ją na tyle, by stwierdzić, że nie pasują do siebie? W każdym bądź razie ona była i jest bardzo pewna siebie. Dalej... Kasia z wystającymi zębami. Miła, uśmiechnięta, ale nieśmiała. Myślałam na początku, że tą nieśmiałością go zdobędzie, ale przecież musi zacząć coś sobą reprezentować - a ona nic nie mówi. Pewnie przekonał się, że będzie się z nią nudził i nie dał jej róży. Ale zrobiła to ta z kolczykiem - oddając jej swoją. I to był przełom!!! Mimo iż ta nudna Kasie przejdzie dalej to jest już pozbawiona szans oraz poczucia godności i honoru. Po co przyjmowała tę różę? Głupia. Na razie to tyle refleksji. Acha, zapomniałabym o tej czarnulce z maślanymi oczami i długaśnymi rzęsami - mało znią przebywał,a wciąż przepychał ją dalej - chyba zostawił sobie ją na deserek.:))) A tak naprawdę to wydaje mi się, że on już wybrał sobie tam kandydatkę - może nawet poznał ją przed programem, a teraz bawi się ku naszej uciesze, Pozdrawiam,BU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEW Re: kawaler do wziecia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 09:37 nie ze wszystkimi opiniami zgodzilbym sie z Toba... no ale od tego jest forum, ze mowi sie co chce!! ja uwazam, ze naprawde fajne dziewczyny juz odpadly, zostalo tam tylko 3 ktore sa jeszcze w miare.... Magda,Iza i Inga ten caly Bartek wyrzuca ladne dziewczyny, zeby nie zwrocily uwagi na siebie, tylko na niego.....a on na tle takich slabszych czuje sie lepiej..... tacy sa modele!!! nierozumien dlaczego wyrzucil Anie Mucinska!! to jest miss Warszawy... bardzo ladna dziewczyna, figurka super, dlaczego wyrzucil Ramone??? Ona ma juz sesje w CKM'ie, super fotki, chyba za ostra byla dla niego!! Bal sie mistrzyni Karate, niby uroda taka delikatna ale raczke ma pewnie ciezka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: kawaler do wzięcia IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 09:49 on nie miał wyrzucać zaczynając od najbrzydszych, żeby zostawały najładniejsze, a ty właśnie to sugerujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: kawaler do wzięcia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 10:58 cos mie zle zrozumialas, pisalem ze zaczal wyrzucac te najladniejsze, ze zostaly te najbrzydsze i wtedy na ich tle bedzie super blyszczal!! o to mi chodzilo!!! pozdrawiam!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: kawaler do wzięcia IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:20 zrozumiałam cię dobrze, dziwisz się, że wyrzuca niekoniecznie te najbrzydsze może po prostu wyrzuca te, z którymi nie kleiła się rozmowa, mimo że były ładne np. dziwisz się, że wyrzucił Anię Mucińską, mimo że miss i ładna tak jakby to, że jest miss było gwarancją, że zajdzie hen hen może kluczem do wywalenia panienki nie było ogólne wrażenie - wygląd, sposób bycia, rozmowy z panienką a moim zdaniem to on wyrzuca panienki powściągliwe, które nie pakują mu języka do ucha itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEW Re: kawaler do wziecia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 09:39 Mnie również wydaje się, że program ten jest mocno wyreżyserowany. Weźmy np. tę platynę- przecież widać, że ona go wkurza a jednak wciąż jest w programie. Wiele z tych dziewczyn na pierwszy rzut oka, po pierwszych wypowiedziach ewidentnie do niego nie pasuje - ale może on ma taki gust? Np. ta tancerka - ma strasznie wulgarną urodę i sposób zachowania wobec niego, choć wydaje się inteligentna. Maja ma ciekawą urodę, jest delikatna, ale chyba nadto wrażliwa i histeryczna. Wg mnie nie będzie z nich pary, bo ona jest jeszcze niedojrzała - jednak ta różnica 10 lat między nimi zbyt bardzo ich dzieli. Iza z kolczykiem - dziwię się że zaszła tak daleko - niesłychane. Zupełnie nie pasuje do niego. JUSTYNA - wczoraj pokazywali zajawkę następnego programu i będzie się działo :))) Poza tym - ona jest wg mnie wporządku. Mądra, ładna i delikatna.Nie narzuca się, rozsądnie ocenia sytuację, ustępuje kiedy trzeba i reaguje kiedy widzi zainteresowanie. A była Miss Polonia? Czemu ją wyrzucił choć widać było, że wzbudzała jego zainteresowanie? Czy kierował się przepowiednią tej murzynki, czy poznał ją na tyle, by stwierdzić, że nie pasują do siebie? W każdym bądź razie ona była i jest bardzo pewna siebie. Dalej... Kasia z wystającymi zębami. Miła, uśmiechnięta, ale nieśmiała. Myślałam na początku, że tą nieśmiałością go zdobędzie, ale przecież musi zacząć coś sobą reprezentować - a ona nic nie mówi. Pewnie przekonał się, że będzie się z nią nudził i nie dał jej róży. Ale zrobiła to ta z kolczykiem - oddając jej swoją. I to był przełom!!! Mimo iż ta nudna Kasie przejdzie dalej to jest już pozbawiona szans oraz poczucia godności i honoru. Po co przyjmowała tę różę? Głupia. Na razie to tyle refleksji. Acha, zapomniałabym o tej czarnulce z maślanymi oczami i długaśnymi rzęsami - mało znią przebywał,a wciąż przepychał ją dalej - chyba zostawił sobie ją na deserek.:))) A tak naprawdę to wydaje mi się, że on już wybrał sobie tam kandydatkę - może nawet poznał ją przed programem, a teraz bawi się ku naszej uciesze, Pozdrawiam,BU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABA Re: kawaler do wziecia IP: *.gl.digi.pl 30.10.03, 09:59 Majka rzeczywiscie jest bardzo milutka i wrażliwa. Zakochana w Bartku po same uszy. Same dziewczyny wiecie, że jak kochamy to różnie sie zachowujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BU Re: kawaler do wziecia IP: *.dmpbk.com.pl 30.10.03, 10:31 Masz rację. Właśnie wczoraj uświadomiłam sobie jak bardzo rozumiem zachowanie Majki. Sama - kiedy podoba mi się facet, a widzę, że on również innym kobietom poświęca uwagę - czuję się zazdrosna i jestem smutna. I nawet wtedy kiedy jestem z nim, i kiedy jest mi tak dobrze czuć jego bliskość to nie potrafie tak do końca się z tego cieszyć i uśmiechać się. Odpowiedz Link Zgłoś
klarisa Re: kawaler do wziecia 30.10.03, 12:19 Zgadzam się z wami wczoraj zrozumiałam Majkę i jej zachowanie. Ona zakochała się w nim i to jej zachowanie przy kolacji mówiło samo za siebie. Dokładnie tak zachowujemy się same, tylko, że my tego nie widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: kawaler do wziecia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 11:48 smiesz mnei zachowanie tej Majki, niezle gra, taka pokrzywdzona od losu!!! jak sie mozna zakochac po 3 tyg??? glupota jej do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś